Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Süper kilo vermişsiniz.çok tebrik ederim. biz burada 10-12 kilo için cebelleşiyoruz ama sizin sonuç gerçekten muhteşem.. merak ettim. çok tekrar olmayacaksa aşamaları yazar mısınız? ne kadar sürede verdiniz hiç kaçamak oldu mu/ durağanlık oldu mu:) reha muhtar gibi oldum ama:KK1:

teşekkür ederim arkadaşım. sanırım 1 milyon kez anlatmışımdır ama olsun, ben mutlu oluyorum anlattıkça. egom tavan yapıyor. :)))

15-16 ay önce başladım diyete. ilk başlarda düzenli yapamadım. delyciğimizin söylediğine göre düzenli olarak diyete başlayalı, önceki gün 1 yıl dolmuş.

ilk başlarda hızlı kilo verdim, sonra yavaşladı tabi. şu anda ayda 1,5 kg en fazla 2 kg veriyorum. her 4-5 kg de bir duraklama yaşadım.
başlarda 1 hafta-10 gün kadar sürdü bu duraklamalar. sonralarda 1 aya kadar uzadı. hatta son duraklamamdan geçen hafa çıktım. artık duraklamaları takmıyorum. herkes gibi ben de kendi bünyemin duraklamasını kırmak için neler yapabileceğimi öğrendim. bunlar herkeste farklı şeyler. ben bol su içiyorum. yürüyüşü biraz daha artırıyorum. yeşil çaya yükleniyorum ve sabrediyorum. bu aşamada yapılan şeylerden ziyade, vücudunuzun kendini sağlık açısından güvende hissedip, yeniden yağ yakma moduna geçmeye ikna olması gerekiyor. ona zaman tanımak lazım. işte böyle arkadaşım...

evde bişey kalmamış. markete gitmem lazım ama kargo gelecek onu bekliyorum. ben markete giderim şimdi, körün taşı gibi o dakikada çıkar gelirler. evde bulamadık diye not yazarlar, sonra uğraş dur o kargoyu alacağım diye. bugün sebze günüm. kabaklı tavuklu bir çorba yapsam, içne biraz da dukan erişte katsam. şöyle taneli taneli yesem onu. deminde damla sakızlı türk kahvemi içtim. oh missss...

Bu gida intolerans testi ne olaki, arkadasta fazla varmis bir tane aldim.

Cok mesgullermis, ta araliga randevu verdi. faydasini gorsem bari.

baya pahalı bir test. kan yurt dışına gönderiliyor. hangi ürünler vücutta şişkinlik hazımsızlık vs yapıyor, onlar belirleniyor. belirlenen besinleri kullanıp vücada uygun olmadığı söylenenleri yemediğini zaman işe yarıyor. Bir arkadaşım dikiş iğnesine döndü..Müzmin kabızdı her gün ihtiyaç giderir oldu..

merhabalar,

sabah 1 dili kek ve çay.

aralarda kayfe ve büyülü bohçanın chaisini denedim. güzelmiş. ama mistik daha hoşuma gitti. hatta mistiğin fındıklısını da beğenmedim.

öğlen: piliç göğüs sarma, salata ve acılı şalgam suyu (abarttım)

üstüne de kayfe.

midem şişti nefes alamıyom:KK43:((

Medesammmm, Delyyycim

evet ben de hepinizi görmeyi çook istiyorum.

belkim gelirim. gelişmeler bu yönde ilerliyor.

çekirgeler de gelsinler. İnternetbağımlısı gel de bak bakalım ne kadar farketmişim:)

Keske sakinlesebilsem bilmiyorum ben 1 haftadir böyleyim iyi degilim yani her an aglayacak modundayim aslinda ufak seyler bunlar ama ben büyütüyorum ve altindan kalkamiyorum.Uzun zamandir ayni yerde sayiyorum sanirim en cok da o etliyor.Komsum sen iyi degilsin diyor abartiyorsun diyor kilo felan almadin vucudun direniyor kirmak icin birseyler yapman gerek diyor ve ben ne yapsam iki günde 4 kilo alip yine iki günde 4 kilo vermis görünmekten gercekten cok sykyldim.1 aay türkiyede 1 ayda döndügümde hastalandim tam dukan yapmadigim zaman sanirim igneyi balona batirmis oldum.Gece uyuyamiyorum gündüzde koltukdan battaniyenin altindan kafami kaldirmak istemiyorum uyumuyorum ama hic birsey yapmak istemiyorum 3 gündür de hic disari cikmadim.Kis depreyonuna girdim galiba ben..:KK5::KK5::KK5:

imkanın var mı bilmiyorum ama yoksa da imkan yarat, 1-2 gün şöyle kendi keyfine bişeyler yap. biraz gez. sevdiğin insanları gör, seni mutlu edecek bir aktivite yap. eminim bir sürü iş güç vardır, zaan yoktur, para yoktur v.b. ama gerektiğinde bunların hepsi bulunur biiyorsun. şöyle bir silkelen ve kendine gel. sonra da yoluna devam et. yanlış bişey olduğu yok. herşey gayte nırmal. uzun süredir diyettesin, duraklama yapıyorsun ve sıkılıyorsun. başka birşey yok. arada bir de şu öncesi sonrası fotoğrafına bak, ya da diyete başlamadan önceki kıyafetlerini giymeyi dene :)))) bak ne güzel motive olacaksın o zaman .

Kızlar superfreshin inegöl köftesi hakkında fikri olan var mı??

yok cnm onun uygun olduğunu hiç sanmam yani uygun olsaymış ben kesin yerdim:KK56:
arkalarında yağ oranı yazıyor,ben bir ara sazan gibi atlıyordum aaaa yağ oranı düşükmüş diye hazır köftelerden falan alıyordum sonra bir baktımki içinde mısır unu ,galeta unu gibi şeyler varrr abooowww dedim yemedim onları,bu da onlardandır kesin:KK50:

Medesammmm, Delyyycim

evet ben de hepinizi görmeyi çook istiyorum.

belkim gelirim. gelişmeler bu yönde ilerliyor.

çekirgeler de gelsinler. İnternetbağımlısı gel de bak bakalım ne kadar farketmişim:)

evet evet gelin herkesler gelsin cümbürcemaaaat yiyelim içelim kaynatalım sonra birbirimizin arkasından dedikodu yapalım falan ahahahaha :KK9:

Kızlar süperfresh inegöl köfte çok yağlı..aman diyim dikkat edin,içeriği %15 protein %13,5 yağ..bizim sınırımız %10..

tavaya attım buzları buharlaştı 5 köfteden 1 yemek kaşığı yağ çıktı..onları bi güzelce süzdüm sonra kızartmaya devam ettim..
Çatalımla bastırdım iyice canları çıkana kadar yağlarını çıkardım..sonra tabağıma 2-3 kat havlu peçete serdim..sonra köftecikleri attım sonra yine üstüne de bikaç kat havlu peçete koyup bastırdım iyice..üzerinde kalan yağları da havlu emdi..
bana da afiyetle yemek düştü tadı çok lezzetliydi..:KK56:
ama o yağlardan iyi bi arındırmak lazım..

yok cnm onun uygun olduğunu hiç sanmam yani uygun olsaymış ben kesin yerdim:KK56:
arkalarında yağ oranı yazıyor,ben bir ara sazan gibi atlıyordum aaaa yağ oranı düşükmüş diye hazır köftelerden falan alıyordum sonra bir baktımki içinde mısır unu ,galeta unu gibi şeyler varrr abooowww dedim yemedim onları,bu da onlardandır kesin:KK50:

Bu da mı gol değilllllllllllllll :KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlar superfreshin inegöl köftesi hakkında fikri olan var mı??
Ben onların hepsinin yağ oranlarına baktım ve ne yazık ki %10'dan fazla hepsi :KK50: gözümden kaçmamışsa tabi.. Olmaz yani :KK43: He o hazır gıdalardan bize uygununu bulan varsa, burda mutlaka yazsıınn..

yaa simlaya da sevgimiz saygımız var ama sen onu değil beni dinle:KK9:
1 kutu da bu sarıdan alıp pişir bakalım nasıl bulacaksın:KK24:ben bir kutu denedim,baktım güzel sonra hemen 10 paket stokladım:KK33:
ev zaten yulaf kepeği,buğday kepeği ve tatlandırıcıdan geçilmiyor:KK53:
:KK1::KK1: Deniyim canım :KK54: Neee!! 10 paket miii :KK53: Hahaha :KK9::KK9: Stokçu senii :KK70: Dukan ürünü her şeyi sen bitiriyon bak memlekette hahah :KK70: :KK1:

ipek nekadar eksı gordu acaba merak ettim..:26:
:KK9::KK9: Meraklı seniii :KK1: :KK53:

-200. Ama onun vücudunda Perşembe korkusu var :KK14::KK1: Yarın bi -500 görür :KK34:

canım duraklama olabilir biliyorsun vucut alışıyo bu duruma direnç sağladığı dönemler oluyor sen sakın mativasyonunu kaybetme 3,5kilon kalmış zaten biraz daha sabır

bende çok severim salatada nar eksisini sirke sevmiyorum pek

Seversin ama kullanmıcakmışız bak :KK20: :KK34:

Çok saol canım.. Bilmez miyim.. Ben 7 ayı geçti başlayalı.. ara ver başla bilmem ne derken.. aldım verdim. 1-2 ay önce 56,5 gördüm. Sonra yine aldım tatil falan ayağına.. Direnci bana sor sen :KK1: Dukancanların en dirençli vücudu bende :KK1: Dövecem sonunda onu :KK4: Yani maşallahı var diyelim de, alınmasın :KK1::nazar: Şimdi güçlendirmeye geçtim. Bakalım bu şekilde vermeye çalışıyorum. Farklı olsun diyerekten.. Sporla da birleşince, gidecek inşallah..

taylan kümeliyi dinliyorum. hiç sevmem kendisini ama bana ne. öeneli olan bilgi depolamak. hemen paylaşayım;
diyor ki mevsim geçişlerinde vücut yeni mevsime uymak için çalışır. yazdan kışa geçerken yani sonbaharda, vücut yağ oranını yükseltmeye çalışır ki yeni gelen soğuk mevsimde zorlanmasın. yani biizm vücutlar şimdi yağ oranını artırmaya çalışıyor. bu demektir ki, yağ ölçümü yapanların yağ oranı daha yüksek çıkacak ve kilo vermeye çalışanlar biraz daha zorlanacak. vücut yağ oplamaya çalışıyorsa, elindeki yağları kaybetme konusunda da direnecektir.
Hay ben bu vücutları hahah :KK60: Dolunaydan etkilenir, mevsimden etkilenir.. Vermicek yağlarını.. Ne cimrilermiş kardeşim :KK37: Bugün bi yerlerde güneş tutulması mı ne olacakmış.. Ondan da etkilenir şimdi bunlar :KK9::KK9:

...........
Slm bayanlar herkes nasıl dün gece regl oldum ölüyorum ağrıdan ya diyete başladığımdanmıdır kan hapındanmıdır 2 aydır çok ağrı çekiyorum ben yataktan kalkamıyorum uyuyamıyorum kabus gibi yahuuuu :KK43: kilom dünki ile aynı regl olmasam bir fark olurmuydu meraklardayım neyse bitince farkı görücez inşallah kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin vardır bir nedeni :) görüşürüzzzzz
Geçmiş olsun canım.. Tabi ki regl olmasan fark ederdi.. Dert etme onu :KK34:
Bence diyetle alakası yoktur ağrının.. Mesela benim ağrılarım azaldı diyete başladım başlayalı.. He bilmiyorum seni başka türlü etkilemiş de olabilir.. Geçsiinn :KK54:

Günaydiiiiiiiin sevgi ciceklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:KK16::KK16::KK16::KK16: ayy kahvemi yudumlarken iki tablet tatlandirici atmisim cok sekerli geldi beeee.....herneyse seviyorum hepinizi yine icim kaynadi sacmalamadan susucam ama sonra anlamiyorsunuz falan yazdiklarimi:KK9:

Ben bugün bildirim yapmama khakkimi kullanicam ilk kez:KK19: regl dönemim bitmedi daha 3 gün var istemiyorum:KK19:

DELY
Kuzucuuuum banada bi hafta sonra 5 ay olacak 7 kiloda kalicam diye korkuyorum bari 8 9 yapaydim verdigim kiloyu:KK9::KK9::KK9::KK9:. ayyy o spinning süper bisisiii ama ben birakmistim alt bacaklarim at gibi tövbe tövbeeee:KK30::KK30::KK30::KK30: ama popo falan güzellestiriyor ayni anda kollar da calisiyormussss
.......
........
Günaydın kuzucaaannn :KK3: :KK1: Çok güldüm sana :KK9::KK9: "Beni anlamıyorsunuz, bu da değil" :KK37:
Seni bu hafta affettik hani :KK34::KK1:
Ay senin de olmuş baya.. Benim gibi olmaaa :KK31: Gerçi bu metabolizma meselesi de ama.. Kilo ver dely gibi tombiş kalma :p :KK37: (Artık virgülü nereye koyarsan :KK1::KK1: )
Valla öyle yaa.. Fenaymış o spinning.. Cacık oldum yapana kadar :KK70: Yaptıran kadının da üst bacakları kalındı. Düşündğm ben de zaten kalın bacaklıyım, böyle oalcaksam hiç yapmiyim :KK9::KK9: Ama heralde en az 300 kalori yakmışımdır. Ona sığındım, ona sevindim :) Evet evet.. Kollar da ağrıyor.. Her zaman yapıalcak bi şey değil zaten, deli işi :KK9: Haftada 1 yeter :KK8:

yazdım dıye hatırlıyorum ama boyum 164cm cnım :)
:KK34: Okidiirr.

geç kaldım mı bildirim için bilmiyorum ama zaten hiç iç açıcı bir bildirimim yok bu hafta :KK14:
.......
sanırım daha şimdiden duraklamaya girdim ben.. :KK43:

bu arada bu ara işler yoğun biraz geçmişi okuyamadım kusruruma bakmayın.. sevgiler ve de bol eksilerr
Yok canım.. O duraklama değildir. dur daha.. 2 hafta kilon aynı kalırsa anca duraklama oluyor.. Sen biraz daha sabret, böyle devam et yeter :129:

RACHEL
kuzuuum ben kac kez bozdum basladim biliyorsun sinirlilardan uzak durararak aynen seyire devam et bence cok gecmeden vücudun gevsemesin dukan disiplininden cikmasin:KK31: hadi gel san yetisirim belki yine yarisirim:KK9: smiley bile güldü buna

Ne zaman bıraktın ki sen, hiç bilmiyorum ben :KK53: ondan korkuyorum işte, güçlendirmeden sonra tekrar seyire dönmek bi işe yarar mı diye ama sen bırakıp başlayınca kilo vermeye devam ettim diyorsan bunu referans olarak alıyorum :KK34:

kuzum sen güçlendirmede kilo verirdin aslında ama bence güçlendirmeyi doğru dürüst yapmadın. sınırlı izinliler biraz fazla kaçtı, araya azıcık normal beslenme girdi. protein biraz azaldı, meyve belki luzumundan fazla girdi... yanılıyorsam düzelt ama seni takip ettiğim kadarıyla öyle gittin biraz. bu da güçlendirmede kilo vermeni egelledi. bence bu problemi düzeltmen gerekiyor asıl. gerisi senin kararın. 2 gün p ile başlarsın, sorun değil.

Aliyemcim çoğunlukla uydum ben güçlendirmeye, meyve hiç yemedim desem yeri var, 1-2 elma belki, ama arada sapıttığım oldu, hep şu zihniyetle gittim ben güçlendirmede :güçlendirmeye geçmekle hata yapmış gördüm kendimi ve hadi şunu yiyim de aklımda kalmasın yarın atakla başlarım, sonra seyire dönerim devam ederim kilo vermeye :KK53: ama bir türlü bunu yapamadım, yapmam lazım ben sizin gibi iradeli bir insan değilim, 10 kiloyu nasıl verdim hayretlik bir durum bu ama ben bu kilonun büyük kısmını diyetin başında ilk ayda verdim, sonra seyredip durdum işte, napsam ya sen en deneyimlimizsin vermeye devam edebilir miyim sence, kitabına uygun seyir yapsam :KK53: verirsin de, verirsin deeee :KK52::KK52::KK52:

neden ayıp olsun kuzu. sana verilmiş bir hak bu. o oruçları istediğin zaman tutabilirsin...

Ya ne bilim ya, şimdi o sıcaklarda saat kaçta açtık orucu, sanki şimdi böyle erken saatte, hava serinken üç kağıtçılık yapıyomuş gibi olcam gibi geliyo bana :KK35:

ahahahahahaha valla bir nar ekşim var çok iyi yaaa,şey gibi olmuş ayy valla bi keyfim içkim var ona da karışmayın der gibi olmuş :KK60:

Valla benimde bi içkim var ki onuda haftada 1 e düşürdümmm

kuzummm hayır yaaaa bak işte siz yanlış formunu almışsınız,ondan beğenmediniz.
ben formtat 60 almıyorum,sarı paketi alıyorum.resimleri ekleyeceğim şimdi.tablet de resimdekini kullanıyorum yine.
bu takitanın bazı formları direkt kullanım için,yani pişirmeye uygun değil.siz pişmeyen cinsini yeşil olan kutuyu almışsınız sanırım:KK50:
benim aldığım sarı olan,bu pişince tadı falan değişmiyor,ben memnunum yani üstelik yarı fiyatına ve gramajı daha fazla:KK34:Eki Görüntüle 553412 Eki Görüntüle 553411 Eki Görüntüle 553410

Walla evi aradım benim aldığım hangisi gibi. İlk kez alıyorum ben bu arada. Yeni milli olacağım. Senin önerdiğini almışımm çok sevindim. Ama annem hemen lafı soktu. Bu diabetikler içinmiş falan diyee. Ya havle.....

cnm bende öle dusunuodum ammaaaaa taki düne kdr :KK53: bu sene moda olan fırfırlı etekler warya ondan almıstım,,dun gıydım o bana daha önce göbegın war demıstı ya bi arkadas hanı bulusmada sölemıstım,,aynı sahıs dunde bana bu etek basenlerını cıkarmıs dedı :111: anaaa laa dedim gerı seyıre donup 1-2 kılo mu wersem acep :KK1: :KK1: o fotoyu az sonra facede paylasırım,,bende anlamadım artk iyi miyim deil miyim :KK1: :KK1:

Kızım çatlamış o hasetindenn.
Kalça çıkığı iyidirr dikkat çeker. Hemşerilerin somaliler bayılırdı emin ol o çıktığını sanan kalçayaaaa

ipek nekadar eksı gordu acaba merak ettim..:26:

Geçen haftadan berii - 200 ama cumartesii - 1100 falandıı. Poffff

Tamam şimdi karar aldım gayet radikal benim için
Spor salonuna yazılıyorum bu akşamm
2 ayda bitirrmeliyim artık bu işii. Yetti gariiiii...

8 wc yaaa. Ve hala çıkıyorummm ne yemişim arkadaşşşşş

ipekcik benim cd gelmedi daha bu arada :)

Walla benden ötürüü. Kargo poşetleri masamdaaa. Ama bizim bilgi işlemci salı geldi anca işe. 2 gündür de yoğun olur diye gitmedim yanına. Yarın halledeyim ben bu işi kusura bakmayın plssss

Günaydiiiiiiiin sevgi ciceklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:KK16::KK16::KK16::KK16: ayy kahvemi yudumlarken iki tablet tatlandirici atmisim cok sekerli geldi beeee.....herneyse seviyorum hepinizi yine icim kaynadi sacmalamadan susucam ama sonra anlamiyorsunuz falan yazdiklarimi:KK9:

Ben bugün bildirim yapmama khakkimi kullanicam ilk kez:KK19: regl dönemim bitmedi daha 3 gün var istemiyorum:KK19:

DELY
Kuzucuuuum banada bi hafta sonra 5 ay olacak 7 kiloda kalicam diye korkuyorum bari 8 9 yapaydim verdigim kiloyu:KK9::KK9::KK9::KK9:. ayyy o spinning süper bisisiii ama ben birakmistim alt bacaklarim at gibi tövbe tövbeeee:KK30::KK30::KK30::KK30: ama popo falan güzellestiriyor ayni anda kollar da calisiyormussss

RACHEL
kuzuuum ben kac kez bozdum basladim biliyorsun sinirlilardan uzak durararak aynen seyire devam et bence cok gecmeden vücudun gevsemesin dukan disiplininden cikmasin:KK31: hadi gel san yetisirim belki yine yarisirim:KK9: smiley bile güldü buna

LOVE buradan barbiemi kiskanip laf atan arkadsa selam ederim geri kalan kismini icimden söylerim:KK42:

IPEKTOMMM
-200gr okadar wc ye cok fena ya ama banada olmadi degil:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: haftaya artik bak ccumartesi bulusuyoruz bir kilo gitsin ozamana kadar :KK76: belki o günde abartirirz yeme isini:KK56:

[

Gitsin artık yaaa
İlk kez sıkılmaya başladım bu iştennn
Ama inadım inat.
Spor aktivitelerimi değiştşireceğim bakalım ne olacakkk

taylan kümeliyi dinliyorum. hiç sevmem kendisini ama bana ne. öeneli olan bilgi depolamak. hemen paylaşayım;
diyor ki mevsim geçişlerinde vücut yeni mevsime uymak için çalışır. yazdan kışa geçerken yani sonbaharda, vücut yağ oranını yükseltmeye çalışır ki yeni gelen soğuk mevsimde zorlanmasın. yani biizm vücutlar şimdi yağ oranını artırmaya çalışıyor. bu demektir ki, yağ ölçümü yapanların yağ oranı daha yüksek çıkacak ve kilo vermeye çalışanlar biraz daha zorlanacak. vücut yağ oplamaya çalışıyorsa, elindeki yağları kaybetme konusunda da direnecektir.

Bence de öylee çok haklı adam
sıfır kaçamak ve 8 wc den sonra bile durum buysa kesin başka bir şeylerin de etkisi vardırrr.
29 beden 501 im bol geliyorrrr ay deli olacammmmm

doğalsan 7 tl civarındaydı. rusheim bulunmuyordu uzun zamandır.

Ben doğalsanı kipadan 5,40 aldım 2 gün önce....

zaten bizim gruptada bu aralar bir yavaslama var sanki 18 kilo falan veriyoduk toplam, o biraz dustu gibi, demek nedeni oymus

hazır et ürünlerini yemeyin arkadaşlar. onlarda kıvam artırıcı bir sür şey var. mısır unu, galeta unu, dandik markalarda soya kıyması şu bu... bunlar yasak değil. yani bize yasak ama, üretimde yasak değil. adamlar kullanıyor bol bol. kıyma yağsız olsa iyidir ama yağlıysa bile pişerken o yağın çok büyük kısmını atar zaten. yani yağdan kurtulmak o kadar zor değil ama katkı maddelerini atmanın imkanı yok. üzerine balyozlada bastırsan soya kıyması orda duruyor işte. bi de köftelere öyle bastırıp suyunu da atmayın. etin suyu önemli. yağ pişerken gidiyor. üzerine bastırınca çıkan etin suyu ve tabi proteinin de bir kısmı gidiyor böylece. o çıkan sudaki 1 gıdım yağ sizi yanıltmasın.

alın 1 kilo kıyma, atın içine biraz baharat, 1 diş sarımsak, 1 ufak soğan, tuz. elde yoğurmak zor geliyorsa rondoya atın, o yoğursun. şekil verin, 6-7 taneli gruplar halinde koyun buzluğa. çıkarın çıkarın yiyin. ayda 2-3 saat yiyecek hazırlama işine ayırırsanız, ne yiyecem derdiniz çok azalır. ayrıca o dukansız ve sağlıksız şeyleri yemek zorunda da kalmazsınız.

Son düzenleme:
Kızlar süperfresh inegöl köfte çok yağlı..aman diyim dikkat edin,içeriği %15 protein %13,5 yağ..bizim sınırımız %10..

tavaya attım buzları buharlaştı 5 köfteden 1 yemek kaşığı yağ çıktı..onları bi güzelce süzdüm sonra kızartmaya devam ettim..
Çatalımla bastırdım iyice canları çıkana kadar yağlarını çıkardım..sonra tabağıma 2-3 kat havlu peçete serdim..sonra köftecikleri attım sonra yine üstüne de bikaç kat havlu peçete koyup bastırdım iyice..üzerinde kalan yağları da havlu emdi..
bana da afiyetle yemek düştü tadı çok lezzetliydi..:KK56:
ama o yağlardan iyi bi arındırmak lazım..

afiyet olsun canım ama bir daha alma sakın onu:KK20:
bu arada tickerına yeni baktım,kız sen hangi ara 9 kilo verdin anaaam daha çok yeni başladın gibi geliyor bana,zaman ne çabuk geçiyor bacılar yahuuu:KK16:

bu da gol değil hakim bey:KK9:

Valla benimde bi içkim var ki onuda haftada 1 e düşürdümmm

Walla evi aradım benim aldığım hangisi gibi. İlk kez alıyorum ben bu arada. Yeni milli olacağım. Senin önerdiğini almışımm çok sevindim. Ama annem hemen lafı soktu. Bu diabetikler içinmiş falan diyee. Ya havle.....

Kızım çatlamış o hasetindenn.
Kalça çıkığı iyidirr dikkat çeker. Hemşerilerin somaliler bayılırdı emin ol o çıktığını sanan kalçayaaaa

Geçen haftadan berii - 200 ama cumartesii - 1100 falandıı. Poffff

Tamam şimdi karar aldım gayet radikal benim için
Spor salonuna yazılıyorum bu akşamm
2 ayda bitirrmeliyim artık bu işii. Yetti gariiiii...

8 wc yaaa. Ve hala çıkıyorummm ne yemişim arkadaşşşşş

Walla benden ötürüü. Kargo poşetleri masamdaaa. Ama bizim bilgi işlemci salı geldi anca işe. 2 gündür de yoğun olur diye gitmedim yanına. Yarın halledeyim ben bu işi kusura bakmayın plssss

Gitsin artık yaaa
İlk kez sıkılmaya başladım bu iştennn
Ama inadım inat.
Spor aktivitelerimi değiştşireceğim bakalım ne olacakkk

Bence de öylee çok haklı adam
sıfır kaçamak ve 8 wc den sonra bile durum buysa kesin başka bir şeylerin de etkisi vardırrr.
29 beden 501 im bol geliyorrrr ay deli olacammmmm

Ben doğalsanı kipadan 5,40 aldım 2 gün önce....

iyi canım bari sen doğru tatlandırıcıyı almışsın,sen de kullan bakiim nasıl bulacaksın:KK53:
bu arada var ya 8 wc'ye çıkmasan demek + görecekmişsin heyy yawrum maşlallah sana.
senin zaten o alkolün olmasa bence şu an 5 kilo daha eksik olurdun,hade şerefe:nazar:

Ya ne bilim ya, şimdi o sıcaklarda saat kaçta açtık orucu, sanki şimdi böyle erken saatte, hava serinken üç kağıtçılık yapıyomuş gibi olcam gibi geliyo bana :KK35:

yok öyle bişey. ben de tutmayı düşünüyorum hatta. bu ramazandan değil ama eski ramazanlardan borçlar çok.

X