Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:64:öncelikle sana şunu soracam bende dymuştum ibrahim saraçoğlundan limon ve maydonozu sen yapmışsın işe yaradımı bırakınca fark ettinmi bende yapmayı düşünüyorumda cevap yazarsan sevinirim bide ekrana mesala şundan alıntı yapıp kendi sayfanıza ekliyorsunuz onu nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız iyi olur bu arada taşlık için soruma cevap verenlere teşekkür ederim.bide sormuşlar verilecek kilosu 10 kilodan fazla olan yok galiba diye ama benimki çok daha fazla bende çıktım bu yola allah yardımcımız olsun......:64:

önce 2.soruna cevap vereyim.mesela ben senin bu mesajına cevap verirken ,senin mesajının bittiği yerde(pembe çerçevenin en altında)alıntı ile cevapla diye bir ibare var oraya tıklayıp mesajını yazınca otomatik olarak çıkıyo...maydanoza gelince saraçoğlu gün yapıp 1 hafta ara verin demişti.biz türkler herşeyi abartırız ya ben de 1 ay içip 15 gün ara verdim:52::52::52::52:gerçekten faydasını gördüm hem zinde hissediyosun kendini hem de idrar söktürüyo,büyük tuvalete bu arada hiç zorlanmadım.daha önce diyetisyenim demişti ama nedense o limonu maydanoza sık ye demişti öyle yiyemedim valla:50::50::50:saraçoğlu 1 aydan sonraki kürlerde yağ yakmaya başlarsınız dedi herhalde dukanla beraber olunca çok işe yaradı ayrıca ben 1 ayda 9 kilo verdim daha verilecek 11 kilom var

herkeze merhaba öncelikle

ben iki doğum yaptıktan sonra 93 kiloydum ve diyet yapmaya karar verdim akapunktur denedim 5 ay kadar 15 kilo verdim daha sonrası bıraktım sonra dukana başladım şu anda 67,5 kiloyum ve yaklaşık 9 ayda 25,5 kilo verdim ve hale azimle devam ediyorum artık o kadar memnum ki hayatımda rahat bir nefes alabiliyorum ben dukanın kitabını alarak başladım ve sürekli okuyorum kepeği hiç kullanmadım şu anda 3. dönemdeyim bazı merek ettiğim konular var yaz gelmesi dolasıyla diyet dondurma yiyiyormusunuz diyet bisküler falan diyet olan herşeyi kullanıyormusunuz bilen varsa anlatabilirmi kitapta herşey fransızlara uygulanmış

tek kelimeyle pes diyorum.bravo valla.ay...pardon öncelikle sana da merhaba ama şaşırdım kaldım bizi boş bırakma anlat arkadaşım anlat:65::65::65::65::65::65:

Diyetin ilk günündeyim ve şu anda öğle yemeği olarak GNC'den aldığım Protein Shake içiyorum belki çok sağlıklı değil ama işyerinde protein bulmam imkansız olduğundan atak evresinde bunu kullanmaya karar verdim bakalım akşama kadar ne yapacağım :)

canım bende çalışıyorum ama yanımda bişiler getiriyorum. süt yoort köfte tavuk vs. yani protein tozu içmek zorunda deilsin bence

bilmiorum cnm ayin 5 de regl olcam ondanmi dersin daha 4 gun var ama:1: sanki cok yavas gidiorum ben kilo vermede bugun 9.gunum bu diyette 1.5 kilo verdim 63.6yla basladim 62.1 im bugun itibariyle :37: kitabim yok hatami yapiorum bir yerlerde acaba:14:

hah şimdi oldu. regl öncesi su tutar vucut. bir kiloya kadar hatta daha çok. ben de su aldım geçen verdim işte. regl sonrasına kadar ciddiye alma. bitince patır patır gidicek bak söz veriyorum

Kızlaaar bir sorum var :97:

benim şuanda 8.5 kilo fazlam var sizce seyir evresini 1+1 mi yapmalıyım yoksa 5+5 mi?

ne diyosunuz?

Bu arada 19 haziranda Abimin düğünü var o güne kadar azcık verdiğim kilolar fark edilsin istiyorum, ne zaman memlekete gitsem bütün komşular hep bir ağızdan '' ayy kilo almışın sen diye bağırmaya başlıolar'':37: ya birine dalacam :57: yada bu kiloları vericem :66:

çekememezlik var mı o komşularda çekememezlik.60 kilonun nesine diyolar kilo almışsın diyo bunlar ya kıskanç onlar kıskaaaaaançççç:69::69::69::69::69:

canım bende çalışıyorum ama yanımda bişiler getiriyorum. süt yoort köfte tavuk vs. yani protein tozu içmek zorunda deilsin bence

hah şimdi oldu. regl öncesi su tutar vucut. bir kiloya kadar hatta daha çok. ben de su aldım geçen verdim işte. regl sonrasına kadar ciddiye alma. bitince patır patır gidicek bak söz veriyorum

saol tatlim ins ins valla reglden sonra ellileri kesin vurucam ins:27::16:

bende evden getırıyrm evde hazırlıyrm burda mıkrodalga var ısıtıp yıyorum ..genelede tavuk yıyorum yogurtla. sabahta yumurta haslayıp getırıyrm.. bende regliyim bıtmke uzere gercı 1 kg fazla cıkıyrm. bakalım yarın bıtıyo ne kdr vermıs olcam.

kofteyi yagsiz kiymaylami yapiosun cnm baska ne koyyosun icine:26:

habertürkteki yazıyı okudum, ağzımı bırakıp başka yerlerimle gülesim geliyor yani:60::60:

kendi adıma söylüyorum diyete başlamadan öncesinden daha sağlıklı besleniyorum, eşim doktor, zaten sağlıksız bi durum görseydi en baştan karşı çıkardı ki kitabı kendisi de okudu...ayrıca şekerin, beyaz unun bize ne yararı vardı ki beslenmemizden çıkarınca zararı olsun, 2 side doğal değil...diyetislerin çoğu rant peşindeler, ben sadece bunu anladım bu haberden..

habertürkteki yazıyı okudum, ağzımı bırakıp başka yerlerimle gülesim geliyor yani:60::60:

kendi adıma söylüyorum diyete başlamadan öncesinden daha sağlıklı besleniyorum, eşim doktor, zaten sağlıksız bi durum görseydi en baştan karşı çıkardı ki kitabı kendisi de okudu...ayrıca şekerin, beyaz unun bize ne yararı vardı ki beslenmemizden çıkarınca zararı olsun, 2 side doğal değil...diyetislerin çoğu rant peşindeler, ben sadece bunu anladım bu haberden..

bu açıklama çok iyi oldu canım.aklında soru işareti olanlar için.

tek kelimeyle pes diyorum.bravo valla.ay...pardon öncelikle sana da merhaba ama şaşırdım kaldım bizi boş bırakma anlat arkadaşım anlat:65::65::65::65::65::65:

zayıflamak çok güzel en iyi yanı kıyafet dolabındaki herşeyin bol gelip hepsini atman süper bir duygu ben doğuma 125 kilo ile girdim boyumda 1,68 ve şuanda 67,5 kiloyum ve bundan gurur duyuyorum kendime acayip güvenim geldi eşim bana sana yeniden aşık oldum diyor :46::46::46:

bu açıklama çok iyi oldu canım.aklında soru işareti olanlar için.

bu yazıyı bende okudum ama çok takılmadım altın çilek öıkardılar bütün herkez kullanmaya başladı ve ne oldu insanlar öldü şimdide ilaç olmadan yapılan bir rejimde insanlar mutlu olurken başkalarıda kendi reklmamını yapma peşinde

bu yazıyı bende okudum ama çok takılmadım altın çilek öıkardılar bütün herkez kullanmaya başladı ve ne oldu insanlar öldü şimdide ilaç olmadan yapılan bir rejimde insanlar mutlu olurken başkalarıda kendi reklmamını yapma peşinde

kesinlikle öyle, altın çilek yetiştiricisi adam çıktı dedi yaa ürünüm ziyan olacağına keçilere yedirdim diye.:66: öve öve bitiremediler altın çileği, dünya paraydı hem de, çok acımasız bir toplumuz çoook, resmen umut tacirliği yapıyorlar:41:

Cino sana tamamen katılıyorum. Tüm diyetlerde karbonhidrat, yağ ve şeker min. ölçüde alınır, meyve bile sayıyladır ve bol su içilir. Dukan da başka bişey söylemiyor ki zaten... Bence bu ( mevsimi de geldi tabi) kimsenin diyetisyenlerin kapısını çalmayıp, diyetlerini kendi kendine yönetmeye çalışmalarına bir tepki olarak uydurulmuş. Amcam ciddi bir sistem kurmuş yürütüyor ayrıca ( netten satış, kitap falan) Bu da tabi sinek avlayan gelenekçi dyeisyenleri çıldırtıyor

Haaaaaa gelelim verilen kiloların alınmasına diyetisyenle 6 ayda 13 kg verdm ce 2 senede 16 kg aldım? Neden mi???? HAHAHAA Sizce? Tabiki ne buldumsa yedim:-))

Cino sana tamamen katılıyorum. Tüm diyetlerde karbonhidrat, yağ ve şeker min. ölçüde alınır, meyve bile sayıyladır ve bol su içilir. Dukan da başka bişey söylemiyor ki zaten... Bence bu ( mevsimi de geldi tabi) kimsenin diyetisyenlerin kapısını çalmayıp, diyetlerini kendi kendine yönetmeye çalışmalarına bir tepki olarak uydurulmuş. Amcam ciddi bir sistem kurmuş yürütüyor ayrıca ( netten satış, kitap falan) Bu da tabi sinek avlayan gelenekçi dyeisyenleri çıldırtıyor

Haaaaaa gelelim verilen kiloların alınmasına diyetisyenle 6 ayda 13 kg verdm ce 2 senede 16 kg aldım? Neden mi???? HAHAHAA Sizce? Tabiki ne buldumsa yedim:-))

evet, biz zaten vücudumuzun ihtiyacı olan herşeyi alıyoruz bu diyetle..ayrıca 0 yağ ve k.hidrat yok burada demiyoruz ki, yetecek kadarını sütten, yoğurttan alıyoruz..

ünv. yıllarımda 76 kiloya kadar çıktım, sınav stresiydi ıvır zıvır..diyetisyene gittim, inan verdiği liste o kadar komikti ki, yani şu kibrit kutusu kadar tabiri beni dei ediyor zaten:52: evet 2 ayda anca 6 kilo verebildim çünkü uygulanabilirliği yoktu..alternatif sunmuyordu..bıraktım tabii ki bir süre sonra klasik olarak da verdiğimi geri aldım..daha sonra kendi gayretlerimle 59 kiloya düştüm, tabi o dönem çok yoğun bir çalışma tempom vardı, tüm gün ayaktaydım, evde oturmaya başlayınca tüm gidenler geri geldi işte:50: ama dukan diyeti bir yaşam tarzı, hayat felsefesi olmalı bence, klo verdikten sonra seni sudan çıkmış balık gibi ortada bırakmıyor, bunları bunları yaparsan kilonu korursun diyor..diyetisyen de ise hedef kilona ulaştın hadi bakalım herkes kendi yoluna olayı var...
bu söylediklerim tabii ki tüm diyetisyenler için değil, ben sadece tecrübelerimden yola çıkarak fikirlerimi söylüyorum..

bende daha önce böyle durumlar yaşadım 14 kilo verdim sonra 1 senede yine aynısını aldım diyetisyenler ne bulursak yemekle aslında herşeyden önce gözümün açlığından şimdi o kadar kilo verdim ve hiç açlık hissetmedim demekki böylede doyuyorum neden kendime eziyet etmişim anlamıyorum

anladım canım ama yulaf kepeğini kullanın diyor.. ama bazı arkadaşlar yulaf ezmesı kullanıyor.. bu doğrumu onu anlamak ıstıyrm karar veremedım bennde? :14:

Arkadaşlar asıl doğru olan yulaf kepeği ve buğday kepeği..ikisini de kullanabilirsiniz..Ama bulamıyorsanız yulaf ezmesi kullanın bence..ben 1 ay ezme kullandım hep...ama kullanmak şart da değil..eğer durabiliyorsanız krep,ekmek,kek vs. olmadan kepeğiniz yoksa ezme de kullanmayabilirsiniz.

Back