- 4 Ekim 2011
- 341
- 0
Tatlandırıcısız tarif, yani en fazla light kola olabilir diye düşünüyorum tatlı isteği için....Bimin le colaları(ligt) var valla ben onlardan çok içtim hemde çok ucuz,onlarla idare et azcık...Tarçınlı yoğurtla falan nasıl olur bilemiyorum valla....Hem protein günlerinde sınırlı izinlilere dokunmamak daha iyi daha hızlı kilo veriliyor bence, onlarsız.....
Bugün ilk öğretmenler günüm okuldaki törenden geliyorum şimdi... o sizi sinir eden sıpaların yanınıza gelerek kutlaması ve gülümsemesi her şeye değer
akşamda yemek var okulcak sözde ödül edecektim ben kendime onu ama ben hala artılardayım ya bugün çıktım tartıya 62 :44:rakamı görünce gözler açıldı benim :26: reglim diye avutayım mı azıcık kendimi :18: valla güçlendirmedeki büyük kaçamakları affetmiyor dukan yani - ler olamıyor haliyle, bikaç gün saf pro mu yapsam diyorum online chatlerden zararlı denmiş....Pufff bikaç hafta ödül, nişasta öğünlerini kaldırıom yarından itibaren, iki hafta sonra nolacak bakalım....
Bu arada istanbulda buluşan dukan çıtırları, biz orda değiliz diye bizi mahrum bırakmayın fotolardan...Bekliyoruz hepimiz merakla
Teşekkürler...Bimin kolası aklımda bulunsun zor zamanlarda lazım olabilir...Şimdilik tarçın ve süte devam İnsülin direncime de iyi gelir hem...
Merve'nin de dediği gibi kesin reglden o kilolar...Avuntu için değil gerçekten öyledir diye söylüyorum...
Ne mutlu sana güzel bir ilk öğretmenler günü olmuş anlaşılan...Ben de çalışıyorum Kpss'ye...Önerebileceğin iyi bir eğitim bilimleri yayını var mı??:26: