Gunaydiiinn. İzmir yolunndan selamlar efenim
Bugunun komiki "dukanda az yemenin iyibisey oldugunu sananlar"a gelsin
oyoyoyoyy kuzuum izmir yollarındaymışşşş,açtım kollarım bekliyorum bebişimmm
Günaydın dukan güzelleriiii
Yeni yazıldığım spor salonunda eksiksiz spor yaptım beeeen, tebrikleri alayım
Bugün de akşam gideceğim ama bu hafta geçen haftadan daha çok kalıp setleri artırıp seneye yaza süper bir vücutla ortalıklarda salınacağım. Geçen sene hayalim diz üstü çizme giymekti, gerçekleştirdim. Bu seneki hayalim de bikini giymek olsun zuhahahahaha (İmkansız ama neden olmasın da diyorum
)
Uzun zamandır görmediğim kuzenim dün şoka girdi nooldu sana diye :) Dukan mucizesi dedim :)
Artık kendimi güzel hissediyorum be yaaaaa özgüvenim yerlerdeyken şimdi güzelim ben diyorum, ayyyy bunu da paylaşmadan duramiciiiiim tanımadığım karşı cinsten iltifat bile alır oldum (laf atıyorlar demiyorum kibarlığımı seveyim
)
kuzuum resimlerde süpper görünüyorsun,sen giymeyeceksin de kim giyecek bikiniyi allallaaaa
hahahah demek laf atıyorlar,yaa tövbe yarrabbim insan onu bile özlüyormuş heeee
Guclendirme de verilen kilolar icinde guclendirme yapiyomusuz, Yeni bir sey daha cikti. guclendirmede kilo verelim de guclendirmesi kolay:))
İlkay'ın Dukan Lezzetleri: DukanDiet.co.uk sayfasından Online Chatten bir bölüm-6, vdmol008 : Benim doğru kilom 65,7 kg olarak belirtilmişti. Tüm talimatları harfiyet yerine getirmeme rağmen güçlendirme evresinde 3 kilo daha verdim. Bunun için bir 30 gün daha güçlendirmeyi uzatmalıyım.
sonja : merhaba Vdmol . eğer güçlendirme evresinde fazladan kilo verdi iseniz, bu verdiğiniz kilolar için de extra güçlendirme yapmalısınız. Verdiğiniz kilolar için tebrikler
hımmm bak şimcik bu olmadı,güçlendirmede verilenler için de ekstra güçlendirme yapmak gerekir mi ki,hoş ben vermedim henüz ama ekimle love düşünsün şimdilik
ben bugün kabak tatlısı ve fırında kabak yaptım. 1 diim bal kabağı aldım. üst kısmlarını atladırcıyla karışıtırdım. biraz bekletip fırına atım. çok güze olmadı. yani dukana göre gayet iyi ama normal kabak tatlısıyla kıyaslayınca bişeye benzemiyor tabi. kabğın daha sert olan alt kısımlarını ise, ince ice doğrayıp, biraz tuz ve azıcık zeytinyağıyla harmanladım. yğlı kağıt serdiğim tepsiye döktüm ve çok kızgın fırında pişirdim. yanına da yoğurt pul biber, nane kimyon, kekik ve 1 diş sarımsakla sos yaptım. çok çok lezzetli bir yemek oldu. lezzet olarak patates kızartmasıyla havuç arası bişey. yalnız kafama birşey takıldı, bu bal kabağı serbest mi gerçekten. bu kadar tatlı olduğuna göre ya şeker ya nişasta içer miyor mu?
cevaplarınız için sağolun kızlar. balkabağının adını izinliler listesinde gördüğümü hatırlıyorum ama geçen gün hindistan cevizi ile ilgili benzer bir hataya düştükten sonra endişelendim doğrusu.
bundan sonra hafada 1-2 yerim ben bunu sebze günlerimde. gerçekten çok lezzetli birşey oldu. hem atıştırmalık olarak da yenir. ayrıca lifli olduğu için bağırsaklara da iyi. yani popo kaldıran tayt gibi hem güzel hem akıllı
)))
aliyem balkabağı yiyebiliyoruz hatta aylar evvel ben demiştim burda balkabağı tatlısı yapsak diye ama sonra kendim de unutmuşum
şimdi çok pis aklıma düşürdünüz,h.sonu yapayım mutlaka.bu arada patates gibi olan kısmını merak ettim onu da deneyeceğim
surimi cips yaptım beğenmedim mesela ama bu daha güzel olur gibi geldi
selam canlar..
Benim günlerdir hep aynı şeyleri yemekten canım sıkıldı artık ,alternatif dukan tatlıları falan beceremediğim için yapamıyorum da vakit de bulamıyorum zaten
rüyalarıma giriyolar artık mesela dün gece çaylı pasta mı ıslak kek mi ne öyle bişey dukan sitesinde akıllara zarar bişey onu gördüm rüyamdaa offffffff :)))
Bunun üzerine az önce migrosa uğradım..diabetikler bölümü diye bi raf gördüm..sizin bahsettiğiniz tatlandırıcılar falan satılıyor bi de anlamadığım muhallebi gibi şeylerin yanında kocaman bir kavanoz ŞEKERSİZ SARELLE gördüm çikolata krizlerine karşı onlardan tüketen var mı aranızda,size bi danışmadan almak istemedim..:44:
tabi yeni keşfettiğim ürünler de var eklerin light supangle ve light keşkülü..yine üzerinde şeker içermez yazıyodu ve bunlardan aldım ama yemedim henüz..geçengün başıma gelen nescafe faciasından sonra şimdilik sınırlı izinli tüketmiyorum.bi kaç güne yiyebilirim..
diğer bi ürün light ICE TEA :) onu da hemen aldım çünkü bayılırım kendisine..:)
sonracığıma ŞEKERSİZ portakallı niğde gazozu buldum ona da bayılırım :)
en son olarak daaa dimes light üzüm suyu buldum (bu bana pek masum gelmedi ama küçük bi çay bardağı içilebilir sanırım,ya da güçlendirmede içilebilir)
Bunların hepsiyle yeni tanıştım,benn light içecek diyince bi tek light kolayı bilirdim ve kolayı da hiç sevmem ve tüketmem...bunlar güzel oldu benim için...:)
her gün yumurta yoğurt ve ton balığından başka bişeycik yiyemeyen benim için
Bu yazdıklarımla ilgili yorumlarınızı ve ya yorumlarınızııı bekliyorummmmmm :)
bugün 8 kmlik yürüyüşümün ardından gayet kazasız belasız bi gün atlattım ..(pazar günleri benim için hep tehlike taşır :)
Şimdi de callenime geçiyorummm
canım hayırrrrr,kesinlikle diyet sarelleyi yiyemezsin
ben de gördüm geçen gün migrosta ama içeriğine baktığımda ne kadar tehlikeli olduğunu farkettim.bu ürünler diyabetikler için yani şekersiz ama yağ oranları çok yüksek
düşün li ben güçlendirmede olmam rağmen elimden nasıl bırakacağımı şaşırdım
bu arada o dediğiniz perlego muydu o çikolataya baktım migrosta,o marka yoktu ama başka vardı.yine de yağ oranı falan içime sinmedi almadım
Merhaba Merve,
İstanbul Kalamış'ta "tatlı huzur" adlı bir cafe var, ducan yiyecekleri ikram ediliyor. Hoş bir ambiansı var, hsonu arkadaş toplantıları veya brunch lar için mükemmel. Elbette İstanbul'da ikamet ediyorsan?Telefon ile sipariş ya da eve götürmelik olarak da satın alabiliyorsun! :) yani birileri senden önce düşünmüş kuzucum..
Neyse, başarılar ve sevgiler diliyorum..
Aslı
canlar kalamıştaki dukan usulü cafede sadece tiramisu ve cheesecake var,başka da dukan usulü bişey yok
yani ben hala dukan cafe projemizi gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum
günaydın canimcım hiç tartılmayaydın iyidi..duramadın ama demi..2 gün daha bekle vücut bi kendine gelsin :)
duramam ki ben tartılmadan,her gün mutlaka tartılıyorum ama ben bunun kötü bişey olduğunu düşünmüyorum,aksine + gördüğümde yanlışımı bulmaya çalışıp kendimi durduruyorum.yemek olarak yanlış bişey yemedim bu aralar,balık yedim hep.geçen gün ödülümde de fajitas yedim o da masumdu.ama bu ara tatlı olayını abarttım regliden dolayı sanırım.
mesela c.tesi 7.5 aylık diyetimde ilk defa algidanın light dondurmasını aldım.evde 3 top kadar koyup yedim.sonra o hep aklımdaydı çıkardım kutuyu aldım kucağıma durduramadım kendimi,bitmesine çok az kala bırakabildim elimden
light da olsa yapmamalıydım biliyorum ama çok özlemişim yedim valla.sonra dün ilk kez armut yedim 1 meyve hakkım yerine.sonra da kurutulmuş hindistan cevizi almıştım azcık ondan yedim çerez gibi derken kutuyu bitirmişim 150 gr falandır sanıyorum
işte güçlendirmenin bu tarafı tehlikeli biraz.hiç kaçamaksız devam ettiğin yolda sonra birden kapı açılınca onu elinin tersiyle kapatamıyorsun işte
böyle yavaş yavaş kapatıp kapatana kadar birkaç küçük yaramazlık yapabiliyorsun.
neyse sorun yok neticede yağlı hamurlu falan bişey yemedim.bu haftayı sıkı tutup atarım onları ama koruma gelse bir an önce iyi olacak
bugün öğlen annecim börülce yemeği yaptı bana yağsız onu yicem akşama da yarım palamut
Off benimde favorim o. Acil durumlarda tost benim kurtarıcım oluyor. hemde kocaman olduğundan acayip tok tutuyorrr...
Evett evett hemen rutine girelim. Bugün CALLEN harekatını başlatıyorum. Zaten aramızda acayip çıtırlar var Callen delisi. Be 1 haftadır düzenli yapıyorlar. Varmı bugün başlarım ve her gün yaparım diyenn. Hadi hep birlikte başlayalım...
Süpersin tatlımmmm...
Ohh bir callen ci daha. Ben bir kaç haftadır calleni aksattım ama dukan egzersizlerinden vazgeçmedim ALLAHTAN. Ama hafta sonu aldığım tepkiler acayip gaza geitrdi beni.
Birde benim normalde seyirim bu ay sonu bitmeliydi. Ama içtiğim içkiler beni yavaşlattığı için en az daha 2 ay var gibi. Bunu exelde yaptığım tablonun sonuna gelince anladım
Neysee sporu arttırma zamanı geldi artık.
Şimdilik aklı başında değl benceee :)
Walla kendi kaşındı ben bişey yapmadım masum masum saç savurdum oturduğumuz masadaaa :)
Var olmazmı KK DUkancıları diye ama sayfa gizliii :)
Nesli sorumlu bakanımız. Ona mesaj atarsan senide sınava alır. Bu arada herkesi almıyoruz önce onay gerekiyorr. Benden onay tamamdırrrrr. :)
Süpersin yaaa valla gurur duydummmmm
Bir ara Callen teyzeyle Dukan amcayı everelim dedik ama hem Medesa kızdı o benim diye hemde teyze vefat ettiiii
Sen bu yaz ipli bikini bile giyersinnnn harika oldunnn
Maşallah kuzumaaa.
Gazdır gaz. Bende var hemde hazımsızlık. Siz buluşacağınız için olabilirmi acaba bendekinin sebebiiii
Poffff..
heee benim kocişimi başkalarına kertmeyin bakiiim,hem kadın ölmüş gitmiş,mis gibi adamı o kadına mı layık gördünüz burda ben dururken
nasıl geçti kız yeni çocukla h.sonun ?
ben de sabah otobüste bir çocuk gördüm ay çok hoştu ama otobüs yolcusu değildi tipinden belliydi
ayakta karşılıklı duruyorduk.bu şoförler de olur olmaz yerlerde fren yaparlar niye ben çocukla karşılıklı dururken fren yapmaz ki,yapışsaydım çocuğun üstüne tanışma vesilesi olsaydı sonra benim callen yapıp pelvis çalışasım gelseydi otobüsün direklerinde
günaydın herkese
arkadaşlar iyi ki kk var iyi ki burası var yoksa hayatta başlayamazdım ben bu diyete.:))))
şimdi ben ve gene sorularım..
atak evrem 3 gündü ben 4 güne tamamlayarak bugün seyir evresine geçmiş bulunuyorum diyorum ki mesela
sabah 1 yumurta 1 salatalık 1 domates 1 dilim jambom ve biraz peynir,
öğlen 1 porsiyon kuşbaşı çöp şiş, 1 ayran
ikindi gibi biraz yoğurt
akşamda mantarlı kırmızı biberli tavuk ayran içsem tabi bu arada şu yulaf kepeği belasını da ekmek yapıp yesem
uygun mudur acep seyir evresi için... bilgilerinize efenimmm...
canım güzel olmuş menün şimdiden afiyet olsun
Günaydın güzelller..
Ay okiyim diye bi başladım ama baktım bitcek gibi değil. Ben okuyana kadar öğlen olcak :) Bari önce bi selam verem dedim İnşallah keyifler yerindedir Hava nasıl sıcak bugün yaa :) Kasım ayındayız de mi :44: Ben memnunum valla da sadece ne giyeceğimi şaşırıyorum :S :) Güneş'in son günleri zaten (Ay karpuz mevsimi de bitiyor, son günleri, der gibi oldu bu da ) Bugün güneşe gülümsediimmm Ben çok seviyom onu. Siz de sevin :))
Çok alakasız bişi dicem. Benim ablişkom yeğenimle çook uzaklarda mecburi hizmette, eniiştem Bursa'da. Doktorlara, eğer eşi de memur değilse, eş durumu yok ne yazık ki.. (Ablam doktor). 2-3 haftada 1 ancak görüşüyorlar. Çocuk babasını özlüyor falan. Bir sürü şey işte. Eniştem de belediyede sözleşmeli. Amma velakin başbakan açıklama yapmış yine, dün gece gördüm; belediyelerdeki sözleşmelileri kadroya alcaz deyü Yine diyorum çünkü daha önce de dedi de yapmadı :S Ama eğer öyle olursa eniştem memur olcak ve eş durumu olabileceeekkk Herkesler bi amin dese Ben de herkesi öpsseeemmm :))
Bunu da araya sıkıştırdıktan sonra :)) bu arada 2 kere spora gittiimm. Bugün de ölçümleri yaptırcam bakalım. Seceresini yazarım size Diyete de seyirden devam ediyorum. Geçen hafta 4 gün protein yapmıştım kaçamaksız Yoook, artık düzgün gidiyorum Tartılmıyorum ama, bi değişiklik yok gibi hissediyorum yaa :S Karnım hala kocamaann :S anlamadım gittiii.. Neyse.. Sporla falan gitcek inşallah.. Ölçüm yaptırmadan 3 saat öncesine kadar bişey yiyip içilmiyomuş Su bileee.. su oranın çok çıkarmış yoksa falan. Aç kalcam sanırım :S :) Bi de agresif bi hocaya düştüm ki... Yakın zamanda 10 kilo verdim dedim kadına, yağdan değil kastan verdin şekerim dedi Yok diyorum, eminim, yağdan verdim. Hayır olamaz, kastan verdin dedi!! Bi de böyle sert söylüyo, ukala ukala. Ay paralıcaktım orda kadınııı!! Sonra eşim spor falan da yaptı evde. Yalnız diyet yapmadı dedi. Hmm.. yürüyüş plates falan var mıydı dedi. Evet dedim ben dee.. Hmm tamam ozaman dedi. Geriii!! Cahil bişi sandı beni herhal. Sigara içiyo musun dedi, (orda anketteki soruluarı soruyo) arkasından eveeett diye kendi cevapladı A aaa! Hayıırr!! dedim. Onu nerden çıkardınız ki, tipim öyle mi gösteriyo dedim. Sırıttı manyak :S Bişi demedi. Onun inadına kilo vercem yaa Beceriksiz bişi sandı ben heralde. Taktik mi acaba
Haydi kızlar ben hem yazılanları okiyim hem işime bakmaya çalışiyiimm İyi haftalaaaarrr
kuzuuum günaydıııın,ablacınla eniştecin için inşallah dilediğiniz gibi olur.çok zor ayrı şehirlerde olmak yaa,tez vakitte kavuşurlar inşallah aminnnn,öp bakiiim benii