Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla yazdıklarınızı okudukça heyecanlanıyorum.benim de gelse de kitabım başlasam şu diyete
ben senin çizelgene takıldımda 46 kiloya neden düşmek istiyorsun![]()
valla yazdıklarınızı okudukça heyecanlanıyorum.benim de gelse de kitabım başlasam şu diyete
hadi hadi sen başla zaten 700 sayfaymış hepsini 2 günde okuyamazsın değil mi?))
Forumde her htiyacın olan şey var zaten, ayrıca dukan diyeti diye google dan girip bilgi edinebilirsin.-))
kofteyi yagsiz kiymaylami yapiosun cnm baska ne koyyosun icine:26:
48 bile olsa iyi ama ben yine de 46 olsa fena olmaz diyorum.
evet
yagsız kıyma, hatta ben evde yaptığım kasap usulu tavuk kıyma da kattım.tavuk gögsünü bıcakla ince ince kıyıyorum. kurban bayramından buzlukta keçi kıyması vardı onuda ekledim.. harika oldu ..
bu kıymaları tuz karabiber pulbiber rendelenmiş sogan ve yumurta sarısı ile iyice yoguruyorum. ekmek için olmadığı için biraz cıvık oluyor ama kabın agzını poşetle iyice sarıp bi gece dolapta bekletince köfte hamuru kıvam alıyor daha güzel şekil alıyor.
poşetle yada streç filmle sarmassan dolabını kokutur ona göre![]()
canım öncelikle çok geçmiş olsun.sağlık herşeyden daha önemli tabiki.ama gel şunu 50 yapalım düz hesap olsun boyun uzunsa güzel durmaz.kız dediğin azcık etli butlu olsun![]()
yolandacım evlere servis yapıyormusun.![]()
kızlarrrr
az önce doktordan geldim bu arada tansiyon hala 15 ler 14 lerde uçuyo
diyetimin ismini vermedim ama protein ağırlıklı bi diyet dedim. sakın ha dedi artık tıp dünyası
protein diyetini önermiyor. dedim cuma günü bıraktım. sakın başlama dedi tam 24 tane test-tahlil
istedi cuma günü yaptırıcam artık. bakalım sonuç ne olacak
kızlarrrr
az önce doktordan geldim bu arada tansiyon hala 15 ler 14 lerde uçuyo
diyetimin ismini vermedim ama protein ağırlıklı bi diyet dedim. sakın ha dedi artık tıp dünyası
protein diyetini önermiyor. dedim cuma günü bıraktım. sakın başlama dedi tam 24 tane test-tahlil
istedi cuma günü yaptırıcam artık. bakalım sonuç ne olacak
Aciktikca yiyorsun canim,sabah kahvaltni yap guzelce sonra kendine gore duzen yap..su kadar yemelisin diye bir olcu yok..balik ve kabuklu deniz urunleri yiyebilirsin.
Bence gayet net anlamışsın, miktarlar da sana kalmış ( yine de çok abartıp kolesterolü azdırmayalım nu sefer de))
dogru anlamıssın cnm. yeıdgın hazır gıdalarda yag 10% gecmeyecek hatta tam yagsız olcak..seyırıde sana kalmıs 1+1 5+5 onerıyo dukan. seyırde sebzelı gunlerde 2 ogun sebze +proteın 1 ogun sırf proteın olacak.
merhaba kızlar
sabah gıremedım
ama tartıda gozlerıme yıne ınanamadım
bol bol yıyıp ıcmeme ragmen 1,5 kılo daha vermısım
ve korkttum kızlar ya
kıtapta 5 gunluk atak donemde en fazla 5 dıyordu oda obezlerde
benım3.gunum ce 3,5 kılo oldu
bısey olmaz dımı kızlar yaaa
:18::18::18:
merhaba kızlar
sabah gıremedım
ama tartıda gozlerıme yıne ınanamadım