Günaydın donbul abla.. Herkes abla diyor diye söyledim de ben de 32 yaşındayım..
Ablacım benim de dukanla ilgili sıkıntım var ben de kaçamak yapmıyorum ama yine de çoook zor veriyorum kiloları... Kan Grubu dersen benimki B+.. Yani kan grupları ile pek ilgili değil sanırım.. Ama sana şunu söyleyebilirim ki kilo vermesem bile sıkılaşmayı kıyafetlerimden görüyorum.. Yani vücudumdaki yağlar eriyor.. Sanrım sen de spor yapıyorsun.. Ee oluşan kaslar da ağır geldiği için tartıda birşey değişmedi hatta kilo aldım diyorsun.. Ama ölçülerine bakarsan oradaki değişim seni şaşırtacak..
Bu arada dün Lisacım ile sohbet ederken tavuk bana yaramıyor dedim.. Ama şu besin intoleransı testleri de dünya para..
Sonra Lisamın da önerisi ile kan grubuna göre beslenmeye baktım.. Ve gerçekten tavuk benim kan grubuma yaramıyormuş..
Mesela soda da aynı şekilde yani şu bikarbonatlı su meselesii...
Ayrıca ömrüm boyunca zeytinyağı dışında tüm yağlar midemi bozmuştur.. Ve ilginç olan zeytinyağı dışındaki yağlara da toleransı yokmuş benim kan grubumun..
Ağzım açık okudum yazanları.. Hepsi çok ilginç geldi..:26:
Teşekkür ederim canım arkadaşım sayende artık ben de bünyeme uygun besinlerle dukanıma devam edeceğimm :13:
benim kan grubumda 0+ süt ve süt ürünleri yaramaz et ve sebze yarar diyor, ama dukandada süt ve ürünleri önemli, kiloda veriyorum aklım karıştı şimdi ama ya:/