Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kizlar bende dukana baslayali 2 gun oldu 75 ile basladim hedef 60 :KK43: 1 yasinda oglun var 100 kilo ile doguma girdim 1 yilda 25 kilo verdim protein agirlikli beslenerek ama 1 aydir kilo veremiyorum bende dukana baslamaya karar verdim 10 gun atak evresi yapcam umarim ise yarar biran once kilo vermem lazim evlenmeden once 58 kiloydum simdi uzuluyorum halime ,destekleinizi bekliyorum

slm kizlar bende dukana baslayali 2 gun oldu 75 ile basladim hedef 60 :KK43: 1 yasinda oglun var 100 kilo ile doguma girdim 1 yilda 25 kilo verdim protein agirlikli beslenerek ama 1 aydir kilo veremiyorum bende dukana baslamaya karar verdim 10 gun atak evresi yapcam umarim ise yarar biran once kilo vermem lazim evlenmeden once 58 kiloydum simdi uzuluyorum halime ,destekleinizi bekliyorum

hosgeldin oyleyse:KK34:

zaten protein agirlikli bir diyet yapip epeycede kilo vermissen vucudun direnecektir bu dukanda olsa baska diyette olsa.yani biraz sabirli olman gerekecek ama 58 li kilolari goreceksindir emin ol.10 gun atak senin icin cok fazla 15 kilo vermeyi dusunen biri icin cok yani..simdi yapman gerekenler sirasi ile
1-bir kitap edinmek
2-dukanin sitesinden testini yapmak
3-test sonucuna gore sana verilen evrelerin surelerine bagli kalmak.ve ben eminimki sana atak icin 10 gun vermeyecek
4-buraya takilmak ve kafana takilanlari sorup paylasimda bulunmak

eger bir diyetten kesin ve iyi sonuclar almak istiyorsan diyetin kendi icinde belirledigi kurallara riayet etmek gerekir.kendi basina 10 gun atak yapacagim gibi bir sekilde baslamak ise bastan hata ile baslamak olur.

hoşgeldin canım,
iki haftayı bir-iki kiloyla atlatman iyi olmuş.ben 2 haftada 5 kilo almayı başarmıştım :))) daha ancak verebildim bu kiloları...neyse sen de toparlan da son gaz devam edelim
hoşbulduk 20cim..nasılsın kardeşim..okudum yazdıklarını az kalmış kaçamakları toparlamaya..kırmızıbalıgın blogunda bır söz vardı..kaçamak öldurmez süründürür dıye bizim için söylenmış sanırım..:KK1:

hiç endişe etmiyorum canım, en kısa zamanda atarım ben o fazlalıkları..yeni yeni yöntemler ve yemek tarıfleri peşindeyım..mayısın 15 de 70 kg olucam Allahın izni ile belkı daha altında bıle olabırım:KK52:..maden sulu yeşil çay, baharatlı yoğurt,tonalin cla karbonatlı su hepsine yeniden başladım..uzun süre de ne yurtiçi ne yurtdışı denetim var evde olunca hakkından gelırız değil mi:KK49: ..birde birlik olunca Allahın izni ile dökülür bu kılolar..hepinizi çok özlemişim ya..:KK16:

bu arada esracım özel mesajlarını şimdi gördum cevap yazdım canım ama sıstemde bır sorun oldu eğer cevap ulaşmamışsa haber ver yeniden göndereyım cevabımı..:KK52:

setenay valla 1 yılda 25 kılo vermış bırı bence dukan gıbı güzel bır diyetle 15 kg çok kolay verır..sen testı yaptın mı kardeşim 10 gün atak 15 kg için fazla geldi bana :)
sormak istedıgın birşey olursa tüm arkadaşlar burda yardımcı olurlar seve seve..ama önce okumadıysan kitabı oku ve yapmadıysan testi yap..10 gün atak aşırı obez vakalar için bıle zor önerılen bir atak süresi..sevgiler canım..:KK16:

merhabalarrr....:KK8:
kızlar bizim iş yerindekileride örgütledim. yeni yeni dukancılar çıkmaya başladı:KK53: birden fazla olacağımıza sevniyorum . en azından yemekhanede sadece bana yöneltilmeyecek bugün ne yiyosun soruları:KK53: bi de bizim iş yerinde şöle bi saçmalık var. diyet yapanla dalga tarzı bişi geçiyolar işte. belki onlarda şimdiye kadar yapmak istedi ama bu şekilde maruz kaldıkları için yapamadılarda ben öncü olmuşum gibi hissediyorum:KK16:

onun dışında malzemelerim hala tam değill:KK36: yulaf epeği almamış ablam. yarın buğday kepeğiyle idare edicem. kesin kafaya koydum. ayın 10 nunda katı meyve sıkacağı ve küçük fırınlardan alıcam.

sonracımaaaa çok yoğun bi gündü. yarın ara vardiya çalışcam sonrasında 2 gün tatillll:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yarın için yemek pişircem birazdan. ne pişirebilirim diye düşünüyorum eldekilerle :/ tavuk çorbası yapabilirim belki

günaydın hatunlar dün şöyle bir girip yaptığım tarifleri paylaşmıştım.aslında bu tarifler hepinizde vardır ama olsun birkaç ufak eklenti tadı değiştiriyor dün birde kısır yaptım.dukan yaprak sarması bile yapmıştım kıymalı.kısır için keşke kepeği biraz kavurup ıslatsaydım daha lezzetli olacakmış.tarifi vereyim

kısır

2 yeşil soğan
biraz maydanoz,dereotu,marol
kırmızıbibe,nane,karabiber
1 tatlı kaşığı nar ekşisi,biraz reyhan
2 tatlıkaşığı yağ
4 kaık kepek(biraz kavurursan daha ğüzel olur)
1 tatlı kaşığı bibersalçası
1 tatlıkaşığı domates salçası
yarım domates

kepek salçaları ve baharatı biraz su ile ıslatıp şişmesini bekle yeşilikler yağ ve nar ekşişini koyup karıştı.biraz dinlendirip yiye bilirsin.hoş oldu dün yaptığım pohaçayla çok güzel oldu.

bugün gençlik spor merkezinin açtığı airobik kursuna gideceğim.haftada 4 günmüş 2 gün plates 2 gün airobik yaptırıyorlar hocasıda çok iyi.spor salonları burada 120 liradan aşağı deyil ve 3 gün sadece 2 saat.kiçbir aleti dilediğin gibi kullanamıyorsun.yani uygun olduğum saat gideyim sporumu yapayım yok neyse bu hem ücretsiz hemde hocası iyi.o kadar tarif denedim ilk yapışımda.dönerler iskenderler yaşpastalar ağlayan pasta hepsini yapmıştım dondurma bile vardı bunların içinde,bu sefer çeşit yapmıcam dedim.ama birbaktım dolapta yiyecek bana göre birşey yok.bu kaçamak yapmama neden oldu azbirşey ama olsun 3 gün duraklamama neden oldu bende girdim mutfağa 5 çeşit yaptım ve buzluğa attım.bugünde birparça tavuk alıp çorba yapacağım.sıcakbirşeyler iyi olur.dukan tarflerinde bir makarnayı denemedim birde onu yapacağım.gerçi oda krepten yapılıyor.dün börek için yaptığım krep çok ince oldu hazır yufkadan bile ince.bunu geliştirip kolböreği bile yaparım.birde bizim yörenin bir taşadayıfı var bunu herkez bilmez onu yapmayı pilanlıyorum oda bir çeşit krep hamurundan yapılıyor .tutura bilirsem sizinle paylaşırım.birde şu teknoloji bilgimi artırırsam resimlerinide basarım.neyse böyle değişik birşeyler deneyen arkadaşlarımız bizimle paylaşsın.hamur yapımında galeta karışımı ve 1 kaşık süttozu eklemek yaptığınızı 2 katına çıkarıyor.buda gözünüzün doymasını ve atıştıracakların miktarını artırıyor.ne yaparsanız sadece 1 kaşık süttozu ekleyin fazla deyil oda 5 lira yani kepekle aynı fiyat.ablanız tavsiye eder.şimdilik hepinize bol eksili günler diler ve sporuma kaçarım...:KK54::KK54::KK54:

günaydın hatunlar dün şöyle bir girip yaptığım tarifleri paylaşmıştım.aslında bu tarifler hepinizde vardır ama olsun birkaç ufak eklenti tadı değiştiriyor dün birde kısır yaptım.dukan yaprak sarması bile yapmıştım kıymalı.kısır için keşke kepeği biraz kavurup ıslatsaydım daha lezzetli olacakmış.tarifi vereyim

kısır

2 yeşil soğan
biraz maydanoz,dereotu,marol
kırmızıbibe,nane,karabiber
1 tatlı kaşığı nar ekşisi,biraz reyhan
2 tatlıkaşığı yağ
4 kaık kepek(biraz kavurursan daha ğüzel olur)
1 tatlı kaşığı bibersalçası
1 tatlıkaşığı domates salçası
yarım domates

kepek salçaları ve baharatı biraz su ile ıslatıp şişmesini bekle yeşilikler yağ ve nar ekşişini koyup karıştı.biraz dinlendirip yiye bilirsin.hoş oldu dün yaptığım pohaçayla çok güzel oldu.

bugün gençlik spor merkezinin açtığı airobik kursuna gideceğim.haftada 4 günmüş 2 gün plates 2 gün airobik yaptırıyorlar hocasıda çok iyi.spor salonları burada 120 liradan aşağı deyil ve 3 gün sadece 2 saat.kiçbir aleti dilediğin gibi kullanamıyorsun.yani uygun olduğum saat gideyim sporumu yapayım yok neyse bu hem ücretsiz hemde hocası iyi.o kadar tarif denedim ilk yapışımda.dönerler iskenderler yaşpastalar ağlayan pasta hepsini yapmıştım dondurma bile vardı bunların içinde,bu sefer çeşit yapmıcam dedim.ama birbaktım dolapta yiyecek bana göre birşey yok.bu kaçamak yapmama neden oldu azbirşey ama olsun 3 gün duraklamama neden oldu bende girdim mutfağa 5 çeşit yaptım ve buzluğa attım.bugünde birparça tavuk alıp çorba yapacağım.sıcakbirşeyler iyi olur.dukan tarflerinde bir makarnayı denemedim birde onu yapacağım.gerçi oda krepten yapılıyor.dün börek için yaptığım krep çok ince oldu hazır yufkadan bile ince.bunu geliştirip kolböreği bile yaparım.birde bizim yörenin bir taşadayıfı var bunu herkez bilmez onu yapmayı pilanlıyorum oda bir çeşit krep hamurundan yapılıyor .tutura bilirsem sizinle paylaşırım.birde şu teknoloji bilgimi artırırsam resimlerinide basarım.neyse böyle değişik birşeyler deneyen arkadaşlarımız bizimle paylaşsın.hamur yapımında galeta karışımı ve 1 kaşık süttozu eklemek yaptığınızı 2 katına çıkarıyor.buda gözünüzün doymasını ve atıştıracakların miktarını artırıyor.ne yaparsanız sadece 1 kaşık süttozu ekleyin fazla deyil oda 5 lira yani kepekle aynı fiyat.ablanız tavsiye eder.şimdilik hepinize bol eksili günler diler ve sporuma kaçarım...:KK54::KK54::KK54:

Ayy kısıra da bayılırım. Dün bi AVM ye gittim, bankta yanımda oturan bi adam dürüm çiğköfte yiyordu, bi koktu bi koktu anlatamam. Hemen bu tarifi denemeliyim :KK52::KK52::KK52:

Günaydın kızlar :)

Kendimi berbat hissediyorum bir türlü regl olamadım. Halsizlik ve şişkinlik var üstümde çok fazla ama diyeti bozmadim hiç. Bugün kekik suyu içmeyi düşünüyorum regl olabilmek için iyi geliyor çünkü. Neyse bu saat oldu kahvalti yapamadım bi kahvalti yapayim ben bugün sp günü :)

Ben 25 kg verdim şuanda 58 kiloyum kaçamak yaptım ve sonucunda diyetim uzadı uzadı .......benimle başlayanlar korumadalar o denli yani:):)şimdiki aklım olsa tutardım kendimi ama 10 kg verdikten sonra coştun neyse zor oldu ama topladım...dukana göre ideal kilom 60 ben 55olurum diye kastım kendimi ama olamadım 57,800 ile güçlendirmeye başladım...benim hikayem bu işte...:KK76::KK76::KK76::KK76:

zeynepfurkan gerçekten azmini takdir ettim, çok başarılısın. Benim de hedef kilom 58 ancak ben de çok sıkı yapamadım hafta sonları hep kaçamak yaptım bu yüzden çok yavaş ilerliyorum galiba. 10 Ocaktan beri 3.5 kilo civarında verdim ama normalde 23 Mart gibi seyir evremin biteceğini yani 58 kilo olacağımı söylüyor Dukan bana. Tabii ben kaçamaklar yaptığım için bu süre uzayacaktır ama merak ediyorum Dukan' ın sana verdiği sürenin üzerine ne kadar daha devam etmek zorunda kaldın yani sürem tahminen ne kadar uzar acaba ? :) Bir de ben abartılı kaçamaklar yaptım gerçekten. Evet gerçekten pişmanım ama böyle de alıştım hafta içi iyi bir şekilde diyet yapıp hafta sonu sürekli misafirlerim olduğundan hep onlara eşlik edeyim diye yap-boz şeklinde ilerledim resmen. Tecrübelerinden yararlanmak isterim ve tekrar çok tebrik ediyorum :)

Merhaba bayanlar. İşyerinde çok yoğunum. Hemen size selam verip tekrar çıkacağım. Hiç kaçamak yapmadan tam gaz devam ediyorum. Ama hafta sonuda full çalıştığım için spor yapamıyorum 4 5 gündür. çok yorgun oluyorum. Hepinize sevgiler bol eksili günler arkadaşlar.

kizlar merhaba..
ben dukana baslayali bu pazartesi 2 hafta olacak.
atak dahil toplamda verebildigim sadece 1.5 kilo.ki bu zaman zaman 1 e bile inebiliyor :KK43::KK43::KK43:
millet bakiyorum 3-5 kilo veriyor ilk 2 haftada.
kitapta kimseyle kendinizi kiyaslamayin herkesin bedeni kilosu yasi farkli diyor
ama artik bi problemmi var bende diye dusunmeye basladim
....:KK43::KK43::KK43::KK43:

gercekten uzuluyorum.birakmayacagim sabredecegim..neyi yanlis yapiyor olabilirim diye kitabi bir daha okudum.simla nin blogundan duraklama kismina bir daha baktim.
bana gore yanlis bisey yapmiyorum
spor yapiyorum
yesil cayimi aksatmiyorum
yogurt haric sut urunleru %0 yagli..sadece arada bi peyniri tuketiyorum %4 yagli ama cok tuketmiyorum
kacamak yapmiyorum..
cok arastirdim boyle sorun yasayan cok oluyrmus ama sonra birden veriyorlarmis..benim onada inancim kalmamaya basladi.
esimin benden daha cok ihtiyaci var kilo vermeye
tek basina yapamaz,destek olmam lazim.o yuzden sabredecegim devam edecegim ama inancim ve motivasyonum yerlerde resmen.
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
2 hafta daha gecsin
eger toplamda 3 kilo vermis olmazsam yumruk harekatini yapacagim

sorum su ki benim gibi yasayan oldumu...benim bildigim bu durumlar seyirin ortalarinda sonlarinda yasaniyor benim gibi basinda yasanmiyor

insallah cevap veren olur zira dipteyim sondayim:KK50::KK50::KK50:

Ben cevap vereyim çünkü ben başta bu problemi çok yaşadım. Bu diyete bir arkadaşımla birlikte başladık o kilo verdi ben uzun süre veremedim. Atakta ben sadece 1 kg verdim ve moralim bozuk başladım zaten. Arkadaşım benden daha hızlı bir şekilde kilo vermeye devam etti ancak benden 1 hafta önce başlamıştı diyete ve ben biraz daha sabredeyim sonra birden veririm belki diye diye sabır gösterdim 25. günüm falandı herhalde eksileri görmeye başladım. 10 Ocaktan beri verdiğim 3.5-4 kg civarı ancak tabii başta çok yavaş gittiğim için motivasyon kaybı ve sıkıntı oldu bende. Bu yüzden hep diyetimi kaçamaklar yapa yapa getirdim bu zamana kadar. Yani kaçamak yapmasaydım eminim ki daha fazla kilo vermiş olacaktım ancak çok uzun süre kilo verememenin sıkıntısını yaşadığım için bunaldım ve kaçamaklar iyi geldi bana. Olup olacağı en fazla seyirin uzaması diye düşünüyorum. Ne kadar kaçamak yapmış olsamda moralimi bozmadan kaldığım yerden seyire devam ediyorum sonra.

Kesinlikle sabır göster belli bir yerden sonra bir anda oynamaları görmeye başlıyorsun tartıda.

merhaba kızlar ben geldim bugün pazartesi.temizlik günü benim güçcük sıpalarım okuldayken temizliğimi yapayım dedim.ama malesef hala dolapları bitiremedim bile gerçi sabah bspordaydım sonra alışveriş falan derken i,şim öğleden sonraya kaldı bir soluklanırken size hamburger tarifimi vereyim dedim

hamburger
150 gr et yada tavuk kıyma
tuz kimyon karabiber
3 yemek kaşığı kaleta karışımı
1 yumurtayarım çay kaşığı yaşmaya yoksa karbonat
aldığı kadar süt 2 ince dilimdomates
1 çaykaşığı ketçap 1 çay kaşığı mayonez

yumurta kepek süt ve mayayla yoğun krep hamurunu çırp(isterse 1 kaşık süttozu ekleyebilirsin)peçete ile yağladığınız tavaya 8 şeklinde kalın şekilde dök,koyu olduğu için çok yayılmaz arkalı önlü pişirip parçalamadan kenara al.eti baharatla yoğurup 2 tana topak yap eti buzdolabı poşetine koyup merdaneyle poşetin üzerinden incelt çok incelmesin.yağsız tavada pişir.krepten 2 tane 8 pişirirsen 2 hamburgerin olu 1 tane yaptıysan etin 2 sini 1 ekmeğe koy üzerine domateşi istersen turşu ve marol yaprağıda kullanabilirsin ketçap ve mayonezide sürüp afiyetle yiye bilirsin.

pizza tarifim

3 kaşık galeta karışımı
1 kaşık süttozu
aldığı kadar süt
1 yumurta
yarım çay kaşığı yaşmaya

üzerine

2 -3 halka sucuk yarım domates biraz maydanoz dereotu
bir kibrit kutusu peynir
2yeşil 2 de siyak zeytin
yarımbiber
salam sosis seversen onlardanda koyabilirsin
1 tatlıkaşığı salça kekik
ligt kaşar rendesi 1 kibrit kutusu kadar

krep hamurunu boza kıvamından biraz daha akıcı şekilde çırpıp 1 karış çapında yağlı kağıt serilmiş tart kabına döküp az beklet 180 derece fırında kızarana kadar pişir dışarı çıkarıp su ve kekikle ezilmiş salçayı ekmeğin üzerine sür.kaşar hariç diğer bütün malzemeleri incecik kıyıp hamurun üzerine yay fırını sadece üst kısmından pişirmeye al üzeri pişince fırını söndürüp kaşarı pizanızın üzerine yayıp azdaha sönmüş ama sıcak fırında tut.kaşar eriyince 1 bardak olanızı çatal ve bıçağınızı alıp kaşarını sündürerek yiye bilirsiniz.bu tarife istediğiniz içi katabilirsiniz.ancak salçalı ve kekikli suyu ekmeğe sürmeyi unutmayın.mümkünse yaşmaya kullanın yosa kabonat veya kabartma tozu kullanabilirsinşz.

bohça börek

3 kaşık galeta karışımı
1 yumurta
1 çaybardağı süt
1 kaşık süttozu
yarım çay kaşığı yaşmaya

içi

yarım çaybardağı diyet kaşar rendesi
biraz sosis biraz peynir
yarım domates
nane maydanoz dereotu

krep hamurundan yaklaşık 4 tane ince krep pişir yaşmaya kullandığın için krebin yumşacık olur.içi biryerde iyice karıştır krepleri yayıp içi 4 eşit şekilde paylaştır krepleri bohça şeklinde kapatıp bir kare elde et kapatığın kısım alta gelecek şekilde yağlı kağıt serilmiş tepsiye diz üzerine yoğurt sürüp 200 derecede üzeri kızarana kadar pişir.içinde kaşar olduğu için sıcak yenince daka güzel oluyor.krep hamuruna haşlayıp iyice süzdüğünüz ıspanağı rondadan geçirip koyarsanız yeşil krepler elde edersiniz.

bu diyeti ilk denediğimde ençok sevdiğim iskenderide yapmıştım

iskender

150 gramlık dana döner
yukarda verdiğim pizza ekmeğinin aynısını pişir
2-3 yemek kaşığı yoğurt
2 tatlıkaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı yağ

pizza ekmeğini pişirip sogut.iskender pidesi gibi doğrayıptavada yağsız çevire çevire kurut.salçayı su birfiske tuz ve tuzun 2 katı kadar tatlandırıcıyla bircezvede karıştırarak pişir koyulaşırsa azıcık su ekle pişmesine yakın yağı ekle.birtavada pişirdiğin döneri peçeteyle yağını aldır.tabağa önce ekmek üzerine ezdiğin yoğurdu yay onun üzerine pişirdiğin salçanın yarısını dök etleride yayıp enson kalan sosuda üzerine gezdir istersen yanına közlediğin biber ve domatesi koyup afiyetle yersin.köz için köz tavaları var onda domates biber ve minik soğanları güzelce közleyip afiyetle yiyebilirsin.döneryerine köfte yada çok ince dimleyip pişirdiğin etide koyabilirsin.tavuk dönerde kullanabilirsin.

tantunitarifimide vereyim oldu olacak

tantuni

yaşmayayla hazırlanmış krep (4 adet çıkıyor yukarda tarifi var)

içi

150 gram ince kıyılara doğranmış dana kuşbaşi
kırmızı tozbiber sumak
maydanoz
kurusoğan
domates
tuz
1 tatlıkaşığı yağ

etlere azıcık su ekleyip kapaklıbir tencerede suyunu çekene kadar pişir suyunu çekince yumşamışsa yağı ekleyip kavur yumşamamışsa azdaha suverip yumşayana kadar aynı işlemi yap yumşayınca yağı tuzu koyup çevirerek kavur sertleşmesin.1 domate si ince doğra 1 soğanıda piyazlık incecik doğra maydanozuda kıyıp hazırla pişen ete sumak kırmızı tozbiberi ekle karıştır krepleri açık vaziyette tutönce eti sonra soğandomates vemaydanoz karışımını koyarak dürüm hazırla.bu tantuniye lezzet veren sumak ve kırmızı tozbiberdir.acı seven pulbiberde ekleyebilir tantuniyi tavukgöğüs etindende yapabilirsinizeti incecik kıyıp doğramak ve sertleştirmeden suvererek pişirmek önemli.

bu şekilde birsürü tarifi kendi yemek sitilimize uyğuluyabilirsiniz.bunların hepsini ben denedim.elbette aslıgibi olmasada insanın nefsini körleyip kepeği yenebilecek seviyeye getiriyor.neyse deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

merhaba hanımlarrr..
çok sinirliiyim.!
firmacı arkadaş migrosa gidicem demişti. istediklerimi söyledim almamış.
ablama sabah liste vermiştim. vakti olmamış alamamışmışş..
yulaf kepeğim bitti:KK5: yarın buğday kepeğiyle idare edeceğim artık.

bi kaç arkadaş içimde ki kötü hisle ilgili yorum yapmış teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:KK16:. sebebini biliyorum aslında 22 yaşına gelipte hala bi baltaya sap olamamak kötü. bide millet 2 senelik okul bitirdin çalıştığın yere bak söylentileri yapıyor. ve birde 1,5 yıldır sevgilim yok. bununda etkisi olabilir . bomboş hissediyorum. aslında olsa iyi olur diye düşünüyorum ama şuan olmaması gerekiyor. takıntılarımdan dolayı.

bişiler daha yazcaktım ama unuttum yahuuu.

şimdi 22 yaşında olmak vardı:)))))):KK14:

Herkese merhaba..
Sevgili arkadaşlarım hepinizi çok özledım..çok yogun gecen denetım sürecınden sonra ancak gelebıldım evıme..Rabbıme hamdolsun..2 haftadır dukana çok dıkkat edemedım malumunuz evde hazırladıgımız yemekler gıbı olmuyor otel ortamı ama yınede bir ıkı kılo fazla ıle kurtuldum..tartılmadım özellıkle bu hafta gecen 2 haftanın acısını çıkaracagım inşAllah..sizler nasılsınız..bu arada bugun terzımden daraltması ıcın verdıgım kıyafetlerımı aldım..ınanamadım 2,5 beden kuçulmuşum..Bu dukan VAR YA MUCIZE..şimdi hemen kalkıp yeşil çayımı demlıyorum şöyle rahat bır koltuga gecıp dınlene dınlene içiyorum..:KK16:

hoşgeldin,iyi geçmiştir umarım denetim.

bende bugün lahana çorbası yaptım.tadını sevmiyorum ama içiyorum.belkizayıflamam biraz ivme kazanır.sevgiler....

site sesizliğe gömülmüş bugün ençok ben konuşmuşum.arada baıyorum yazan yok.kilolarından bahseden yok sabah 76.2 ye düştüğümü gördüm.buayı 75 de bitirirsem çok mutlu olacağım.bu obür ay 70 lere yaklaşmak demek .neyse ben halımın kalan yerinden silmeye devam edyim

bende bugün itibari ile başladım.. hergün tartılmayı düşünüyorum çünkü tartılmazsam motivasyonum düşüyor.. daha önce 4 gün sadece proteinle ( arada kaçamaklarım oldu ) 3,400 gram vermiştim.. bakalım bu defa nasıl olacak.. bu arada herkese merhaba :KK16:

bende bugün lahana çorbası yaptım.tadını sevmiyorum ama içiyorum.belkizayıflamam biraz ivme kazanır.sevgiler....
hoşbulduk buğday tanesi..denetim çok ıyı geçtı canım..Teşekkur ederım sordugun için..dukanada tam gaz devam Allahın izni ile bıtecek bu kılo sorunu..lahana çorbasını lahana dıyetınde kı gıbı mı yapıyorsun buğdaytanesi..tarıfın nasıl ? memnun kaldın mı çorba olarak..
:KK56:

lahana çorbası kandaki toksinleri temizlermiş.diyet yapanlarda toksin kanda çoğalıyormuş lahana yapman iyi olmuş.keşe bende içebilsem.1 tabak dahi içsem ağrıdan kıvranıyorum mideme dounuyor.zayıflamana gerçekten yardım eder

bende bugün itibari ile başladım.. hergün tartılmayı düşünüyorum çünkü tartılmazsam motivasyonum düşüyor.. daha önce 4 gün sadece proteinle ( arada kaçamaklarım oldu ) 3,400 gram vermiştim.. bakalım bu defa nasıl olacak.. bu arada herkese merhaba :KK16:

hoşgeldin tatlım.benimde 2 denemem ilkini bırakmıştım şimdi tamgaz devam ediyor.inşallah istediğin kiloya gelirsin

hoşbulduk buğday tanesi..denetim çok ıyı geçtı canım..Teşekkur ederım sordugun için..dukanada tam gaz devam Allahın izni ile bıtecek bu kılo sorunu..lahana çorbasını lahana dıyetınde kı gıbı mı yapıyorsun buğdaytanesi..tarıfın nasıl ? memnun kaldın mı çorba olarak..
:KK56:

denetiminin iyi geçmesine sevindim.iş zor diyet esnasında dahada zor.sen zoru başarmışsın diyeti bırakmamaışsın

X