herkese günaydın ve hayırlı cumalar dilerim.bir haftayı daha berabercene tüketik.umarım haftayada eksilerle gireriz.
nereden baktın bu kan grubu olayına canım?ben de b grubuyum acaba nelere dikkat etmem gerekiyor?Zaten pek hızlı vreemiyorum en azından belki hızlandıracak birşeyler yapabilirim belki
tatlım ben interneten indirdim.eşim büyük kızım B gurubu onlar için indirmiştim birkaçtanesini yazayım fikir ediniresin.
YARARLI OLAN BESİNLER
aynızamanda sana ilaç gibi gelecek yiyecekler,kuzu,keçi,koyun,hindi,tavşan,yaban eti,alabalık,sardalye,kırmızı levrek,mezgit,morina,havyar
,bey balığı,taze yumurta,yoğurt,doğal süt,beyaz peynir,kaşarpeyniri,mozarella,koyun ve keçi sütü ve peyniri,zeytinyağı ceviz,tereyağı,arasıra kaymak,barbunya,beyazfasulye,yeşilfasulye,mantar,kabak,kestane,ketentohumu,sinameki,kekik,kimyon,keçiboynuzu,nane,anason,çay,kahve,şeker,bal,sirke,yulaf ve çeşitleri,pirinç ve çeşitleri,doğal buğday,kırmızı pancar,havuç,her çeşit lahana,karnıbahar,patates,hertürlü biber,pul biber,karahindiba,maydanoz,köri,reyhan,yeşilçay,patlıcan,kereviz,erik,karpuz,muz,üzüm,incir,vişne,kiraz,frenk üzümü
ZARARLI OLANLAR
deniz hayvanları(kabuklu kabuksuz),tavuk ve kaz eti,hertürlü mercimek,nohut,rafine olmuş yağlar(zeytin yağı ketentohumu yağı hariç)kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş,yerfıstığı,susam ve ürünleri,mısır ve ürünleri,çavdar ve ürünleri,karabuğday ve ürünleri,enginar,piyasa zeytinlerinin tümü,domates salçası,aloevera,hindistancevizi,karabiber,beyazbiber,tarçın,jelatin,glikoz,mısırşurubu,nişasta,tttlandırıcı,bayat yiyecekler,hazır yiyecek ve içecekler,gaz yapıcı gıdalar
burdan seçerek diyetini oluştur.buna dikkat edince ben kilo verdim.
aslında özlediğim bi çok şey var. kızın çok şanslıymış. umarım yaşamı boyunca en iyi şeylerle karşılaşır. 18 yaşında memur olmak süper bişi :)) benim babamda emekli olduktan sonra çalışırım diyordu ama öyle olmuyor ne yazıkki. askeriyede emir vermeye alışmışlar. sivil hayatta bunu yapamıyorlar. hatta başkaları emir veriyor. buda insanın ağırına gidiyor. babam uzun süre çalışamamıştı. sonradan dank etti tabi :)
ooo süper. kumayı solladın abla
birde dely ablanın hazırladığı tabloda vücut kütle indeksi hangisi oluyor?
evet kızım şanslı sene aybetmeden ünüversteye girdi ve liseden mezun olduğu sene işbuldu.Allah çok büyük kızım hiç ummamıştık.amaben kızımın hem çalışıp hemde okumasını istiyordum.çok akıllı bir kız ne istediğini biliyordu.o senelerce okumak istemedi.hemen işim olsun maddi bağımsızlığımı kazanayım dedi.yazın özel sektörde vasıfsız eleman olarak çalıştı hatta ilk iş yerinden çenesini tutamadığı için kovuldu adam haftanın 7 günü 14 saaten fazla çalışmasını istedi.ben birkaçkez evden yemek götürdüm yaz olduğu için börek falan.adam yemeğini yedin diye yemek parasını vermedi.burda çeşmeden su içilmiyor.iş yerinde hazır su almamış çeşmeden iç demiş.bu adam 75 yaşında bir solcu geçinen vicdansız.aile yeri diye çaalışmasına izin vermiştim.hemde sigortada yok ayda 400 liraya.burda insanların neadar acımasız olacağını ve müşterilerden insanları tanımasını istemiştim.oldu.o zaman okumanın nekadar önemli olduğunu iyice kavramıştı.sen büyük bir şirkete vardiyalı çalışıyorsun.sğortan emeğin dinlenmen hepsi resmi olarak ayarlanıyor.tatil günlerin ve işin belli.ama tezgahtar olup bir dükkanda çalışmak zor.o yüzden sana muhakkak oku kızım diyorum.gerekirse hem oku hemde çalış.dünyanın nereye gideceği evleneceğin adamın iyimi kötümü olacağını bilemezsin.bu meslekte gezerken mesleğin içinde ve dışında neler gördüm.o yüzden oku lise bir işe yaramıyor.artık ünüverste bile bitirenler tezgahtarlı yapıyor.yaşın gençken önüne bak ve bu yaşta yapacağını yap.benden sana teyze tavsiyesi tatlım.
birde kumamı solladığımı söylemişsin.tabii hiç papuç bırakırmıyım.ona nekadar ilgi bana 5 katı
.Allahtan 4 tekerlekli olan gözünden düştü.o senin benim motorum var diyor demesine ama kızmayım diye
beden kitle endeksi tablonun sağında kalan sarı yeşilli olan.boyunun karesinin kilona bölümünden elde ediliyor.29 geçtimi obez oluyorsun.çşuan ben 28küsürlü birşeyim.şişman gurubuna giriyorum.