günaydın çenesi düşük dukaniçeler siziii,herkese musmutlu hafta sonlarııı
oku oku anca yetişebildim vallahi
evet yaa görüntüleri bile iştah açıcı oluyor. ben bu aralar tatlı birşeyler denemek istiyorum. ama çok üşeniyorum. bir de süttozum olmadığı için her tarifi yapamıyorum. medesanın revanisini bir deneyeceğim.
,3
cnm süt tozun yoksa aynı tarifleri süt tozu koymadan da yapabilirisn ki
ben de evde süttozu yoksa koymuyorum,hem koymamak da daha iyi bazen duraklama yapabiliyor.hoş ben ilk günden beri kahvemde falan kullanıyorum doğrusu ama kullanmasan da yapabilirsin kek,ekmek falan
yap bakalım revaniyi beğenecek misin
Merhaba hatunlarrr
yakaşık 5 kg vermek için çabalasamda göbüşten kurtulamıyorum ben nereye o oraya bikaç haftadır araştırıyordum bu diyeti,biraz istikrar ve birazda sabırla iyi sonuçlar veriyormuş ee bende dururmuyum bende yapıcam dedim kafaya koydum Pazartesi sabah başlıcam ama ertesi gün bitirmicem bu diyeti inşallah Kitabımı aldım pazartesi büyük güüüüün,haftasonu kocişimle 2 gün boyunca deli gibi tıkınıcam Atak beni bekler:)
Eki Görüntüle 554947
canım hoşgeldinnn,5 kilodan nolcak 1 ayı bulmadan verirsin,başarılar
internet bağımlısı heyooooooo seni burda gördüğüme sevindimmm
senin kabaktan yaptığın cips tarifine ihtiyacım vaaarr...ben nerde bulcam balkabağını diye o tarifi hiiç üstüme almamıştım ama evde kabak buldumm ve hemen yapmak istiyorummmmmm
evde kabak buldum ne kızzzz
sen evde ne var ne yok bilmiyor musun,öyle zuladan mı çıktı kabak hay allah iyiliğini versin
anlıyorum canım yaa.. spor farz oldu desene...ben son aylarda yapmaya başlarım diyordum. hani duraklama dönemi olursa kurtarıcı olur diye...şimdiden vücudum alışmasın diyordum..
evde koşu bandım var ,plates topum dambıllarımm
spor salanu maşallah
hoşgeldin canım. bence hiç vakit kaybetmeden
1. kitabı al
2. alışverişini yap(ilk ihtiyacın yulaf kepeği yumurta yoğurt süt)
3. ve diyete başla...verdiğin kilolara sen bile şaşıracaksın
bazen sokakta kilolu birini görünce
heyy gel yanıma sana yardım edeceğim. dukan diyetini araştır ve başla diyesim geliyor
canım hayırrrrrrr çook çoook yanlış düşünüyorsun hayırrr yaaaa
dur şimdi spor yapmayayım,duraklarsam kurtarıcı olur diye bir düşünce yok asla yok öyle bişey
bakın şimdi kitapta yazan herşeye harfiyen uyduğumuzu sanıyoruz dimi,hayır işte uyulmuyor.
yani tatlı yemedim aman kaçamak yapmadım diyerek herşeye uymuş mu oluyoruz cıxxx
adam her gün için de spor yada en zından yürüyüş yapın demiş.peki kitaptaki bu önemli noktaya kaç kişi uyuyor?
mesela ben eminim ki sen en başından beri sporla birlikte yapsaydın diyetini :
1-daha çok kilo vermiş olabilirdin
2-daha çok incelmiş olabilirdin
3-asla sarkmadan lımbırdamadan sıkı bir şekilde zayıflamış olurdun
canlarım lütfen sporu ihmal etmeyelim
ilerde duraklama yaşarsan sporu arttır demiş adam,spora başla dememiş ki dimi kuzum
ben senin yerinde olsam hem madem evde de gerekli techizatın var hemen pazartesi falan başlarım spora.
koşu bandına bin.her gün en az 3 set yap.şöyle ki ilk setin 10 dk level 5'te sonraki 10 dk level 6'da yürüyüş olsun.
bunu 3 set yap her gün yani toplam 1 saat.çalışıyor musun hatırlamıyorum,çalışmıyorsan gün içine böl sabah-öğle-akşam.
dambılların da özellikle sarkan kolların için çok önemli.bunlarla yapabileceğin hareketleri de biliyorsundur zaten.
callen da yapsan süpper olur yaaa,tam senin durumunda sıkılaşıp toparlanmak için birebir
canımcım annemin de öyle şikayetleri oldu dukan yaparken onu ikna edemedim spora ama sporsuz olmaz..
spora yüklen öncelikle yürüyüşleri arttır..
taşlık mıııı
küççükken köyde yerdim...annem yapardı közde...vee bayılırımmm afiyet olsun
marketlerde satılıyo mu ki o?? ben de alırım kiiiii
Kuzummmm asıl sen iyiki varsın güzellik abidesi...sen kilolu hallerinde bile çok güzelmişsin ki...kendine haksızlık etme yüzün bebek gibiymiş
evet canım yeni yoğurda karıştırıp yedim tadı daha yumuşak..bayıldım bayıldımmmmmm süper..krep daha güzel olur bunla..
süttozumu koyuyosun ekmeğe..ben ilk defa yarın ekmek deniycem sen nasıl yapıyosun? çok fazla tarif var çeşit çeşit ekmek var birinden başlıycam artık :)
o senin güzelliğin canım benim
Ben de dün liptonun bergamutlu yeşil çayını aldım ama hiç beklediğim gibi bir aroma yoktu, bu bitince de çaykur alayım, sağol canım
İyi bari alayım yumurtalarından teyzenin, sütü içime sinmiyor artık
sütaş alıyorum sütü, günlük sütlerin içinde bir onun yoğurdu tutuyor hepsini denedim:44: başka bir yerden daha süt getiriyorlar siteye ama 5 kg luk su bidonlarına koyuyorlar, sonra onu geri alıyorlar ama nasıl temizliyorlar onu kafama takıldı, bi hafta ben de kaldı ben temizleyemedim içinde kaldı kalıntılar, süt bu yani bakteri makteri ürüyordur içinde ondan da tırstım bıraktım, kendime olsa korkmam da, emre de yediği için cesaret edemiyorum
cevabın için teşekkür ederim beybi
ben doğuşun bergamutlu çayını aldım çok beğendim kuzular,tavsiye derim
Geçmiş okumaktan kimse yazamıyorr. Hihihih çok eğlenceliii
Medesam şimdi patlatır mesajlarııı
evetttt yettiiiim bacıııımmmmm