Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cnm walla ben 1 butla hayatta doymam :KK1: onun için genelde tek öğünde 1 but yanında 2-3 baget yiyorum :KK70: ya da 2 alabalık ve ya somon eğer kırmızı et yiyosan 4 orta boy biftek,sote yapıyosam 2 göğüsten yapıyorum,çok gelirse diğer öğüne ayırıyorumda ama geneldede anca doyuruyo aç kalkmamak lazım zaten ozaman insanın aklı başka şeylere kayıyo,tabi herkesin doyma kapasitesi farklıdır senin bundan daha az ya da çok olabilir ama muhakkak doyana kadar ye:KK34:

sen benden çok fazla yiyorsun ben bunun yarısını yiyorum.özelliklede kahvaltıda sadece 1 yumurta ile omlet yapıyorum kırmızı et ise 1 biftek yiyorum bir göyüsle sote yapıyorum annem ve ben bunu 2 öğün yiyoruz.ama aç değilim çokta doymuyorum orta halli anlıycağın.yanlışmı yapıyorum acaba.:KK43:

sen benden çok fazla yiyorsun ben bunun yarısını yiyorum.özelliklede kahvaltıda sadece 1 yumurta ile omlet yapıyorum kırmızı et ise 1 biftek yiyorum bir göyüsle sote yapıyorum annem ve ben bunu 2 öğün yiyoruz.ama aç değilim çokta doymuyorum orta halli anlıycağın.yanlışmı yapıyorum acaba.:KK43:

cnm dediğim gibi herkesin doyma kapasitesi farklıdır bunlar bi çok kişiye çok gibi gelebilir tabi:KK70: kahvaltıda bende 1 yumurta yiyorum ama diğer öğünlerde ben tam olarak doymazsam aklım başka şeylere kayıyo ve tam olarak doyduğum içinde hiç diyet psikolojisinde hissetmedim kendimi 2 aydır.çok şükürde kilom istediğim şekilde gitti.bence sende orta halde bırakma kendini,patlayacak kadar değil tabi ama tam olarak doyacak kadar ye,yeterli proteini alman lazım bu diyette.

Son düzenleme:
evet bende evleneli 2 ay oldu yaşım 30 sırada çocuk var ama hamileliğimde millet sadece kilo alıyorum sanmasın diye önce zayıflamak istiyorum. benim bi arkadaşım vardı zaten kiloluydu hamile kaldı hiç belli olmadı sanki dahada kilo almış gibi oldu . insanlar ne kadar kilo aldın deyince ağlıyordu. kimse anlamıyordu hamile olduğunu ... bende öle olmak istemiyorum :KK14:
Ben 73 kiloyla hamile kaldım, 89la doğuma girdim. 7. aya kadar tek tük farkedildi hamileliğim. Kimse bana otobüste yer vermiyordu, ben de karnımı sağlama alacak köşelerde duruyordum:KK9:Öğretmen olduğum için öylesi de avantajlıydı aslında. Yoksa öğrenciler bin türlü soru soruyor, ne gerek:63:Hamilelik bir şekilde insanın kendisini özel hissetmesini sağlıyor zaten, bunu kimseden duymana gerek yok canım:KK71:

Ne güzel 9 kilo gittikten sonra yavaş yavaş eski kıyafetlerime girmeye başlayınca yemeyede başşladım ben eskisinden de zayıf olmak istiyordum halbuki.....Ne yapsam ne düşünsem acaba?
Bırakma ve foruma daha sıkı sarıl derim ben:KK19:
sana öyle geliyo kasmadan gidiyo kilolar koca seylerimizde küçülüyo istersen sende dene :80::80::80::80::80::80::80::80:
Bu zatın şeyi beyninden büyükmüş anlaşılan:KK4:Nelerle uğraşmış baksanıza:KK20:

kızlar bugun seyire geçtim sabah tartıldım bugun de verememişim moralim bozuldu:KK14: yani atakta üç günde 1 kilo 200 gr vermiş oldum,bugun de canım biraz sıkkındı bi tane browni intense yedim ama şuan pişman oldum:KK14:
E vermen gereken kilo çok az da ondan canım. Sıkma canını. Diyeti bırakma yeter.
bu gün pazardan yulafın kendisini aldım yıkadım kurumasını bekliyorum.değirmende öğütüp kepeğini kullanacağım.bakalım nasıl olacak:KK28:
Hay maşallah, bu ne hamaratlık:KK19:

Şu yulaf kepeğiyle başım dertte. Kahvaltıda yemelik, yumuşak, krep gibi birşeyler yapmak istiyorum ama 2 gündür denemelerim hep bir bulamaçla sonuçlanıyor:92:Var mı önerisi olan?

bir haftadır aynı kilodayım değişmedi diyeti hiç bozmadığım halde morelim çok bozuk inşallah vermeye devam ederim verdiğim zaman yine yazarım size ben 3 lt su içiyorum acaba bu böbrek için bir tehlike oluştururmu kitapta 1,5 2 lt yazıyor bana morel verin çok sıkılıyorum benim için dua edin.....:KK59::KK59::KK59:

bir haftadır aynı kilodayım değişmedi diyeti hiç bozmadığım halde morelim çok bozuk inşallah vermeye devam ederim verdiğim zaman yine yazarım size ben 3 lt su içiyorum acaba bu böbrek için bir tehlike oluştururmu kitapta 1,5 2 lt yazıyor bana morel verin çok sıkılıyorum benim için dua edin.....:KK59::KK59::KK59:

slm verırsın hıc uzulme ben 2 hafta hıc veremedım gecen hafta 2800 bırden gıttı .senın boyun ve kılon kac orenebılırıyım

slm verırsın hıc uzulme ben 2 hafta hıc veremedım gecen hafta 2800 bırden gıttı .senın boyun ve kılon kac orenebılırıyım

inşallah veririm sen heralde kilom çoksa daha fazla veririm diye soruyorsun boyum 1.65 ama kilomu boşver yani anlayacağın çok çok.sen kaç kiloydun tabi söylemek istersen bu gidişle regli zamanımda gelecek bu deferde ondan dolayı alırım yani vermeden alırım bu gidişle.umarım senin dediğin gibi bir kereden gitmeye başlar.bende haftadan haftaya tartılmaya karar vermiştim ama ilk haftadan bana yaramadı artık ilk başladığım gibi hergün tartılacam.:KK50::KK50::KK50:

günaydınlarrrr. arkadaşlar sabah sabah canım sıkıldı hiç kilo kaybı yok bugün çünkü ben sabah sabah hoş değil ama kabız oldum. ne yapacağım ya bilemedim...:KK17::KK17::KK17:

günaydın..:KK9:
dün rossmandan 3 paket yulaf kepeğimi aldım...
ikisi ener bio organik..diğeri normal.ama hepside aynı..
ve ben bayadır dukan amcaya başlamıştım aslında bugün tekrar baştan tam uygulayacaktım tam derken yulaf kepeğim yoktu benim içn eksiklikti ama 3 günde 700 gr gidince seyire devam etmeye karar verdim..:KK66::KK62:
bugünde çıkıp alışveriş yapacağım..eksiklerim var ..:KK56:

günaydın kızlar:KK16::KK16:
benden hiçte iyi haberler yok hala. acayip bunalımdayım:KK59::KK59:

Günaydın kızlaaarr:KK71:
günaydın...:KK16:
günaydınlarrrr. arkadaşlar sabah sabah canım sıkıldı hiç kilo kaybı yok bugün çünkü ben sabah sabah hoş değil ama kabız oldum. ne yapacağım ya bilemedim...:KK17::KK17::KK17:

günaydın..yulaf kepeği bu sorunu gerçektne çözüyor ..bende sorun yaşadım ama dün sütle yuklaf kepeği yedim ve sabah fark etti..birde magnezyum hapı aldım..rossmanda 300 adet 7 tl idi..:KK34:

günydın kızlar bügün çok güzel bir gün oldu benim için 600 gr birden gitti 83 gördüm tartıda :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

günaydııın kızlaaaaarr:KK34: hafta sonu hiç yazamadım ama takipteydim:KK61:

cuma, cmtesi 2 gün üstüste ps yapmak zorunda kaldım, misafirim vardı, ama walla kaçamak yooook, kendime salataları az ve yağsız olarak hazırladım:KK34: haaa yaptığım tek kaçamak çilek olduuuuuu:26: ona da dayanamadım, buranın yerli çileği walla senede 1 defa oluyor zaten diye 3-5 tane yediiim ammmaaaa kiloma bişi yansımadı, hatta 100 gr gitti bilee:KK61: ama tabii bu arada kendimi fena halde yürüyüşe vermiş durumdayım, evde canım sıkıldığı anda kendimi dışarı atıveriyorum...dün ve bugun de saf protein günüm..yarın artık 1+1 e döneceğim yinee..

bu arada ilk diyete başladığım gün bel, basen ölçülerimi felan almıştım, şimdi 1 ayın dolmasını bekliyorum tekrar ölçmek için..1 ay önce göbeğimden düğmesi bile kapanamayarak dikiş izi bacaklarıma geçen kotumun bacakları bollaştııı:KK66::KK66::KK66: 1 ayın sonunda bakalım tam olarak kaçar cm incelme olacak??

arkadaşım ben tuzu tamamen kestim sayılır yiyeceklerime tat vermek için pul biber ve bol isot kullanıyorum acıyıda severim biber bagırsakları çalıstırıyor metabolizmayıda hızlandırıyor dün herzamankinden biraz daha fazla kullandım faydasını gördüm istersen bi dene

X