Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese günaydınnn :21:

Geçen pazartesi diyete başlamıştım ama şansıma önce aşırı derecede grip öksürük ateş vs hastalandım yine de bırakmadım. Sonra üstüne bi de regl oldum tam oldu diye düşünüp üzüldüm. Aslında 5 gün atak yapmayı planlıyordum cumadan beri evde olunca 7 gün yaptım ve bu sabah tartıldım . Tam 2 kg vermişim . 60 ile başlamıştım 58 olmuşum güne o kadar güzel başladım ki inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :21:

Kızlar günaydın;

Size bişey danışmak istiyorum. Az önce 1 dilim dukan kek yedim ve şimdi ilaç içmek zorundayım(Klomen). Sizce bu kepeğin ilaç emilimine kötü bir katkısı olur mu? Bu ilaç da hamile kalmam için, o yüzden kafam takıldı, 1 saat bekleyip de mi içsem :44::44:

Kızlar günaydın;

Size bişey danışmak istiyorum. Az önce 1 dilim dukan kek yedim ve şimdi ilaç içmek zorundayım(Klomen). Sizce bu kepeğin ilaç emilimine kötü bir katkısı olur mu? Bu ilaç da hamile kalmam için, o yüzden kafam takıldı, 1 saat bekleyip de mi içsem :44::44:

yulaf kepegi besin emilimi gibi ilac emilimini de azaltir, bu yuzen kepek yedikten hemen sonra, onemli ilaclari almayin diye tavsiye de bulunmus dukan.

o yuzden ben kepekle ikisinin arasini en az iki saat tutmaya calisiyorum, ilaclarimi alirken.

yulaf kepegi besin emilimi gibi ilac emilimini de azaltir, bu yuzen kepek yedikten hemen sonra, onemli ilaclari almayin diye tavsiye de bulunmus dukan.

o yuzden ben kepekle ikisinin arasini en az iki saat tutmaya calisiyorum, ilaclarimi alirken.

Cevap için teşekkürler canım, ben de öyle düşünmüştüm ama emin olamamıştım. 2 saat bekliyim bari:KK34:

günaydınlar dukancanlar,,

bugün erkenciyim,kız uyurken kahvaltımı aradan çıkartıvereyim dedim..

bugün adetin 2.günü.söktürsün diye dün aspirin içtim,umarım işe yarar.tartıda 57 geldim.eh işte fena değil.adet olayı bitince asıl kilo kendini gösterir.yürüşüyüş kısmına uyamasamda yumruk olayım bitti...

bu arada ben yumruk yapınca sanırım ters olgu oluştu yeni başlayanlar bazı arkadaşlarda.yumruk kaçamak telefisi değil arkadaşlar.her zaman bu yola başvurursanız bünyeniz buna tepki vermez.ben 3 aydan fazladır dukan yapıyorum.ve bitirmeme 2 kilo kaldı.17 kilodan fazla verdim.tamam kaçamaktan sonra yaptım ama ilk defa yumruk yaptım.bünyem alışık değil yani.ve son oldu.diyet süresince 1 kez yapmış oldum yani..yanlış anlaşılmayı istemem....:KK51:

merhaba, 17 kgyi nekadar zamanda verdiniz acaba? Benim bi 15 kgm varda :))

günaydınlar dukancanlar,,

bugün erkenciyim,kız uyurken kahvaltımı aradan çıkartıvereyim dedim..

Bugün adetin 2.günü.söktürsün diye dün aspirin içtim,umarım işe yarar.tartıda 57 geldim.eh işte fena değil.adet olayı bitince asıl kilo kendini gösterir.yürüşüyüş kısmına uyamasamda yumruk olayım bitti...

Bu arada ben yumruk yapınca sanırım ters olgu oluştu yeni başlayanlar bazı arkadaşlarda.yumruk kaçamak telefisi değil arkadaşlar.her zaman bu yola başvurursanız bünyeniz buna tepki vermez.ben 3 aydan fazladır dukan yapıyorum.ve bitirmeme 2 kilo kaldı.17 kilodan fazla verdim.tamam kaçamaktan sonra yaptım ama ilk defa yumruk yaptım.bünyem alışık değil yani.ve son oldu.diyet süresince 1 kez yapmış oldum yani..yanlış anlaşılmayı istemem....:KK51:

benmde durdu kilo vermem ama bugun 400 gr daha gitmiş :) hemde hafta sonu baya bi kaçamak yapmama rağmen cumadan bugune az gerçi ama olsun :)
bu yumruk olayını pek anlayamadım ben biraz açıklayabilirmisiniz :KK43:

Hayirli sabahlar dukan güzelleri :KK52:
Dün aksam kendimi baya sis hissediyordum, ve bugün tørtids +100 g ciktim :KK43:
Neyse, bugün Yeni bir gün - protein günüm. Birazdan kahvaltimi edecegim, ardindan yesil cay.. Özledik sonra yürüyüs niyetine alisverise gidecegim insallah...

Insallah yarin tarti hepimizi sevindirir :KK52::KK52:

Hayirli sabahlar dukan güzelleri :KK52:
Dün aksam kendimi baya sis hissediyordum, ve bugün tørtids +100 g ciktim :KK43:
Neyse, bugün Yeni bir gün - protein günüm. Birazdan kahvaltimi edecegim, ardindan yesil cay.. Özledik sonra yürüyüs niyetine alisverise gidecegim insallah...

Insallah yarin tarti hepimizi sevindirir :KK52::KK52:

Üff su ipad kendi kendine kelimeleri degistiriyor:KK47:
Tørtids =tarti
Özledik= ögleden...

Ya sabir!

Merhaba Dukanın melekleri :KK23:

Şubat 9 itibariyle başladığım Dukan maceram hız kesmeden devam ediyor.
Size Seyirimin son bir aylık evresine girmişken yazıyorum.
Bunu yazma nedenimse biz kadınların burada birbirimizi gerçekten motive ettiğimizi görmem.
Ben Dukan amca ile 7 Şubatta tanıştım kararımı verdim kitabımı okudum ve inanılmaz bir içsel telkinle diyetime başladım
62 kg ile start verdim 4 gün atak evremden sonra 60 ı gördüm ve devamında 1+1 şeklinde seyire devam ettim.
Şimdi son bir ayım kaldı seyir için, Dukanın söylediklerine uymaya çalışsam da vakit bulamadığım için yürüyüş olayını hiç yapamadım :KK17:
Ama yine de tartı bazen artarak bazen azalarak 56,3 kg ı gösterdi, vermem gereken 2,8 kg daha var ama artık çoook yavaş veriyorum kilolarımı :KK43:

Benden şimdilik bu kadar dukan melekleri, umudum ideal kilomun da altına inebilmek, 53,5 değil de 50 olmak :nazar:

Merhaba Dukanın melekleri :KK23:

Şubat 9 itibariyle başladığım Dukan maceram hız kesmeden devam ediyor.
Size Seyirimin son bir aylık evresine girmişken yazıyorum.
Bunu yazma nedenimse biz kadınların burada birbirimizi gerçekten motive ettiğimizi görmem.
Ben Dukan amca ile 7 Şubatta tanıştım kararımı verdim kitabımı okudum ve inanılmaz bir içsel telkinle diyetime başladım
62 kg ile start verdim 4 gün atak evremden sonra 60 ı gördüm ve devamında 1+1 şeklinde seyire devam ettim.
Şimdi son bir ayım kaldı seyir için, Dukanın söylediklerine uymaya çalışsam da vakit bulamadığım için yürüyüş olayını hiç yapamadım :KK17:
Ama yine de tartı bazen artarak bazen azalarak 56,3 kg ı gösterdi, vermem gereken 2,8 kg daha var ama artık çoook yavaş veriyorum kilolarımı :KK43:

Benden şimdilik bu kadar dukan melekleri, umudum ideal kilomun da altına inebilmek, 53,5 değil de 50 olmak :nazar:

ayyy ne güzel vermişin rüya gibi bana 56ları görmek ooff.....

merhabalar kızlaaarrr...
evimde net olmadığı için geçmişe baktım dersem yalan söylerim. hafta sonu dağ gibi birikmiş yazılar. ama ufak ayrıntılar için bitirmem gerekiyor. dün akşam dukanın son sayfalarınıda bitirdim ve dukan amcanın tavsiye ettiği egzersizlere başladım. 20dk yürüyüşü resmen beynime kazıdı yazdıkları fırsat bulsamda yürüsem diye bakınıyorum. merdivenden her vazgeçmem içime işliyor inanın. oğlumla gelip gittiğim zamanlar mecburen asansör kullanıyorum. ama acelemiz yoksa tutuyorum oğluşumun elinden tek tek iniyoruz basamakları.
hafta sonu kaçamak yapmadım desem yalan söylemiş olurum. çok büyük değildi. nefis körlüğüydü ama kilomun sabit kalmasına sebeb oldu. bugün yine 95.5i gördüm. bu ay bitmeden 90olmak istiyorum. 2 hafta için 5 kilo fazlamı dukan için sizcce?

birde geçmiş sayfalarda lorlu kurabiye gibi bir tarif vardı. ara öğün çay yanında gibi düşündüm ama geçmiş çoook geçmiş bulmakta sorun yaşadım. rica etsem tekrar paylaşırmısınız.
hafta sonu yulaf kepeğimi resmen tüketim. lahmacun yaptım gözleme yaptım. kepekten ilkkez bıkmadan yedim diyebilirim. eee sizler nasılsınız. hafta sonu nasıl geçti şöyle bir bayım nasılsınız ne var ne yok.

Misafirler ağırlandı, koşturma bitti, çok şükür zaferle çıktım haftasonu savaşından... Kaçamak olmadı desem yeridir az biraz tat bakmak zorundaydım ama yardımcı eleman olarak hep serçe parmağımın ucunu kullandım... Tatlarına bakmadan misafir ağırlamak olmaz dimi... Neyse ki herşey yolundaydı hazırlık aşamasında birde tattırıcı buldum da çok şükür kurtuldum.
Diyet gayet yolunda gidiyor. Huzurluyum mutluyum kendimle barışığım. Haftasonu hele kimseyi çay için mutfağa göndermedim full ayaktaydım en güzel sporu yaptım diyebilirim.Herkesin hem enerjim için hemde yenilenen vücudum için yapmış olduğu güzel iltifatlar sayesinde hem öyle bir hızlıydım ki sanırım birkaç yüz kalori o koşturmacada yaktım :))))

dukan diyetinin seyir evresinin28 gününde falanım.verdiğim kilo 4,7-3 arasında giidip geliyor.çok su toplayan biri olarak spordan sonraki terde bile 1 kg fark ediyorum.artık bu gelp gitmeler beni üzmüyor 2 ayıma başlayacağı bundada 4 kg kaybetsem 70 yaklaştım demek.böyle motive ediyorum kendimi.kaçamak olarak bir ısırık tost bir lokma pide 1 tatlı kaşığı bulgur plavı yada 1 yemek kaşığı hangi yemeği yaptıysam onlar oluyor.tabi hepsi birden deyil.şöyle tabak doldurup yemek deyil bir lokma tadına bakarak oluyor.loma tatlısından küçücük bir ısırık mesela bunlarda elbet etkiler ama bu ufak şeyleri hergün yapmadan idare edip duruyorum.şuan yine ödem toplamış durumdayım + 1600 gr gördüm.şimdi böyle oluyor ertesi gün -200 oluyor.Akangurubuna sahiplerin laneti bu birde kandaki kortizonun.kullandığımız kortizon 10 sene kandan gitmiyor.bu durumda bu ödemlerim normal.kortizon su tutar.hemde yüksek miktarda birde sıkıntı yapar.yani ödemle beraber sıkıntıda yapıyor çatlayacak gibi oluyorum bazen.neyse 2 ayda hedefim en az 2 kg vermek.benim seyir dukan amcanın söylediğinden uzun süre bilir.olsun.gitsinde uzarsa uzasın.

merhabalar kızlaaarrr...
evimde net olmadığı için geçmişe baktım dersem yalan söylerim. hafta sonu dağ gibi birikmiş yazılar. ama ufak ayrıntılar için bitirmem gerekiyor. dün akşam dukanın son sayfalarınıda bitirdim ve dukan amcanın tavsiye ettiği egzersizlere başladım. 20dk yürüyüşü resmen beynime kazıdı yazdıkları fırsat bulsamda yürüsem diye bakınıyorum. merdivenden her vazgeçmem içime işliyor inanın. oğlumla gelip gittiğim zamanlar mecburen asansör kullanıyorum. ama acelemiz yoksa tutuyorum oğluşumun elinden tek tek iniyoruz basamakları.
hafta sonu kaçamak yapmadım desem yalan söylemiş olurum. çok büyük değildi. nefis körlüğüydü ama kilomun sabit kalmasına sebeb oldu. bugün yine 95.5i gördüm. bu ay bitmeden 90olmak istiyorum. 2 hafta için 5 kilo fazlamı dukan için sizcce?

birde geçmiş sayfalarda lorlu kurabiye gibi bir tarif vardı. ara öğün çay yanında gibi düşündüm ama geçmiş çoook geçmiş bulmakta sorun yaşadım. rica etsem tekrar paylaşırmısınız.
hafta sonu yulaf kepeğimi resmen tüketim. lahmacun yaptım gözleme yaptım. kepekten ilkkez bıkmadan yedim diyebilirim. eee sizler nasılsınız. hafta sonu nasıl geçti şöyle bir bayım nasılsınız ne var ne yok.

31 kg zayıflamışsın azminden dolayı tebrik ederim.mucize gibi birşey.yani ben bukadar kiloyu verebilirmiydim bilemiyorum:KK9::KK9:

Merhaba az önce yulaf kepeği aldım küçük ve ymuşsk mısır gevreği gibi ve tadı un. Acaba yulaf unu olabilir mi? Aktar yulaf kepeği olduğunu dukan diyetiiçin kullanıldığını söyledi bende aldım ama toz haline getiremiyorum ezerek. Yemeye çalıştım bazı yerleri çiğnenmiyo bazı yerleri çiğneniyo nasıl toz haline getiricem? Zaten un gibi kokuyor cevaplarını bekliyotum

Kizlarrrrrrr kacamak yapmayinnnn... Listenin disina cikmayinnn..

Hadi sözleselim, bir hafta kacamak yok:KK76:

ayyy ne güzel vermişin rüya gibi bana 56ları görmek ooff.....

btlbetul inan bana benim için de öyleydi o kadar şaşırtıcı bir sonuç ki ailem artık dur 56 dan aşağı düşme demeye başladı
Ben inandım ve etrafımdakileri de kilo vereceğime inandırdım, sonrasında başarı geliyor kendiliğinden.

Sen de inan göreceksin kısa sürede hayal ettiğinin de altına ineceksin :nazar:

Merhaba az önce yulaf kepeği aldım küçük ve ymuşsk mısır gevreği gibi ve tadı un. Acaba yulaf unu olabilir mi? Aktar yulaf kepeği olduğunu dukan diyetiiçin kullanıldığını söyledi bende aldım ama toz haline getiremiyorum ezerek. Yemeye çalıştım bazı yerleri çiğnenmiyo bazı yerleri çiğneniyo nasıl toz haline getiricem? Zaten un gibi kokuyor cevaplarını bekliyotum

Markasını öğrenebilir miyim aldığınız ürünün? Ben sadece migrostan alıyorum Doğalsan ın yulaf kepeği, tadı una benzemediği için merak ettim sizinkini

Kizlarrrrrrr kacamak yapmayinnnn... Listenin disina cikmayinnn..

Hadi sözleselim, bir hafta kacamak yok:KK76:

Lina09 ben söz veriyorum! Kaçamak yok bu bir hafta
Şöyle düşünüyorum hep, 26 yıldır aralıksız her istediğimden istediğim kadasr yedim ee sonuç gelsin yağlı kollar bacaklar :KK17:
Sonrasında da hep bir pişmanlık..
Şimdi diyorum ki

Bir müddet yemeyivereyim canım ne olacak zaten yemişim yıllarca :KK9:

btlbetul inan bana benim için de öyleydi o kadar şaşırtıcı bir sonuç ki ailem artık dur 56 dan aşağı düşme demeye başladı
Ben inandım ve etrafımdakileri de kilo vereceğime inandırdım, sonrasında başarı geliyor kendiliğinden.

Sen de inan göreceksin kısa sürede hayal ettiğinin de altına ineceksin :nazar:

inşallah bakalım bu günü saymazsak 3 gün sonra atak bitiyor :)

X