- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
hala bakmadım. ümidim yok gibi kahvaltımı yaptıktan sonra bakarım artık
enemmm 1 nisana azıcıkın kaldı ya ayy daha ben mayo bakmadım üstüne üstlük 5-10 kilo birden vermem lazım
evet canım az kaldı :) bende bakmadım eski mayom büyük gelecek gibi yada denemedim ama tamda olabilir :) çünkü o mayoyu en son giydiğimde 63 65 arasıydım bilemedin 68 dim :) yine olur ama ben biraz daha güzelini almak istiyorum o yarış zamanından kalma :) 2 yıl oldu yeter artık :) bikini almıycam taa yaza kadar 55 olayımda öyle alayım bikini diyorum :)
kız büşbüş havuz dedin. heyecan yaptırttın ya bana.
ayrıca sen benim yanıma gelecektin hani?
neyse havuza giderken mayoların üstüne kırmızı karanfil iliştirir öyle buluruz birbirimizi
sorma kızz bende heyecan yaptım valla ki gör yani halimi :) ben gelirim seni görmeye kuzum sen merak etme
bugünde spor salonunu ekeyim diye düşünüyodum sayende gitmek zorundayım büşbüşş basenleri bişiyle preslemem lazım
bu arada uzunnnnn bi spor geçmişin varken sorayım. şimdi haftanın 3 günü spora gideceğim ya ben. o günlerdede sabah trambolinle zıpzıp yapsam sonra spor salonundada debelensem nasıl bi etki olur sence? kas yapmam değil mi. kas yapmaya çok müsait bi vücudum var ya da yanlış yaptığım için hep kasım oldu bilemiyorum
ben yollarım spora seni :) git git mayoları düşün bu arada mayo alışverişine birlikte çıkalım kızz
haftanın 3 günü zaten spor salonuna gideceksen birde trambolini o günlerde yapmana gerek yok bacak kaslarını şişirmekten başka bir işe yaramaz :) ama kalan o 4 gün varya onlardada 15 dk hatta 10 dk bile yapsan yeterli olur bebeğim :)