Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben senin çizelgene takıldımda 46 kiloya neden düşmek istiyorsun:53:

canım üniversiteye ilk başladığımda o kilodaydım ve gayet sağlıklıydım.şimdi bel fıtığı sorunum var ve kilo vermem gerekiyor öyle 3-4 kiloyla olcak birşey de değil hem bacaklarıma vuruyor hem belime ağrısı.doktor kilo ver dedi.46 kiloyken böyle sorunlarım da yoktu o yüzden

valla yazdıklarınızı okudukça heyecanlanıyorum.benim de gelse de kitabım başlasam şu diyete

hadi hadi sen başla zaten 700 sayfaymış hepsini 2 günde okuyamazsın değil mi?:-)))
Forumde her htiyacın olan şey var zaten, ayrıca dukan diyeti diye google dan girip bilgi edinebilirsin.-))

hadi hadi sen başla zaten 700 sayfaymış hepsini 2 günde okuyamazsın değil mi?:-)))
Forumde her htiyacın olan şey var zaten, ayrıca dukan diyeti diye google dan girip bilgi edinebilirsin.-))

okurum okurum sen merak etme.valla ben de kitapsız başlamak istiyordum ama kitapı okumamı tavsiye eden arkadaşlar olunca verdim siparişi

kofteyi yagsiz kiymaylami yapiosun cnm baska ne koyyosun icine:26:

evet
yagsız kıyma, hatta ben evde yaptığım kasap usulu tavuk kıyma da kattım.tavuk gögsünü bıcakla ince ince kıyıyorum. kurban bayramından buzlukta keçi kıyması vardı onuda ekledim.. harika oldu ..
bu kıymaları tuz karabiber pulbiber rendelenmiş sogan ve yumurta sarısı ile iyice yoguruyorum. ekmek için olmadığı için biraz cıvık oluyor ama kabın agzını poşetle iyice sarıp bi gece dolapta bekletince köfte hamuru kıvam alıyor daha güzel şekil alıyor.
poşetle yada streç filmle sarmassan dolabını kokutur ona göre :34:

evet
yagsız kıyma, hatta ben evde yaptığım kasap usulu tavuk kıyma da kattım.tavuk gögsünü bıcakla ince ince kıyıyorum. kurban bayramından buzlukta keçi kıyması vardı onuda ekledim.. harika oldu ..
bu kıymaları tuz karabiber pulbiber rendelenmiş sogan ve yumurta sarısı ile iyice yoguruyorum. ekmek için olmadığı için biraz cıvık oluyor ama kabın agzını poşetle iyice sarıp bi gece dolapta bekletince köfte hamuru kıvam alıyor daha güzel şekil alıyor.
poşetle yada streç filmle sarmassan dolabını kokutur ona göre :34:

yolandacım evlere servis yapıyormusun.:9:

merhaba kızlar
sabah gıremedım
ama tartıda gozlerıme yıne ınanamadım
bol bol yıyıp ıcmeme ragmen 1,5 kılo daha vermısım
ve korkttum kızlar ya
kıtapta 5 gunluk atak donemde en fazla 5 dıyordu oda obezlerde

benım3.gunum ce 3,5 kılo oldu
bısey olmaz dımı kızlar yaaa
:18::18::18:

kızlarrrr
az önce doktordan geldim bu arada tansiyon hala 15 ler 14 lerde uçuyo
diyetimin ismini vermedim ama protein ağırlıklı bi diyet dedim. sakın ha dedi artık tıp dünyası
protein diyetini önermiyor. dedim cuma günü bıraktım. sakın başlama dedi tam 24 tane test-tahlil
istedi cuma günü yaptırıcam artık. bakalım sonuç ne olacak

kızlarrrr
diyetimin ismini vermedim ama protein ağırlıklı bi diyet dedim. sakın ha dedi artık tıp dünyası
protein diyetini önermiyor. dedim cuma günü bıraktım. sakın başlama dedi tam 24 tane test-tahlil

o o!!! Sinyaller?????

kızlarrrr

canım gecmıs olsun yaa
benımde tansıyonum yukesktı ama tuzu kestım dıyete basladım gectı
bende sabah dr. a gıttım kızlar
butun testlerım normal cıktı cok sevındım

Aciktikca yiyorsun canim,sabah kahvaltni yap guzelce sonra kendine gore duzen yap..su kadar yemelisin diye bir olcu yok..balik ve kabuklu deniz urunleri yiyebilirsin.

Bence gayet net anlamışsın, miktarlar da sana kalmış ( yine de çok abartıp kolesterolü azdırmayalım nu sefer de):-))

dogru anlamıssın cnm. yeıdgın hazır gıdalarda yag 10% gecmeyecek hatta tam yagsız olcak..seyırıde sana kalmıs 1+1 5+5 onerıyo dukan. seyırde sebzelı gunlerde 2 ogun sebze +proteın 1 ogun sırf proteın olacak.

cevaplar için teşekkür ederim:16:..peki bu diyette yağ sıfır mı..h:8:iç bir şeye hiç bir şekilde katılmayacakmı sebze yemeği falan yaparken

merhaba kızlar
sabah gıremedım
ve korkttum kızlar ya

kilon kaç ? çok kiloluysan bence normal. ama çogu sudandır. endişelenme p+s dönemine geçince bir kısmı geri gelir :1:

merhaba kızlar
sabah gıremedım
ve korkttum kızlar ya

ödemin vardır cnm..ben çok zor kilo veririm..10 gün atak yapsam bile 2 kilo verirmiyim bilmem:60:

Back