Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bunu saf protein günündede yapabilirsiniz malum bira protein günü yemek bulmak zor oluyor.birincisi yağsız dana etini yemeklik doğranacak sonra bunu isterseniz düdüklüye koyun iyice pişince içine sarımsak dorayın ve birazcıkta salça az miktarda sulu bi yemek yani anlayacağınız sahte kelle paça güzel oluyor.diyer tarifimde tavukları iyice haşlayın sonra bunu didikleyin 1 yumurta sarının içine yarım limon sıkın iyice çırpın,didiklediğiniz eti suyunun içine atın ve yaptığınız terbiyeyi içine boşaltın.kaynasın tamam bu kadar inşallah beğenirsiniz....

Evet hayatim baktirmadan olmaz. Ben okulda kolayca baktirabilirim diye dusunuyorum. O yuzden iyilesmeyi dort gozle bekliyorum. Ek olarak ben asiri obez oldugum icin metformin kullaniyorum. Endokrindeki arkadaslarim once tum analizleri yaptilar. Seker hastasi olmadan basla buna dediler. Ben de basladim. 1000lik kullaniyorum G2K. Bunun disinda yumurta yemedigim zaman kolin+inositol+metiyonin (lipotropic factors) aliyorum. Tum bunlari saglikli olmak icin yapiyorum tabi. Kilo vermek icin degil. Morbid obeze dayandigimdan arkadaslarla oturduk iyice dusunup karar verdik.

7 keto icinse analiz sonrasi karar verecegim. Sen 26sin ben de 32. Aslinda bizde dusuk olmayabilir. Bakalim, sonuclari paylasirim burada.

işin ehli insanlarla bırlıktesın ve ayrıca farmakologsun cok imrendım simdi..bende yuksek lısans yapmak iistıyorum..gereklı analızlerden sonra metformın gereklıyse tabıkı kullanılmalı ama halk bunu okadar bılınçsız kullanıyokı malesef en son gelıp bıze soruyolar..cok gecmış olsun ama ınanıyorum kı bu dıyetle kılolarından kurtulup metformını lipotropic factors ı bırakacaksın..7 keto için ankaraya gıdınce bende baktırıcam ılk iş.

merak ettim bu 7 keto nedir ne işe yarar değerlerine hangi testle baktırılır biraz aydınlatırsan sevinirim :) google a sorup yalan yanlış bilgiler edinmek istemedim :)
metabolizma mı hızlandırıyor öyle anladım

Evet hayatim baktirmadan olmaz. Ben okulda kolayca baktirabilirim diye dusunuyorum. O yuzden iyilesmeyi dort gozle bekliyorum. Ek olarak ben asiri obez oldugum icin metformin kullaniyorum. Endokrindeki arkadaslarim once tum analizleri yaptilar. Seker hastasi olmadan basla buna dediler. Ben de basladim. 1000lik kullaniyorum G2K. Bunun disinda yumurta yemedigim zaman kolin+inositol+metiyonin (lipotropic factors) aliyorum. Tum bunlari saglikli olmak icin yapiyorum tabi. Kilo vermek icin degil. Morbid obeze dayandigimdan arkadaslarla oturduk iyice dusunup karar verdik.

7 keto icinse analiz sonrasi karar verecegim. Sen 26sin ben de 32. Aslinda bizde dusuk olmayabilir. Bakalim, sonuclari paylasirim burada.

Son düzenleme:
merak ettim bu 7 keto nedir ne işe yarar değerlerine hangi testle baktırılır biraz aydınlatırsan sevinirim :) google a sorup yalan yanlış bilgiler edinmek istemedim :)
metabolizma mı hızlandırıyor öyle anladım

7 keto vücudumuzda bulunan dogal bı maddedır.bu metabolızma hızını artıran yanlış hatırlamıyorsam DHEA hormonundan metabolıze edılen bır maddedır.yaş artıkca bu oran azalır ve metabolızmanın yavaşlamasına neden olur.ancak bu durum normalde 45 yaşına kadar normal sevıyelerdedır..daha sonrasında düşmeye başlar..metabolızma hızındakı yavaşlıkların altından genelde 7 keto eksıklıgı cıkar..tabı normal sınırlardayken bunu kullanmakta vücutta dönüşü olmayan zararlara neden olabılır.

sizlerle de sevincimi paylaşma gereği hissettim!!!!!! aöf soru ve cevapları açıklandı! cevapları almıştım benç Kontrol ettim! mezun oluyorum!!!! :KK70: :KK62: darısı seneye uludağ üniden de mezun olmanın başına :KK70:DD

mukemmelsin.
canim benim. bu forumdan tanisip da bu kadar iyi anlastigimiza gorustugumuze, telefonlastigimiza, beraber istanbula gittigimize, istanbulda gecirdigim oksuruk krizinde beni bogulmaktan kurtardigina inanamiyorum.

canimsin.

2 meslek sahibi oldun. seninle gurur duyuyorum.

teşekkür ederim bilgi için:)

7 keto vücudumuzda bulunan dogal bı maddedır.bu metabolızma hızını artıran yanlış hatırlamıyorsam DHEA hormonundan metabolıze edılen bır maddedır.yaş artıkca bu oran azalır ve metabolızmanın yavaşlamasına neden olur.ancak bu durum normalde 45 yaşına kadar normal sevıyelerdedır..daha sonrasında düşmeye başlar..metabolızma hızındakı yavaşlıkların altından genelde 7 keto eksıklıgı cıkar..tabı normal sınırlardayken bunu kullanmakta vücutta dönüşü olmayan zararlara neden olabılır.

Bir de yasi devre disi birakan soyle bir durum var. bazilari su icsem yariyor der. ya da her turlu diyeti yaptirsa da kilo veremez. her testi yaptirir (ama kimsenin 7 ketoya bakmak aklina gelmez) ve hersey normaldir. oysa 7 ketosu dusuk olabilir. gidalarla takviye de edilemez. benim boyle bir durumum olabilir. o yuzden baktirmak istiyorum.

teşekkürler benim bir kuzenim var anlattığın gibi ne yese yarar ne yapsa zayıflayamaz testleride hep normal çıkar o aklıma geldi ondan sorayım dedim hangi testle bakılıyor buna 7 keto testimi istemek lazım bu özel bir ilaçlamı tedavi edililiyor

Bir de yasi devre disi birakan soyle bir durum var. bazilari su icsem yariyor der. ya da her turlu diyeti yaptirsa da kilo veremez. her testi yaptirir (ama kimsenin 7 ketoya bakmak aklina gelmez) ve hersey normaldir. oysa 7 ketosu dusuk olabilir. gidalarla takviye de edilemez. benim boyle bir durumum olabilir. o yuzden baktirmak istiyorum.

mukemmelsin.
canim benim. bu forumdan tanisip da bu kadar iyi anlastigimiza gorustugumuze, telefonlastigimiza, beraber istanbula gittigimize, istanbulda gecirdigim oksuruk krizinde beni bogulmaktan kurtardigina inanamiyorum.

canimsin.

2 meslek sahibi oldun. seninle gurur duyuyorum.

ayy çok teşekkür ederimm :))) duygulandım :KK70: ben de seni çok sevdimmm :)) sevmesem bunları yapamam zaten :KK16::KK16:

teşekkürler benim bir kuzenim var anlattığın gibi ne yese yarar ne yapsa zayıflayamaz testleride hep normal çıkar o aklıma geldi ondan sorayım dedim hangi testle bakılıyor buna 7 keto testimi istemek lazım bu özel bir ilaçlamı tedavi edililiyor

Universite hastanelerinde 7 keto testi adi altinda bakiliyor. Eczacibasi satiyor.

olmuyomu bebek elısa bızım de 7 senedır olmuyor. :KK59:

Hic belli olmaz her an olabilir. Babamlarin komsulari 10 seneden fazla olmadigi icin evlatlik aldilar. Aradan 3-5 sene gecti. Kadin 40li yaslarinda birden hamile kaldi. Inanamadilar. Simdi iki cocuklari var iste.

Not: Eger cocuk yapmak icin tedavi goruyorsan, goreceksen, veya komsu gibi hamile kalacaksan :) dukan diyeti yapma. Yerine diyetisyenlerin kalori diyetlerinden yap. Bir doktor onerisi.

valla biz daha o aşamaya bile gelemedik 1.5 senedir evliyim vajinimusum vardı benim yeni yeni aşıyorum çok kötü günler geçirdim hala da geçiriyorum :KK59:

Gecmis olsun. Sana cok sacma gelebilecek bir onerim var. Bu arada herkese oneride bulunmaya basladim. Iyilestim mi ne :) :KK66:

Kendini tasavvuf, reiki, uzak dogu meditasyonlari gibi alanlara kaydir. Arkadaslarimdan duyuyorum, bu sekilde atlatan sayisi cokmus. Kongrelerde bahsediliyormus.

kızlaaar :KK66:

Şimdi spor salonundan geliyorum pazartesi günü platese başlıyorum :KK64:

bakalım nasıl olacaaak çok heyecanlıyım paylaşayım dedim canlar :KK62:
:KK9:harika ..

kızlar bana deli gibi ateş basıyor bu diyete başlayalı. çokta su içiyorum eskiden de içerdim de şimdi daha bir susuyorum.
korktum ben şimdi :26:
harcadığın enerjiden dolayı..vücut protein yakmak için 35 kalori harcarmış 1 gr protein içindi sanırım oldukça fazla yani..karboyu ve yağı yakmak içinde 4 kaloricik harcarmış..aradaki farka bak..:KK52::KK53:
tabi eğe beni istediğim kiloya indirirse ahahaha:KK66::KK66::KK66:
:KK1::KK9:

kız olursa da dukana yada dukaniye koyarsın :KK60::KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK37:
walla kaç sene yaşadıklarını bilmiyorum tabii ki:)) dağda tepede ne hayvan bulurlarsa onu yiyorlardı herhal:)) :KK66:
şartlar ney, gerektiriyorsa öyle yaşanıyor ve insan sürekli evrim geçiriyor yeni diyet evrimi dukan diyeti..
Öğle yemeğim yumurtalı taze fasulye kavurması ve light ayran:KK56:
sabahtan beri yazılanları okuycam die yemeği bile pc başında yemişim:KK1:

Eki Görüntüle 202894
afiyet olsun nefis gözküyor..:KK56:
bu arada güclendirmemin 3üncü günundeyim 200 gr daha verdim:KK74:
çok güzel :nazar:
vallahi benimde kafama takılıyor bide ben kısa süreli yapacak olsam sorun olmaz ama uzun süre yapmam gerektiği için korkuyorum.:44:
canım burda anlaşılmayan biz sürekli protein yemiyrouzki atak dönemi saf protein diğerlewrinde sırayal sebz eve meyvede gelmeye başlıyor..bence çok güzel sonuç alındığı için karalamaya çalışıyorlar..

evet dukan amca da öyle yazmıştı kitapta..
1500 kalorilik bir protein diyetinde 500 kalorisini vucut yakıyormuş. spor yapar gibi kilo veriyoruz ne güsel
:KK19::KK8::KK62:
bende eczacıyım enıne boyuna araştırdım..bi zararı oldugunu düşünmüyorum ayrıca protein dıye yedıgımız yıyeceklerdede karbonhidrat var..yanı ihtiyaç zaten karşılanıyo unu tuzu sekerı yağı hayatımızdan cıkarttık dıye nası bı zarar gelebılır kı..kalmış kı vucudun ıhtıyacı olan kısmını farketmeden alıyoruz bıle..
:KK9:evet aynen ..
Selam. Hosgeldin aramiza. Ben de farmakologum. Suanda cok hastayim. Atlatir atlatmaz yeniden dukana devam edecegim. 7 keto kullanmaya baslayacagim Dukan diyeti yaninda. Ne dersin?

geçmiş olsun..:KK71:

Kızlar ben acı biberin cok faydasını görmüştüm daha önce o yüzden şimdide acı pul biber kullanıyorum herşeyde bolca tavsiye ederim sizede :KK56::KK56:

Bak bir oneri daha. NIXe!!! Aci biber icindeki kapsaisinin onemli bir ozelligi hicbir google kaynaginda yazmaz. Belki de yaziyordur, kafadan soylemeyeyim.

Dogu Anadolu bolgesindeki kizlarin erken dogurganlik yasina girmelerinin sebebini arastiran ve tavuklar uzerinde deneyini yapan bir bilim insani kapsaisinin buna sebep oldugunu bulmus. Erken puberta ve coklu folikul olusumu sagliyormus. Bu bilim insani hayatinin geri kalanini da bunu arastirmaya adamis. Bu hocamiz su gunlerde emekli oluyor.
:KK71:

:emir_bebek:

zayıflamak çok güzel en iyi yanı kıyafet dolabındaki herşeyin bol gelip hepsini atman süper bir duygu ben doğuma 125 kilo ile girdim boyumda 1,68 ve şuanda 67,5 kiloyum ve bundan gurur duyuyorum kendime acayip güvenim geldi eşim bana sana yeniden aşık oldum diyor :KK9::KK9::KK9:

AYAKTA ALKISLIYORUM SENI...

Ahh burada olsan da sirtimi sivazlasan.

:KK64::KK64::KK64:

X