Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet bu sabah itibariyle tamı tamına 68 kiloya inmiş bulunuyorum cok mutlu oldum bu dukan içimi okuyor ne tam durakladım veremıyorum derken sabah bır bakıyorum hoop vermişim

ben bu gün birazcık bozdum off azıcık çikolata ve azıcık patates kızartması yedimmm
sabah tartılıcam 69.9 kiloyum 60 olana kadar ne kadar yapmalıyım kilo verme evresini

istediğin kiloya ulaşana kadar sonra güçlendirme evresine gecebilirsin ben hala seyir evresine devam ediyorum 55 olana kadar devam edicem bu sabah 67,8 geldim sevindirik oldum cok

ben bu gün birazcık bozdum off azıcık çikolata ve azıcık patates kızartması yedimmm
sabah tartılıcam 69.9 kiloyum 60 olana kadar ne kadar yapmalıyım kilo verme evresini

buna benzer kaçamaklardan sonra atak evresi ile yeniden başlamak doğru olur mu arkadaşlar?

aynen diyete devam ederseniz toparlanıyor zaten saf protein yapıyoruz orada toparlanıyor bende bu haftayı kötü kapadım kaçamak yüzünden geçen haftaya göre 100 gr fazlayla bitirdim ama arada kaçamaktan aldıklarımı verdim tabi yani al verle geçti moralimi bozmuyorum bozarsam diyet gidecek

bu diyet kesinlikle hata kabul etmiyor kitapdada yazıyor kaçamak balona iğne batırmaya benzer gerçekten çok doğru ben 2 kez hata yaptım tabi herkes pofpofladı ne güzel kilo verdin bende şımardım herhalde nasılsa veriyorum diye yok bugün kesin tövbe ettim inşallah tekrar hata yapmam yoksa diyet gerçekten güzel hata yapmayınca çatır çatır veriyosun halbuki 1 ay sıksam bitecek

acaba diyetin 3. yada 4. aşamasına geçen varmı burada merak ediyorum en ufak kaçamakta kilo artışı yaşıyoruz 3. aşamada kilo artışı oluyor mu gerçi protein günleri toparlıyordur diye düşünüyorum ama bizi bilgilendiren olsa güzel olurdu

ben sizin gibi düşünmüyorum çok aşırıya kaçmadığım sürece kaçamak yaptığım gün kilo vediğimi biliyorum ben

kizlar lütfen yardimmmmmmmmmm.birkac sorum var.belki daha önce yazmissinizdir ama kücük bebegim var butun sayfalari okuyamadim.
1. sorum

yogurt ve sut yiyebiliyormuyuz ve ara ögun varmi.

2. sorum

kahvaltida et yiyemem yumurta yesem olurmu

3.sorum

ilk asamada söyle bir menu yapsam olurmu yanlislik varsa lutfen söyleyin

kahvalti
2 haslanmis yumurta biraz peynir
ARA 1 bardak sut

ÖGLEN
tavuk yada balik yaninda yogurt

AKSAM
tavuk yada balik yaninda yogurt

eger cok acikirsam gece cok gec yatiyorum genelde 1 bardak sut

lutfen bakarmisiniz bunu 3gun uygulamayi dusunuyorum pazartesi baslicam olmusmu.

çok doğru zaten sınırsız protein alabilirsin

gayet güzel olmuş peynir yoğurt süt ligt olacak birde bol su içmek lazım

vermek istedigin kilo 10 kilo civarı sanırım az az verdigine göre. ben babamla birlikte başladım. o cok kilolu obez sınıfında. benim 2 kilo verdiğim yerde kendisi 5er 5er veriyor kiloları işte fazla kilosu olan daha hızlı veriyor isin aslı bu sanırım. aynen devam ediyorum ve sadece sulardan değil yağlardanda kaybetmeye başlayacagıma eminim.

kaçamak dediğiniz nasıl oluyor. dolu dolu patates kızartmalarımı? yoksa agzımıza attıgımız bir parca çikolatada zarara ugratıyor mu? :18:

kaçamak dediğiniz nasıl oluyor. dolu dolu patates kızartmalarımı? yoksa agzımıza attıgımız bir parca çikolatada zarara ugratıyor mu? :18:

valla ben dolu dolu normaldede yiyemem zaten 1. kaçamak yaptığımda 2 ev poğaçası 2 tanede kuru kayısı yedim

2. de 1 dilim baklavayla elma yedim

sonuç 1.de 900 gr

2.de 300 gr arttı bende böyle oldu

bende çok kiloyla alakalı diye düşünüyorum normaldede fazla kilolular daha fazla verir diyetlerde

benim 8800 vermem lazımdı yarıladım

valla ben dolu dolu normaldede yiyemem zaten 1. kaçamak yaptığımda 2 ev poğaçası 2 tanede kuru kayısı yedim

2. de 1 dilim baklavayla elma yedim

sonuç 1.de 900 gr

2.de 300 gr arttı bende böyle oldu

sonuçta gercekten kaçamak yapınca kilolar azda olsa geri geliyor demekki. of patates kızartmasız olmuyoki :) çok alışmıştım...

Aspartam satın alan var mı aranızda? Diyete uygun tatlılara aspartam koymak gerekiyor, ben daha önce hiç kullanmadım ve nerede satılır onuda bilemiyorum. İnternetten baktım bulamadım acaba fikri olan var mı? :44:

aspartam tatlandırıcılar içindeki madde aspartam olmayan bir tatlandırıcı almanızı öneririrm splenda var mesela eczanelerde satılıyor granül olanınıda tatlılarda kullanıyoruz geçen gün dukanın sitesinde tarif bakarken orada da splenda yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…