- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Başlangıç 2 Kasım 2012
Başlangıç Kilosu: 86,6
Şimdiki Kilo: 80
21 gün sonunda 6 kilo 600 gram vermişim
Günaydınnnnnnnnnnnn
Bildirim yapmak için sabahın köründe pc yi açtım okula gitmeden yazmak istedim.
başlangıç tarihi:04.11.2012
başlangıç kilo:89,600
boy: 1,75
geçen haftaki kilo: :86,500
şu anki kilo:84,700
hedef:75
fark:-1,800 gram
şükürler olsun regl de bitti, şişliğim de indi, kilom da düştü. 2 aya 75 olurum herhalde dimi.
inşallahhhhh
hepimiz istediğimiz kiloya inelim inşallah.AMİN :)
Olursun insallah...neden olmasin ki..23 günde 7 kilo çok iyi..tabi zamanla azalacak kilo verme hızın..
Ama kaçamak yapma sporunu aksatma ..
Ben de ocaga kadar 4 kilo daha vermek istiyorum ama 3,5 haftadır nerdeyse aynı kilodayim..
Gunaydinnnn...
Sabahin ilk isiklariyla Uyandım..callen yapmaya niyetliydim kendimi Dukan ekmeği yaparken buldum..
Acmiyim neyim :)
Callen aksama kaldı..Şimdi suslendim puslendim seminere gidiyorum adanaya..
Bildirimimi yapıyim
Baslangic: 15.09.2012
Baslangic kilo:67
Boy:1.65
Guncel :58.3
Hedef:54
Toplam fark:8.7
Geçen haftaya göre eksideyim ama 100 mu 200 mu hatırlayamadim:26:
callanımı da yaptım. ohh missss
İPEK!!
Çok teşekkürler cd gelmiş bugün!!! Sana da mahçup olduk, karşı taraf öder gibisinden yollamanı bekliyordum, kargo bırakıp gitmiş direkt. :26: Çok teşekkürler zahmet verdik o kadar yüklemek, yollamak kolay değil. Sevgiler bile yazmışsın ya. :)
Evet artık callan cdsi olduğu halde yapmayanı döverler. Bugünü 1. kabul edeyim, düzenli yapayım artık inş. Ödül olarak daa kahveli tatlandırıcılı yoğurt olabilir. Azcık da vanilya damlatsam mı.
Dely üzülme yaaa, patronun yanında da ağlama, şu ağlama dersi ödevi iyiymiş Patronun şöle iyi zamanını yakaladığında da git açık açık konuş, ama lafları iyi hazırlaki, cevap veremesin o sinir olsun ben genelde üst makama çıkınca bizim müdür, müdür yardımcılarına böyle bir şey için gitmek istediğimde kırk saat düşünüom, cümleleri falan afilli hazırlıyorum , hem saygıda kusur eksik etmeyeceksin( sonuçta müdürün yani) hem de böyle alttan alttan lafları söyleyeceksin .....
ben hep gece yatmadan önce yapıyordum. 1 ay boyunca nasıl rahattım, hiç aksatmıyordum. yatılı misafirliğe gittiğim günlerde bile aksatmadım. zaten insan birkaç gün yapınca bir daha bırakamıyorum. yalnız uzun zaman sonra tekrar başlayınca, ne kadar çok kilo verdiğimi ve bunun beni ne kadar rahatlattığını farkettim. ilk yaptığım zamanlarda 85 falandım.
aynı tarihte başlamışız diyete...hoş benim 2. başlamam geçen sene yapıp verip bıraktım malesefBende dukan diyetine başladım
başlangıç tarihi 19 kasım 2012
başlangıç kilom: 103
bugünki kilom yani 22 kasım:101.50
herhalde az verdim. Bu arada günde 3 litre kesin su içiyorum ve tuvalete daha bir kez cıktım ve az yiyorum. Sizce az mı vermişim arkadaşlar ne yapmalıyım??
Başlangıç tarihim: 9.10.2012 (normalde 4.5.2012 başlamıştım, haziran sonuna doğru bırakmak zorunda kaldım, ama yine de dikkat etmeye çalıştım, geçen ayın 9.yeniden başladım dukana)
başlangıç kilom: 62.4
boy: 1.63
geçen hafta: 59.2
Bu hafta: 58.0
fark: [SUB]-1.2kg[/SUB] hayde cevap ver niçin rakiiii içtin cafer yaşa breeeee
Günaydın herkese Sağlıklı, güzel bir gün olur inşallah
Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın son iki günüm korkunç geçti geçmeyen bir baş ağrısı ve mide bulantısı dün öğleden sonraya kadar lokma yiyemedim dün yediğim tek şey öğlen yediğim 1 dilim ekmek ve akşam yediğim çikolata oldu hala tam geçmiş sayılmaz bulantı, neyin nesi bu anlamadım bir de üstüne antibiyotik cır cır yaptı aahhahahahah resmen pert oldum
İşin kötüsü yanımda kimse yok Dün sabahtan öğlene kadar ağladım bunu düşünüp
Zor zamanınızda yanınızda olan insanların kıymetini bilin
Hepinizi öptüm
Günaydın herkese Sağlıklı, güzel bir gün olur inşallah
Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın son iki günüm korkunç geçti geçmeyen bir baş ağrısı ve mide bulantısı dün öğleden sonraya kadar lokma yiyemedim dün yediğim tek şey öğlen yediğim 1 dilim ekmek ve akşam yediğim çikolata oldu hala tam geçmiş sayılmaz bulantı, neyin nesi bu anlamadım bir de üstüne antibiyotik cır cır yaptı aahhahahahah resmen pert oldum
İşin kötüsü yanımda kimse yok Dün sabahtan öğlene kadar ağladım bunu düşünüp
Zor zamanınızda yanınızda olan insanların kıymetini bilin
Hepinizi öptüm
kızzzlaaaaarrrrrrrr :))) bugun dıyetımin 23. günü ve ben tam olarak 7 kilo vermiş bulnmaktym 83.5 ile basladıgım dıyetım bugun tartı sonucuyla 76.5 olmuş durumda...
mutluyum :))
hedef= yılbaşına kadar 70 kilo olmak...
olurmuyumkiii ? ::))
Hemen başlamalısın amaa
önce 10 günde .... olann
1 saatlik türkçe dublaj olannn
aynı tarihte başlamışız diyete...hoş benim 2. başlamam geçen sene yapıp verip bıraktım malesef
ilk atılanın bir kısmı ödemdir zaten ama çokta az yeme, açlık hissetme yani yoksa vücudun kıtlık moduna girer ve kilo vermen zorlaşır
kabız olmamaya çalış ben sabahları doğadanın kayısılı form çayını içiyorum çok işe yarıyor
baslangic: 5.11.2012
baslangic kilo:78
boy:1.62
guncel :74,5
hedef:65
toplam fark:3,5
benim fena değil gibi sanki ancak hızlı kilo vermek isteyip kasmayanlardanım. Yani şöyle ki peyniri sadece sabah kahvaltıda yiyiorum az . Onu da light peynir alıyorum. Lor bir türlü yiyemediğim bişey. Bunun haricinde genelde tüm kurallara dikkat ediyorum. Spor yapamıyorum bu ara işim, kızımın dersleri gibi nedenlerden dolayı acayip bir yoğunluğum var. Biraz yürüyüş eklesem sanırım daha hızlı gidecek bu kilolar.. 69'u bir görsem.. Yıllardır hayal ettiğim kilo