evet bu sabah itibariyle tamı tamına 68 kiloya inmiş bulunuyorum cok mutlu oldumbu dukan içimi okuyor ne tam durakladım veremıyorum derken sabah bır bakıyorum hoop vermişim
ben bu gün birazcık bozdum off azıcık çikolata ve azıcık patates kızartması yedimmm
sabah tartılıcam 69.9 kiloyum 60 olana kadar ne kadar yapmalıyım kilo verme evresini
ben bu gün birazcık bozdum off azıcık çikolata ve azıcık patates kızartması yedimmm
sabah tartılıcam 69.9 kiloyum 60 olana kadar ne kadar yapmalıyım kilo verme evresini
buna benzer kaçamaklardan sonra atak evresi ile yeniden başlamak doğru olur mu arkadaşlar?
bu diyet kesinlikle hata kabul etmiyor kitapdada yazıyor kaçamak balona iğne batırmaya benzer gerçekten çok doğru ben 2 kez hata yaptım tabi herkes pofpofladı ne güzel kilo verdin bende şımardım herhalde nasılsa veriyorum diye yok bugün kesin tövbe ettim inşallah tekrar hata yapmam yoksa diyet gerçekten güzel hata yapmayınca çatır çatır veriyosun halbuki 1 ay sıksam bitecek
kizlar lütfen yardimmmmmmmmmm.birkac sorum var.belki daha önce yazmissinizdir ama kücük bebegim var butun sayfalari okuyamadim.
1. sorum
yogurt ve sut yiyebiliyormuyuz ve ara ögun varmi.
2. sorum
kahvaltida et yiyemem yumurta yesem olurmu
3.sorum
ilk asamada söyle bir menu yapsam olurmu yanlislik varsa lutfen söyleyin
kahvalti
2 haslanmis yumurta biraz peynir
ARA 1 bardak sut
ÖGLEN
tavuk yada balik yaninda yogurt
AKSAM
eger cok acikirsam gece cok gec yatiyorum genelde 1 bardak sut
lutfen bakarmisiniz bunu 3gun uygulamayi dusunuyorum pazartesi baslicam olmusmu.
kizlar lütfen yardimmmmmmmmmm.birkac sorum var.belki daha önce yazmissinizdir ama kücük bebegim var butun sayfalari okuyamadim.
1. sorum
yogurt ve sut yiyebiliyormuyuz ve ara ögun varmi.
2. sorum
kahvaltida et yiyemem yumurta yesem olurmu
3.sorum
ilk asamada söyle bir menu yapsam olurmu yanlislik varsa lutfen söyleyin
kahvalti
2 haslanmis yumurta biraz peynir
ARA 1 bardak sut
ÖGLEN
AKSAM
eger cok acikirsam gece cok gec yatiyorum genelde 1 bardak sut
lutfen bakarmisiniz bunu 3gun uygulamayi dusunuyorum pazartesi baslicam olmusmu.
gayet güzel olmuş peynir yoğurt süt ligt olacak birde bol su içmek lazım
çok doğru zaten sınırsız protein alabilirsin
ne güzel vermişsin tebrikler 2. aşamadada bu kadar hızlı olmasada kilo kaybı devam ediyor bu diyet kesinlikle işe yarıyor beni her gören ne yaptın böyle diyor ve sonra diyete başlıyorbenim bugün 20. günüm çok hareket yapamama rağmen 4300 verdim ben çok memnunum bu sonuçtan çünkü ben böyle kilo asla veremedim 4.5 kaldı amacıma ulaşmama kimi daha hızlı kimi daha yavaş veriyor ama mutlaka veriyor
bu diyet kesinlikle hata kabul etmiyor kitapdada yazıyor kaçamak balona iğne batırmaya benzer gerçekten çok doğru ben 2 kez hata yaptım tabi herkes pofpofladı ne güzel kilo verdin bende şımardım herhalde nasılsa veriyorum diye yok bugün kesin tövbe ettim inşallah tekrar hata yapmam yoksa diyet gerçekten güzel hata yapmayınca çatır çatır veriyosun halbuki 1 ay sıksam bitecek
kaçamak dediğiniz nasıl oluyor. dolu dolu patates kızartmalarımı? yoksa agzımıza attıgımız bir parca çikolatada zarara ugratıyor mu? :18:
vermek istedigin kilo 10 kilo civarı sanırım az az verdigine göre. ben babamla birlikte başladım. o cok kilolu obez sınıfında. benim 2 kilo verdiğim yerde kendisi 5er 5er veriyor kilolarıişte fazla kilosu olan daha hızlı veriyor isin aslı bu sanırım. aynen devam ediyorum ve sadece sulardan değil yağlardanda kaybetmeye başlayacagıma eminim.
valla ben dolu dolu normaldede yiyemem zaten 1. kaçamak yaptığımda 2 ev poğaçası 2 tanede kuru kayısı yedim
2. de 1 dilim baklavayla elma yedim
sonuç 1.de 900 gr
2.de 300 gr arttı bende böyle oldu
Aspartam satın alan var mı aranızda? Diyete uygun tatlılara aspartam koymak gerekiyor, ben daha önce hiç kullanmadım ve nerede satılır onuda bilemiyorum. İnternetten baktım bulamadım acaba fikri olan var mı? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?