Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

balkabak ve yogurt ayri ayri guzel fikirler:) birarada nasil olur demissin:)

arge projeleri her zamna basariya ulasmaz, ama 10 arge calismasindan bir basriya ulassa o departmanin basarisi olur. dun argeci arcelikci geldi aynen onun sozleri bunlar, buraya cok uygun dustu:p

ben bozaya benzettim tarcini bol olunca, bi de sen dene bakalim, sen ne diceksin.
sabah hakkımı tatlandırıcı ile kullanıcam:KK52:

çok ar-ge çalışmam oldu dukana dair biliyorsun..karnıbahar cipsi bile yapmışlığım vardı atıştırmalık o bile tuttuda şu tutmadı..:KK52:

o kadar güldüm ki sonra -ya dedim ne akla hizmet far görmüş tavşana çevirdin kendini:KK35:

Kızçeleeerrr.. Hepinize maşalaaahhhh!! :nazar::nazar: Daha da eksilin inşallah :KK66: Sevgiler artsın, kiloalr eksilsiiiinn! Dünya barışıı ::KK9::KK9: :KK16:

Bi yanlışlık varsa kusura bakmayın.

Bu arada kendimi de listeden çıkardım; 2 haftadır bildirim yapmıyor bu ben :KK52::KK9::KK9::KK53:

Ve deeee.... 137 günde taaaammmm 17,6 kilo veren CYY'yi canı gönülden tebrik ederiiiiiizzzzz :KK9::KK9::KK9: :KK52::KK52::nazar::nazar::KK24::21::KK76:

Eki Görüntüle 664501

Herkese sevgileeeerrrr :KK16::KK16:

delyciim ellerine sağlık canııım :KK16: iyi ki varsın, ellerin dert görmesiiin :KK54:

3 gündür tık yok deyip utanmana hiç gerek yok:KK52:hepimiz neler çektık o kabızlıktaannn:KK55: yeşil çayı ve kayısılı form çayı tarzı içecekleri suyu mutlaka artırmalısın..çok zorda kalırsan magnesie calsie adında ilaç var eczaneden alıp kullan..vaktı zamanında kabızlıktan ölmek üzereydım inan..acı cehrenın tohumuda iyı gelıyor..3 tanesını çıgneyıp yutarsan kabızlıgı hemen çözer..ama ilaç hap olan acı çehre değil aktardan alacagınız gerçek tohum olanı..inşAllah faydası olur kullanacaklarının..

teşekkürler :) yeşil çayıda hiç sevmem ama artık katlanıcaz mecburen :)

Benim rejimimin ilk 2 günü çok zor geçti oda işyerinde yiyecek bişiy bulamadığımdan aç kaldım şimdi gayet iyiyim hatta zevkli bile :) bakalım hayırlısı :) inşallah yaza kadar veririm kilocukları :))

kızlar iyi geceler .. bnde dukana başladım bu 4. günüm 3 kilo verdim :) kabızlık için önereceqm bol su ve kayısı form cay bnde cok kabızlık çektm ama suan iyi geldi çay :)
4 günde 3 kılo gayet başarılı..boy kılo oranınız nedir?verecegınız kılo sayısı fazla mı ?
bu arada sünger bobda en sevdiğim çizgi film kahramanıdır..:KK52:sünger bob--kare şort:KK35:

tesekkür ederim cevabın için canım inşallah işe yarar yoksa ben direk deliricem:KK43:((((((((

yarar yarar merak etme canım :):KK16:

Kızçeleeerrr.. Hepinize maşalaaahhhh!! :nazar::nazar: Daha da eksilin inşallah :KK66: Sevgiler artsın, kiloalr eksilsiiiinn! Dünya barışıı ::KK9::KK9: :KK16:

Bu arada kendimi de listeden çıkardım; 2 haftadır bildirim yapmıyor bu ben :KK52::KK9::KK9::KK53:

Ve deeee.... 137 günde taaaammmm 17,6 kilo veren CYY'yi canı gönülden tebrik ederiiiiiizzzzz :KK9::KK9::KK9: :KK52::KK52::nazar::nazar::KK24::21::KK76:

Eki Görüntüle 664501

canım benim yaa her hafta moral motivasyon kaynağımsın sen yaa.. ellerine kollarına pc ye bakan gözlerine sağlık.. :) :KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba hanımlarrr... ben geldim:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
spor salonunu ekmedim bugün gittim:KK53: büşbüşlede haberleşme halindeydik. 1,5 saat sürdü sanırım . 10 fazla alet vardı koşu bandında hiiiiç zorlanmadım zaten sürekli yürüyen bi tipim. ilk başta bisikletle başlattılar. şu selesi olmayan varya. 15 dk yaptım ama içimden nasıl anam anam demeye başladım anlatamam :KK53: benim yaşımda 2 kız daha başladı bugün. biri 64 kilo . diğerinin kilosunu bilmiyorum ama benden bayaa kilolu. ters mekik,düz mekik derken hepiciğini yaptım. bi alet vardı aman Allahım feci bişidi nasıldı o öle yaa.. milleti yaparken gördüm ben kendimi taşıyamam dedim:KK53: nasıl olduğunuda anlatayım. sırttan destek alacak bi yer var arkanda. yanlarda kolduk kenarları gibi destek alacak bişi var. sonracıma kendini yerleştiriyorsun. ayakların boşluktayken göbeğe doğru çekip çekip indiriyosun dizleri :KK52: kart hazırladılar. bide tartıldım orda:44: gerek yok dedim bu sabah tartıldım. yooook olmaz dediler. ayakkabıyla tartıldım(ağır biraz) karnım tok, 1 litre suyu içmişim. geldim mi 72,1 kilo :KK33: o kiloyu saymıyorum ben zaten.
yalnız bisiklet çevirirken kendimi izledimde aynada ,iyikide başlamışım spora simitlerim feci duruyo. basenler yanlara doğru yayılıyo. ben zayıfladım yaşasın dukanlada azıcık inceldim pantolonlarımda bol geliyor gibi düşünmemek lazımmış. kardiyo şartmış onu farkettim.

kuzum mayoyu felan denettirmezler sanmıyorum nasıl anlıycaz üstümüze göre mi değil mi diye:26: bide gazinin havuzu için karışık demiştin. ayy ben utanırım erkeklerin arasında:KK17: kadınların olduğu bi yer bulalım biz en iyisi bence :KK23::KK23::KK23::KK23:
bacaklarım kas olmasın erisinlerrrr. o zaman diğer günler yapem

yavrum ilk iki hafta ara ver istersen şu trambolin e :) şişirme kendini :KK70: spor değişikliğine yavaş yavaş alıştır kendini :) :KK16: :KK16:

mayo denemeye izin veriyorlar kuzum :) merak etme birlikte olacağımız için kimse kimseye bakmıyor zaten kuzum...:KK16:

teşekkürler :) yeşil çayıda hiç sevmem ama artık katlanıcaz mecburen :)

Benim rejimimin ilk 2 günü çok zor geçti oda işyerinde yiyecek bişiy bulamadığımdan aç kaldım şimdi gayet iyiyim hatta zevkli bile :) bakalım hayırlısı :) inşallah yaza kadar veririm kilocukları :))

vericez vericez hep birlikte yaza bomba gidi giricez inşallah :):KK16:

merhaba dukan diyetine başlamayı düşünüyorum ama kararsızım. yani atak evresindeki yemem gerekenleri okulda nasıl yiyebilirim? okulda et ve light süt ürünleri bulunmuyor malesef. o yüzden atak evresine başlamak sıkıntı olucak benim için. off :KK43:

Son düzenleme:
merhaba dukan diyetine başlamayı düşünüyorum ama kararsızım. yani atak evresindeki yemem gerekenleri okulda nasıl yiyebilirim? okulda et ve light süt ürünleri bulunmuyor malesef. o yüzden atak evresine başlamak sıkıntı olucak benim için. off :KK43:

canım öncelikle hem hoşgeldin hemde kara vermeden gelme derim :) neden dersen dukana başlamak demek ya sonuna kadar götürmek yada hiç başlamamak demek onun için ÖNCE kitabını al oku ardından kararını ver :) he karar verdim illa yapacağım diyorsan geceden yada boş bir gününde yanında götürebileceğin tost ekmeği yada poaçalar hazırla dukana uygun google da arama yaptığında bir çok tarif var atak evresine uygun yanında yoğurt götür o poaçalardan kreplerden tostlardan götür artık kepek hakkına göre ayarla işte yiyeceğin miktarı.. :) bu şekilde atağı atlatabilirsin :KK70::KK16:

bu arada yoğurtlu baharat karışımına farklı bır tat getireyım dedım..haşlanmış balkabagı, baharatlar ve yogurdu kattım..sonuç: iğreeençç..:KK53::KK53::KK52: sakın denemeyin arkadaşlar..baharatlar en ıyı yogurda yakışıyor..o neydi ya uzaylı görmüş masum köylüye döndum yemeye çalışırken:KK52::KK37:

zemmuf ablam. alışmışım senin tavsiyelerine. o kadar dikkatli okumaya başladım ki unutmayayım aklımda kalsın diye uğraşırken
sakın denemeyinde hı? oldum bi an:KK60::KK60::KK60:
yarar yarar merak etme canım :):KK16:

canım benim yaa her hafta moral motivasyon kaynağımsın sen yaa.. ellerine kollarına pc ye bakan gözlerine sağlık.. :) :KK16::KK16::KK16::KK16:

yavrum ilk iki hafta ara ver istersen şu trambolin e :) şişirme kendini :KK70: spor değişikliğine yavaş yavaş alıştır kendini :) :KK16: :KK16:

mayo denemeye izin veriyorlar kuzum :) merak etme birlikte olacağımız için kimse kimseye bakmıyor zaten kuzum...:KK16:

vericez vericez hep birlikte yaza bomba gidi giricez inşallah :):KK16:

ama kuzum çok fazla yorulmuyorum ki. topu topu 22 dk sürüyo. şişirsem bile indiririz sorun değillll... haftaya lahana çorbasına başlıyorum:KK66::KK66::KK66:

Bugün cocuklari mcD ye götürdük.. Esim ve yavrularim hamburgerleri, patatesleri yerken, ben kahvemi ictim :KK52:

ama eve gelir gelmezde adeta baligima saldirdim :KK1:

Bu arada yogurt mayaladim.. Hamaratliginiz banada gecti kizlar :KK51:
Sabaha kadar beklesin, sonra bir günde buzdolabinda bekletirim... Yemede yanina yat :KK1:

olan olmuş yapacak bişi yok. madem zorundalık taşıyor (bilmediğim için gelenekleri yapmamalısın.cısss,uçurun kellesini diyemem :KK53:)
ama keşke bugün yapmasaydında yarın olsaydı. kilo bildirimi var:18:
canım bir çay tabağının yarısı kadar çerez bir incir iki lokum:KK17:(bu tadımlık değil doyumluk oldu ama :KK17:) yedim akşamınada bol bol spor ve bildirim gününe -1kg ile merhaba dedim :KK52: tabi bu yediklerim ilerleyen günlerde duraklama sebebi olabilir ben de o zaman sporla kırmayı planlıyorum inşallah :26:

canım, ayıp olmasın diye şimdiye dek söylememiştim ama ben de 2 kez diyeti bozdum.günümüz vardı ve tatlı krizlerim yüzünden nerdeyse bırakma aşamasına gelmiştim diyeti.ben tam bir tatlı canavarıyım öyl böyle değil.
diyeceğim bir kerelik bozmayla birşey olmaz.ardından iki gün protein yaparsın.ben öyl yaptım.
hem zaten dukan verecek çok fazla kilosu olmayanlara 2/0 da yapabilirsiniz demiş.yani 5 gün serbes, 2 gün protein.
o yüzden sıkma canını derim.
sen tadına bak hem nefsin kırılsın, sonra kaldığın yerden devam.
kutlarım ayrıca bayramınızı:)

ahh canım aynen bende de şiddetli tatlı krizleri vardı çare olarak çantamda minik bir şişede tarçın taşıyorum tatlı görünce açıyorum tarçınımı bir kupa sıcak suyla tatlandırıcı eşliğinde içiyorum ohh miss tavsiye ederim :KK34: bir de demişsin ya çok kilo problemi olmayanlar 2/0 yapabilirmiş diye benim 20kg vermem lazım :KK50: tabi 5kg gitti kaldı geriye 15kg :KK52: Sende bozmamaya çalış canım benim yöntemi dene :KK34:

ilahii ben. kilomu yazmaya unuttum iyi mi:KK1:

merhaba dely ablammmm kocamankocaman öpüyorum seni.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

başlangıç tarihi:7 şubat
hedef kilo:59
başlangıç kilo:79,6
geçen hafta ki kilo:71,2
güncel:70,7 :KK47::KK47::KK47:
boy:1,64

haydi ben gittim azıcık spor namına debeleneyim. bugün spor salonuna gitmem gerekiyor . annem yokken nasıl gitcem ben yaa :KK5:
vuuuuuuvvvvv tebrikler ben de kilo bildirimi yapayım yeni katıldığım için bu gün böyle bir gelenek olduğunu yeni farkettim :26:

Başlangıç tarihi: 11.03.2013
Hedef kilo: 65
Başlangıç kilo: 86
Geçen haftaki kilo: 83
Güncel:81
Boy:1.63

zemmuf ablam. alışmışım senin tavsiyelerine. o kadar dikkatli okumaya başladım ki unutmayayım aklımda kalsın diye uğraşırken
sakın denemeyinde hı? oldum bi an:KK60::KK60::KK60:

ama kuzum çok fazla yorulmuyorum ki. topu topu 22 dk sürüyo. şişirsem bile indiririz sorun değillll... haftaya lahana çorbasına başlıyorum:KK66::KK66::KK66:

iyi iyi tamam :KK70: hakkaten bende zemmurf abla bişi demiş tarif vermiş okuyayım dedim anaa denemeyin deyince hee tamam bunu yapma büşra dedim kendi kendime hatta sesli söylemişim biraz annem güldü :):KK9:

büşbüşş aklıma ne geldi. hani küçükken annelerimiz pazarın ortasında ,kuytuya çekip kıyafet denettirirdi ya. kim görcek diye. diyorum ki mayo denettirmezlerse pantolon üstünden deneriz bizde:KK60:

hee donu sütyeni tak pantalonun üstüne :):92::92::92::92: ahanda bu duruma düşelim :KK70: kuzum onların ağ kısımlarına bir hijyan bandı takıyorlar öyle deneme simkanı veriyorlar :) yoksa diğer türlü denetmezler yada dediğin gibi kot üstüne denerik :KK70::nazar:

canım bir çay tabağının yarısı kadar çerez bir incir iki lokum:KK17:(bu tadımlık değil doyumluk oldu ama :KK17:) yedim akşamınada bol bol spor ve bildirim gününe -1kg ile merhaba dedim :KK52: tabi bu yediklerim ilerleyen günlerde duraklama sebebi olabilir ben de o zaman sporla kırmayı planlıyorum inşallah :26:

ahh canım aynen bende de şiddetli tatlı krizleri vardı çare olarak çantamda minik bir şişede tarçın taşıyorum tatlı görünce açıyorum tarçınımı bir kupa sıcak suyla tatlandırıcı eşliğinde içiyorum ohh miss tavsiye ederim :KK34: bir de demişsin ya çok kilo problemi olmayanlar 2/0 yapabilirmiş diye benim 20kg vermem lazım :KK50: tabi 5kg gitti kaldı geriye 15kg :KK52: Sende bozmamaya çalış canım benim yöntemi dene :KK34:

vuuuuuuvvvvv tebrikler ben de kilo bildirimi yapayım yeni katıldığım için bu gün böyle bir gelenek olduğunu yeni farkettim :26:

Başlangıç tarihi: 11.03.2013
Hedef kilo: 65
Başlangıç kilo: 86
Geçen haftaki kilo: 83
Güncel:81
Boy:1.63

-1 se sonuç çok çok güzel :) takita 60 kullanmaya başlayalı canım çok tatlı istemeye başladı. sürekli tarçınlı süt kaynatıp içiyordum ancak sütünde bi sınırı varmış:KK31:

yalnız kilo bildirimi geç olmuş perşembe gününde en son 15:00 a kadar sanırım. dely abla tabloyu hazırlamış bile

iyi iyi tamam :KK70: hakkaten bende zemmurf abla bişi demiş tarif vermiş okuyayım dedim anaa denemeyin deyince hee tamam bunu yapma büşra dedim kendi kendime hatta sesli söylemişim biraz annem güldü :):KK9:

hee donu sütyeni tak pantalonun üstüne :):92::92::92::92: ahanda bu duruma düşelim :KK70: kuzum onların ağ kısımlarına bir hijyan bandı takıyorlar öyle deneme simkanı veriyorlar :) yoksa diğer türlü denetmezler yada dediğin gibi kot üstüne denerik :KK70::nazar:

kuzum nerden bileyim ben:KK53: bırak mayoyu üstüme bile bişi almaya çıkmıyodum ben. ablam alıp alıp geliyodu. amaa artıkınnn kendim alıcammm gezicem bol bol içime sineni kapıcam anında :KK76::KK76::KK76::KK76:

ayy benim basenler gidermi ki :18: belimdede simit varmış hoca söyledi.

saat 02:08 olmuş kiiii benim 05:00 da kalkmam lazım. 6 da servise binmiş olmam lazım. niye oturuyorum ben :KK53: gakem gidem yatem . görüşürüzzz kızlarrrr

Eki Görüntüle 664501

elinize sağlık.ilk gelen arkadaşa kocaman bir günaydın benden :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Eki Görüntüle 664501

Günaydınlar Hanımlar:KK1:

sevgili dely emeklerin için teşekkürler...süper bir liste olmuş herkesi tebrik etmek gerek
dün öğleden sonra hiç girme fırsatım olmadı foruma acayip yoğun bir gündü
bakalım bugün neler olacak

herkese günaydın ve hayırlı cumalar dilerim.bir haftayı daha berabercene tüketik.umarım haftayada eksilerle gireriz.:nazar::nazar:

nereden baktın bu kan grubu olayına canım?ben de b grubuyum acaba nelere dikkat etmem gerekiyor?Zaten pek hızlı vreemiyorum en azından belki hızlandıracak birşeyler yapabilirim belki

tatlım ben interneten indirdim.eşim büyük kızım B gurubu onlar için indirmiştim birkaçtanesini yazayım fikir ediniresin.

YARARLI OLAN BESİNLER
aynızamanda sana ilaç gibi gelecek yiyecekler,kuzu,keçi,koyun,hindi,tavşan,yaban eti,alabalık,sardalye,kırmızı levrek,mezgit,morina,havyar:KK53:,bey balığı,taze yumurta,yoğurt,doğal süt,beyaz peynir,kaşarpeyniri,mozarella,koyun ve keçi sütü ve peyniri,zeytinyağı ceviz,tereyağı,arasıra kaymak,barbunya,beyazfasulye,yeşilfasulye,mantar,kabak,kestane,ketentohumu,sinameki,kekik,kimyon,keçiboynuzu,nane,anason,çay,kahve,şeker,bal,sirke,yulaf ve çeşitleri,pirinç ve çeşitleri,doğal buğday,kırmızı pancar,havuç,her çeşit lahana,karnıbahar,patates,hertürlü biber,pul biber,karahindiba,maydanoz,köri,reyhan,yeşilçay,patlıcan,kereviz,erik,karpuz,muz,üzüm,incir,vişne,kiraz,frenk üzümü

ZARARLI OLANLAR

deniz hayvanları(kabuklu kabuksuz),tavuk ve kaz eti,hertürlü mercimek,nohut,rafine olmuş yağlar(zeytin yağı ketentohumu yağı hariç)kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş,yerfıstığı,susam ve ürünleri,mısır ve ürünleri,çavdar ve ürünleri,karabuğday ve ürünleri,enginar,piyasa zeytinlerinin tümü,domates salçası,aloevera,hindistancevizi,karabiber,beyazbiber,tarçın,jelatin,glikoz,mısırşurubu,nişasta,tttlandırıcı,bayat yiyecekler,hazır yiyecek ve içecekler,gaz yapıcı gıdalar

burdan seçerek diyetini oluştur.buna dikkat edince ben kilo verdim.

aslında özlediğim bi çok şey var. kızın çok şanslıymış. umarım yaşamı boyunca en iyi şeylerle karşılaşır. 18 yaşında memur olmak süper bişi :)) benim babamda emekli olduktan sonra çalışırım diyordu ama öyle olmuyor ne yazıkki. askeriyede emir vermeye alışmışlar. sivil hayatta bunu yapamıyorlar. hatta başkaları emir veriyor. buda insanın ağırına gidiyor. babam uzun süre çalışamamıştı. sonradan dank etti tabi :)

ooo süper. kumayı solladın abla:KK1:

birde dely ablanın hazırladığı tabloda vücut kütle indeksi hangisi oluyor?

evet kızım şanslı sene aybetmeden ünüversteye girdi ve liseden mezun olduğu sene işbuldu.Allah çok büyük kızım hiç ummamıştık.amaben kızımın hem çalışıp hemde okumasını istiyordum.çok akıllı bir kız ne istediğini biliyordu.o senelerce okumak istemedi.hemen işim olsun maddi bağımsızlığımı kazanayım dedi.yazın özel sektörde vasıfsız eleman olarak çalıştı hatta ilk iş yerinden çenesini tutamadığı için kovuldu adam haftanın 7 günü 14 saaten fazla çalışmasını istedi.ben birkaçkez evden yemek götürdüm yaz olduğu için börek falan.adam yemeğini yedin diye yemek parasını vermedi.burda çeşmeden su içilmiyor.iş yerinde hazır su almamış çeşmeden iç demiş.bu adam 75 yaşında bir solcu geçinen vicdansız.aile yeri diye çaalışmasına izin vermiştim.hemde sigortada yok ayda 400 liraya.burda insanların neadar acımasız olacağını ve müşterilerden insanları tanımasını istemiştim.oldu.o zaman okumanın nekadar önemli olduğunu iyice kavramıştı.sen büyük bir şirkete vardiyalı çalışıyorsun.sğortan emeğin dinlenmen hepsi resmi olarak ayarlanıyor.tatil günlerin ve işin belli.ama tezgahtar olup bir dükkanda çalışmak zor.o yüzden sana muhakkak oku kızım diyorum.gerekirse hem oku hemde çalış.dünyanın nereye gideceği evleneceğin adamın iyimi kötümü olacağını bilemezsin.bu meslekte gezerken mesleğin içinde ve dışında neler gördüm.o yüzden oku lise bir işe yaramıyor.artık ünüverste bile bitirenler tezgahtarlı yapıyor.yaşın gençken önüne bak ve bu yaşta yapacağını yap.benden sana teyze tavsiyesi tatlım.

birde kumamı solladığımı söylemişsin.tabii hiç papuç bırakırmıyım.ona nekadar ilgi bana 5 katı:KK19::KK19:.Allahtan 4 tekerlekli olan gözünden düştü.o senin benim motorum var diyor demesine ama kızmayım diye:KK20::KK20:

beden kitle endeksi tablonun sağında kalan sarı yeşilli olan.boyunun karesinin kilona bölümünden elde ediliyor.29 geçtimi obez oluyorsun.çşuan ben 28küsürlü birşeyim.şişman gurubuna giriyorum.:KK52::KK52::KK52:

4 günde 3 kılo gayet başarılı..boy kılo oranınız nedir?verecegınız kılo sayısı fazla mı ?
bu arada sünger bobda en sevdiğim çizgi film kahramanıdır..:KK52:sünger bob--kare şort:KK35:

7 ay önce doğm yaptım 93le basladm suan 89 :) boyda 165 daha vermem gereken27 kilo war :KK43: yolum çoooook uzun :KK43:

Günaydın beybiler,

Dün aman ne sofralar kuruldu içli köfteler sütlü tatlılar pasta çerez.... anaam ne ararsan vardı...

bi yediler bi yedileer.... ben yemedim keje... eşkıya filmi geldi aklıma :))))

sadece iki fincan sade kahve içtim...

ama bittim yani... içli köfte yenmezmi arkadaş anam şişecek valla bi yerim.... koca tabak yediler yaaaa.... ben rejime girmeden önce kimse böyle şeyler yapmıyodu valla... ben rejime girdim herkez hamarat kesildi anasını satiiim... şeytanın işi yok....

sabrıma hayran kaldılar :))) midem sazlıktaki kurbağalar gibi wıraaak wıraaakkk diye bağardı ama Allahtan muhabbet koyuydu duyan olmadı... E tabi ısrar oldu, olmadı değil.... dukanın anlam ve önemini anlatıp onlarıda dukanlamaya çalıştım ama işlerine gelmedi :)))

Bu gün nihayet seyir evresine geçtim....

Bu günkü menüm ;

Sabah
1 yumurta
krep yaptım iki parça yaptım birinci hiç bişeye benzemedi altı yandı üstü parçalandı ama onuda yedim.... ikincisini öğlene ayırdım o daha başarılı oldu....

öğlen
4 çeriy mi diyolar ne o domatesten
2 minnak salatalı hatta ufaktan salatalık tırtıklamaya başlaıdm bile... Anam salatalık özlenir mi :))) normal günde yemem aklıma gelmez körolmayasıca :))) yenmicek dediler ya kıymete bindi....
1 minik ton balığı
sabahtan kalan krep....

çok kalabalık gibi dursada her şey cücük kadar :)))

akşama Allah kerim....

Hafta sonu bebişli misafirim var yatılı... hem ona hem kendime bakalım ne uydurucam.....

hatunlar çok ciddi olarak dukan diyetini yaparken kangurubunuza uygun beslenerek yapın.bu yararlızararlı gıdaların testi çok pahalı kangurubu en azından genel olarak yardımcı olur.alacağın proteinin sana yarayıp yaramaması önemli.ben A gurubu olduğum için beyaz et yarıyor.balık ve kırmızı et yaramıyor.peynir yaramıyor.yani seçme şansın var.yani kangurubunun yiyebileceklerini listele yemen gerekeni ordan seçin.dünyada ilk kangurubu 0 gurubuymuş.insanlar yeryüzüne dağılıp farklı iklimlerde yaşamaya başlayınca yedikleri kangurublarının değişmesine neden olmuş.kimi kangurubu kırmızı et yararken kimine yaramıyor.aslında engüzeli kapsamlı bir test ama oda pahalı.yani yaptıramıyorsan başka çarelere bakacaksınız.dukan diyeti proteini bol ve sebzeyi çeşitli olarak tüketilmesi gereken bir diyet.aynı sebzeyi 2 öğün üsüste yemeyin diyor.2 diyeti birbirini destekliyerek kullanmakdan zarar gelmez.kan gurubuna göre beslenme bana önceleri saçma gelmişti.ancak yararlı zararlı ayrımına baınca şok geçirdim.zararlı olan gıdalar eşimin ve benim sevmediğimiz ve yerken rahatsız olduğumuz gıdalar.eşim dana etini sevmiyor.sadece yağlı olan biftek ve pirzola kısmını sever.ona dana eti yasak.bunungibi karşılaşınca bana makul geldi.demek vücut kendine zararlı olan gıdaları tüketmek istemiyor.ben kefiri çok sevdim eşim içemedi.kefir bana yarıyor ona yaramıyor.yani bukadarı tesadüf olamaz

X