Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dely:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:tablo harikulade olmuuş ellerine sağlık :13:

beyaz lahanadan salata yaptım, şiddetle tavsiye ederim makarna salatası tadında oluyor, mayonez yok dedim dedim inanmadılar yani o kadar :KK9:
ki ben lahana sevmem -sarması hariç tabi:KK9: bayıla bayıla yedik ailece valla, tavsiye ederim sebze günleri için:KK6:

herkese iyi akşamlaar :)

Lahanayı doğrudan doğrayıp yoğurtladın mı? Başka püf noktaları var mı? Sos-sirke vb.? Dün alıntılayıp sormayı unutmuşum :)

:26::26:yaaa işe yaramıyor dıye ıkıser bazen üçertane içtiğim oluyor.. buna ragmen dısarı cıkamıyorum.. bundan sonra iki-üç günde bitane içeyim ohalde... sağol bitanem...

merhaba. ben nbl probiotic optima diye bitkisel bir ürün kullanıyorum. eczanelerde var. çiğneme tableti. hem vücuttaki probiotic ihtiyacını karşılıyor hem bağırsakları çalıştırıyor. Ancak düzenli olarak hergün kullanmak gerek 1 tane en azından. tadı da süper:) nacizhane bir tavsiye..

Günaydın canlarım :KK71:
Hayırlı Cumalar olsun :KK71:

Her sabah okuyorum okuyorum biraz duygusallık, tebessüm ve derken çok motivasyon bayılıyorummmmm bu sohbetlereeee veeeee hepiniziii pek çok seviyorummm :KK16:

Yarın buluşma gününüz kıızlar bol bol foto koyun bizde hasret giderelim sizinleeee olmaz mı :KK16:

Bu sabah 1 adet mini sosis kaçamağım var :KK17:
geçen gün yaptığım ekmek var milli felaket onu bitirmekti derdim,eşime tost yaparken 1 tanede kendi tostuma ekledim :KK25:...
Bidaha karmaşık tarifle ekmek yapmayacağım bildiğimden şaşmamalıyım :KK53:

Canım çoooook sıkılıyor...Biliyorum nedenini aslında...Sanırım yine ümitsizliğe kapıldım...
Kendimi motive etmek için o kadar çok uğraşıyorum ki...Ama bazen her şey bir anda bozuluveriyor...
Ne motivasyon ne inanç ne de başka olumlu şey kalıyor içimde...

Kızım yanımda ödevlerini yaparken ben de yüzümü gizleyerek yazıyorum...Çünkü ağlıyorum...
Kendime, iradesizliğime, başarısızlığıma ...her şeye...

Sonra aslında ağlanacak bir derdim olmadığı halde böyle şeylere ağladığım için tekrar kendime kızıyorum ve daha da ağlıyorum..
Keşke kendimi olduğum gibi kabul edebilseydim diye ağlıyorum...Ama edemiyorum...Ben bu görüntüde ki beni kabul edemiyorum..
Başkaları bu halime laf ettikçe (eşim hariç), bu halimi kabul edemedikçe ben hiç edemiyorum...Ben de zayıf, narin ince bir kadın olmak istiyorum...
Ayna baktığımda kendimi beğenmek istiyorum...Artık yeter yaa...Lütfen olsun artık...Ben de o hissi bir kere olsun tatmak istiyorummm...

Evet sağlığım için istiyorum...Ama fiziksel sağlığımdan ziyade ruhsal sağlığım için...
Çünkü bu duygular hayatımı çekilmez hale getiriyor ne yazık ki...:KK43:

Yazdıklarınızı çok iyi anlıyorum ancak hemen dönüp çizelgeye baktım ve aynı kiloda olduğumuzu gördüm. Ben hiç bir zaman görüntümü kendime dert etmedim. Taa ki sağlıım bozulana kadar. dizimde ciddi kas aşınması var ve insülin direnci beni şeker hastalığına sürüklüyor. O zaman dur dedim ve bu diyete sıkı sıkı sarıldım. Bence sizin de dert edilecek bir durumunuz yok. 7-8 kilo da bile tekrar güveniniz yerine gelecektir ki bu diyetle bu hedef çok yakın. bence aksine diyet yaptığınız ve iradeli olduğunuz için kendinize daha güvenmeli ve daha mutlu olmalısınız. yine söylüyorum nacizhane bir tavsiye:) çirkin kadın yoktur. en şişman halimiz bile bakımlı ve alımlı olmayı başarıp özgüven sahibi olduktan sonra vız gelir tırs gider:)

Günaydın kızlarrr :KK16::KK16: mutlu huzurlu ve de hayırlı cumalar diliyorum..

hepimiz haftayı hakkıyla kapatalımmm :KK42:

Bugün tartıda nihayet 57 li bişeyler gördüm..:21: 57.8 oldu sonra 6 oldu sonra 9 oldu :) yani artık bana güçlendirme göz kırptı diyebilirim ..:KK34:
56 da güçlendirmeye geçip güçlendirmede de kilo vermek istiyorum..yoksa hedef kiloma kadar beklesem mi bilemedim..ya da 56 olduktan sonra yavaş yavaş mı gecsem güçlendirmeye..birden gecersem ve kilo alırsam ağlarım
Güçlendirmeden çok korkuyorum :KK50:

kızlar kuru kayısı günde kaç tane yiyebiliriz? ben 1 tane nadiren 2 lıght kola içiyorum.5 tane kuru kayısı yiyorum.baışka bir kaçamak yapmıyorum.geçen ay regl olurken ağrı kesici aldım bıçak gibi kesti bir anda regli.o sebeple de az kiyo vermiş olabilir miyim?

kurukayısı yeme bence 1 tane bile yeme..barsaklar için mi yiyosun ?

regl ile ilgili aynı sorunu ben de yaşadım..
benim çok sancılı geçer..yerimde duramam..acırsın bana o helde görsen..2-3 ağrı kesici zor keser ağrımı..
yine ağrı kesici içtiğimde regl im kesildi ve toplam süresi yarıya indi..bir sonra ki dönemde callene başlamıştım o hafta..gram ağrı hissetmedim ve cok coşkulu bi regl dönemi geçirdim..:KK1: anladım bile regl olduğumu ağrı yok sancı yok ve haliyle giden kilolar daha fazla..

Denemeni tavsiye ederim,

Dün akşam koşa koşa gittim ve omre poğacası ile gazozlu kek yaptım. Tarifi verenlere teşekkürler. Poğaça güzel oldu sabah kahvaltıda iyi gitti. Kek ise yine tatsız yani kek gibi değil ama bir öncekinden daha iyi. kesin benim tatlandırıcı da sorun var. tatlı ihtiyacımı sadece sütaş meyveli light yoğurt gideriyor. e napalım artık başa gelen çekilir:) Resim eklemek istedim size de kek ve poğaçadan.. $fotoğraf3.jpg

Herkese hayırlı cumalar ve sonrasında iyi haftasonları,

$gaz.jpg Çoook işim var, konumuzla da ilgili değil ama hoşuma gitti, bir tebessümlük :)

demekki ben önce kas kaybetmişim,şimdi yağ kaybediyorum yani umarım:KK9:

aşure yemeden nasıl durcam ben :KK5: oturup ağlayabilirim ciddi ciddi, annoş sırf ben yiyemiyorum diye yapmıyo ya ne şanslıyım. ama ya dışardan gelenler nolcak :KK31::KK31::KK31::KK31:
bu zamana kadar dukan aşuresi yapanınız yoktur di mi hiiiç :KK17: içinde de bi tane dukana uygun şey yokki arkadaş:KK14:

Ben denemeyi planlıyorum Yulaf kepeği, buğday kepeği, mısır nişastası toz tatlandırıcı ve tarçın..

Tam aşure gibi olmasada yalancısını uydururuz biz de :KK1:

forumda artık nasipse daha aktif olacagım artık işlerimi düzene soktum :)
ben seyirin 7 günündeyim kafama birşey takılıyor ...
1.ne kadar çok prptein aalırsam okdara cabuk zayıflanır mı ?dukan doyana kadar demiş ben azcık yiyince doyuyorum...mantık şu mudur ...protein al bunu vucut yakmak için senin yag deponu kulansın ve zayıfla mı olay...
2...benim tüm gün yediğim
1sb süt
2 kase yogurt
1yumrta sarısı(beyaz sevmiyorum)
yulaf keğeği hakkım
1gögüsü ikiye bölüp sabah akşam yiyorum
bolca su ve yeşilçay
azmı sizceee

1.ne kadar çok prptein aalırsam okdara cabuk zayıflanır mı ?dukan doyana kadar demiş ben azcık yiyince doyuyorum...mantık şu mudur ...protein al bunu vucut yakmak için senin yag deponu kulansın ve zayıfla mı olay...
1sb süt
2 kase yogurt
yulaf keğeği hakkım
bolca su ve yeşilçay
azmı sizceee

bence az. 1 yumurta yeterli mi bilmiyorum. yumurtayı sarı-beyaz olarak ayırınca dengesiz oluyor. sevmiyorum diye bişey yok. ben yumurta beyazını seveni hiç duymadım zaten. ben de nefret ederim ama yiyorum. peynir yok, lor yok. yoğurt iyi. tavuk da tamam. ama balık ve kırmızı et de yemelisin. bir de tabi hergün bunları mı yiyorsun? bu şekilde çok uzun süre devam edemezsin.yediklerini çeşitlendirmelisin. ayrıca ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı teorisi de doğru.

bence az. 1 yumurta yeterli mi bilmiyorum. yumurtayı sarı-beyaz olarak ayırınca dengesiz oluyor. sevmiyorum diye bişey yok. ben yumurta beyazını seveni hiç duymadım zaten. ben de nefret ederim ama yiyorum. peynir yok, lor yok. yoğurt iyi. tavuk da tamam. ama balık ve kırmızı et de yemelisin. bir de tabi hergün bunları mı yiyorsun? bu şekilde çok uzun süre devam edemezsin.yediklerini çeşitlendirmelisin. ayrıca ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı teorisi de doğru.

ayyy ben çok severim beyazını da sarısı ziyan olmasın diye yiyorum :))

ayrıca ek olarak beyazında daha çok protein var..amacımız da protein almak...

günaydın hepinize ballı börekler :KK8:

ben niye açamadıııım:KK14:ne beceriksizim :KK31:

Ben denemeyi planlıyorum Yulaf kepeği, buğday kepeği, mısır nişastası toz tatlandırıcı ve tarçın..

Tam aşure gibi olmasada yalancısını uydururuz biz de :KK1:
eğer olursa ve eğer tadı aşure gibi olursa nolur nolur nolur tarif yazın, fikri bile çok heycan verici :KK53:

1sb süt
2 kase yogurt
yulaf keğeği hakkım
bolca su ve yeşilçay
azmı sizceee

1 göğsü 2ye bölüp mü yiyosunuz :KK30: ne kadar az, yani ben 1buçuk bazen 2 yiyen bi insan olarak çok az buldum, tabi o belki benim pisboğazlığımla alakalı olabilir :KK9:
protein namına pek bişi yemişsini gibi görünmüyo malesef ama bilemedim yani :KK50:
Günaydın canlarım :KK71:
Hayırlı Cumalar olsun :KK71:

Her sabah okuyorum okuyorum biraz duygusallık, tebessüm ve derken çok motivasyon bayılıyorummmmm bu sohbetlereeee veeeee hepiniziii pek çok seviyorummm :KK16:

Yarın buluşma gününüz kıızlar bol bol foto koyun bizde hasret giderelim sizinleeee olmaz mı :KK16:

Bu sabah 1 adet mini sosis kaçamağım var :KK17:
geçen gün yaptığım ekmek var milli felaket onu bitirmekti derdim,eşime tost yaparken 1 tanede kendi tostuma ekledim :KK25:...
Bidaha karmaşık tarifle ekmek yapmayacağım bildiğimden şaşmamalıyım :KK53:

:KK9::KK9::KK9: foto konusunda destekliyorum evet kesinlikle:KK9:
hem de lütfen feys grubuna diil de buraya ekleseniz grupta olamayan feys kullanmayan gariban çekirgeler de gül yüzünüzü görseee :KK16:

Dün akşam koşa koşa gittim ve omre poğacası ile gazozlu kek yaptım. Tarifi verenlere teşekkürler. Poğaça güzel oldu sabah kahvaltıda iyi gitti. Kek ise yine tatsız yani kek gibi değil ama bir öncekinden daha iyi. kesin benim tatlandırıcı da sorun var. tatlı ihtiyacımı sadece sütaş meyveli light yoğurt gideriyor. e napalım artık başa gelen çekilir:) Resim eklemek istedim size de kek ve poğaçadan..Eki Görüntüle 559378

tam bir omre poğaçası olmuş tebrikler, afiyetler :KK9:

Lahanayı doğrudan doğrayıp yoğurtladın mı? Başka püf noktaları var mı? Sos-sirke vb.? Dün alıntılayıp sormayı unutmuşum :)

Valla yok püf noktası bence ama ben biraz sebze olayını abartıp içine yarım havuç yarım salatalık rendeledim. lahanayı da dediğin gibi ince ince doğradım. yoğurt tuz sarımsak pul biber ve naneyi karıştırıp havuç lahana salata karışımına ekledim karıştırdım ay çok güzel oldu valla :KK52: ama benim lahana haşlanmıştı malesef, sanırım çiğden daha sağlıklı ve lezzetli olur, kolaylıklar dilerim :KK42:

Dün akşam koşa koşa gittim ve omre poğacası ile gazozlu kek yaptım. Tarifi verenlere teşekkürler. Poğaça güzel oldu sabah kahvaltıda iyi gitti. Kek ise yine tatsız yani kek gibi değil ama bir öncekinden daha iyi. kesin benim tatlandırıcı da sorun var. tatlı ihtiyacımı sadece sütaş meyveli light yoğurt gideriyor. e napalım artık başa gelen çekilir:) Resim eklemek istedim size de kek ve poğaçadan..Eki Görüntüle 559378

ay o domatesler kalp şeklinde miiiii:KK52::KK52::KK52::KK52: tabak da öyleymiş şimdi gördüm :KK52: ne estetik olmuş yahu:KK9:

X