insanoğlu işte bişeye başlar sonra bırakır ve sonucunda katlanması gereken durumlar olduğundada bi çamur atar. herşey için geçerli bu örneğin;
-hoca bana taktı
-90 bekliyodum ne bilmem ne aldım
gibi gibi.
hadi diyette duraklamayı anlarım.
regli ve buna benzer şeylerden dolayı olan ufak tefek artışları da anlarım ama
kiloyu 2 katı almasının altında kesin bi bit yeniği var. dukan amca kitabındada yazmış. yarım bıraktığınız taktirde ilk verdiğiniz kiloya geri dönmeniz veya daha çok almanız mümkün diye
bu yulaf kepeğini öğrendim ama galeta karışımı demişsiniz ya galeta karışımı ne oluyor? :26:
Merhabalarrrr ben geldimmmmm...Bugün bi alışveriş yaptım bi alışveriş yaptımki sormayın :)light ürün reyonlarını boşalttım light kefir gördüm burada adınıda çok duyunca alıp deneyeyim dedim ama ben hiç beğenmedim hatta iğrenç bi tadı var diyebilirim muhtemelende kullanmayacağım :26: kırmızı çaymıydı hani nar çiçeği ile yapılan bugün onuda eve gelir gelmez hemen denedim çok farklı bi tadı var ekşiiiii 2 kupa anca içebildim ama sonra direk wcccbugün birşey çok zoruma gitti pantolan baktım ama görevli hevesimi kaçırdı sırıtarak size uygun bedenimiz yok dedi adamı oracıkta boğasım geldiii daha çok inat etmeme sebep oldu ama sağolsunn küçük bi kaçamağımıda itiraf etmeden yapamayacağımm küçük bi çatal künefeyi geri çeviremedim ama kendime ceza verdim akşam yemeği yemedim mesela bende artık incecik olmak,istediğim kıyafeti giymek istiyorum ama yaaaa neden bu vakte kadar beklemişim kendime kızıyorummm neyse çok dolmusum kızlar ben bugün bıraksanız sabaha dertlenirim yarın inşallah hepimiz eksilerle uyanırızzzz
merhaba kızlarrrrrumarım herkes ıyıdır ve bol bol eksılerdedır.ben bırkac gundur cok yogunum,ara ara gırıp butun yazılanları okudum ama hep sayfaları bıtırmekle ugrasırken yazacak fırsatım kalmadı benım duraklama devam edıyor,bu bırkac gunluk yogunlugum nedenıyle kacamak yapmasamda tam herseye dıkkatte edemedım,yesıl cay bol su ac kalmama vs gıbı bugun ipleri elıme aldım tam gaz yola devam :) bu arada benım hala kepeğim yok ben kktc de yasıyorum ve benım yasadıgım sehırde sadece 1 yerde bulabılıyorum orasıda hafta 1 tr den gelen ürünler arasından cıkarsa bulunuyo yoksa yok daha bana denk gelmedı bugun yenı bı posta mal gelecekmıs bakalım iş cıkısı bakıcam,bugunde bulamazsam tr den aılem alıp kargoyla gonderecek artık 2-3 paket kepek için insanı ne hallere sokuyo bu marketler
oyy oyyzemmuf ablam gelmişşş
nasılsın abla
Merhabalarrrr ben geldimmmmm...Bugün bi alışveriş yaptım bi alışveriş yaptımki sormayın :)light ürün reyonlarını boşalttım light kefir gördüm burada adınıda çok duyunca alıp deneyeyim dedim ama ben hiç beğenmedim hatta iğrenç bi tadı var diyebilirim muhtemelende kullanmayacağım :26: kırmızı çaymıydı hani nar çiçeği ile yapılan bugün onuda eve gelir gelmez hemen denedim çok farklı bi tadı var ekşiiiii 2 kupa anca içebildim ama sonra direk wcccbugün birşey çok zoruma gitti pantolan baktım ama görevli hevesimi kaçırdı sırıtarak size uygun bedenimiz yok dedi adamı oracıkta boğasım geldiii daha çok inat etmeme sebep oldu ama sağolsunn küçük bi kaçamağımıda itiraf etmeden yapamayacağımm küçük bi çatal künefeyi geri çeviremedim ama kendime ceza verdim akşam yemeği yemedim mesela bende artık incecik olmak,istediğim kıyafeti giymek istiyorum ama yaaaa neden bu vakte kadar beklemişim kendime kızıyorummm neyse çok dolmusum kızlar ben bugün bıraksanız sabaha dertlenirim yarın inşallah hepimiz eksilerle uyanırızzzz
çok iyiyim abla. dün, iş yerinde küs olduğum bi ablamla barıştım. o yüzden mutluyumoyy oyyiyıyım ablam .. gunu bırlık şehırdışına çıktım..yenı geldım evıme bakayım dedım forumda dostlarım nasıl ? dukana uyan var mı ? ceryan kaçırıp kaçamak yapan var mı ?sen nasılsın öznurum..
üzülme bende + gördüm tartıda. perşembe günü önemli olan kilogünaydınlar...kızlar yaaa ben yine artıyla uyandımmmm canım çok sıkkıldııııı o kadar dikkat etmeye çalışıyorum yanlış yaptığım bişey varmı bilmiyorum ama moralim bozulduuregl dönemine bağlıyorum kitapta okuduklarım ve sizin paylaştıklarınız geliyor aklıma pes etmek yok bunlar normal diyorum ama sanırım ben duraklamaya çok erken girdimmm düğünüme kadar vermem azım bu kiloları ama yaaa
günaydin kizlar
ben gecen pazar 67 kiloydum bugun 64.8 ciktim cok mutlu oldum 2.2 kg gitmisyulaf kepegini almayi unuttum bugunde heryer kapali,puding yapmak istiyorum yulafsiz nasil yapabilirim ? sekersiz puding tozum var onla yapabilirmiyim:44:
günaydın hanımlarrrr
bu sabah + çıktım:44: perşembe gününde - yi görürsem ,o zamana kadar moral bozmam
yeşil çayımı içtim,biberiye yağımı sürdüm,sauna şortumu giydim spor yaptım 22 dk.
sonra en can alıcı nokta.duş alırken göbüş,basen,kalçalara sıcak-soğuk su uygulaması sıcakken iyide soğuk suya geçtiğim an:18::18::18::18::18: anlatılmaz
şimdi kahvaltı yapıyorum
tarçınlı süt
2 yumurtayla yaptığım omlet arasına limonlu ton balığıbugün protein günüm.
daha su içmedim
işe geç kalma ihtimalim yüksek
daha gidip alışveriş yapmam lazım yemeğimi hazırlamam için.
çok iyiyim abla. dün, iş yerinde küs olduğum bi ablamla barıştım. o yüzden mutluyum
üzülme bende + gördüm tartıda. perşembe günü önemli olan kilo
tebrikler sanaaaa. nerde oturuyordun?
haziranda yıllık iznimi alıyorum. mesin kıbrıs adana yapcez annemle
gelirken yulaf kepeğide alıreririm sana tabi o zamana kadar bulmuş olursun ama stok yaparsın en azından yulaf kepeği istemezsen galeta karışımı getiririm
merhaba kızlar,,
bugün yine kahvaltımı geç yaptım.az öncede baharatlı yoğurdumu yedim.birazdan belki lorlu yumurta yerim.üzerine de sarımsaklı yoğurt.akşama da balık var menüde.üstüste atak yapınca insanın canı pekbirşey istemiyor...yürüyüş yapamam sanırım bugün
adet oldum bugün ayrıca.onunda şişkinliği var.ama biran önce bitmesi gerek.söktürücü birşeyler bulmam gerek yani çünkü salı günü kaplıcaya gidecezz:44:ters bir zamanlama oldu ... gerçi zaten 3-4 gün sürüyor benim regl.. bu arada kaplıcada buhar odası ve saunaya bol bol gireceğimter atayım belki işe yarar
perşembe bildirimde bulunamam sanırım burda olmayacağımdan dolayı..
martın sonunda seyirin bitmesi gerekkk
merhaba hanımlarr
bugün sıvı tatlandırıcı aldım. biraz önce eve geldim deneyeyim dedim muhallebime koydm ama çoook tatlıymış meğersem bi kaç damlası bile yeterli olabilirmişşeker tadı baydııı