Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese günaydın!!! Tartıda gördüğüm artı yavaaş yavaaş da olsa gitmeye başladı Allah'a şükür. Sınırlı izinliler bana uzak olsun bir süre. :KK20:

...doyana kadar yenilebiliyormu kitabda öyle yazıyordu ama nette bazı menüler vermişler ölçülü siz nasıl yapıyorsunuz meselşa açlık hisetince yoğurt süt yiyebilirmiyim et yemeği yada tavuk ölçülümü

Yağına dikkat ettiğin sürece istediğin kadar izinli olan besinlerden (et, süt, tavuk, diğer bütün izinliler...) yiyebilirsin. Et yemeği derken sebzeli, patatesli vs. diyorsan o kısımları yemeden etleri ayırıp alacaksın. Seyir evresindeyken izinli sebze kısımlarından da yiyebilirsin elbette.

Günaydin Dukancanlar..:KK16:

Güzel bir hafta olur insallah hepimiz icin..Bizim gecen hafta okullarimiz tatildi bu hafta yine kaldigimiz yerden maratona devam ediyoruz..Tartida eksileriniz bol olsun..:21: :KK54:

Gunaydiiinn. İzmir yolunndan selamlar efenim :-)
Bugunun komiki "dukanda az yemenin iyibisey oldugunu sananlar"a gelsin :p

Eklentiler

• $karikatur.jpg
    $karikatur.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın dukan güzelleriiii :KK1:

Yeni yazıldığım spor salonunda eksiksiz spor yaptım beeeen, tebrikleri alayım :p Bugün de akşam gideceğim ama bu hafta geçen haftadan daha çok kalıp setleri artırıp seneye yaza süper bir vücutla ortalıklarda salınacağım. Geçen sene hayalim diz üstü çizme giymekti, gerçekleştirdim. Bu seneki hayalim de bikini giymek olsun zuhahahahaha (İmkansız ama neden olmasın da diyorum :KK1: )

Uzun zamandır görmediğim kuzenim dün şoka girdi nooldu sana diye :) Dukan mucizesi dedim :)

Artık kendimi güzel hissediyorum be yaaaaa özgüvenim yerlerdeyken şimdi güzelim ben diyorum, ayyyy bunu da paylaşmadan duramiciiiiim tanımadığım karşı cinsten iltifat bile alır oldum (laf atıyorlar demiyorum kibarlığımı seveyim :KK1: )

merhabalar bende 3gündür kitabı okuyorum bugün kepeğimi aldım testide yaptım atak günüm 6gün çıktı .sabak kepekle krep yapıp yanında peynirle yesem oluyor değilmi ..birde sütü tam layt olarakmı kullanmak lazım yoksa yarım yağlı sütlerde olurmu yoğurtu ben kendim mayalıyorum süt pişince kaymağını alıyorum o yoğurtu kullanabilirmiyim .salcada ev salcası katkısız olur kullanılır heralde .bu diyeti yaparken elma sirkeli su içen varmı ben 1haftadır içiyorum dukanı yaparkende devam etsemmi acaba ama ballı içilmez heralde tatlı olduğu için ..sorularımı cevaplarsanız sevinirim

Günaydın selmincim hoşgeldin diyetin hayırlı olsun..:)

Sorularına cevap vereyim,
Krebi peynirle yesen olur tabiki..peynir lightsa eğer.

Sütü ben yarım yağlı kullanıyorum ama çok içmiyorum zaten..2-3 günde toplamda 1 bardak içiyorum,sen hergün içeceksen yağsız iç derim..yağı nerden kesersek kardır..

ev salçasında domates var sebze günlerinde sorun olmaz ama protein günlerinde kullanmamaya bak,

Sirkeli suyu ben zamanında denedim ama gerek yok bence zaten diyete sadık kalırsan kiloların birer birer gidecek..o yüzden sirkeli suyu boşver onun yerine yeşil veya diğer bitki çaylarından tüket,

Bu diyette spordan başka ekleyeceğin başka bişey yok emin ol,sadece diyete odaklan ve günlük yürüyüşlerini mutlaka yap onun yanında extra egzersizler de yap seni daha çok adapte eder,

Bi de kaçla başlıyosun kilonu da yazar mısın?

Yeni yazıldığım spor salonunda eksiksiz spor yaptım beeeen, tebrikleri alayım :p Bugün de akşam gideceğim ama bu hafta geçen haftadan daha çok kalıp setleri artırıp seneye yaza süper bir vücutla ortalıklarda salınacağım. Geçen sene hayalim diz üstü çizme giymekti, gerçekleştirdim. Bu seneki hayalim de bikini giymek olsun zuhahahahaha (İmkansız ama neden olmasın da diyorum :KK1: )

Uzun zamandır görmediğim kuzenim dün şoka girdi nooldu sana diye :) Dukan mucizesi dedim :)

Artık kendimi güzel hissediyorum be yaaaaa özgüvenim yerlerdeyken şimdi güzelim ben diyorum, ayyyy bunu da paylaşmadan duramiciiiiim tanımadığım karşı cinsten iltifat bile alır oldum (laf atıyorlar demiyorum kibarlığımı seveyim :KK1: )

Günaydınnn...:))

Çok şekersinnnn :) tebrik ederim seni...:nazar:

Bikini neden giyemeyesin ki dukan-ing com sitesine gir..ordan dan küçük kırmızı balık isimli bi fıstık çıkacak karşına..hem de bikinili :)zaten motivasyonun güzel bir de inancını kuvvetlendirsin diye söyledim,

Tanımadığın karşı cinsten aldığın iltifatlar daha da artsın e mi..trafiği birbirine katasın :))):KK1::KK1::KK1:

Bulaşıksuyu azmine hayranım...Tebrik ediyorum seni gerçekten...Ben xxmutluxx :KK1::KK1: Bende yarın dukana dönüş yapıyorum :KK9::KK9:

gunaydınnnn:KK3:

motıvasyonun ve eksilerin göklerde olduğu bir hafta olması dileğiyleee..:KK8::KK8:

ben dun 90,6 cıkmıstım bu sabah tartılmaya fırsatım olmadı.. az oncede bır kupa çay eşliğinde birkaç çatal peynır yedım..:KK56: pek yeme ıstegı olmuyor bende sabahları... keşke akşamda olmasa:KK31:

birde neredeyse dort gundur wc yede çıkamadım:26: buda etkılıyor tabı benı.. ancak bu form çaylarından içersem duzenlı hergun cıkıyorum.. reglmde dun bıttı.. bakalım nasıl bır hafta olacak.

haaa unutmadan 2 adet mandalınada yemeye basladım.. bakalım nasıl bır degısıklık yapacak:KK9:

şimdi çalışalım paramızı hak edelim görüşürüz...:KK3:

Günaydın güzeller,iyi haftalarrrrr :KK54:
regl bitti 68ler görür müyüm derken 70.8im bu sabah yaaaa :KK53:
biz bugün inşallah neslimle buluşucaz :KK52:
sizde ne var ne yok,çauımı alayım da geçmişi okuyayım:KK34:

günaydın canimcım hiç tartılmayaydın iyidi..duramadın ama demi..2 gün daha bekle vücut bi kendine gelsin :)

Merhaba,

Çalışan ve evindeki oğluna da yemek yapan bir anne olunca ducanın özel tariflerinden kolay yabildiklerim favorim oldu. Ekmek konusunun da ben "ducan tost ekmeği" ile çözdüm, şöyleki; 2 yemek kaşığı yulaf kepeği, 1/2 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yumurta, 1 çorba kaşığı light labne. Hepsini çırp-karıştır, katı bir hamur olacak ben borcama koyuyorum istediğine koyabilirsin, dibini sprey yağla vee işte en kolay yeri: microwave 700W getir, 4dk ya ayarla ben 5 dk da daha iyi olduğuna inanıyorum, işte sana her şekilde yiyecek ekmek, etine katık et, omletine katık et, üstüne light üçgen peynir sür ye, harika pratik! yaptığının 1/4 ünü (eğer ataktaysan) yarına ayırmayı unutma. Başarılar..
Sevgiler,
Aslı

Off benimde favorim o. Acil durumlarda tost benim kurtarıcım oluyor. hemde kocaman olduğundan acayip tok tutuyorrr...

Bayram sonrasi bende gevseklik oldu yahu, 3 gundur protein-sebze yapiyorum. Protein gununde disarda yemem gerekti, ben de verilenle doymadim, salatayi da yedim, ondan sonraki gunde telafi etmedim.
Umarim bize kotu donmez, gerci bana dondu ilk once +1 gordum bir aksam yemeginde hic protein yemeyip sadece sebze yiyince, sisligi anca iki gunde gecti. Aslinda bu Dukan'da dengeler cok hassas galiba, biraz kacamak yapinca hemen duraklama olarak geri donuyor. Aslinda hic kacamak yapmadan, bir an once verecegimiz kilolari verebilsek, zaten aylar surecek.

Balkabagi bence de muthis patates kizarmasi oluyor, ben bunu hep yerim ki, artik bi daha patates kizartmasi demem.

Kefire ben de heves ediyorum, maya bulursam alacam. Ama ben light sutten yapamamistim. eger isin bir kolayini bulursaniz bana da soyleyin.

Kopekbaliklari kovlaasina cok guldum. Kendimizi cok simartmamamiz lazim haklisin da, ama peynirden bir sey olmaz, Dukana uygun atistirmalik zaten. Ipek'in ramazan rutinini biz de uygulasak iyi olcak galiba, aksam yemeginden sonra callan. hem atistirmayi onler. hem de spor. ben de heves ediyorum ama gozum yemiyor baslamak.

Evett evett hemen rutine girelim. Bugün CALLEN harekatını başlatıyorum. Zaten aramızda acayip çıtırlar var Callen delisi. Be 1 haftadır düzenli yapıyorlar. Varmı bugün başlarım ve her gün yaparım diyenn. Hadi hep birlikte başlayalım...

Selamm millet gupguzel pazarlar olsunnn...

Hala tartilmiyorum salı ya da çarşamba günü tartilcam..umarım 58i görürüm..en son ne zaman 58dim hiic hatırlamıyorum..
Çok zorlanacaga benziyorum..neyse sabırla beklicem yapcak bişey yok...
Spor konusunda çok iyi durumdayım..:nazar:
Dün saatlerce kostum hopladim zipladimbunların yarini le yapsam yataktan kalkamıyor olmam lazımdı ama gayet iyiy
Bir de regl dönemlerim çok sancılı geçerdi şimdi nasıl olduğunu anlamadım bile..ilk defa bu kadar rahat regl dönemi geçiyor..tabiiki callen ablaninsayesinde..gidip yanaklarini mincirasim geliyo o kadar ki seviyorum :))

Dukana başlayip da spora başlamayan kalmasın derim ben..

Süpersin tatlımmmm...

herkese güzel pazarlaar
turkbayragi.gif

dün geçmişi okurken 7420lerde hata verdi, giremedim foruma devamını okuyamadım ama şimdi devam ediyorum. e ben de forum olsam kitlerdim kendimi o kadar sayfa okumaya:KK8:

bişi sorucam ben ama geçmişi okumam uzun sürer. ben okuyana kadar cevap gelir umuduyla şimdi soriim dedim.
hazır türk kahvelerinden -tabiki şekersizlerinden- içebiliyo muyuzdur acaba, şekersiz kahve serbest ama onlarda katkı maddesi var mıdır bilemedim doğrusu, ben üşeniyorum da türk kahvesi yapmaya:KK6:bi fikir veriverseniz pek mutlu olucam :KK42:

dipnot: bugün callana başlıyorum hadi bismillah:KK52: ama geçmişi okuduktan sonra yapiiim yoksa titremekten okumaya mecalim kalmaz :KK9:

Ohh bir callen ci daha. Ben bir kaç haftadır calleni aksattım ama dukan egzersizlerinden vazgeçmedim ALLAHTAN. Ama hafta sonu aldığım tepkiler acayip gaza geitrdi beni.
Birde benim normalde seyirim bu ay sonu bitmeliydi. Ama içtiğim içkiler beni yavaşlattığı için en az daha 2 ay var gibi. Bunu exelde yaptığım tablonun sonuna gelince anladım :KK43:
Neysee sporu arttırma zamanı geldi artık.

Allahımmm sonunda bitti geçmişle münasebetim:) vay arkadaş ne konuşmuşsunuz okudum okudum sonu gelmedi resmen yahu:KK53: kitabı baştan okumuşum kadar zamanım gitti vallahi :KK1:

alıntı yapcaktım aslında ama çok uzun olur diye kıyamadım size:KK1: aklımda kalan bi kaç şey yaziim o yüzden. nickleri yanlış yazabilirim siz anlayıverin lütfen doğrusunu:KK6:
tahlil yaptırıp da iyi çıkan arkadaşlara çok sevindim :KK9:
Nesli ve aliye ablanın ellerine sağlık erişte yapanlarınız çok olsun inşallah :KK55:
ipeek, yeni oğlan(senin tabirinle:KK9:) hayırlıdır umarım ama şanslı çocukmuş vesselam, az aklı başında olsa da kaçırmasa seni :KK76:
yasena umarım üzüntün geçmiştir gülüyodur gözlerin de gönlün de şimdi :KK16:

yeni gelenler de hoşgelmişle, diş hekimimiz olmuş ingilizce öğretmenimiz olmuş, türkçe öğretmenimiz olmuş ne güzel ne güzel :KK76: diş teli taktırmam lazım benimde ama bu yaşta da takılıyo mu ki acaba oooof of ne büyük dert bu. hadi takıldı diyelim devlet 18 yaş üstünü karşılamıyodur ki amaaan yamuk olsun ne yani :KK31:

dely:) tiyatro olayına sevindim senin adına valla. anlatırken bile olumsuzlukları çok su yüzüne çıkmış. için rahat olsun da gerisi boş zaten :KK55: tablo da süper olmuş ellerine sağlık :KK9: eksi gören herkese kocaman tebrikler :nazar:
internetbagimlisi o soslu şeyi mutlaka yapıciiiim:KK9: soya sosu almam lazım ama poffff
azrasıla siz 18lik çıtır gibisiniz vallahi yaşınıza şopşok oldum :KK53: hele ki imzalarınıza bayılıyorum :KK9: hep böyle genç kalın inşallah :KK8:

şimdik gidiim de haftalar önce buzluğa attığım makarnamı sıcak suya atiiim yemegim hazır olsun. bi de alışveriş listesi yapmam lazım. bugün yürümedim de.
7-8 gibi de callan yaptık mıııı tamamdıııııır.

destek görmek pek güzel saol canım :KK42: afiyet olsun bu arada:) yarın çıkiim de bi kahve stoğu yapiim kendiciime:KK8:

Şimdilik aklı başında değl benceee :)
Walla kendi kaşındı ben bişey yapmadım masum masum saç savurdum oturduğumuz masadaaa :)

face kk sayfası mı var orası mı, dukanla ilgili bir sayfa mı?

Var olmazmı KK DUkancıları diye ama sayfa gizliii :)
Nesli sorumlu bakanımız. Ona mesaj atarsan senide sınava alır. Bu arada herkesi almıyoruz önce onay gerekiyorr. Benden onay tamamdırrrrr. :)

daha iyiyim canım, çok şükür.

Valla sanırım şeytanın bacağını kırdım mervecik, dün izin günümdü, bir kaç saat önce 7. Callan ı yaptım:))

Süpersin yaaa valla gurur duydummmmm

canımcım hiç sporsuz olur muuu..bence hemen harekete geç..benim 1 hafta oldu çok yeni yani..ama gerçekten dukanla birlikte çok faydasını göreceğime inanıyorum..
tartıda eksilme sağlar mı bilmiyorum ama ben - çıkmamama rağmen her geçen gün inceliyorum..popom küçüldü yaa :)daha nolsun :)

1 haftadır 59um inemedim daha ama görüntümde ilerlemeler var..kesinlikle tavsiye ederim..

hem de bugün başla:KK52:

Bir ara Callen teyzeyle Dukan amcayı everelim dedik ama hem Medesa kızdı o benim diye hemde teyze vefat ettiiii :KK43:

Sen bu yaz ipli bikini bile giyersinnnn harika oldunnn

Maşallah kuzumaaa.
Gazdır gaz. Bende var hemde hazımsızlık. Siz buluşacağınız için olabilirmi acaba bendekinin sebebiiii

Poffff..

Callen abla öldü mü ya anaa :KK43::KK43:
zaten görüntüler yıllar yıllar öncesinden çekilmiş gibi..

yanaklarını mıncıramıycam demekki :KK43:

günaydın herkese

arkadaşlar iyi ki kk var iyi ki burası var yoksa hayatta başlayamazdım ben bu diyete.:))))

şimdi ben ve gene sorularım..

atak evrem 3 gündü ben 4 güne tamamlayarak bugün seyir evresine geçmiş bulunuyorum diyorum ki mesela
sabah 1 yumurta 1 salatalık 1 domates 1 dilim jambom ve biraz peynir,
öğlen 1 porsiyon kuşbaşı çöp şiş, 1 ayran
ikindi gibi biraz yoğurt
akşamda mantarlı kırmızı biberli tavuk ayran içsem tabi bu arada şu yulaf kepeği belasını da ekmek yapıp yesem
uygun mudur acep seyir evresi için... bilgilerinize efenimmm...:nazar::nazar::nazar:

Günaydın güzelller..

Ay okiyim diye bi başladım ama baktım bitcek gibi değil. Ben okuyana kadar öğlen olcak :) Bari önce bi selam verem dedim :KK3: İnşallah keyifler yerindedir :KK66: Hava nasıl sıcak bugün yaa :) Kasım ayındayız de mi :44: Ben memnunum valla da sadece ne giyeceğimi şaşırıyorum :S :) Güneş'in son günleri zaten (Ay karpuz mevsimi de bitiyor, son günleri, der gibi oldu bu da :KK70::KK70: ) Bugün güneşe gülümsediimmm
springsmile.gif
Ben çok seviyom onu. Siz de sevin :)) :KK37:

Çok alakasız bişi dicem. Benim ablişkom yeğenimle çook uzaklarda mecburi hizmette, eniiştem Bursa'da. Doktorlara, eğer eşi de memur değilse, eş durumu yok ne yazık ki.. (Ablam doktor). 2-3 haftada 1 ancak görüşüyorlar. Çocuk babasını özlüyor :KK43: falan. Bir sürü şey işte. Eniştem de belediyede sözleşmeli. Amma velakin başbakan açıklama yapmış yine, dün gece gördüm; belediyelerdeki sözleşmelileri kadroya alcaz deyü :KK52: Yine diyorum çünkü daha önce de dedi de yapmadı :S Ama eğer öyle olursa eniştem memur olcak ve eş durumu olabileceeekkk :KK52: Herkesler bi amin dese :KK43: Ben de herkesi öpsseeemmm :KK54::KK54: :))

Bunu da araya sıkıştırdıktan sonra :)) bu arada 2 kere spora gittiimm. Bugün de ölçümleri yaptırcam bakalım. Seceresini yazarım size :KK53: Diyete de seyirden devam ediyorum. Geçen hafta 4 gün protein yapmıştım kaçamaksız :KK66: Yoook, artık düzgün gidiyorum :KK34: Tartılmıyorum ama, bi değişiklik yok gibi hissediyorum yaa :S Karnım hala kocamaann :S anlamadım gittiii.. Neyse.. Sporla falan gitcek inşallah.. Ölçüm yaptırmadan 3 saat öncesine kadar bişey yiyip içilmiyomuş :KK31: Su bileee.. su oranın çok çıkarmış yoksa falan. Aç kalcam sanırım :S :) Bi de agresif bi hocaya düştüm ki... Yakın zamanda 10 kilo verdim dedim kadına, yağdan değil kastan verdin şekerim dedi :KK53: Yok diyorum, eminim, yağdan verdim. Hayır olamaz, kastan verdin dedi!! Bi de böyle sert söylüyo, ukala ukala. Ay paralıcaktım orda kadınııı!! Sonra eşim spor falan da yaptı evde. Yalnız diyet yapmadı dedi. Hmm.. yürüyüş plates falan var mıydı dedi. Evet dedim ben dee.. Hmm tamam ozaman dedi. Geriii!! Cahil bişi sandı beni herhal. Sigara içiyo musun dedi, (orda anketteki soruluarı soruyo) arkasından eveeett diye kendi cevapladı :KK47: A aaa! Hayıırr!! dedim. Onu nerden çıkardınız ki, tipim öyle mi gösteriyo dedim. Sırıttı manyak :S Bişi demedi. Onun inadına kilo vercem yaa :p Beceriksiz bişi sandı ben heralde. Taktik mi acaba :p :KK1: :KK53:

Haydi kızlar ben hem yazılanları okiyim hem işime bakmaya çalışiyiimm :KK66: İyi haftalaaaarrr :KK3::KK3:

Günaydın güzelller..

Ay okiyim diye bi başladım ama baktım bitcek gibi değil. Ben okuyana kadar öğlen olcak :) Bari önce bi selam verem dedim :KK3: İnşallah keyifler yerindedir :KK66: Hava nasıl sıcak bugün yaa :) Kasım ayındayız de mi :44: Ben memnunum valla da sadece ne giyeceğimi şaşırıyorum :S :) Güneş'in son günleri zaten (Ay karpuz mevsimi de bitiyor, son günleri, der gibi oldu bu da :KK70::KK70: ) Bugün güneşe gülümsediimmm
springsmile.gif

Çok alakasız bişi dicem. Benim ablişkom yeğenimle çook uzaklarda mecburi hizmette, eniiştem Bursa'da. Doktorlara, eğer eşi de memur değilse, eş durumu yok ne yazık ki.. (Ablam doktor). 2-3 haftada 1 ancak görüşüyorlar. Çocuk babasını özlüyor :KK43: falan. Bir sürü şey işte. Eniştem de belediyede sözleşmeli. Amma velakin başbakan açıklama yapmış yine, dün gece gördüm; belediyelerdeki sözleşmelileri kadroya alcaz deyü :KK52: Yine diyorum çünkü daha önce de dedi de yapmadı :S Ama eğer öyle olursa eniştem memur olcak ve eş durumu olabileceeekkk :KK52: Herkesler bi amin dese :KK43: Ben de herkesi öpsseeemmm :KK54::KK54: :))

Bunu da araya sıkıştırdıktan sonra :)) bu arada 2 kere spora gittiimm. Bugün de ölçümleri yaptırcam bakalım. Seceresini yazarım size :KK53: Diyete de seyirden devam ediyorum. Geçen hafta 4 gün protein yapmıştım kaçamaksız :KK66: Yoook, artık düzgün gidiyorum :KK34: Tartılmıyorum ama, bi değişiklik yok gibi hissediyorum yaa :S Karnım hala kocamaann :S anlamadım gittiii.. Neyse.. Sporla falan gitcek inşallah.. Ölçüm yaptırmadan 3 saat öncesine kadar bişey yiyip içilmiyomuş :KK31: Su bileee.. su oranın çok çıkarmış yoksa falan. Aç kalcam sanırım :S :) Bi de agresif bi hocaya düştüm ki... Yakın zamanda 10 kilo verdim dedim kadına, yağdan değil kastan verdin şekerim dedi :KK53: Yok diyorum, eminim, yağdan verdim. Hayır olamaz, kastan verdin dedi!! Bi de böyle sert söylüyo, ukala ukala. Ay paralıcaktım orda kadınııı!! Sonra eşim spor falan da yaptı evde. Yalnız diyet yapmadı dedi. Hmm.. yürüyüş plates falan var mıydı dedi. Evet dedim ben dee.. Hmm tamam ozaman dedi. Geriii!! Cahil bişi sandı beni herhal. Sigara içiyo musun dedi, (orda anketteki soruluarı soruyo) arkasından eveeett diye kendi cevapladı :KK47: A aaa! Hayıırr!! dedim. Onu nerden çıkardınız ki, tipim öyle mi gösteriyo dedim. Sırıttı manyak :S Bişi demedi. Onun inadına kilo vercem yaa :p Beceriksiz bişi sandı ben heralde. Taktik mi acaba :p :KK1: :KK53:

Haydi kızlar ben hem yazılanları okiyim hem işime bakmaya çalışiyiimm :KK66: İyi haftalaaaarrr :KK3::KK3:

ablan ve enişten için ben çoook içten amin diyorum canım...kıyamam onlara ya aynı durum benim ablacığım ve eniştemde de vardı..ablam üstelik hakkari/yüksekovada ingilizce öğretmeniydi, eniştemde kocaelindeydi..şimdi neyseki ikisi de kocaelinde :KK16:

eli maşalı spor hocası daha iyi bence iyi sıkıştırır seni erir gidersin :)

Günaydın güzelller..

springsmile.gif

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Benim abim burdaki işini gücünü bıraktı. Allahın unuutuğu bir ilçeye taşındı. Ordan da her gün 110 km. eşini okula götürdü geldi. Tam 2 sene sürdü bu. Tabi bu arada 1,5 yaşındaki bebeğiyle 2 sene boyunca bitli kirli okul bahçesinde arabanın içinden 1 dk bile çıkmadan 6 saaat oturduğunu anlatmıyorum b ile.
Arabadan çıkmadıkları halde annesinden yada başka bir şekilde abim yengem ve bebek 4 kere bitlendiler. Bebeğe 2 kere kene geldi.
Abim bağkurluydu. Biz burdan ödemeye devam ettik. Sonra eş durumu atamasında geldiler memleketee çok şükür.
Bütümn bu eziyet 35 kpss alan kız meslek lisesi ve açıköğretim bitirmiş yengenin devlet memuru olması içinnn.
Bak yaa sinirlendim yine. Abimi görmediğime mi yanayım. Bebeğin en güzel günlerinde zakta olmalarına mı yanayım. Gidip 1 ay bebeğe baktım, sıkıcı 1 aya mı yanayım.

Ama sonuçta birliktelerdi ve sonucun güzel olacağını biliyorlardı.
Umarım sizinkilerde en kısa zamanda kavuşurlar....

Spor hocana gelincee. Kata çizesim girişesim geldiiii. Bu ne yaa. Biraz saygısız sanırım ama seni gaza getirdiği kesin...

Gunaydiiinn. İzmir yolunndan selamlar efenim :-)
Bugunun komiki "dukanda az yemenin iyibisey oldugunu sananlar"a gelsin :p

oyoyoyoyy kuzuum izmir yollarındaymışşşş,açtım kollarım bekliyorum bebişimmm:KK52:

kuzuum resimlerde süpper görünüyorsun,sen giymeyeceksin de kim giyecek bikiniyi allallaaaa:KK34:
hahahah demek laf atıyorlar,yaa tövbe yarrabbim insan onu bile özlüyormuş heeee:KK9:

Guclendirme de verilen kilolar icinde guclendirme yapiyomusuz, Yeni bir sey daha cikti. guclendirmede kilo verelim de guclendirmesi kolay:))

İlkay'ın Dukan Lezzetleri: DukanDiet.co.uk sayfasından Online Chatten bir bölüm-6,
vdmol008 : Benim doğru kilom 65,7 kg olarak belirtilmişti. Tüm talimatları harfiyet yerine getirmeme rağmen güçlendirme evresinde 3 kilo daha verdim. Bunun için bir 30 gün daha güçlendirmeyi uzatmalıyım.
sonja : merhaba Vdmol . eğer güçlendirme evresinde fazladan kilo verdi iseniz, bu verdiğiniz kilolar için de extra güçlendirme yapmalısınız. Verdiğiniz kilolar için tebrikler

hımmm bak şimcik bu olmadı,güçlendirmede verilenler için de ekstra güçlendirme yapmak gerekir mi ki,hoş ben vermedim henüz ama ekimle love düşünsün şimdilik :KK9:

ben bugün kabak tatlısı ve fırında kabak yaptım. 1 diim bal kabağı aldım. üst kısmlarını atladırcıyla karışıtırdım. biraz bekletip fırına atım. çok güze olmadı. yani dukana göre gayet iyi ama normal kabak tatlısıyla kıyaslayınca bişeye benzemiyor tabi. kabğın daha sert olan alt kısımlarını ise, ince ice doğrayıp, biraz tuz ve azıcık zeytinyağıyla harmanladım. yğlı kağıt serdiğim tepsiye döktüm ve çok kızgın fırında pişirdim. yanına da yoğurt pul biber, nane kimyon, kekik ve 1 diş sarımsakla sos yaptım. çok çok lezzetli bir yemek oldu. lezzet olarak patates kızartmasıyla havuç arası bişey. yalnız kafama birşey takıldı, bu bal kabağı serbest mi gerçekten. bu kadar tatlı olduğuna göre ya şeker ya nişasta içer miyor mu?

cevaplarınız için sağolun kızlar. balkabağının adını izinliler listesinde gördüğümü hatırlıyorum ama geçen gün hindistan cevizi ile ilgili benzer bir hataya düştükten sonra endişelendim doğrusu.
bundan sonra hafada 1-2 yerim ben bunu sebze günlerimde. gerçekten çok lezzetli birşey oldu. hem atıştırmalık olarak da yenir. ayrıca lifli olduğu için bağırsaklara da iyi. yani popo kaldıran tayt gibi hem güzel hem akıllı :-))))

aliyem balkabağı yiyebiliyoruz hatta aylar evvel ben demiştim burda balkabağı tatlısı yapsak diye ama sonra kendim de unutmuşum:KK1:
şimdi çok pis aklıma düşürdünüz,h.sonu yapayım mutlaka.bu arada patates gibi olan kısmını merak ettim onu da deneyeceğim:KK56:
surimi cips yaptım beğenmedim mesela ama bu daha güzel olur gibi geldi:KK33:

selam canlar..
Benim günlerdir hep aynı şeyleri yemekten canım sıkıldı artık ,alternatif dukan tatlıları falan beceremediğim için yapamıyorum da vakit de bulamıyorum zaten :KK43:
rüyalarıma giriyolar artık mesela dün gece çaylı pasta mı ıslak kek mi ne öyle bişey dukan sitesinde akıllara zarar bişey onu gördüm rüyamdaa offffffff :)))

Bunun üzerine az önce migrosa uğradım..diabetikler bölümü diye bi raf gördüm..sizin bahsettiğiniz tatlandırıcılar falan satılıyor bi de anlamadığım muhallebi gibi şeylerin yanında kocaman bir kavanoz ŞEKERSİZ SARELLE gördüm:KK52::KK52::KK52: çikolata krizlerine karşı onlardan tüketen var mı aranızda,size bi danışmadan almak istemedim..:44:

tabi yeni keşfettiğim ürünler de var eklerin light supangle ve light keşkülü..yine üzerinde şeker içermez yazıyodu ve bunlardan aldım ama yemedim henüz..geçengün başıma gelen nescafe faciasından sonra şimdilik sınırlı izinli tüketmiyorum.bi kaç güne yiyebilirim..

diğer bi ürün light ICE TEA :) onu da hemen aldım çünkü bayılırım kendisine..:)

sonracığıma ŞEKERSİZ portakallı niğde gazozu buldum:KK52::KK52: ona da bayılırım :)

en son olarak daaa dimes light üzüm suyu buldum (bu bana pek masum gelmedi ama küçük bi çay bardağı içilebilir sanırım,ya da güçlendirmede içilebilir)

Bunların hepsiyle yeni tanıştım,benn light içecek diyince bi tek light kolayı bilirdim ve kolayı da hiç sevmem ve tüketmem...bunlar güzel oldu benim için...:)
her gün yumurta yoğurt ve ton balığından başka bişeycik yiyemeyen benim için
Bu yazdıklarımla ilgili yorumlarınızı ve ya yorumlarınızııı bekliyorummmmmm :)

bugün 8 kmlik yürüyüşümün ardından gayet kazasız belasız bi gün atlattım ..(pazar günleri benim için hep tehlike taşır :):KK1:

Şimdi de callenime geçiyorummm:emir_bebek:

canım hayırrrrr,kesinlikle diyet sarelleyi yiyemezsin :KK20:
ben de gördüm geçen gün migrosta ama içeriğine baktığımda ne kadar tehlikeli olduğunu farkettim.bu ürünler diyabetikler için yani şekersiz ama yağ oranları çok yüksek:KK19: düşün li ben güçlendirmede olmam rağmen elimden nasıl bırakacağımı şaşırdım:KK34:
bu arada o dediğiniz perlego muydu o çikolataya baktım migrosta,o marka yoktu ama başka vardı.yine de yağ oranı falan içime sinmedi almadım:KK50:

Merhaba Merve,

İstanbul Kalamış'ta "tatlı huzur" adlı bir cafe var, ducan yiyecekleri ikram ediliyor. Hoş bir ambiansı var, hsonu arkadaş toplantıları veya brunch lar için mükemmel. Elbette İstanbul'da ikamet ediyorsan?Telefon ile sipariş ya da eve götürmelik olarak da satın alabiliyorsun! :) yani birileri senden önce düşünmüş kuzucum..
Neyse, başarılar ve sevgiler diliyorum..
Aslı

canlar kalamıştaki dukan usulü cafede sadece tiramisu ve cheesecake var,başka da dukan usulü bişey yok:KK50:
yani ben hala dukan cafe projemizi gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum:21:

günaydın canimcım hiç tartılmayaydın iyidi..duramadın ama demi..2 gün daha bekle vücut bi kendine gelsin :)

duramam ki ben tartılmadan,her gün mutlaka tartılıyorum ama ben bunun kötü bişey olduğunu düşünmüyorum,aksine + gördüğümde yanlışımı bulmaya çalışıp kendimi durduruyorum.yemek olarak yanlış bişey yemedim bu aralar,balık yedim hep.geçen gün ödülümde de fajitas yedim o da masumdu.ama bu ara tatlı olayını abarttım regliden dolayı sanırım.
mesela c.tesi 7.5 aylık diyetimde ilk defa algidanın light dondurmasını aldım.evde 3 top kadar koyup yedim.sonra o hep aklımdaydı çıkardım kutuyu aldım kucağıma durduramadım kendimi,bitmesine çok az kala bırakabildim elimden:KK50:
light da olsa yapmamalıydım biliyorum ama çok özlemişim yedim valla.sonra dün ilk kez armut yedim 1 meyve hakkım yerine.sonra da kurutulmuş hindistan cevizi almıştım azcık ondan yedim çerez gibi derken kutuyu bitirmişim 150 gr falandır sanıyorum:KK14:
işte güçlendirmenin bu tarafı tehlikeli biraz.hiç kaçamaksız devam ettiğin yolda sonra birden kapı açılınca onu elinin tersiyle kapatamıyorsun işte:KK19: böyle yavaş yavaş kapatıp kapatana kadar birkaç küçük yaramazlık yapabiliyorsun.
neyse sorun yok neticede yağlı hamurlu falan bişey yemedim.bu haftayı sıkı tutup atarım onları ama koruma gelse bir an önce iyi olacak :KK33: bugün öğlen annecim börülce yemeği yaptı bana yağsız onu yicem akşama da yarım palamut:KK56:
Off benimde favorim o. Acil durumlarda tost benim kurtarıcım oluyor. hemde kocaman olduğundan acayip tok tutuyorrr...

Evett evett hemen rutine girelim. Bugün CALLEN harekatını başlatıyorum. Zaten aramızda acayip çıtırlar var Callen delisi. Be 1 haftadır düzenli yapıyorlar. Varmı bugün başlarım ve her gün yaparım diyenn. Hadi hep birlikte başlayalım...

Süpersin tatlımmmm...

Ohh bir callen ci daha. Ben bir kaç haftadır calleni aksattım ama dukan egzersizlerinden vazgeçmedim ALLAHTAN. Ama hafta sonu aldığım tepkiler acayip gaza geitrdi beni.
Birde benim normalde seyirim bu ay sonu bitmeliydi. Ama içtiğim içkiler beni yavaşlattığı için en az daha 2 ay var gibi. Bunu exelde yaptığım tablonun sonuna gelince anladım :KK43:
Neysee sporu arttırma zamanı geldi artık.

Şimdilik aklı başında değl benceee :)
Walla kendi kaşındı ben bişey yapmadım masum masum saç savurdum oturduğumuz masadaaa :)

Var olmazmı KK DUkancıları diye ama sayfa gizliii :)
Nesli sorumlu bakanımız. Ona mesaj atarsan senide sınava alır. Bu arada herkesi almıyoruz önce onay gerekiyorr. Benden onay tamamdırrrrr. :)

Süpersin yaaa valla gurur duydummmmm

Bir ara Callen teyzeyle Dukan amcayı everelim dedik ama hem Medesa kızdı o benim diye hemde teyze vefat ettiiii :KK43:

Sen bu yaz ipli bikini bile giyersinnnn harika oldunnn

Maşallah kuzumaaa.
Gazdır gaz. Bende var hemde hazımsızlık. Siz buluşacağınız için olabilirmi acaba bendekinin sebebiiii

Poffff..

heee benim kocişimi başkalarına kertmeyin bakiiim,hem kadın ölmüş gitmiş,mis gibi adamı o kadına mı layık gördünüz burda ben dururken :21: nasıl geçti kız yeni çocukla h.sonun ?
ben de sabah otobüste bir çocuk gördüm ay çok hoştu ama otobüs yolcusu değildi tipinden belliydi:KK23:
ayakta karşılıklı duruyorduk.bu şoförler de olur olmaz yerlerde fren yaparlar niye ben çocukla karşılıklı dururken fren yapmaz ki,yapışsaydım çocuğun üstüne tanışma vesilesi olsaydı sonra benim callen yapıp pelvis çalışasım gelseydi otobüsün direklerinde:KK9::KK9:

günaydın herkese

arkadaşlar iyi ki kk var iyi ki burası var yoksa hayatta başlayamazdım ben bu diyete.:))))

şimdi ben ve gene sorularım..

atak evrem 3 gündü ben 4 güne tamamlayarak bugün seyir evresine geçmiş bulunuyorum diyorum ki mesela
sabah 1 yumurta 1 salatalık 1 domates 1 dilim jambom ve biraz peynir,
öğlen 1 porsiyon kuşbaşı çöp şiş, 1 ayran
ikindi gibi biraz yoğurt
akşamda mantarlı kırmızı biberli tavuk ayran içsem tabi bu arada şu yulaf kepeği belasını da ekmek yapıp yesem
uygun mudur acep seyir evresi için... bilgilerinize efenimmm...:nazar::nazar::nazar:

canım güzel olmuş menün şimdiden afiyet olsun :KK56:

Günaydın güzelller..

springsmile.gif

kuzuuum günaydıııın,ablacınla eniştecin için inşallah dilediğiniz gibi olur.çok zor ayrı şehirlerde olmak yaa,tez vakitte kavuşurlar inşallah aminnnn,öp bakiiim benii :KK54:

Günaydın canlarım :KK71:
hepimize enerjik, bol -'li güzel bir hafta diliyorummmm :KK1:

Önümüzdeki ay düğün var eşimin kuzeni evleniyor ve gelin kızımız daha 2 gün önce geldi Almanya'dan, hiç hazırlıkları yok çok işimiz var anlaşılan, gelinlik dikilmesi gerekiyor hazır alamaz kilolu Ankara'da gelinlikçi önerisi olan olursa sevinirim :))

Sohbetiniz bol olsun kızlar, iyi buluşmalarrr :KK71:

Günaydın güzelller..

springsmile.gif

Amiiiiiiiiinnnn diyorum canım, Allah tez zamanda kavuştursunnnn

O spor hocasına inat zayıfla kuzummmm :KK1:

h.sonu annemlerle yazlıktaydın,dün akşam 11'e doğru geldim eve.gitmeden önce c.tesiden mayalamıştım hamurumu.
ipektoşum gecenin o vaktinde senin söylediğin poğaçayı yaptım bööğğğ çok kötü oldu be yaaa:KK51:
ben böyle pufidik bişey olcak sandım,maya tadı da hissediliyor,bir de sanki müthiş yapacakmışım gibi çift ölçü yaptım 16 kaşık falan yani neyse yicem mecburen :KK50: belki benim mini fırının azizliğidir bilemiyorum.
bir de saçıma turp kürü yapayım dedim,koydum turplar kaynıyordu ben de başka işlerle meşguldüm bir de baktım tencerenin dibi tutmuş iyi mi,yine de su ekledim falan yaptım öyle yanık kokulu turpu kafama.bi uyuzluk vardı dün bende ya anlamadım ters gitti herşey neyse sonra duşa girdim abdest aldım rahatladım,bundan sonra işlere başlamadan önce duşa gireyim bari :KK9:
ama günün güzel gelişmesini paylaşayım;az önce çay saatiydi çaya çıktım yürüyorum bir baktım bizim katçı bayanlardan biri diyor aaa siz noldunuz böyle,ayy ne kadar kilo verdiniz yaaa.genelde otururken görüyordum böyle ayakta görünce şok oldum,vermeyin artık daha fazla kilo,hatta bence alın bile biraz dedi:KK76::KK24::21:
ayyy haftaya daha güzel bir motivasyonla başlanamazdı heralde,çok hoşuma gitti vallahi:KK33:

Günaydin Dukancanlar..:KK16:

Güzel bir hafta olur insallah hepimiz icin..Bizim gecen hafta okullarimiz tatildi bu hafta yine kaldigimiz yerden maratona devam ediyoruz..Tartida eksileriniz bol olsun..:21: :KK54:

kusummmm günaydinnnnnn...netto ya kos kos kos 3 paket seelachsfilet 3 euro mu ne:KK52::KK52:

kusum güzeller güzelli bulasik suyummmm ah bende bi gaza gelsem söyle birakmadan 2 ay sporumu yapsam eyi olcak iradenae hayranim öpüyorum mincikliyorum

gunaydınnnn:KK3:

motıvasyonun ve eksilerin göklerde olduğu bir hafta olması dileğiyleee..:KK8::KK8:

ben dun 90,6 cıkmıstım bu sabah tartılmaya fırsatım olmadı.. az oncede bır kupa çay eşliğinde birkaç çatal peynır yedım..:KK56: pek yeme ıstegı olmuyor bende sabahları... keşke akşamda olmasa:KK31:

birde neredeyse dort gundur wc yede çıkamadım:26: buda etkılıyor tabı benı.. ancak bu form çaylarından içersem duzenlı hergun cıkıyorum.. reglmde dun bıttı.. bakalım nasıl bır hafta olacak.

haaa unutmadan 2 adet mandalınada yemeye basladım.. bakalım nasıl bır degısıklık yapacak:KK9:

şimdi çalışalım paramızı hak edelim görüşürüz...:KK3:

kusiiiii bende öyleyim yaaa tuvalet sorunu yasiyorum gecen hafta korkmustum circir mi oldum deyi bu hafta böyle suyu abartmam lazim birazcik

günaydin tatliskoooom yaa resim cekin nolurrr cok merak ederimmmmm dün nesli alis le olan resimleri paylasmis zaten :KK50: cok kiskandim

Callen abla öldü mü ya anaa :KK43::KK43:
zaten görüntüler yıllar yıllar öncesinden çekilmiş gibi..

yanaklarını mıncıramıycam demekki :KK43:

icimizde yasatalim mervos:KK9::KK8: callan yapa yapa yasasiiin

Günaydın güzelller..

springsmile.gif

amiiiiin insallah olurda o yavrucakta babasini özlemeeeez:KK43:

anaaam o spor hocasina kil oldum ya ben simdi :KK47: onun inadina 90-60-90 ol yavruuu ukala dümbelegi

X