- 28 Nisan 2009
- 273
- 0
- 56
Ben Simla'nın yulaf kepeği ekmeği ni yapıyorum. Ekmek seviyorum çünkü
ekmek, kek çok denedim...
o yulafın kendi kokusunu hissedince, yiyesim gelmiyor.... zor zor yiyorum... mecburiyetten...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Simla'nın yulaf kepeği ekmeği ni yapıyorum. Ekmek seviyorum çünkü
ben yulaf kepeğini yemekte zorlanıyorum. Bunu bol sütle yapsam içinede yulaf kepeğini karıştırıp pişirsem bardaktan içilebilir kıvamda mesela
iyi olu mu acep şu laf işnide böyle hlletmiş olurdum
darısı baaaaaaa
indirimlerde 42 bedenlere sulanıyordumşimdi daha fazla veririm diye 40 bedenlere bakıyorum
şaşırdım iyiceutanmasam 36 beden bakıcam
eksik bildirim olmuş.. Acemilik işte.. Tamamlıyorum
Geçen haftaki kilom: 75.8
geçen hafta ile bu hafta arasındaki fark: 1,3 kg
Selam kızlar inş. keyifler iyidir ve kilo vermede hızlıdır:) Bol eksiler görmek dileğiyle:)))
Başlangıç:10.9.2012
Başlangıç kilo:71
Hedef:55
Geçen hafta:60(iki hafta önce)
Şimdiki kilo: 58
Boyda:1.63
Son 3 kaldı şaka gibi geliyor bana yahuu:)) Ayrıca dukan amcaya göre 1 kilo ama benim hedefim 55 :))
Herkesten inceldiğimi duymak bu arada çok büyük keyif yahuu daha önce hiç bu kadar keyiflenmemiştim. Kilo konusunda önceden verdin dediler mi şımarır yerdim şimdi zayıfladın dedikçe azmediyoorum :)) ben bir değiştim:))))
ekmek, kek çok denedim...
o yulafın kendi kokusunu hissedince, yiyesim gelmiyor.... zor zor yiyorum... mecburiyetten...
rachelfine
öncelikle geçmiş olsun..senin bu anlattıklarını bende yaşadım önce grip başladı sonra dr.gittim antibiyotik verdi sonra miğde bulantısı baş ağrısı tuhaf gaz gibi...ve bi kaç gün bunu çektim sonra anladımki antibiyotik baana dokunuyomuş tansiyonum aşırı düşük çıktı prospektüsü okudum antibiyotiğin yan etkisiymiş ilacı bıraktım 1 gün sonra iyileştim. tansiyonuna baktır istersen düşük tansiyon miğde bulantısı ve baş ağrısı yapıyo benim o günden bugüne antibiyotik içince tans.düşüyor..cok hasta olursam ancak serumla alabiliyorum antibiyotiği..
acil şifalar diliyorum......
Geçmiş olsun kuzum
Keşke bi doktora görünsen o bulantı çok illet bişi, ben ölcem sandımdı şimdi bile aklıma gelince içim fena oluyo
Bi tane ilaç verdi bulantı için kurtuldum yoksa bi ömür sürecekti
Ayrıca o antibiyotik bi bana dokunmuyo galiba geçen genelde herkesler cırcır oldum der bende tık yok
çook cok geçmişler olsun güzelim. baş ağrın kronik miydi? migren falan değildir umarım. çünkü o da mide bulantısı yapıyo. hem kendini yalnız hissetme, bizler burdayız.kk da takıl her şeyi unutursun
stres de baş ağrısını tetikler, bak bissürü ağlamışsın yazık değil mi o güzel gözlerine. kendinin doktoru ol ve biran önce iyileş canım arkadaşım
gecmıs olsun canım.. dıkkat et kendıne ya bebısınde var senın. uzaktada olsa boyle zamanlarda gelıp kalacak bırını cagır yanınya ya.. yalnız ve bukadar hastayken allah korusun oğlusununda hastalanması kaçınılmaz olacak. ye bişeyler ve ilacılarını al.. yemedende toparlanamazsınkii.. uff napsakkii..:26:
geçmiş olsun kuzu. ben de diyorum bu kız nereye kayboldu. meğer canıyla cebelleiyormuş.
günaydın millettt....
cnm cok geçmiş olsun.bu yalnızlık duygusunu en iyi bilenlerden biriyim..bende ilk İstanbula geldiğimde her hasta oldugumda,Volkan Konak Hastane önünde İncir Ağacını açar dinler,hasta düştüm yüreğime dert oldu,ellerin vatanı bana yurt oldu kısmında hıckırıklara bogulurdum :2:
Canım, çok üzüldüm.. Çok geçmiş olsun.. Ben de hasta ve yalnız olunca hep ağlıyoomm Anadaaann ayrııı.. Babadan ayyrıııı.. Üzülme bebeğğiimmm ( Geçer inşallaahhh...
her tür baharat sınırsz olarak serbest. kitabı okudunuz mu?
başlangıç:9,11,2012 70kilo ile başladım
fark - 2,500
16,11,2012 67,5
fark -1,00
bugun 22,11,2012 66,5 kiloyum
boyum :1,65 yaşım 24
toplam kaybedilen 3,5 kilo
Kendime çok benzettimm:):) başlangıç kilo aynı sayılır şuan ki kilo da ben fazlayım ama yakın..:) boy aynı. e ozaman takipteyim:):)
Merhaba,Boy:176
Kilo: 92.4 (salı sabahi bu kilodaidim. haftada birkez tartilmayı düsünüyorum)
Hedef: 73 kilo
Ben yiyorum ama günde sadece 4 porsiyonluk ürünün 1'ini. Gerçek çikolata parçası olduğu için tatlı ve çikolata krizini engelliyor. Size bir sır vereyim, 500 ml değil 600 ml süt ile yapıyorum. Hatta supanglesini 700 ml süt ile
ben yulaf kepeğini yemekte zorlanıyorum. Bunu bol sütle yapsam içine de yulaf kepeğini karıştırıp pişirsem bardaktan içilebilir kıvamda mesela
iyi olu mu acep şu laf işinde böyle halletmiş olurdum
dün forumun agresifiydim. bugün de forumun şımarığı olasım var. niyeyse sürekli arasızlık yapasım, şımarasım geliyor
dün akşam yaptım dörde böldüm 1 kasesini yedim tarçınla birlikte çok güzeldi valla...
bence her defasında bir bardak süte az bişey katıp içilebilinir en azından tatlı krizini bir nebze de olsa giderir
ben y. kepeği sorununu burada paylaşan bir arkadaşın yönetimiyle hallediyorum. sabah bir yemek kaşığı kepeği ağzıma tıkıyorum üzerine de koca bir bardak su hemen.. diğer kaşığı da ya akşam ya da gün içerisinde aynı şekilde hallediyorum. ilk anda kötü bir his uyandırıyor ama inan ki en kolay bu şekilde kurtuluyorum bu stresten....
cd'lerin satlmaması kötü olmuş
satılıyor diye ümitlenmiştim
dün akşam yaptım dörde böldüm 1 kasesini yedim tarçınla birlikte çok güzeldi valla...
bence her defasında bir bardak süte az bişey katıp içilebilinir en azından tatlı krizini bir nebze de olsa giderir
ben y. kepeği sorununu burada paylaşan bir arkadaşın yönetimiyle hallediyorum. sabah bir yemek kaşığı kepeği ağzıma tıkıyorum üzerine de koca bir bardak su hemen.. diğer kaşığı da ya akşam ya da gün içerisinde aynı şekilde hallediyorum. ilk anda kötü bir his uyandırıyor ama inan ki en kolay bu şekilde kurtuluyorum bu stresten....
Bende yiyemiyordum ama bir poğaça tarifi var onu yapıyorum içinede vanilya aroması katıyorum kepeği hissetmiyorum :) o tarifi sanada önerebilirim gerçi ben biraz değiştirdim tarifi ama yinede yenebilir birşey yani:)
Tarif bu:
OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt
Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en yumuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen.
AMA ben buna 2 kaşık kadar buğday kepeği vanilya aroması biraz kakoo ve peyniride göz kararı 2 yemek kaşığı kadar koyuyorum ve yemesi daha güzel oluyor soğukken falan ben kendimce kemiriyorum diyorum ama güzel oluyor:)))
ben 1. dukana 26 eylül 2011 tarihinde başladım 93.8 kilo ile.... 31 aralık 2011 sabahı tam 75 kiloydun ve ilk ciddi kaçamağımı yılbaşında yaptım ve kaçamaklarla bir süre daha devam ettim dukana martta 66.8 kiloydum en sonpeki siz ne kadar verdiniz yani kilonuz ve hedefiniz nedir?