Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bendede sütyen hizasında yağlanma oldu çok zayıflasamda gitmiyordu.kilomun çok düşü olduğu zaman bile elle tutulur durumdydı.birde kilo aldımı igrenç bir hal alıyordu.boynumdada vardı onu liposekşınla aldırdım.okadar büyümüştüki hörküç gibi duruyordu gömlek giyemiyordum ve avcumun içini dolduruyordu ilk önce orayı aldırdım çünkü yatamıyordum yastığa başımı bile koyamıyordum.çok şükür ikisindende bu yöntemle kurtuldum.kiloda aldım ama pörtlemedi.görüntünün 2 derecede kaldığı zamanlar oluyor.bu yüzden 2 kere oparosyan geçirdim ama çok memnunum.yani hiçbirşeyin eritemediğini böyle yok ettim.
abla hedefe ulaşayım eger bende de göbek kalmışsa kı kalmayacagını düşünuyorum bende liposuction yaptırırım yada göguslerım sarkarsa yaptırtabılırım..çok açıgım bu yöntemlerede.. ama hedefe ulaşmak önemlı..dukan zor bır sureç güçlendırmeye geçsek dıyette renklenecek inşAllah..hep dıyorum kaçamaklar olmasa ahh ahhh :KK14:

vallahi dalga geçmiyorum benim basenlerim var
belki kemik yapımdandır bilmiyorum ama genişler çok geniş
kollarım bacaklarım zayıf göbeğim yok ama insan zayıf olup basenli olunca daha kötü duruyo
ben gideyim bu başlıktan o zaman özür dilerim :KK43:

kırılıp darılma tatlım sana espiri yaptım.elbet yardımcı olunur.deneyimlerimizi paylaşırız.git derken espirisine dedim.çünkü bize göre çooooook zayıfsın.bir üst mesajda bende yaşaddıklarımı yazdım.gücenme

kırılıp darılma tatlım sana espiri yaptım.elbet yardımcı olunur.deneyimlerimizi paylaşırız.git derken espirisine dedim.çünkü bize göre çooooook zayıfsın.bir üst mesajda bende yaşaddıklarımı yazdım.gücenme

liposekşından memnun kaldın mı?
bir de ücretleri nasıldı yani yaptırmak istesek çok mu pahalı acaba

iyi geceler kızlar...

kendime hakim olamadım:KK43:(((((

-3-4 adet mercimek köftesi,2-3 kaşık rus salatası,1 dilim ıspanaklı börek,2 adet peynirli börek,2 çatal havuçlu pasta,2 yada 3 çatal haşhaşlı pasta yedim.:KK50::KK14:elmalı pasta da vardı da ondan yemedim..

16 kişilik misafir grubum vardı ve herkes çokkk güzel olmuş dedikçe canım istedi.kaçamağın alası.nisanda güçlendirmeye geçemem muhtemelen.:KK43:

sanırım yumruk yapmam gerekecek...
buğday tanesı canım benım..keşke dıyerek bır yere varamıyoruz değil mı :)) 16 kişiyı agırlamakta zor ya gerçekten maşAllah:KK16:..hemen vucuttan atmaya bak derım canım..yanı yeşil çaya yuklen sınamekı çayı varsa ondan iç bence..bende buyuk bır kaçamak yapmıştım acı çehre tohumu ile hemen mıdemde uzaklaştırmıştım..yanlış gıbı gelebılır ama kıloya dönuşmeden atabılmekte önemlı..bana ders oldu ama ondan sonra kaçamağa tövbe ettım..:KK52:

abla hedefe ulaşayım eger bende de göbek kalmışsa kı kalmayacagını düşünuyorum bende liposuction yaptırırım yada göguslerım sarkarsa yaptırtabılırım..çok açıgım bu yöntemlerede.. ama hedefe ulaşmak önemlı..dukan zor bır sureç güçlendırmeye geçsek dıyette renklenecek inşAllah..hep dıyorum kaçamaklar olmasa ahh ahhh :KK14:

ben liposekşını devlet hastanesinde ücretini ödeyip yaptırdım.zor bir süreç amaliyatan ilk çıktığımda yarımsaat çok canım yandı birde ben ağustos ayında oldum ramazan boyunca sıcakta korse taktım.tam bir ay.ksütyen hizamı bel kısmımın hafif yanları ve karnımdan toplamda 2 kg gibi birşey aldırdım.ben karnımı istememiştim doktor bel kısmımla karnımı rötüş amaçlı yaptı.bbirde deri kalitem iyi olduğu için karnımı germesine gerek kalmadı.o yüzden işlem kolay oldu.yoksa o fiyata karnımdan almazdı.daha sonra olan arkadaşların karınlarının derileri sarkık oluca kesip biçmiş.yani ne yaşıyacağını bilerek ve sonucunda ne elde edeceğini bilmek lazım.doktor liposekşınla zayıflamaz sadece ayar çekilir diyor.benim başlangıcım sağlık sorunu.sütyen hizamında asıl nedeni sağlık kolumu arkaya götüremiyordum ellerim arkadan birbirine deymiyordu şükür şimdi deyiyor.üstelik şuan amaliyat kilomun 3 kg üstündeyim.

Son düzenleme:
pilates denemedim hiç ama koşu bandım var günde 1 saate yakın tempolu yürüyorum
bir de tae bo yapıyorum arada billy amcayla
pilates mi önerirsin napayım sence?
asimela basen sorunun varsa platesın üstune bırşey tanımam..onun topun üzerınde kalça sıkarak yapılan bır hareketı var..ya ınan kalça basen bırakmaz o hareket..resmen popondakı yagların yandıgını hıssedıyorsun..ebru şallının bır suru kaydı var tv8 kanalının internet sıtesınde..indır ordan yap derım..bende çok işe yaradı ve kalçalarım ınanılmaz şekıllendı .. mutlaka denemelısın

buğday tanesı canım benım..keşke dıyerek bır yere varamıyoruz değil mı :)) 16 kişiyı agırlamakta zor ya gerçekten maşAllah:KK16:..hemen vucuttan atmaya bak derım canım..yanı yeşil çaya yuklen sınamekı çayı varsa ondan iç bence..bende buyuk bır kaçamak yapmıştım acı çehre tohumu ile hemen mıdemde uzaklaştırmıştım..yanlış gıbı gelebılır ama kıloya dönuşmeden atabılmekte önemlı..bana ders oldu ama ondan sonra kaçamağa tövbe ettım..:KK52:

canım ya,2 gündür canım çıktı gerçekten zordu yani annem sağolsun ama hazırlıkta yardımcı oldu.tozdan içsem şimdi etkisi olurmu acaba?sinemaki yok şuanda çünkü..:2:

asimela basen sorunun varsa platesın üstune bırşey tanımam..onun topun üzerınde kalça sıkarak yapılan bır hareketı var..ya ınan kalça basen bırakmaz o hareket..resmen popondakı yagların yandıgını hıssedıyorsun..ebru şallının bır suru kaydı var tv8 kanalının internet sıtesınde..indır ordan yap derım..bende çok işe yaradı ve kalçalarım ınanılmaz şekıllendı .. mutlaka denemelısın

teşekkürler zemmuff hemen araştırıp indiricem bakalım bir de top almam lazım onu da halledeyim umutlandım biraz

canım ya,2 gündür canım çıktı gerçekten zordu yani annem sağolsun ama hazırlıkta yardımcı oldu.tozdan içsem şimdi etkisi olurmu acaba?sinemaki yok şuanda çünkü..:2:
magnesie calsiee den mı canım..bence olur..kendı ölçegı ıle 3 kaşık atıp kullanıyorum 1 bardak suya..çok zorda kalınca kabızlık çektıgımde çogunlukla..bence hemen kullan ve yarın mutlaka yşil çayı çok tuket derım canımcım..

liposekşından memnun kaldın mı?
bir de ücretleri nasıldı yani yaptırmak istesek çok mu pahalı acaba

geçen sene devlet hastanesinde 1700 liraya mal oldu.ben çok memnunum çünkü yukarda nedenlerini anlatım.sen yağ aldırmadan ziyade yağ kırdırmayı dene.yaşın küçükse daha iyi olur benim yaş 42 tatlım yani neyaptımsa oralar gitmeyip yaşam kalitemi düşürdü.3 çocuktan sonra sporla karnımda baklava yaptım ama boyun bölgemdeki gitmedi daha sonrada südyen hizasında büyüme başladı.benim o bölgedeki yağım 1 ere bölüneceğine 2-3 kere bölünüyormuş.aynı şey senin basenlerin için geçerli.ençok bölünen yağların orda toplanmış kalbe yakın deyil omurilksoğanına ve beyinciğede yakın deyil.tavsiyem kırdır.yada özel spor ve dyet yap dukanda yanılmıyorsam senin için 2+5 öneriyor.2 gün saf proteyin 5 gün sp.birdene bakalım denemekten zarar gelmez.son çare paravermek tatlım.

teşekkürler zemmuff hemen araştırıp indiricem bakalım bir de top almam lazım onu da halledeyim umutlandım biraz
rica ederım canım..top alırken dıyelım kı boyun 160 o zaman 60lık top al..170 üzerı ıse 70lık top al yoksa işe yaramıyor..150 ise 50lık almak gerekıyor..ebru şallı ıle top uzerınde kurbaga hareketı yaparken beni hatırla :KK53: anlayacaksın ne demek istedıgımı canım..:KK52:

magnesie calsiee den mı canım..bence olur..kendı ölçegı ıle 3 kaşık atıp kullanıyorum 1 bardak suya..çok zorda kalınca kabızlık çektıgımde çogunlukla..bence hemen kullan ve yarın mutlaka yşil çayı çok tuket derım canımcım..

peki... teşekkür ederim,iyi geceler herkese.yarınki tartı umarım beni çok yukarı çekmez....

iyi geceler kızlar...

kendime hakim olamadım:KK43:(((((

-3-4 adet mercimek köftesi,2-3 kaşık rus salatası,1 dilim ıspanaklı börek,2 adet peynirli börek,2 çatal havuçlu pasta,2 yada 3 çatal haşhaşlı pasta yedim.:KK50::KK14:elmalı pasta da vardı da ondan yemedim..

16 kişilik misafir grubum vardı ve herkes çokkk güzel olmuş dedikçe canım istedi.kaçamağın alası.nisanda güçlendirmeye geçemem muhtemelen.:KK43:

sanırım yumruk yapmam gerekecek...

zaten biriçimsu olmuşsun tatlım bence bu kaçamağı hakketmişsin.ama yinede sakın devam etirme.güzeliğini çırlığını bozma:KK20:

rica ederım canım..top alırken dıyelım kı boyun 160 o zaman 60lık top al..170 üzerı ıse 70lık top al yoksa işe yaramıyor..150 ise 50lık almak gerekıyor..ebru şallı ıle top uzerınde kurbaga hareketı yaparken beni hatırla :KK53: anlayacaksın ne demek istedıgımı canım..:KK52:

şuan ben haftanın 2 günü plates 2 gün airabik yapıyorum 2 haftamı bitirdim.bundan öncede yürüyordum kurbağa hareketi deyince benim menepozlularla yaptıklarım gözümün önüne geldi ğüldüm.bendahil birsürü menepozlu hatun topun üzerinde kurbağa gibiydik biri çekip internete koysa tıklama rekoru kırarız.gerçi menepozlu falanız amaaa gençlerden daha önce herbişeyciğe meraklıyızz.hiçbirşeyden geri kaşlmayız.

geçen sene devlet hastanesinde 1700 liraya mal oldu.ben çok memnunum çünkü yukarda nedenlerini anlatım.sen yağ aldırmadan ziyade yağ kırdırmayı dene.yaşın küçükse daha iyi olur benim yaş 42 tatlım yani neyaptımsa oralar gitmeyip yaşam kalitemi düşürdü.3 çocuktan sonra sporla karnımda baklava yaptım ama boyun bölgemdeki gitmedi daha sonrada südyen hizasında büyüme başladı.benim o bölgedeki yağım 1 ere bölüneceğine 2-3 kere bölünüyormuş.aynı şey senin basenlerin için geçerli.ençok bölünen yağların orda toplanmış kalbe yakın deyil omurilksoğanına ve beyinciğede yakın deyil.tavsiyem kırdır.yada özel spor ve dyet yap dukanda yanılmıyorsam senin için 2+5 öneriyor.2 gün saf proteyin 5 gün sp.birdene bakalım denemekten zarar gelmez.son çare paravermek tatlım.

teşekkürler yardımın için donbul abla
dukanla 2+5 yapıp son çare bahsettiğin yöntemleri deniycem
bir de pilates
3 çocuk sahibi olsam yarım dünya şeklinde dolaşırdım heralde ben çünkü basenlerimde tüm kilom
baklavalar için tebrikler senin gibi azimli evli çocuklu kendine bedenine dikkat eden orta yaşlı kadınlara bayılıyorum :)

şimdi biraz bakındım videolara topsuz filan yaptıkları da var esnetme tarzında hareketler
top alana kadar bunlarla idare edicem sonra topla devam ederim inşallah
teşekkürler yardımın için zemmuff

delikızım ne yaptında sana ceza keselim:KK20::KK20:

günlük almam gereken dozajı aştığım için:KK5:

şuan ben haftanın 2 günü plates 2 gün airabik yapıyorum 2 haftamı bitirdim.bundan öncede yürüyordum kurbağa hareketi deyince benim menepozlularla yaptıklarım gözümün önüne geldi ğüldüm.bendahil birsürü menepozlu hatun topun üzerinde kurbağa gibiydik biri çekip internete koysa tıklama rekoru kırarız.gerçi menepozlu falanız amaaa gençlerden daha önce herbişeyciğe meraklıyızz.hiçbirşeyden geri kaşlmayız.
bööylee kalçayı sıkarak top ustunde sıçramaya çalışmak ne akıl karı değil mı ? :KK52:
:KK52:set sayıyoruz ya en sonunda bagırasım gelıyor Allahımm sana gelıyorum dıye :KK52:

Menum -ps gunum

Sabah : 1 dilim dukan ekmegi(buyuk bir dilimdi)

Ogle: 2 kofte.salata

Aksam: 3 kasik yogurtlu kara lahana
2 kasik semizotu
4 kasik yagsiz mantarli yumurta
tere.maydonoz

Ara: puding yapmistim ama sivi yapmisim normal sut gibi ictim artik

3 bardak yesilcay
1 lt su
1 saat yuruyus

Simdi bantta yurudum eritmek icin aksami.fazla kacirdim ya.bi daha bu kadar abartmayacagim.sanirim son ictigim sut cok fazla geldi.

Umarim eritebilmisimdir ...

Eklentiler

• $2013-03-14 23.42.50.jpg
    $2013-03-14 23.42.50.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 34
X