Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın dukaniçeler,

sabah sabah gözümü açtığım gibi tartıldım. anaaaaaa ne gördüm dersiniz.

92.8 evetttt 20 kilo gitti Denizliiiiiii gelsin İstanbullll

mesaja burda ara veridm. oğluş ve babası basketten geldiler. kahvaltı ettik. eşim en sevdiğimiz reçelden almış. kuru incir reçeli. tabikine o yerken ben yine sabırtaşı modundaydım...

ben ne mi yedim? Krep, peynir, yumurta ve çay.

kendinize iyi bakın, akşama uğrarım heralde.

maşallahhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhh :nazar:

en sevmediğim cumartesiiii çalışma şekli, bi dangalak yüzünden yiyicez zılgıtı Allah yardım etsinnn:KK25: ,

ben bu sabah bi tartılayım dedim galiba kırmışım zinciri ilaçlar yüzünden 74,6 de kalmıştım ama sankim bikaç 100gr lık eksilme vardı, gecikmiştim hemen indimm :KK52:
herkesler okuyomu yawww bi ses verin haydeee

günaydın çenesi düşük dukaniçeler siziii,herkese musmutlu hafta sonlarııı :KK16:
oku oku anca yetişebildim vallahi:KK76:

evet yaa görüntüleri bile iştah açıcı oluyor. ben bu aralar tatlı birşeyler denemek istiyorum. ama çok üşeniyorum. bir de süttozum olmadığı için her tarifi yapamıyorum. medesanın revanisini bir deneyeceğim.:KK14:
,3

cnm süt tozun yoksa aynı tarifleri süt tozu koymadan da yapabilirisn ki:KK34:
ben de evde süttozu yoksa koymuyorum,hem koymamak da daha iyi bazen duraklama yapabiliyor.hoş ben ilk günden beri kahvemde falan kullanıyorum doğrusu ama kullanmasan da yapabilirsin kek,ekmek falan :KK56:
yap bakalım revaniyi beğenecek misin:KK52:

Merhaba hatunlarrr
yakaşık 5 kg vermek için çabalasamda göbüşten kurtulamıyorum ben nereye o oraya
:KK52:
bikaç haftadır araştırıyordum bu diyeti,biraz istikrar ve birazda sabırla iyi sonuçlar veriyormuş ee bende dururmuyum bende yapıcam dedim kafaya koydum:KK1:
Pazartesi sabah başlıcam ama ertesi gün bitirmicem bu diyeti inşallah:KK52:
Kitabımı aldım pazartesi büyük güüüüün,haftasonu kocişimle 2 gün boyunca deli gibi tıkınıcam Atak beni bekler:)

Eki Görüntüle 554947

canım hoşgeldinnn,5 kilodan nolcak 1 ayı bulmadan verirsin,başarılar:KK9:

internet bağımlısı heyooooooo seni burda gördüğüme sevindimmm:KK3::KK3::KK3:

senin kabaktan yaptığın cips tarifine ihtiyacım vaaarr...ben nerde bulcam balkabağını diye o tarifi hiiç üstüme almamıştım ama evde kabak buldumm ve hemen yapmak istiyorummmmmm:KK52::KK52::KK52:

evde kabak buldum ne kızzzz :KK9: sen evde ne var ne yok bilmiyor musun,öyle zuladan mı çıktı kabak hay allah iyiliğini versin:KK60:

anlıyorum canım yaa.. spor farz oldu desene...ben son aylarda yapmaya başlarım diyordum. hani duraklama dönemi olursa kurtarıcı olur diye...şimdiden vücudum alışmasın diyordum..:KK53: evde koşu bandım var ,plates topum dambıllarımm:KK36: spor salanu maşallah:KK37:

hoşgeldin canım. bence hiç vakit kaybetmeden
1. kitabı al
2. alışverişini yap(ilk ihtiyacın yulaf kepeği yumurta yoğurt süt)
3. ve diyete başla...verdiğin kilolara sen bile şaşıracaksın

bazen sokakta kilolu birini görünce heyy gel yanıma sana yardım edeceğim. dukan diyetini araştır ve başla diyesim geliyor

canım hayırrrrrrr çook çoook yanlış düşünüyorsun hayırrr yaaaa :KK20:
dur şimdi spor yapmayayım,duraklarsam kurtarıcı olur diye bir düşünce yok asla yok öyle bişey :KK19:
bakın şimdi kitapta yazan herşeye harfiyen uyduğumuzu sanıyoruz dimi,hayır işte uyulmuyor.
yani tatlı yemedim aman kaçamak yapmadım diyerek herşeye uymuş mu oluyoruz cıxxx :KK50:
adam her gün için de spor yada en zından yürüyüş yapın demiş.peki kitaptaki bu önemli noktaya kaç kişi uyuyor?
mesela ben eminim ki sen en başından beri sporla birlikte yapsaydın diyetini :
1-daha çok kilo vermiş olabilirdin
2-daha çok incelmiş olabilirdin
3-asla sarkmadan lımbırdamadan sıkı bir şekilde zayıflamış olurdun :KK34:

canlarım lütfen sporu ihmal etmeyelim:KK8:
ilerde duraklama yaşarsan sporu arttır demiş adam,spora başla dememiş ki dimi kuzum:KK53:
ben senin yerinde olsam hem madem evde de gerekli techizatın var hemen pazartesi falan başlarım spora.
koşu bandına bin.her gün en az 3 set yap.şöyle ki ilk setin 10 dk level 5'te sonraki 10 dk level 6'da yürüyüş olsun.
bunu 3 set yap her gün yani toplam 1 saat.çalışıyor musun hatırlamıyorum,çalışmıyorsan gün içine böl sabah-öğle-akşam.
dambılların da özellikle sarkan kolların için çok önemli.bunlarla yapabileceğin hareketleri de biliyorsundur zaten.
callen da yapsan süpper olur yaaa,tam senin durumunda sıkılaşıp toparlanmak için birebir:KK34:

canımcım annemin de öyle şikayetleri oldu dukan yaparken onu ikna edemedim spora ama sporsuz olmaz..
spora yüklen öncelikle yürüyüşleri arttır..:KK34:

taşlık mıııı :KK52::KK52: küççükken köyde yerdim...annem yapardı közde...vee bayılırımmm afiyet olsun :KK34: marketlerde satılıyo mu ki o?? ben de alırım kiiiii :KK56:

Kuzummmm asıl sen iyiki varsın güzellik abidesi...sen kilolu hallerinde bile çok güzelmişsin ki...kendine haksızlık etme yüzün bebek gibiymiş :KK16:

evet canım yeni yoğurda karıştırıp yedim tadı daha yumuşak..bayıldım bayıldımmmmmm süper..krep daha güzel olur bunla..:KK34:

süttozumu koyuyosun ekmeğe..ben ilk defa yarın ekmek deniycem sen nasıl yapıyosun? çok fazla tarif var çeşit çeşit ekmek var birinden başlıycam artık :)

o senin güzelliğin canım benim :KK23:

Ben de dün liptonun bergamutlu yeşil çayını aldım ama hiç beklediğim gibi bir aroma yoktu, bu bitince de çaykur alayım, sağol canım :KK16:

İyi bari alayım yumurtalarından teyzenin, sütü içime sinmiyor artık :KK50: sütaş alıyorum sütü, günlük sütlerin içinde bir onun yoğurdu tutuyor hepsini denedim:44: başka bir yerden daha süt getiriyorlar siteye ama 5 kg luk su bidonlarına koyuyorlar, sonra onu geri alıyorlar ama nasıl temizliyorlar onu kafama takıldı, bi hafta ben de kaldı ben temizleyemedim içinde kaldı kalıntılar, süt bu yani bakteri makteri ürüyordur içinde ondan da tırstım bıraktım, kendime olsa korkmam da, emre de yediği için cesaret edemiyorum :KK50: cevabın için teşekkür ederim beybi :KK16::KK16:

ben doğuşun bergamutlu çayını aldım çok beğendim kuzular,tavsiye derim:nazar:

Geçmiş okumaktan kimse yazamıyorr. Hihihih çok eğlenceliii
Medesam şimdi patlatır mesajlarııı

evetttt yettiiiim bacıııımmmmm :KK24:

buluşmaya geliyorum. bensiz halay çekmenize gönlüm razı olmadı. haftaya yapmam gereken şehirdışı ziyaretini pzt yapıcam. böylece sizlerle olabileceğim.

ama ne olur dukana uygun şeyler yiyelim. malum ben daha seyirde seyreliyorum...

seyir kuşu azra:)

Tabiki kuzummm
Bende seyirdeyimmm. Hatta yarın bitmesi gerekiyordu ama dukan amca bilemedii.
Tabi arada içtiğim galonlarca sek suyu saymazsak . Bunun dışında öle pek kaçamağım olmadı ama 10 kilocuğa mal olduu o galonlar.
O yüzden devammmmm
Biz gider paşa paşa yeriz köftemisiiii.
Ayyy bambi de dönerde pek güzle olurr. Çok yağlıda olmaz oranın dönderii
Ay acıktım ben galibaaa...

maşallahhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhh :nazar:

en sevmediğim cumartesiiii çalışma şekli, bi dangalak yüzünden yiyicez zılgıtı Allah yardım etsinnn:KK25: ,

ben bu sabah bi tartılayım dedim galiba kırmışım zinciri ilaçlar yüzünden 74,6 de kalmıştım ama sankim bikaç 100gr lık eksilme vardı, gecikmiştim hemen indimm :KK52:
herkesler okuyomu yawww bi ses verin haydeee

noldu kuzum niye üzdüler seni,sıkma canını bakemmm hadi bakalım bugün c.tesi herkes mutlu olsunnn enerjik olsuun,hiçç takmayın can sıkıcı uyuzları kafanıza :KK16:

Tabiki kuzummm
Bende seyirdeyimmm. Hatta yarın bitmesi gerekiyordu ama dukan amca bilemedii.
Tabi arada içtiğim galonlarca sek suyu saymazsak . Bunun dışında öle pek kaçamağım olmadı ama 10 kilocuğa mal olduu o galonlar.
O yüzden devammmmm
Biz gider paşa paşa yeriz köftemisiiii.
Ayyy bambi de dönerde pek güzle olurr. Çok yağlıda olmaz oranın dönderii
Ay acıktım ben galibaaa...

kız dukana iftira atma adam kesin bildi de valla senin o sek sular gerçekten 10 kiloya malolmuş olabilir mi yaaa,yani bu kadar mı etkiler naptın zuzu senn yaaa tekelle ortaklaşa mı çalıştın:KK9:
10 kilo ciddi fark yaaaa,söz verdin bak yok artık yılbaşına kadar :KK20:

buluşmaya geliyorum. bensiz halay çekmenize gönlüm razı olmadı. haftaya yapmam gereken şehirdışı ziyaretini pzt yapıcam. böylece sizlerle olabileceğim.

ama ne olur dukana uygun şeyler yiyelim. malum ben daha seyirde seyreliyorum...

seyir kuşu azra:)

azraaaaaaaammmmmmmm çoook sevindim güzel kuzum benim yaaaaa yaşasınnnn bütün dukaniçeler toplancaz:KK52:
yok kuzum yaaa ,hiç yer miyiz dukan dışı asla olmaz:KK19:
herkes dukana göre yiyip içecek başka yolu yok :KK33:

Erken yaşta evlenmiş bir dukaniçe olarak bekar tüm dukancanlarıma gönülleirne göre beyaz atlı prens dilemeden gidemedim...

Amin canım benim,inşallah kabul olur duaların:KK16:

kız dukana iftira atma adam kesin bildi de valla senin o sek sular gerçekten 10 kiloya malolmuş olabilir mi yaaa,yani bu kadar mı etkiler naptın zuzu senn yaaa tekelle ortaklaşa mı çalıştın:KK9:
10 kilo ciddi fark yaaaa,söz verdin bak yok artık yılbaşına kadar :KK20:

:KK16:

Kuzum alkolden başka kaçamağım yok denecek kadar az aslındaa.
Yanında çerez falan da oldu tabi bazennn
Tabi dışarda yediğim yağlı et köfte falan da varrrr. Evdeki gibi değil dışardaki sonuçta.
Dışarda içtiğim ayran ve yoğurtta var...
arada ağzıma attığm zeytin de varr..
Öyle hamur du tatlıydı yemedim yani
Tatlandırıcı bile kullanmadımmmm

Oldu iştee.
Evet kuzu yılbaşına kadar yok galon falann
Pazartesi de sporu salonda arttıraağımm
ocak sonuna kadar versem de geçsem güçlendirmeyee
Ay ne güzel cümle oldu
artık geçsem güçlendirmeyee

Bak gaza gelsimm
Gİdeyimde yemeğimi yiyeyim barii

noldu kuzum niye üzdüler seni,sıkma canını bakemmm hadi bakalım bugün c.tesi herkes mutlu olsunnn enerjik olsuun,hiçç takmayın can sıkıcı uyuzları kafanıza :KK16:

hani sana en tepedeki bi iş veririr ama onun bi altındaki senin bulduğunu değil kendi bulduğunu ister (ama senin bulduğun fiyatın 2 katı) ve diretemezsin çünkü o haklı bari biraz indirim istesem diye çıkarsın aaa olur mu ben profesyonel buldum der, ama en tepedekine sen kabul ettiricen bu fiyatı :KK5:

en ben dukançenin suçu neeeeeeee :emir_bebek:

yok sakin olcam bak haftanın son günü zatiiiii medesam dimi bugünde bitecekkkk :KK14:

3 çeşit tuzlu ve 4 çeşit tatlı, kuruyemişler hazır. misafirler gelebilir:)

Azra kayfesini yudumlarkene dukaniçelerine selam eder:)

Mutlu haftasonları olsun dukancanlarr :KK16::KK16::KK16::KK16:

nasılsınıızz ?kahvaltımı yaptımm , şimdide takılıyom buralardaa :KK76::KK76::KK76:

herkesler için kaçamaksız bir haftasonu olsunn , öpüyoruumm :KK54::KK54::KK54::KK54:

günaydın dukaniçeler,

mesaja burda ara veridm. oğluş ve babası basketten geldiler. kahvaltı ettik. eşim en sevdiğimiz reçelden almış. kuru incir reçeli. tabikine o yerken ben yine sabırtaşı modundaydım...

Azracım tebriklerrrrrrr , tütütüütü maşAllahh diyorumm :KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kuzum alkolden başka kaçamağım yok denecek kadar az aslındaa.
Yanında çerez falan da oldu tabi bazennn
Tabi dışarda yediğim yağlı et köfte falan da varrrr. Evdeki gibi değil dışardaki sonuçta.
Dışarda içtiğim ayran ve yoğurtta var...
arada ağzıma attığm zeytin de varr..
Öyle hamur du tatlıydı yemedim yani
Tatlandırıcı bile kullanmadımmmm

Oldu iştee.
Evet kuzu yılbaşına kadar yok galon falann
Pazartesi de sporu salonda arttıraağımm
ocak sonuna kadar versem de geçsem güçlendirmeyee
Ay ne güzel cümle oldu
artık geçsem güçlendirmeyee

Bak gaza gelsimm
Gİdeyimde yemeğimi yiyeyim barii
var da var yani eheheheheh :KK9:
hadi bakalım kuzum inşallah en kısa zamanda geçersin sen de güçlendirmeye,o zaman galonla olmasa da karşılıklı birer kadeh su içeriz en sekinden :nazar:

var da var yani eheheheheh :KK9:
hadi bakalım kuzum inşallah en kısa zamanda geçersin sen de güçlendirmeye,o zaman galonla olmasa da karşılıklı birer kadeh su içeriz en sekinden :nazar:

İnşallah canımmm
Sporu arttıraacğım için bu duraklamayı kırarım gibime geliyorr.
Biraz daha düzenli yapmam lazım tabi dukanı
Dedimya yumurtayı azaltım istem dışıı ve yoğurduu
evdemi duruyorum kii
ah kafama benn
Gerekirse vazgeçeceğim bu her akşam çıkma huyumdann
Kasımda aşk başkadır dedik saldık kendimizi sokaklaraaa
Ama o iş de tırtt
Sana mail attım çıkmadan okumalısınn yeni haberleriii
2012 de duan başkadır bundan sonra benim içinnn
maya takvimine göre zayıf ken kıyamet kopmalııı

günaydın dukaniçeler,

Azracim tebrikler. cok iyi gidiyosun. valla boyle iyi haberler alinca benim de icim aciliyor, kendimin verecegi kilolara guvenim geliyor. daha da iyi haberlerini bekliyoruz.

İnşallah canımmm
Sporu arttıraacğım için bu duraklamayı kırarım gibime geliyorr.
Biraz daha düzenli yapmam lazım tabi dukanı
Dedimya yumurtayı azaltım istem dışıı ve yoğurduu
evdemi duruyorum kii
ah kafama benn
Gerekirse vazgeçeceğim bu her akşam çıkma huyumdann
Kasımda aşk başkadır dedik saldık kendimizi sokaklaraaa
Ama o iş de tırtt
Sana mail attım çıkmadan okumalısınn yeni haberleriii
2012 de duan başkadır bundan sonra benim içinnn
maya takvimine göre zayıf ken kıyamet kopmalııı

okudum stop yorumladım stop :KK9:
herhangi bir son dakika gelişmesi olursa istediğin zaman arayabilirsin kuzucan:KK24:
herpinizi seviyorum,ben kaçıyorum öpüldünüz iyi tatillerrrrrrrr :KK16::KK54:

sabah
peynir 2krep cay(2 tepeleme kasıktan 5 tane kücük çıktı)
yarm sütlü 1 cay kasık kahveli nescafe(takitanın o tuzlu dediğim tatlandırıcısı kahvede tuzlu olmuyo sanırım pişince tadı bozuluyo)
öğlen bol kıymalı ıspanak yoğurt 1 krep
akşam yoğurtlu tavuklu kereviz salatası
yine sebze her öğünde ama fena sayılmaz sanırım
sebze günlerimde 1 tatlı kasıgı yagla 1 kılodan pişiriyorum evdekilere servis yaparken tabaklarına az zeytinyağ gezdiriyom böylece ayrı ayrı pişirmekten kurtuluyorum zaten daha önceden kızımın doktoru sebzelere piştikten sonra yag eklememi söylemişti..

sabah
peynir 2krep cay(2 tepeleme kasıktan 5 tane kücük çıktı)
yarm sütlü 1 cay kasık kahveli nescafe(takitanın o tuzlu dediğim tatlandırıcısı kahvede tuzlu olmuyo sanırım pişince tadı bozuluyo)
öğlen bol kıymalı ıspanak yoğurt 1 krep
akşam yoğurtlu tavuklu kereviz salatası
yine sebze her öğünde ama fena sayılmaz sanırım
sebze günlerimde 1 tatlı kasıgı yagla 1 kılodan pişiriyorum evdekilere servis yaparken tabaklarına az zeytinyağ gezdiriyom böylece ayrı ayrı pişirmekten kurtuluyorum zaten daha önceden kızımın doktoru sebzelere piştikten sonra yag eklememi söylemişti..

Mantıklı ve saf zeytinyağı ise çok da sağlıklıı ve hatta çok iyi fikirr. Tuttum bu olayııı...

Sabırtaşı Azra,
Gelmedi mi hala misafirlerrr
Kaçta gelir bu insanlar kaçta giderler kış günü ve cumartesiii
De haydiiii
Bugün bir değişiklik yap tak mezdekeyiii kalkın oynayın.
Annem ben küçükken beni bütün günlere götürürdü. Amann bir oyunlar bir eğlence. Çok eğlenirlerdii.
Hem yediklerini eritirlerdiii.

Sabırtaşı Azra,
Gelmedi mi hala misafirlerrr
Kaçta gelir bu insanlar kaçta giderler kış günü ve cumartesiii
De haydiiii
Bugün bir değişiklik yap tak mezdekeyiii kalkın oynayın.
Annem ben küçükken beni bütün günlere götürürdü. Amann bir oyunlar bir eğlence. Çok eğlenirlerdii.
Hem yediklerini eritirlerdiii.

yok canımcım gün değil bu. gelecek kişilerden 3 tanesini ilk defa göreceğim. detaylar diğer tarafta:123::KK51:

X