Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben yulaf kepeğini yemekte zorlanıyorum. Bunu bol sütle yapsam içinede yulaf kepeğini karıştırıp pişirsem:KK53: bardaktan içilebilir kıvamda mesela:KK52::KK52::KK52:

iyi olu mu acep:KK53: şu laf işnide böyle hlletmiş olurdum:KK53::KK53::KK53:

ben yumurta da mesela nane koyuyorum tadı güzel oluyor o zaman kokusunu duymuyorsun =)))

eksik bildirim olmuş.. Acemilik işte.. Tamamlıyorum:KK9:

Geçen haftaki kilom: 75.8
geçen hafta ile bu hafta arasındaki fark: 1,3 kg

Ozzy, ben de senden 3 gün sonra 76 ile başladım...Ben 2,1 kg verdim...
Bana göre çok çok iyi vermişsin...Çok kıskandım yaa :63:

Selam kızlar inş. keyifler iyidir ve kilo vermede hızlıdır:) Bol eksiler görmek dileğiyle:)))

Başlangıç:10.9.2012
Başlangıç kilo:71
Hedef:55
Geçen hafta:60(iki hafta önce)
Şimdiki kilo: 58
Boyda:1.63

Son 3 kaldı şaka gibi geliyor bana yahuu:)) Ayrıca dukan amcaya göre 1 kilo ama benim hedefim 55 :))
Herkesten inceldiğimi duymak bu arada çok büyük keyif yahuu daha önce hiç bu kadar keyiflenmemiştim. Kilo konusunda önceden verdin dediler mi şımarır yerdim şimdi zayıfladın dedikçe azmediyoorum :)) ben bir değiştim:))))

Selam kızlar inş. keyifler iyidir ve kilo vermede hızlıdır:) Bol eksiler görmek dileğiyle:)))

Başlangıç:10.9.2012
Başlangıç kilo:71
Hedef:55
Geçen hafta:60(iki hafta önce)
Şimdiki kilo: 58
Boyda:1.63

Son 3 kaldı şaka gibi geliyor bana yahuu:)) Ayrıca dukan amcaya göre 1 kilo ama benim hedefim 55 :))
Herkesten inceldiğimi duymak bu arada çok büyük keyif yahuu daha önce hiç bu kadar keyiflenmemiştim. Kilo konusunda önceden verdin dediler mi şımarır yerdim şimdi zayıfladın dedikçe azmediyoorum :)) ben bir değiştim:))))

bende bundan istiyorum:KK53::KK53::KK53:

istiyorum işteeeeee:KK14::KK14::KK14:

ekmek, kek çok denedim...

o yulafın kendi kokusunu hissedince, yiyesim gelmiyor.... zor zor yiyorum... mecburiyetten...

Bende yiyemiyordum ama bir poğaça tarifi var onu yapıyorum içinede vanilya aroması katıyorum kepeği hissetmiyorum :) o tarifi sanada önerebilirim gerçi ben biraz değiştirdim tarifi ama yinede yenebilir birşey yani:)

Tarif bu:

OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt

Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en yumuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen.

AMA ben buna 2 kaşık kadar buğday kepeği vanilya aroması biraz kakoo ve peyniride göz kararı 2 yemek kaşığı kadar koyuyorum ve yemesi daha güzel oluyor soğukken falan ben kendimce kemiriyorum diyorum ama güzel oluyor:)))

rachelfine
öncelikle geçmiş olsun..senin bu anlattıklarını bende yaşadım önce grip başladı sonra dr.gittim antibiyotik verdi sonra miğde bulantısı baş ağrısı tuhaf gaz gibi...ve bi kaç gün bunu çektim sonra anladımki antibiyotik baana dokunuyomuş tansiyonum aşırı düşük çıktı prospektüsü okudum antibiyotiğin yan etkisiymiş ilacı bıraktım 1 gün sonra iyileştim. tansiyonuna baktır istersen düşük tansiyon miğde bulantısı ve baş ağrısı yapıyo benim o günden bugüne antibiyotik içince tans.düşüyor..cok hasta olursam ancak serumla alabiliyorum antibiyotiği..
acil şifalar diliyorum......:KK71:

Bi ölçeyim tansiyonumu bakayım ama dün akşamdan beri baş ağrısı geçti gibi, çok hafif yokluyor arada :KK53:

Geçmiş olsun kuzum :KK19:

Keşke bi doktora görünsen o bulantı çok illet bişi, ben ölcem sandımdı şimdi bile aklıma gelince içim fena oluyo :KK5:
Bi tane ilaç verdi bulantı için kurtuldum yoksa bi ömür sürecekti :KK1:
Ayrıca o antibiyotik bi bana dokunmuyo galiba geçen genelde herkesler cırcır oldum der bende tık yok :KK9:

çook cok geçmişler olsun güzelim. baş ağrın kronik miydi? migren falan değildir umarım. çünkü o da mide bulantısı yapıyo. hem kendini yalnız hissetme, bizler burdayız.kk da takıl her şeyi unutursun :KK19::KK19:
stres de baş ağrısını tetikler, bak bissürü ağlamışsın :KK43: yazık değil mi o güzel gözlerine. kendinin doktoru ol ve biran önce iyileş canım arkadaşım :KK19:

gecmıs olsun canım.. dıkkat et kendıne ya bebısınde var senın. uzaktada olsa boyle zamanlarda gelıp kalacak bırını cagır yanınya ya.. yalnız ve bukadar hastayken allah korusun oğlusununda hastalanması kaçınılmaz olacak. ye bişeyler ve ilacılarını al.. yemedende toparlanamazsınkii.. uff napsakkii..:26:

geçmiş olsun kuzu. ben de diyorum bu kız nereye kayboldu. meğer canıyla cebelleiyormuş.

günaydın millettt....

cnm cok geçmiş olsun.bu yalnızlık duygusunu en iyi bilenlerden biriyim..bende ilk İstanbula geldiğimde her hasta oldugumda,Volkan Konak Hastane önünde İncir Ağacını açar dinler,hasta düştüm yüreğime dert oldu,ellerin vatanı bana yurt oldu kısmında hıckırıklara bogulurdum :2:

Canım, çok üzüldüm.. Çok geçmiş olsun.. Ben de hasta ve yalnız olunca hep ağlıyoomm :KK43: Anadaaann ayrııı.. Babadan ayyrıııı.. Üzülme bebeğğiimmm :KK43:( Geçer inşallaahhh...

Sağolun kızlar :KK16::KK16::KK16: annem yeğenimin okulundan izin almış, ikisi gelecek yarın, emre için de benim için de değişiklik olur.
Off çok kuru kalabalık bi ailem var benim, annemler 11 kardeş ama gel gör ki ihtiyacın olduğunda kimseyi bulamıyorsun :KK50:
Şimdi yazdıklarınızı okurken bile gözlerim doluyor :KK43:
Ama şaka maka birkaç haftadır veremediğim bayram fazlalıklarını verdim 1 günde sanırım, sabah o halde utanmadım tartıldım bi de :KK1:

her tür baharat sınırsz olarak serbest. kitabı okudunuz mu?

evet kitabı okuyorum. US - Dukan US diyet tesitinde uyguladim. Yedi gün atak devrem var. Bugun 3. gündeyim. sonra 132 günlük seyir dönemim olacak. Kitapta çeviriden sanirim bazi seyler çok havada kalıyor ve anlam karmaşı yaratıyor. tesekkürler...

Boy:176
Kilo: 92.4 (salı sabahi bu kilodaidim. haftada birkez tartilmayı düsünüyorum)
Hedef: 73 kilo

Boy:176
Kilo: 92.4 (salı sabahi bu kilodaidim. haftada birkez tartilmayı düsünüyorum)
Hedef: 73 kilo
Merhaba,

bildirimi listeye eklememi istiyorsan herkesin yazdığı gibi açık yazman lazım. daha önce söyledim neler yazmanız gerektiğini. Bakabilirsin. Şimdilik çıkıyorum.

Ben yiyorum ama günde sadece 4 porsiyonluk ürünün 1'ini. Gerçek çikolata parçası olduğu için tatlı ve çikolata krizini engelliyor. Size bir sır vereyim, 500 ml değil 600 ml süt ile yapıyorum. Hatta supanglesini 700 ml süt ile :nazar:

dün akşam yaptım dörde böldüm 1 kasesini yedim tarçınla birlikte çok güzeldi valla... :KK17::KK17:
bence her defasında bir bardak süte az bişey katıp içilebilinir en azından tatlı krizini bir nebze de olsa giderir

ben yulaf kepeğini yemekte zorlanıyorum. Bunu bol sütle yapsam içine de yulaf kepeğini karıştırıp pişirsem:KK53: bardaktan içilebilir kıvamda mesela:KK52::KK52::KK52:

iyi olu mu acep:KK53: şu laf işinde böyle halletmiş olurdum:KK53::KK53::KK53:

ben y. kepeği sorununu burada paylaşan bir arkadaşın yönetimiyle hallediyorum. sabah bir yemek kaşığı kepeği ağzıma tıkıyorum üzerine de koca bir bardak su hemen.. diğer kaşığı da ya akşam ya da gün içerisinde aynı şekilde hallediyorum. ilk anda kötü bir his uyandırıyor ama inan ki en kolay bu şekilde kurtuluyorum bu stresten....

dün akşam yaptım dörde böldüm 1 kasesini yedim tarçınla birlikte çok güzeldi valla... :KK17::KK17:
bence her defasında bir bardak süte az bişey katıp içilebilinir en azından tatlı krizini bir nebze de olsa giderir

ben y. kepeği sorununu burada paylaşan bir arkadaşın yönetimiyle hallediyorum. sabah bir yemek kaşığı kepeği ağzıma tıkıyorum üzerine de koca bir bardak su hemen.. diğer kaşığı da ya akşam ya da gün içerisinde aynı şekilde hallediyorum. ilk anda kötü bir his uyandırıyor ama inan ki en kolay bu şekilde kurtuluyorum bu stresten....

hiç hiç hiç böyle şeyler yapmanıza gerek yok aslında, ben keşke 2 kaşıktan daha çok hakkım olsa diyorum vallahi. o kadar güzel kek ekmek poğaça tarifleri var ki :) mesela bi arkadaş yukarda omre poğaçası tarifi vermiş. ben iki kez yaptım o tarifi ikisinde de çok kolay oldu, kendi damak tadınıza göre dereotu maydonoz peynir vs de koyabilirsiniz hem mahlep falan da koyabilirsiniz ki mis gibi mahlep kokuyo o zaman kepek kokusu falan gelmiyo hiç :) acıkınca 1 tane yeseniz bile tok tutuyor yulaf kepeği sebebiyle. sırrını keşfederseniz ben şimdiye kadar niye yapmamışım bunları yahu diceksiniz, şüpheniz olmasın :KK34:

cd'lerin satlmaması kötü olmuş:KK53:
satılıyor diye ümitlenmiştim:KK53:

Valla ilk defa üzüleni gördüm, ayy bedavaya yollayayım diyor, daha neyin üzüntüsünü yaşıyorsunuz ki :KK1: hani borçlu gibi hissedebilirsiniz kendinizi, kargo parasını kendi ödediği içinde ipek severek isteyerek yapıyor...Callen koçumuz o bizim :KK16:

Ben cidden anlayamıyorum bu kepeği böyle zoraki yiyenleri...Ne o öyle ilaç içer gibi....Bana verseler sabah akşam kepek yerim :KK1: hiç kek, poğaça falan yapmayı denediniz mi kepekle, gerçekten kepek kokusu, tadı gelmeyen tarifler mevcut...iş size kalıyor yani....

Rachelfine....çok geçmiş olsunnn, dikkat et kendine...umarım tez vakitte iyileşirsin...

Bende yiyemiyordum ama bir poğaça tarifi var onu yapıyorum içinede vanilya aroması katıyorum kepeği hissetmiyorum :) o tarifi sanada önerebilirim gerçi ben biraz değiştirdim tarifi ama yinede yenebilir birşey yani:)

Tarif bu:

OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt

Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en yumuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen.

AMA ben buna 2 kaşık kadar buğday kepeği vanilya aroması biraz kakoo ve peyniride göz kararı 2 yemek kaşığı kadar koyuyorum ve yemesi daha güzel oluyor soğukken falan ben kendimce kemiriyorum diyorum ama güzel oluyor:)))

bir de bunu deneyeyim...

çok teşekkürler...
buda olmazsa, bende kepeği ağzıma atıp, bol su ile mideye indiricem... son çare bu...

peki siz ne kadar verdiniz yani kilonuz ve hedefiniz nedir?
ben 1. dukana 26 eylül 2011 tarihinde başladım 93.8 kilo ile.... 31 aralık 2011 sabahı tam 75 kiloydun ve ilk ciddi kaçamağımı yılbaşında yaptım ve kaçamaklarla bir süre daha devam ettim dukana martta 66.8 kiloydum en son
sonrasında güçlendirme gibi biraz yiyerek biraz yaparak devam ettim ama yazın tamamen iş çığrından çıktı ve 76.5 e kadar çıktım malesef
şimdi 2. dukana başladım ve bu sefer 60.0 olmadfan bırakmam, zaten 2 kere dukan yapma hakkımız var ve ben 2. hakkımı 2. bebeğe demiştim ama şimdi kullanmak zorunda kaldım, ne kadar kızsam kendime azdır bu konuda

aliyem yaa şimdide mistik çay aldıracaksın bana. hatta bır ıkı saat önce okumus olsaydım sımdı ıcıyorda olabılırdım.. boyle seyler olunca kaçamak aklına bıle gelmezkı ınsanın.. bu arada ben eskısı gıbı kaçamaksız devam edebılme kabılıyetımı yenıden kazındım:nazar::nazar::nazar: çok şükür kaçamaksız devam edıyorum :63:

X