Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hala bakmadım. ümidim yok gibi kahvaltımı yaptıktan sonra bakarım artık

enemmm 1 nisana azıcıkın kaldı ya:KK17: ayy daha ben mayo bakmadım üstüne üstlük 5-10 kilo birden vermem lazım:KK1:

evet canım az kaldı :) bende bakmadım eski mayom büyük gelecek gibi yada denemedim ama tamda olabilir :) :KK9: çünkü o mayoyu en son giydiğimde 63 65 arasıydım bilemedin 68 dim :) yine olur ama ben biraz daha güzelini almak istiyorum o yarış zamanından kalma :) 2 yıl oldu yeter artık :) bikini almıycam taa yaza kadar :KK70: 55 olayımda öyle alayım bikini diyorum :):KK9:

kız büşbüş havuz dedin. heyecan yaptırttın ya bana.
ayrıca sen benim yanıma gelecektin hani?:KK19:
neyse havuza giderken mayoların üstüne kırmızı karanfil iliştirir öyle buluruz birbirimizi:KK53:

sorma kızz bende heyecan yaptım valla ki gör yani halimi :) :KK8: ben gelirim seni görmeye kuzum sen merak etme :KK70: :KK9:

bugünde spor salonunu ekeyim diye düşünüyodum sayende gitmek zorundayım büşbüşş:KK1: basenleri bişiyle preslemem lazım:KK37:

bu arada uzunnnnn bi spor geçmişin varken sorayım. şimdi haftanın 3 günü spora gideceğim ya ben. o günlerdede sabah trambolinle zıpzıp yapsam sonra spor salonundada debelensem nasıl bi etki olur sence? kas yapmam değil mi. kas yapmaya çok müsait bi vücudum var ya da yanlış yaptığım için hep kasım oldu bilemiyorum

:KK9: ben yollarım spora seni :) git git mayoları düşün :KK70: :KK9: bu arada mayo alışverişine birlikte çıkalım kızz :KK70::KK9:

haftanın 3 günü zaten spor salonuna gideceksen birde trambolini o günlerde yapmana gerek yok bacak kaslarını şişirmekten başka bir işe yaramaz :) ama kalan o 4 gün varya onlardada 15 dk hatta 10 dk bile yapsan yeterli olur bebeğim :):KK16:

Selaaam. Herkes iyidir ve eksilidir umarım, hemen bildirip kaçıyorum. Akşam okurum artık geçmişi :)

Başlangıç Tarihi: 1 Ekim 2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Boy: 1.68
Hedef Kilo: 55
Geçen Haftaki Kilo: 64.4
Güncel Kilo: 64
Fark: 400 gr
Toplam Fark: 19.5 kg

kolay gelsin dely'cimm, öpücüklerr :KK16:

merhaba arkadaşlar ben dukan diyetini gecen sene tamda bugün başlamıştım atak aşamasını bitirdim seyirden bir hafta falan yapıp toplamda 5 kilo vermiştim hatırlıyorum tamda o sırada hamile olduğumu öğrendim ve diyeti bıraktım tabi sonra hamilelikte agobun kazı gibi yedim yedim 25 kilo aldım tabi + evlendikten sonra aldığım 10 kilo doğumdan sonra eve geldim 10 kilosu gitmişti ama benim sütüm azdı onu ye bunu ye derken 5 kilosunu geri aldım :KK43:(( suan bebeğim 4 aylık benim süttende hayır yok 3 gün önce yine başladım dukan diyetine bende aranızdayım artık desteklerinizi bekliyorum vermem lazım bu kiloları psikolojim çok kötü . ben uzun süredir yapıp çok kilo verenlere sormak istiyorum herhangi bir sarkma oluyomu vucutta .birde ben tatlı manyağı biri olarak neler yapabilirim light kola içebilirmiyim gerçi o bile kesmez beni ama:KK43:

cok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim bişey sorucam ben yeni başladımda 3 gün oldu spor yapma imkanım yok sen çok spor yaptın mı? dukan diyetinin sence püf noktası ne çok su içmek olabilirmi? arada diyeti bozduğun oldumu?yeni hevesliyim kusura bakma cok soru sordum:))

merhaba arkadaşlar ben dukan diyetini gecen sene tamda bugün başlamıştım atak aşamasını bitirdim seyirden bir hafta falan yapıp toplamda 5 kilo vermiştim hatırlıyorum tamda o sırada hamile olduğumu öğrendim ve diyeti bıraktım tabi sonra hamilelikte agobun kazı gibi yedim yedim 25 kilo aldım tabi + evlendikten sonra aldığım 10 kilo doğumdan sonra eve geldim 10 kilosu gitmişti ama benim sütüm azdı onu ye bunu ye derken 5 kilosunu geri aldım :KK43:(( suan bebeğim 4 aylık benim süttende hayır yok 3 gün önce yine başladım dukan diyetine bende aranızdayım artık desteklerinizi bekliyorum vermem lazım bu kiloları psikolojim çok kötü . ben uzun süredir yapıp çok kilo verenlere sormak istiyorum herhangi bir sarkma oluyomu vucutta .birde ben tatlı manyağı biri olarak neler yapabilirim light kola içebilirmiyim gerçi o bile kesmez beni ama:KK43:

sanem ( yaş bilmiyorum o yüzden isimle hitap ettim kusura bakma ) allah bağışlasın evladını canım.. ama hemen kilo vereyim moduna giripte kesme bebğinin sütünü :KK43: 6 ayı beklemen taraftarıyım ben. ama yinede soruna cevap vereyim. canım google da dukan tarifleri diye arama yaptığında bir çok blog var oralarda bize uygun her evreye göre tatlılarımız var :) onları yapabilirsin kendine tatlandırıcı ile. pekala zero ve light kolada içebilirsin ama normal kola cısss...

diğer soruna gelince sarkma oluyormu diye sormuşsun çok aman aman kilo vermedim ama dukan amca zaten diyete koşul olarak günlük sporu eklemiş vaziyette.. tabi birde sen bölgesel olarak çalışırsan sarkma olmaz :) :KK8: zaten yağ yakıp kas yapacağımız için vücut gerek li olan yerleri doldurma çabasına girecektir yinede bir miktar sarkma söz konusu olabilir gerçi onuda 6 ay ile 1 yıl içinde toplar vücudun..:KK8:

merhaba kizlar bende bildirim yapmak istedim devamli okuyorum yazilarinizi . 2 haftadir dukan diyeti yapiyorum daha once protein agirlikli beslenerek 26 kilo verdim .dogum sonrasi kilolar simdi yavas veriyorum maalesef

baslangic kilo 74
guncel kilo 72
hedef 62

buarada zayiflama ayakkabisi kullanan varmi faydasini gordumu

çıldırmaya az kaldııııııııı.:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
bende asker kızıyım:KK17: tayin zamanları,taşınmaları felan o kadar çok özlüyorum kii anlatamam. babam 2003 te emekli olmuştu. tayin yerimizin belli olmasına 2 ay vardı. ama babam ne yaptı gitti emekli oldu:KK47::KK47: 2 aycık daha sabretseydi belki rahat edebileceği yere çıkacaktı tayinimiz. bide 3 kardeşiz ve erken emekli olması kötü olmuştu bizim için. hepimiz küçüktük çünkü. babamın arkadaşları çocuklarının üni çağına kadar bekleyip emekli oldu çok rahatlar ettiler. o yüzden hala içimde o günler var. tayincilerle felan konuşmak isterim:KK5:

demek sen tayin olmaktan hoşlandın.bende çoçuklarım için üzülüyordum.hiçbiryerde uzun arkadaşlı yapamıyorlardiye.seneye ortancam lise için sınava girecek büyük kızım mmemur olup işe başlayacak aynı zamanda ünüverste okuyacak.işi gündüz olduğundan dolayı gece okulu tecih edecek.birde açık öğretim istiyor.yaşıda daha 18 onu yabancı bir memlekette tek başına bırakmak istemiyoruz.aslında hemşirelik birinci sınıfta okuyordu.kpss dende lise mezunu olarak girmişti.birde yanımızda okuyordu yani liseden çıkıp lisesinin ilerisindeki ünüverstede devam etmişti.memurluk işi olunca herşey değişti.daha yaşı yalnız kalmaya küçük.tek başına hem ev hem iş hemde 2 okulu yapması zor.en azından kendine gelene kadar destek olmalı.babamız tayinde onun çalışacağı yeri istedi.eger olursa çalışmaya devam eder en nihayetinde 42 yaşında daha genç.ama vemezlerse emekli olup kızın yanında başka bir işe bakar.bu devirde çocukları böyle yalnız bırakmamalı.kız olsun erkek olsun desteksiz yaşamayı öğrenen kadar bakmalı sonra nasılsa hayatını bizsiz sürdürecek.sen gençsin belkide neden kızı yalnız bırakmak istemiyorsunuz herşeyi yalnız yapabilir diyorsundur.ama hayat öyle deyil,bu devirde deyil hiçbir devirde olmaz genç bir kız için hayat zor.yalnızken dahada zor.

eşim bana öğlen süzüldüğümü söyledi.bende -hadi be ordan 5-6 kiloda nasıl fark ettin,beni daima görüyorsun,değişimi anlamazsın-dedim.bana-kızım ben anlarıııım-dedi:KK47::KK47::KK47:

eşim bana öğlen süzüldüğümü söyledi.bende -hadi be ordan 5-6 kiloda nasıl fark ettin,beni daima görüyorsun,değişimi anlamazsın-dedim.bana-kızım ben anlarıııım-dedi:KK47::KK47::KK47:

anlamıştır tabii ne güzel işte kilo verdin demek istemiş demek ki :KK9:

avatarımı tickerimi motor resmi seçtim.eşim motorla beni gezdirmesini umuyordum haftasonu için.ama kızım istanbuldan hafta sonu için geliyor.beni 1,5 aydır görmedi benim kilo verdiğimi ancak o anlar.yani motor gezisi yatı.eşim motorunun taşıma limitlerini aştığımı söyleyip dalga geçiyırdu.neyse şimdi taşıma limitinin tam sınırındaymışım.60 kg olsam tam taşımaya uygun olurmuşum.motoru zorlanmazmış.bu herif birgün beni öldürecek.yazlık forma geçiyormuşum.daha pekçok laf .aklına nerden geliyor bilmiyorum.durup durup üretiyor.neyse benim cevaplarımı tahmin ediyorsunuzdur.bazende seni Allaha havale ediyorum diyorum.neyse şu kiloyu bir vereyim ben ona sorarım.

merhaba kizlar bende bildirim yapmak istedim devamli okuyorum yazilarinizi . 2 haftadir dukan diyeti yapiyorum daha once protein agirlikli beslenerek 26 kilo verdim .dogum sonrasi kilolar simdi yavas veriyorum maalesef

baslangic kilo 74
guncel kilo 72
hedef 62

buarada zayiflama ayakkabisi kullanan varmi faydasini gordumu

Selam canım.Ben de başlayalı 10 gün oldu 2 kg verdim.Herkes gibi atakta çok veremedim kilo.Ama gene de sabrediyorum.Bebeğini iyi günlerde büyüt inşallah.bende 62 den 60,4 e düştüm.hesedim 55

Umarım geç kalmamışımdır.Unutmuşum bugün perşembe olduğunu:KK1:
Başlangıç kilo:74.400
Geçen hafta kg:65.800
Bu hafta :65.00
Fark :-800
Ben kuralı gene bozmadım.Gene 800 verdim.3 haftadır böyle.
Geçmişi henüz okumadım dilerim herkes vermiştir.Bildirimimi yollayıp hemen geçmişe bakıyorum
Sevgili Dely Hanım hakkınızı helal edin,emeğinize sağlık.

Canım estağfurullah yaa! Yok hak falan..

Bu arada senin kilon 63,8 miş şimdi de 63'sün heralde. Yoksa ben mi yanlış yazmışım :44:

geçen haftada çok istemiştim ama bildirim yapamadım.
başlangıç:8mart/ 101kg
geçen hafta: 95.5
bu hafta:95.9

Bildirim için herkes nasıl yapıyorsa öyle yapın lütfen.

Başlama tarihi
Başlangıç kilo
Hedef kilo
Geçen haftaki kilo
Güncel kilo
Boy

Daha önce bildirim yapmayanlar lütfen bu şekilde bildirsin.

82,6 kiloyum ve artık güçlendirmeye geçmek istiyorum....

Canım artık geç istersen sen. Çok sıkıldıysan kaçamakların olabilir. Güçlendirmede de verirsin ama korumada yine bu kiloya çıkarsın. Eğer bu kiloya razıysan geç canım. İşkence etme kendine boşuna :KK54: Ya da 1-2 hafta daha bekleee :KK34:

canımmmm hatırladınmı beni uzunnn zaman sonra sahalara döndümm
diyete biraz ara verdim yani tatlı yemedim dikkat ettim ama benimki biraz dukan-saskinanne karışımı bir diyet oldu
biraz düzensiz giden adet dönemlerim yüzünden ve tahıllara ihtiyacım olduğu için uzaklaştım kilo aldınmı dersen aldım ama 2 kilo kadar
şimdi kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum
özlemişim sizleriiiiii
keyifler nasıl?
bu arada halen bebeğim yok :KK43:

ben şuna inanıyorum. güçlendirmede kilo vermek istiyorsak 1-2 hafta daha seyiri devam ettiriyormuş havasında yaşamalıyız. ödül öğünlerine direk başlamak kilo almamıza neden olacak gibi:18:

zaten bünye seyire alıştı hemen dalamazsın yemeklere hani ramazandan sonra insan kendini oruçlu sanıyor da yemiyorya bir süre onun gibi

Merhaba arkadaşlar,

Bazen gücüm tükenecek gibi oluyor. Umutsuzluğa kapılıyorum:KK43: İki gün önce 63.4 idim şimdi 63.8 çıktım sabahh :KK43: Üstelik gün aşırı spor yapıyorum 1 saatten. Nedendir sizce?

kılar geçen sene dukan yaptığımda 2 kiloyu bile zor vermiştim.hemde çok katı uygulamıştım.nerde hata yaptığımı anlayınca araştırdım.benim kangurubumdan kaynaklanıyor.a gurubu olduğum için kırmızı et balık ve yumurta bana yaramıyor.yani bu sefer bana yarayan tavuğu çok tüketim.kırmızı etiço az yumurtayıda haftada 3 geçirmedim.bana süttozuda yaramayanlardan.bu sefer 5 haftada 5.8 kg verdim.yani kangurubuna göre proteyinlerimi ve sebzelerimi seçtim.mesels bana kefir ve ev yoğurdu yarıyor.hazır olan yaramıyor.geçen sene hep diyet yoğurt almıştım bu sene sadece kendi yaptığımı tükettim.böylece vermem durmadı.peynir çok yaramıyor.çok azaltım loru salatayla tükttim.proteyini kayvansal olan süt yoğurt kefir lor biraz peynirden aldım.üstelik sınırlı izinlileri hemen hemen hiç kulanmadım.nişastayı birkaç kere tüketim.bunun yerine hazır pudingi pişirip yedim.kabaktan puding yaptım.bunuda 2 kere yaptım.çünkü tatlandırıcıyı az kulandım.baktığımda hiçbirşeyi abartmamışım.et süt peynir.yağ yerine 4 tane yeşil zeytin yedim.ama aslında bugün bulduğum kangurubu yazısında piyasa zeytini yaramıyormuş.neyse onuda yemem olur biter.bana yulaf yarıyor buna memnun oldum.kaçamaklarımda oldu.bazen fazla ama hep bir şekilde tolere etmeye çalıştım.yani fazla deyince sakın abartılı anlamayın.ama diyete göre hiç olmamalı.ancak diyeti tümden bırakıp yada kendimi kaybedip bir dünyanın şeyini yiyeceğime meyveden bir ısırık yemekten bir kaşık.hamur yaptıysam bir lokma .buraya kadar getirdim.yani uzun senelerdir diyeti 5 haftasına taşıdım.birde şu 3 günlük kefir diyetini yapabilseydim iyi olur vücudumu temizliye bilirdim.ama ne yapayım sade kefirle yapamadım.ama hala günde 500 ml kadar tüketiyorum.içine nane döküp yiyorum.bugünkü kaçağım bir kaşık pilavla 1 kaşık kuru fasulye.kızlar ben sebze meyve adamıyım.sepetin içinde meyveler yığılıyken yememek çiğ köfte yapıp yiyememek pohaça yapıp hamur yapıp yiyememek hepsini şuan aşmış gibiyim.ama yaz gelipde meyveler dökülünce ne yapacağım.gerçi güçlendirmeyetemmuz gibi geçmem gerek.tabi kiloları vere bilirsem.

Merhaba arkadaşlar,

Bazen gücüm tükenecek gibi oluyor. Umutsuzluğa kapılıyorum:KK43: İki gün önce 63.4 idim şimdi 63.8 çıktım sabahh :KK43: Üstelik gün aşırı spor yapıyorum 1 saatten. Nedendir sizce?

sporun başlangıcında böyle oluyor sonra birden bire veriyorsun.bende haftada 4 gün yoğun spor yapıyorum.başladığımda önce kilom yükseldi sonra bir süre sonra birden gitti.pes etme

rossicim bana dukan amca 55,1 ü uygun gördü ben de 54 olmak istiyorum diyodum ama buradaki deneyimli arkadaşları dukanın önerdiği kilodan aşağısının zor verildiğini duraklamaya başlanıp moral bozduğunu söylediler üstelik daha bizim bir evremiz daha var asıl önemli olan zurnanın zart dediği yer. üstelik deneyimliler güçlendirme de de 1-2 kilo verildiğini söylüyor ee yaz da geliyor zaten kış gibi evde tıkılı kalmayız benim yüzden de gittiği için çirkin oluyorum iyice dukan amcama uyacam ben :KK55:

sen fazlasını verme istersen benimkileri verebilirsin:)))))))))

X