- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
beni görenlerin hepsi diyete başladı İLHAM MELEĞİ bende dukan yaptım ve pelo diyeti yaptım sonuçlarıı mütiş
cok tebrik ederim canimmm....pelo diyeti nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni görenlerin hepsi diyete başladı İLHAM MELEĞİ bende dukan yaptım ve pelo diyeti yaptım sonuçlarıı mütiş
eee ozaman hosgeldin diyorummm güzelim
Herkese iyi akşamlar!
Bugün nihayet ilk callanımı yaptım, sanki biri gelmiş Allah yarattı demeden dövmüş gibiydi beni, öylesine bir yandı her yanım. Yarın kimbilir nerelerim ağrıyacak. Ama içim inanılmazz rahatladı, Behzat Ç.'yi huzurla seyredebilirim artık.
Aman canım süt tozuna dikkat, fena çeliyor insanı... Ben artık almaktan vazgeçtim mesela, bir süre hiiiç dokunmayacağım.
Alıntı yapa yapa anca geldim son sayfaya :)
Şu adresten yaptım ben de: dukan diyeti tarifleri: BALKABAĞI KIZARTMASI
Çok basit, kabuğa yakın kes (esas etli kısımları tatlı için ayırırsın), baharatla istediğin gibi, çok az zeytinyağını hepsine sür yağlı kağıt üstünde fırına ver - yakmamaya çalış :))
cok tebrik ederim canimmm....pelo diyeti nedir?
Canımcımmmm...öncelikle callen için tebrik ediyorum yarın daha bir ağrıyacak her yerin...ama 3. gün bulutların üstündesin tamam biraz abarttım..
biraz alıştıktan sonra yapmadan edemeyeceksin o hareketleri çok rahat yapacaksın buna inan ve sakınnn bırakma..dukandan sonra karşılaştığım 2. Mucizevi olaydır kendisi....
Süt tozu için uyarını dikkate alıcam..ilk defa alıyorum..hangi tarife elimi atsam süttozu yazıyodu ondan gittim aldım...dikkat ederim ama
Tarif için çok teşekkürlerr...hemen girişiyorum yapmaya..
ekmek de yapçam..
bugüne kadar sadece krep yapabilen ben kendimi aşmaya gidiyorum tutmayın beniiii
Selam kızlar,
Ben de tonbalığını çok yiyorum muhakkak hergün yiyorum .. superfreshinkini alıyorum markette o oluyo çünkü..çok pratik ama light olmayandan alıp iyice yıkıyorum suda bekletiyorum tadı tuzu hiç bişeyi kalmıyo tabi yağı da kalmıyo..
sonra birazcık baharat atıyorum ..ya da sebze günlerimde salatayla karıştırıyorum..tavsiye ederim salatayla çok güzel oluyo
Ben her sebze günümde farklı sebze olmak şartıyla tıka basa sebze yedim tabi yanında protein,yaklaşık haftada 1 kilo veriyorum, sanırım azaltsam iyi olacak..
Ben yeşil çaydan çarkurun yeşil çay bergamut aromalı onu kullanıyorum...baya da gidiyor, küçük kutu..en son 3.45 ti sanırım....Meyve çayı bize serbest miydi ya ? böğürtlen çayım varmış geçen kıştan, bir de kuşburnu var, bir sürü çay almışım ama içmemişim, pek maymun iştahlıyım yahu
Yeşil çayı ne kullanıyorsunuz siz ? Poşet olanlardan mı, etkili midir ki onlar :44:
Bir de bende halis yeşil çay var, en iyi kalitelisinden ama çok oldu duruyor, hamile kalmadan önce gelmişti 2 seneden fazla olmuş kendi kutusunda duruyor bozulmuş mudur ki bilen eden var mı ?
Sanırım paleo demeye çalışmış? Amma velakin taş devri ile dukan taban tabana zıt diyetler, birinde herşey doğal olsun kahrolsun tatlandırıcı yaşasın yağlar denirken diğerini malum biliyoruz. :) Doğallık konusunda haklılar gerçi ama yağ konusunda hiçbir zaman onlar kadar geniş olabileceğimi sanmıyorum. Yabancı paleo sitelerinde kahvesine doğrudan doğruya tereyağı katıp içen adamların yorumlarını okumuştum.
Ben mahlepin ne olduğunu bilmeyen biriyim
Ben de özellikle gezinen tavukların yumurtasını alıyorum ama onlarda mı sahte ki ipek sen bilirsin burda bi hatun var tavukları var, ben süt de alıyodum ondan ama sonra yoğurt tutmamaya başladı bıraktım ilaçlı mı ne diye, sorum şu ki, tavuktan yumurtaya hastalık geçer mi ki, yani ne bilim nası diyim emreye yedircem ye ben yumurtaları bi sakıncası olur mu ki, korkuyorum tavuklar hastaysa bebeme geçerse bişey diye kadına sormak da ayıp geldi abla tavuun hasta mı diye
ayy sen çok yaşa güldürdün beni,yulaf kepeğini nerden alabilirim,buralarda bulunmuyor,internetten nereden alabilirim
Güçlendirmecilerin dikkatine: dukan diyeti tarifleri: KURABİYE MANTOLU ELMA Bu tarifi deneyin mutlaka, muhteşem birşeye benziyor!!!
Ah o süt tozu... Yağlımsı muhteşem bir tadı var, kendine çağırıyor. Ben pisboğazım ondan da kaynaklanıyor olabilir bu aşk.
Bir de bu Callanda hep bir kırmızı gecelik esprisi vardı, ben acıdan ağrıdan ölüyorum yaparken, bencileyin zor dayanan bir teyze var videoda işte aynen onun gibiyim - ne havaya girmesi ne geceliği anlamadım valla. Ben fazla ham bir vücuda sahibim sanırım.
ben bunu çok yapıyordum ipekcim ya, cidden çok doyurucu oluyor, birde benim mikrodalgam olmadığı için kolayca tavada börekimsi birşey yiyebiliyorum...Her sabah kıymalı yapardım...
Şimdi sen light olmayanlardan alıp yıkasanda onun içindeki yağ geçmezki canım...içine işliyor o yağ... ne kadar süzdürsende boş yani....ki kaldıki normal ton balığıyla light olanları tadı arasında dağlar kadar fark var....light olanlar daha çiğ geliyor bana...çok sevmiyorum ama mecbur olunca arada yiyorum ....
Her zaman söylemişimdir, sebze günlerinde bol protein ağırlıklı giderseniz kilo vermeniz hızlanır...Ben o hafta mutlaka eksi görmek istiyorsam sadece domates salatalık yada en fazla bir kase salata yiyordum....her haftada da hemen hemen eksi gördüm ama tek bu şekilde sebze günleri geçmez...canınızın istediği bir sebze belirleyin, mesela taze fasulye, bol kıymalı yapın...hem protein almış olursunuz hemde sebze
Ben yeşil çaydan çarkurun yeşil çay bergamut aromalı onu kullanıyorum...baya da gidiyor, küçük kutu..en son 3.45 ti sanırım....
arkadaşlar süt tozunun esprisi nedir? onun yerine light süt kullanabilir miyiz?
kıvam mı veriyor? etrfımdaki marketlerde bulamıyorum. kurabiye yapmak istiyorum ama yaptıklarım kıyır kıyır olmuyor. üzeri azcık kabarıyor.
yumuşak olmasını istemiyorum. bir sürü de tarif var internette. aranızda deneyip de tutturan varsa tarif verebilir mi lütfeeeennn
çok tatlı kurabiye isityor canm
Sanırım paleo demeye çalışmış? Amma velakin taş devri ile dukan taban tabana zıt diyetler, birinde herşey doğal olsun kahrolsun tatlandırıcı yaşasın yağlar denirken diğerini malum biliyoruz. :) Doğallık konusunda haklılar gerçi ama yağ konusunda hiçbir zaman onlar kadar geniş olabileceğimi sanmıyorum. Yabancı paleo sitelerinde kahvesine doğrudan doğruya tereyağı katıp içen adamların yorumlarını okumuştum.
abaaaw hic bana göre degil dogustan beri tereyagina alerjim var midem kabul etmiyor
...
bu sabahki artı 500 den sonra kafam dank etti.:84:bugün güzel bir gün geçirdim sayılır
sabah
1 yumurtalı 1yk.yulaf kepekli krep peynir
öğle
zarzor sabah 7 de pişirip yanımda götürdüğüm tabi o saate kadar kurumaktan hal olmuş 4 adet ızgara köfte ve yoğurt
akşam
haşlanmış tavuk üzeri sarımsaklı yoğurt (bizim burda marketin açılış yıldönümüymüş tavuk klio 3,4 olmuş 2 tane birden aldım yarında 3-5 tane alıyım diyordum bulmuşken stok yapıyım)
he bide yalancı işkembe çorbası yaptım tavsiye ederim güzeldi bağırsaklarım bayram etti.
nescafe için düşünceniz nedir az sonra süte yarım tatlı kaşığı atmayı düşünüyorum lütfen cevap bekliyorum günü mahfediceksem sabredebilirim.........
ayy sen çok yaşa güldürdün beni,yulaf kepeğini nerden alabilirim,buralarda bulunmuyor,internetten nereden alabilirim
Herkese iyi akşamlar
Taşlık gördüm keskinoğlunun (ciğer kadar sık getirmiyorlar gerçi, nadiren görüyorum) ama bilmediğimden almadıydım. Nasıl birşey? Sert mi? Cırk cırk mı ediyor ağızda, biraz tarif edebilir misiniz? :)
:))
dilimlenmiş kabaklarım ve dukan ekmeğim yapılmak üzere malzemelerimi hazırladım ama sabah yapmaya karar verdim..
şimdi güzel güzel kokar..canım ister..durduk yere işkence etmim kendime
ama accayip acıktımmmm..1 saatten fazladır dukan tarifleri okuyorum..karnım guruldadı valla :))
nasıl güzel şeyler var yaaa offff allahımmmmm...