Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam yyumrugun bitiyor mu artik, baslangicta kac kiloydun bitiste kac kilosun. ben de en son bi yumrukla tamamlarim diyorum. daha varda insanin hazirlikli olasi var:)

yumruğu 3 günde bırakacağım.kaçamak sonrası başladığımda 57.500 dü.dün sabah 57.100 dü.. bugün regl oldum.sanırım oyüzden 57.800:44: gördüm sabah.yarına bilmiyorum kaç geleceğim:18:

arkadaşlar siz siz olun kaçamak yapmayın,gördüğünüz gibi süründürüyor.ya birde birşey kafamı kurcalayıp duruyor.diyelimki 58 deyken güçlendirmeye geçseydim,ödül öğünü olarak onları yeseydim.. yine böyle mi olacaktı??:44: sonuçta özellikle pastalardan 2-3 çatal yedim yani.. hedefi biraz düşültsem mi acaba???:18:

Merhaba kızlar bende kitabı okudum ve bugün diyetimin ilk günü 72Kg ile başlıyorum hedefim 57 yani 15kg bakalım hayırlısı :)

Forumun hepsini okuyamasamda bir çok yoruma baktım ve burası müthiş :KK8: kilo vermek için azim ve isteği tetikliyor herkese başarılar dilerim artık bende aranızdayım En Büyük KK

Kızlar kitap nasıl ? bende almayı düşünüyorum bilgi verebilir misiniz bana ???

Son düzenleme:
merhabar çok sık sık giremiyorum girdiğimdede yazılanları okumakla geçiyor vaktim ama anladım ki okumakla sonu gelmiycek :KK23: bugün atagımın 6. günü hiç tartılmadım yarın veya salı sabahı tartılcam 25 kilo vermek istediğim için 10 güne de tamamlayabilirim eger dukan amcanın dediği gibi atakta 2.6 gr vermiş olursam 7 de bırakcam vermemişsem iki üç gün daha yaparım :44: valla benim bu kadar azimli olmamın sebebide bu topik canım bişey cektiğinde hemen buraya gelip birşeyler okuyorum iyi geliyor :KK9: herkese çok teşekkürler samimiyetiniz ve sıcaklığınız için :KK16::KK34::KK9::KK19: En Büyük KK benim diyette tek sorunum öğün atlamam bunu nasıl düzene sokacağımı hala bulamadım :KK31: 6 gün boyunca tek kaçamağim annemin yüzünden oldu koftelerimi az yagda kızartmıştı yulaf kepeğiyle yapmıştı yemek durumunda kaldım :18: bunun dışında hiç kaçamağım yok suyu 2+ içiyorum yeşil çay bi iki bardakta 5 i bi yerde içiyorum şimdi kalkıp kırmızı çay yapıcam kendime kusburruyu sallama poşet atıcam sorun olmaz heralde birde spor yapamıyorum pazartesi başlıycam kararlıyım bu defa başlıycam herkese bolll eksili günler :KK16:

merhaba kızlar.. bir kaç gündür yine giremedim topic e sözlümle aramız açılmıştı onu düzelttik amcamı kaybettim derken ancak fırsat buldum.. nasıl gidiyor eksiler??

ben geçen hafta için sözümü tuttum cuma günü 65.9 u gördüm ama dün kaçamak yapmamış olmama rağmen bu sabah 66.3 çıktım yani + 400 gece geç saatte yemek yedik diyemi ki acaba :KK43: birde dün sebze günüydü ve maçta falan baya yordum kendimi kas şişkinliğide olabilir yani diye moralimi bozmadım. 2 gündür sevdicek buradaydı barıştık bu sabah karşımda meyve yedi :) en dayanamam dediğim şeydi meyve :) ama dayandım.. goji berry lerin 1 tanesinin büyüklüğünde ısırık alarak maksat göz kalmasın diye yedim diş tanesi kadar yani :) ondanda bişicik olmaz :) görenler zayıfladığımı söylüyorlar :) ama hedefe daha 10 kg var :) dukana görede 8.3 kg var :) ben 55 istiyorum dukan amca 58 :) bakalım ne olacak :KK70: bakalım yarın kaç gösterecek tartı :KK43: suyuda bol tüketiyorum kepeğimide yiyorum ama wc sıkıntım çok oluyor benim :KK43: gojı falan çözmüyor yani beni :KK43: bilemedim ne yapsam ki :KK43: varmıdır önericeğiniz birşeyler bayanlar YARDIM lütfen..

başınız sagolsun mekanı cennet olsun inşallah...

benimde en dayanamadığım şeylerden biri meyve biri tatlı :KK53: ama dayanıyorum yazın karpuz karşısında ne yapıcam bilmiyorum ama şimdiden kendimi hazırlıyorum :18: wc sıkıntım benim normaldede hep vardı yeniyeni düzene girmişti ama şimdi yine oldu diyetten dolayı activa yiyorum sabah aç karna sadesini yenilir mi yenilmez mi bilmiyorum ama başka yapabilceğim bişey yok çay felan işe yaramıyor ilaç almakta istemiyorum artık yenmiycekse dukan amca kusura bakmasın başka bi çözüm bulaydı o zaman :44: ben böyle hallettim inşallah sende bi çözüm bulursun çok kötü şişkinlik yapıyor insanda

yumruğu 3 günde bırakacağım.kaçamak sonrası başladığımda 57.500 dü.dün sabah 57.100 dü.. bugün regl oldum.sanırım oyüzden 57.800:44: gördüm sabah.yarına bilmiyorum kaç geleceğim:18:

arkadaşlar siz siz olun kaçamak yapmayın,gördüğünüz gibi süründürüyor.ya birde birşey kafamı kurcalayıp duruyor.diyelimki 58 deyken güçlendirmeye geçseydim,ödül öğünü olarak onları yeseydim.. yine böyle mi olacaktı??:44: sonuçta özellikle pastalardan 2-3 çatal yedim yani.. hedefi biraz düşültsem mi acaba???:18:

guclendirme de ki arkadaslardan takip ettigim, dukanin soyledigi kilonun cok altina inen arkadaslar korumada bir kac kilo geri aliyolar. gecen gun blogunu okudugum bir hanim vardi +4 kilo gormus, daha guclendirmenin yarisinda.

Ama dukanin soyledigi kiloda birakanlar bi kac kilo daha veriyolar guclendirme sirasinda, yani esas kilomuz dukanin soyledigi kilonun biraz alti ama cok inersek guclendirmede geri aliyoruz diye bir kani olustu bende. gerci genelleme yapmak ne kadar dogru bilmiyorum, cunku guclendirme sirasinda arkadaslar genellikle ayriliyor burdan, o yuzden sonrasinin nasil gelistigini pek bilemiyorum,

Ama yorumlardan okudugum kadariyla, guclendirme yapmazsaniz, ilk once kilo almiyorsunuz, her sey gulluk gulustanlik gidiyor ama bir senenin sonunda cok fazla kilo almis oluyosunuz. cok fazla yorum okudum, ilk once bir sey olmadi , sonra verdigim kilolari geri aldim diyen. tabi tekrar dukan yapacaklari icin yorum sayfalarina geri donuyolar. Ama hic guclendirmemi yaptim kilolarimi geri aldim tekrar diyet yapacagim diyen yorumlar gormedim. gerci kiloyu guclendirme sonrasi geri alirsam ben bir daha dukan yapmazdim, ne kadar saglikli bir istatistik oyuzden bilemeyecegim.

pastalar falan direk hizli seker, guclendirme sirasinda, tam bugday ekmekleri, meyvelerle ilk once bunyeyi, karbonhidratlara alistiriyosunuz. medesada hatirladigima gore, guclendirmeye gectigi halde, odul yemegini bir kac hafta sonraya saklamisti, ilk bir kac hafta odul yemeklerini burger falan tarzinda, bizim beslenme duzenimizden cok uzak olmayan sekilde yapmisti., bende oyle yapmayi dusunuyorum. cunku vucudun karbonhidrata geri alismasi lazim, o surecten gecmezseniz, arti gormemek imkansiz gibi geliyor bana.

Selam beybiler,

Bu gün misafirlerim vardı... Ooooohh neler gördü bu mutfak :) Yemedim dukan yapıyom bana dokanmayın dedim....

Sağ olsunlar anlayış gösterdiler löp löp hepsini yediler :))) Hatta kalanlarıda evlere yolladık çok şükür....

Bu günkü menüm;

Sabah
2 haşlama yumurta

Öğlen
2 parça tavuk göğsü
1 b zero

akşam
1 kase yoğurt
acı biber koyabilirmiyim içinee aaaa bitmişti zaten neyse ama bu sorumu cevaplayın pleaase.... yoğurdu öyle seviyorumda....

atak evresinde yulaf kepeği yerine buğday ruşeymi olur mu ?

selam dukancı güzeller:21:

ben atağı 3 gün yapayım derken bozuverdim hain bir yaprak sarması aklımı çeldi:KK5:

şimdi yumruk yapacam anlaşılan:KK6:

Merhabalarrrr ben geldimmmmm...Bugün bi alışveriş yaptım bi alışveriş yaptımki sormayın :)light ürün reyonlarını boşalttım light kefir gördüm burada adınıda çok duyunca alıp deneyeyim dedim ama ben hiç beğenmedim hatta iğrenç bi tadı var diyebilirim muhtemelende kullanmayacağım :26: kırmızı çaymıydı hani nar çiçeği ile yapılan bugün onuda eve gelir gelmez hemen denedim çok farklı bi tadı var ekşiiiii 2 kupa anca içebildim ama sonra direk wccc :KK1: bugün birşey çok zoruma gitti pantolan baktım ama görevli hevesimi kaçırdı sırıtarak size uygun bedenimiz yok dedi adamı oracıkta boğasım geldiii:KK4::KK4::KK4: daha çok inat etmeme sebep oldu ama sağolsunn küçük bi kaçamağımıda itiraf etmeden yapamayacağımm:KK17: küçük bi çatal künefeyi geri çeviremedim ama kendime ceza verdim akşam yemeği yemedim mesela bende artık incecik olmak,istediğim kıyafeti giymek istiyorum ama yaaaa neden bu vakte kadar beklemişim kendime kızıyorummm neyse çok dolmusum kızlar ben bugün bıraksanız sabaha dertlenirim :KK1: yarın inşallah hepimiz eksilerle uyanırızzzz :KK34::KK34::KK34:

inşallah zayıflayacaksın ve sonra gidip ona nispet yapacaksın.münasebetsiz şey.böylelerini derhal müdürüne şikayet et ben öyle yapıyorum.müşteriylekonuşmasını öğretin diye.o yaptığından utanmıyor ben onu şikayet etmekten mi utanacağım valla.

Hanımlar deneyimlerinize dayanarak soruyorum 10kg gibi bir kiloyu ne kadar zamanda verdiniz? Biliyorum herkesin bünyesi farklı ama zor kilo verenlere de kolay kilo verenlere de sorum bu kilo vermeniz ne kadar zamanınızı aldı? Ben 20kg vermek istiyorum temmuz sonuna doğru tüp bebeğe gideceğim o zamana kadar acaba verebilir miyim diye merak ediyorum da :26: Şimdiden cevaplar için çok teşekkürler :KK16:

pek bir bilgim yok deneyimli arkadaşlar bilgi verirler.inşallah zayıflayıp çocuğunuzu kucağınıza alırsınız hayırlı zamanda.

merhaba hanımlarr:KK8:
bugün sıvı tatlandırıcı aldım. biraz önce eve geldim deneyeyim dedim muhallebime koydm ama çoook tatlıymış meğersem bi kaç damlası bile yeterli olabilirmiş:KK25::KK25::KK25::KK25: şeker tadı baydııı

ben de bugün toz tatlandırıcıyla orta türk kahvesi yapayım dedim bal gibi yapmışım ya.hevesim kursağımda kaldı valla.

canım bu lafı bende duymuştum :KK43: hemde benden daha kiloluydu satıcısı.. ayar olmuştum dalga geçer gibi söylemiş olmasına :KK43: şimdi inadım o kıza.. gidip en büyük bedeni deneyip ayy bu bol oldu bi küçüğü bi küçüğü diye diye eziyet etmek :) normalde var böyle mağazalar ama kızın konuşmasına ifrit olmuştum ben :KK43: dalga geçer gibi kendi aşıure kazanı haline bakmadan bana demesiydi sinirimi. bozan. nefret ederim kendini bilmeden başkasını eleştirenlerden. sonuçta kilo bu bütün bayanların baş belası. olabilir almış olabiliriz ama vermekte elimizde. ilk doğduğumuzda yoktu ya bunlar :) elbet bizim olmayanları atıcaz dışarı.. sıkma canını inat ve azimle devam et :):KK9:

aşure kazanı... güzel laf.hakketmiş ama

merhaba kızlar.. bir kaç gündür yine giremedim topic e sözlümle aramız açılmıştı onu düzelttik amcamı kaybettim derken ancak fırsat buldum.. nasıl gidiyor eksiler??

ben geçen hafta için sözümü tuttum cuma günü 65.9 u gördüm ama dün kaçamak yapmamış olmama rağmen bu sabah 66.3 çıktım yani + 400 gece geç saatte yemek yedik diyemi ki acaba :KK43: birde dün sebze günüydü ve maçta falan baya yordum kendimi kas şişkinliğide olabilir yani diye moralimi bozmadım. 2 gündür sevdicek buradaydı barıştık bu sabah karşımda meyve yedi :) en dayanamam dediğim şeydi meyve :) ama dayandım.. goji berry lerin 1 tanesinin büyüklüğünde ısırık alarak maksat göz kalmasın diye yedim diş tanesi kadar yani :) ondanda bişicik olmaz :) görenler zayıfladığımı söylüyorlar :) ama hedefe daha 10 kg var :) dukana görede 8.3 kg var :) ben 55 istiyorum dukan amca 58 :) bakalım ne olacak :KK70: bakalım yarın kaç gösterecek tartı :KK43: suyuda bol tüketiyorum kepeğimide yiyorum ama wc sıkıntım çok oluyor benim :KK43: gojı falan çözmüyor yani beni :KK43: bilemedim ne yapsam ki :KK43: varmıdır önericeğiniz birşeyler bayanlar YARDIM lütfen..

başınız sağ olsun.sözlünüzle aranızı düzeltmenize sevindim.ben dukan ekmeği yaparken 1 kaşık buğday kepeği katıyorum wc sıkıntım olmuyor.

günaydınlar...kızlar yaaa ben yine artıyla uyandımmmm canım çok sıkkıldııııı o kadar dikkat etmeye çalışıyorum yanlış yaptığım bişey varmı bilmiyorum ama moralim bozulduu:KK50: regl dönemine bağlıyorum kitapta okuduklarım ve sizin paylaştıklarınız geliyor aklıma pes etmek yok bunlar normal diyorum ama sanırım ben duraklamaya çok erken girdimmm :KK5: düğünüme kadar vermem azım bu kiloları ama yaaa

düğününü hayal et zayıf halinle nasıl kuğu gibi süzüleceğini düşün.burayı oku hep.birbirimize destek olalım.bu sefer başaralım.

viyana ya yakin bir yerde

süreyyacığım tekrar tebrik ederim canım.harika bir sonuç.

Merhaba kızlar bende kitabı okudum ve bugün diyetimin ilk günü 72Kg ile başlıyorum hedefim 57 yani 15kg bakalım hayırlısı :)

Forumun hepsini okuyamasamda bir çok yoruma baktım ve burası müthiş :KK8: kilo vermek için azim ve isteği tetikliyor herkese başarılar dilerim artık bende aranızdayım En Büyük KK

hoş geldin bend e yeniyim.emin ol doğru yerdesin.

atak evresinde yulaf kepeği yerine buğday ruşeymi olur mu ?

sanırım olmaz.bana öyle demişlerdi.

selam dukancı güzeller:21:

ben atağı 3 gün yapayım derken bozuverdim hain bir yaprak sarması aklımı çeldi:KK5:

şimdi yumruk yapacam anlaşılan:KK6:

keşke yapmasaydın.her kaçamak bizi hedefimzden daha çok uzaklaştırıyor.

bugün sp günüm.her şey yolunda .dün ne güzel 400 gr vermiştim ama bugün sabitim.halbuki sporumu yaptım,nar şerbetini ve yeşilçayımı içtim.sanırım sebzeler beni çok etkiliyor.akşam karnıbahar yemiştim de.önemli değil .eşim ilk defa bana sen zayıflıyorsun dedi.daha 4 kilo verdim ama okuldakiler de zayıflıyorsun dedi.kendimi hafif hissediyorum.

yarın büyük bir sınavım var güne gideceğim.evsahibi nasıl becerikli anlatamam.her lokmada ne koydun nasıl yaptın diyoruz arkadaşlarla.ama birazdan kendime kurabiye poğaca bir şeyler yapacağım.alternatifim olursa kaçamak yapmam.yine de dua edin benim için olur mu?

sanırım olmaz.bana öyle demişlerdi.

bugün sp günüm.her şey yolunda .dün ne güzel 400 gr vermiştim ama bugün sabitim.halbuki sporumu yaptım,nar şerbetini ve yeşilçayımı içtim.sanırım sebzeler beni çok etkiliyor.akşam karnıbahar yemiştim de.önemli değil .eşim ilk defa bana sen zayıflıyorsun dedi.daha 4 kilo verdim ama okuldakiler de zayıflıyorsun dedi.kendimi hafif hissediyorum.

yarın büyük bir sınavım var güne gideceğim.evsahibi nasıl becerikli anlatamam.her lokmada ne koydun nasıl yaptın diyoruz arkadaşlarla.ama birazdan kendime kurabiye poğaca bir şeyler yapacağım.alternatifim olursa kaçamak yapmam.yine de dua edin benim için olur mu?

hay Allah buğday ruşeymide bekleyecek artık bakalım.....

Maşallah güzel vermişsin.... ayyy hadi devam durmak yok bize.... sende benim gibi de dukan yapıyorum bana dokanmayın.... daha ne olduğundan haberleri yok aaaa dukan sağlıksız diyo :))) sonra döndü dukan nasıl bir şey :))) bende biliyoda öyle diyo sanmıştım alemler yaaa....

yok canım benim yumruk ceza diyeti :KK8:

yumruk ceza diyeti degil, kacamaklariniz telafi edebileceginiz bir sey degil, sadece kacamak yapmamya bakin.

yumruk, uzun sure duraklamalari kirmak icin 4-5 guun ustuste protein gunu yapmak ve bu surede sinirli izinlileri tuketmemek olarak adlandirilabilir. beyaz yumruk vardir, yumruk suresince sadece beyaz et yersiniz cok daha etkin olur.

Ancak bir hafta kilom durdu hadi yumruk yapayim demekte olmaz, cunku bu cok kit bir gida rejimidir, buna vucudu alistirmamk gerekir, bu nedenle gercekten duraklamanin 3-4 haftayi buldugu durumlarda uygulamak gerekir.

Bu forumda benden onceki tecrubeliler yumrugu diyetin sonuna kilolari verip bitirdigimiz zaman saklamamizi tavsiye ederlerdi. diyeti yumrukla bitirmek yani. verecegin son kilolari da ver kurtul diye.

duraklamalari kirmak icin yapacaklarinizi su linkte okuyabilirsiniz
dukandiyetitariflerim: NEDEN DURAKLIYORUZ?

ayrica yumrugu ayrintili yapmak isterseniz, kitabin ilgili sayfasini da vermis linkte.

ya bazı dizi oyuncuları bir rol için bir anda 10 kilo verebiliyorlar bazı insanlar ne kadar çok kilolar veriyolar nasıl yapıyorlar bunları arkadaş ya biz şurda kilonun derdinde :KK43:

Son düzenleme:
ya bazı dizi oyuncuları bir rol için bir anda 10 kilo verebiliyorlar bazı insanlar ne kadar çok kilolar veriyolar nasıl yapıyorlar bunları arkadaş ya biz şurda kilonun derdinde :KK43:

hizli verilen kilo cabuk alinir,

ben de hazal kayayi gorup ne hizli vermis diye ic gecirmistim, su balkanlar dizisinde, ama iki ay sonra behzat c de gordum, iki katini geri almis verdigi kilonun, bence cok guzel ornek, yavas git saglam git. gerci dukanda yavas olmuyor istesende, ayda yine 3-4 kilo veriyosun.

Son düzenleme:
kızlar bugün toz tatlandırıcı almak için markete gittim
dakikalarca süren incelemem sonunda hiçbirinin masum olmadığını gördüm
%40 şekeri azaltılmış diyor
yani içinde k.hidrat var
oysa ne hayaller kurmuştum
eve gidip tatlılar yapacaktım kendime:KK43:

yani sizler bunu neye göre tüketiyorsunuz?
dukanda bununla ilgili bir bölüm vardı da ben mi kaçırdım?
açıkçası diyabetikler için bir sürü reçel, hatta kakaolu kremalar da vardı ama hiçbiri sıfır şeker değildi.

ellerim bomboş...döndüm:KK43:

kızlar bugün toz tatlandırıcı almak için markete gittim
dakikalarca süren incelemem sonunda hiçbirinin masum olmadığını gördüm
%40 şekeri azaltılmış diyor
yani içinde k.hidrat var
oysa ne hayaller kurmuştum
eve gidip tatlılar yapacaktım kendime:KK43:

yani sizler bunu neye göre tüketiyorsunuz?
dukanda bununla ilgili bir bölüm vardı da ben mi kaçırdım?
açıkçası diyabetikler için bir sürü reçel, hatta kakaolu kremalar da vardı ama hiçbiri sıfır şeker değildi.

ellerim bomboş...döndüm:KK43:

uzgunum sadece tablet tatlandiricilar sifira yakin kalori, ama pisirilmek icin kullanilmiyor.

bir sey pisireceksen toz splenda veya formtat almalisin, ki bunlara kivam vermek icin sekerin baska hali olan dekstroz ekleniyor. evet masum seyler degiller, bosuna demiyorum, kek yaptim bi hafta durakladim diye. ama hic tatlisiz gecmiyor ne yazik ki bu diyet, o yuzden seyrekte olsa kullaniyorum. ama diyetin basindan beri iki paket formtat bitirmedim, recel yaptigim halde.

diyabetik recelleri yogurda az katip meyveli yogurt yaparak tuketiyodum, aslinda diyabetik receller meyve icerdiklerinden yasak. ancak diyette tecrubelilerden ogrendigim bu tarifi diyetin basinda uyguladim. ama daha sonra portakal kabugu receli kullandim, tatlandiriciyla yapilmis, o diyete aykiri degil.

sekersiz sarellelerden uzak dur, inanilmaz yag orani yuksek, kaldiki findik fistiga izin yok diyette.

X