Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bayram çikolatam ve tatlım hazır :KK56: Yarında kek ve poğaça yaptımmı bu iş tamamdır, ödül dışında sıfır kaçamakla atlatırım bu bayramı ben :KK76:

Medesacım o gördüğün çikolatalardan 10 tane çıkardım ben, küçük silikon kek kalıplarına koyarak dondurdum, çıkması kolay olsun diye de...yarısına kadar karışık hem beyaz hem kakaolu koydum işte... Eğer ilkayınki gibi küçük kalpli kalıplarınız varsa daha çok çikolatanız olacaktır :KK1:

Tatlıya gelince burda sanki poğaça tarzı bişi gibi çıkmış ama peynir tatlısı bu :KK9: Tadıda mükemmel....baklavayı aratmayacak cinsten :KK53: Facede alev hanımın tarifi, ben lorla yaptım sonuç gayet güzel...dayanamayıp 2 tanesini gümlettim bile, ki kepek hakkımı doldurmuştum :KK17: 22 tane o gördüğünüz boyutta tatlı çıkardım, 2 yk kepekten :KK34: Tabi tarifte nişasta falan da var....bayram boyu yeter bunlar bana....hepinize bol eksili geceler :KK16:

Eki Görüntüle 539028

ellerine sağlık şekercim. Afiyetle yersin inşallah. Görünce canım çekti, tariflere baktım ama çok fazla süttozu var. Beni korkuttu biraz. Ben de kendi tarifimi uydurdum az önce mutfakta.
1 küçük çay bardağı süt
2 yk süttozu
1 yk kakao
1tk nescafe
2,5 yk splenda
limon ve vanilya aroması
bolca hindistancevizi (tepeleme 3 yk oldu sanırım)
hepsini karıştırıp minik silikon kalıplara koydum
buzluğa attım. Silikon kalıpların içine kağıt kalıplardan da yerleştirdim ki fazla nemini alsın diye. Donmadan önce tadı gayet iyiydi.bakalım nasıl olacak.

ellerine sağlık şekercim. Afiyetle yersin inşallah. Görünce canım çekti, tariflere baktım ama çok fazla süttozu var. Beni korkuttu biraz. Ben de kendi tarifimi uydurdum az önce mutfakta.
1 küçük çay bardağı süt
2 yk süttozu
1 yk kakao
1tk nescafe
2,5 yk splenda
limon ve vanilya aroması
buzluğa attım. Silikon kalıpların içine kağıt kalıplardan da yerleştirdim ki fazla nemini alsın diye. Donmadan önce tadı gayet iyiydi.bakalım nasıl olacak.

Güçlendirmede olduğum için süttozu miktarına çok takılmıyorum ben ama tabi hakkımız günde 3 yk kaşığı... ama dediğin gibi aliyecim seyirde olanlar hele ki sınırlı izinliler duraklama yapıyorsa dikkatli olsunlar....yanlız bişi soracağım...hindistancevizi izinli mi bize :44:

iyi geceler

ben sizi görünce kıskanıyorum galiba. ben bayram için hiç hazırlık yapmadım. protein dışında birşey yemey düşünmüyorum. geçen bayram olduğu gibi bu bayram da herşeye hayır diyeceğim. Allahım sen bana yardım et.

sabahları evde kahvaltımı yaparım. gittiğim yerde de et varsa yerim yoksa ziyaret çıkışı dışarıda yerim diye düşünüyorum. umarım dediğim gibi olur.

güçlendirmede olduğum için süttozu miktarına çok takılmıyorum ben ama tabi hakkımız günde 3 yk kaşığı... Ama dediğin gibi aliyecim seyirde olanlar hele ki sınırlı izinliler duraklama yapıyorsa dikkatli olsunlar....yanlız bişi soracağım...hindistancevizi izinli mi bize :44:

kurusu izinli. Tabi benim gibi bonkörce kullanılır mı bilmiyorum ama neyse... :-) zaten 40 yıla bir yapıyorum böyle şeyler. Süttozu çok etkiliyor beni. Ekmeğe bile katmıyorum artık. Anca böyle tatlı bişeyler yaparsam kullanıyorum.

Kızlar sizinle bişey paylascam az önce canım çok sikkindi bi de dolmusum hüngür hüngür bi aglama başladı bende bu sıkan sinirlerini gevşetti galiba salya sümük en az yarım saat ağladım..sonra aglamam bitince tartiya çıktım 900 gramim daha gitmiş :))
Sonrasıni tahmin edersiniz yüzümde güller acti :-))yaa 900 gr göz yaşi dökmüş olamam di miiii :)))

Günaydın canlarım,nasılsınız?Benim çok uykum var vallahi:KK50:
Dün en sonunda herkesin baskısıyla kuaföre gittim.saçlarımı boyattım ve azcık kestirmek istemiştim.
ama adam bildiğiniz siyaha boyadı yaaaa,üstelik de belime kadar olan saçlarımı çok kısaltmamasını özellikle rica etmeme rağmen yarısını kesmiş pis adam:KK47: hayır anlamıyorum yani bu kuaförler saçı daha kısa kesince prim falan mı alıyorlar.
neyse atatürk gibi olan kaşlarımdan da kurtuldum,manikür pedikür,bir de ayıptır söylemesi sir yaptırdım.kuaförden çıktığımda saat 9 olmuştu:96: iyice salmıştım kendimi,resmen toplum baskısıyla bakıma girdim:KK9:
çok acıktım evde 2 dilim ekmekle light kaşarımı yedim,light ayranla beraber.
şu yarını da atlatsak da güzelce dinlensek ne iyi olacak:KK34:

medesam saatler olsun bakım iyi gelmiştir umarım kuaförlerin saç kesimine hep hayran kalmışımdır seninde başına gelmiş gitti güzelim saçlar ben olsam oturur ağlardım zaten uzatamıyoum bir türlü :KK43: ama sen uzatabilion demekki zaten uzunmuş iyi olmuş değişiklik iyi gelr canım :))))))

slm kızlar ne çok yazmıışsınız okuyamadım bile hepsini herkes nasıl bayrama az kaldı temizlik yapa yapa ölcez yorgunluktan sonrada bayramlaşma telaşı hiç sevmiyorum bayramda gezmeyi yawww poffffffffffffffff:KK52::KK52::KK52::KK52::KK36:

slm kızlar bende dukan yapanlardanım bu güne kadar çok diyet denedim ama hiç biri faydalı olmadı üstelik ben 2 yılda 20 kilo aldım malesef bu kadar çabuk aldığım için de psikolojim alt üst oldu evlendim yaşadığım yer değişti sonuç 2 yılda 20 kilo ilk başlarda bi kaç kiloyu umursamamıştım sonra bi baktım almış başını gitmiş haziran ayında da bi boş gebelik yaşadım bu da 2 kilo almama sebep olunca artık karar verdim bi arkadaşım 1 ayda 8 kilo vermişti o bahsetti hemen ertesi gün dukan kitabını ve yulaf kepeğini aldım sonuç 40 günde 7 kilo ve daha hedef çok ama her gün tartıya çıktığımda 100 gram bile gitmiş olsa o kadar mutlu oluyorum ki hele bi de çocuk düşünüyorum o yüzden bir an önce vermem lazım ve süper bişe hele benim gibi yemek yemeyi sevenler için mükemmel kilo verdikce sizinle paylaşacam bu arada internetten dukanyemektariflerim sitesi çok güzel alternatifleri çok işe yarıyor her gün aynı şeyi yemekten kurtarıyor sizi :)

slm kızlar bende dukan yapanlardanım bu güne kadar çok diyet denedim ama hiç biri faydalı olmadı üstelik ben 2 yılda 20 kilo aldım malesef bu kadar çabuk aldığım için de psikolojim alt üst oldu evlendim yaşadığım yer değişti sonuç 2 yılda 20 kilo ilk başlarda bi kaç kiloyu umursamamıştım sonra bi baktım almış başını gitmiş haziran ayında da bi boş gebelik yaşadım bu da 2 kilo almama sebep olunca artık karar verdim bi arkadaşım 1 ayda 8 kilo vermişti o bahsetti hemen ertesi gün dukan kitabını ve yulaf kepeğini aldım sonuç 40 günde 7 kilo ve daha hedef çok ama her gün tartıya çıktığımda 100 gram bile gitmiş olsa o kadar mutlu oluyorum ki hele bi de çocuk düşünüyorum o yüzden bir an önce vermem lazım ve süper bişe hele benim gibi yemek yemeyi sevenler için mükemmel kilo verdikce sizinle paylaşacam bu arada internetten dukanyemektariflerim sitesi çok güzel alternatifleri çok işe yarıyor her gün aynı şeyi yemekten kurtarıyor sizi :)

hoşgeldin. Allah sağlıkla bebeğini kollarına aldığın günleri göstersin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldin. Allah sağlıkla bebeğini kollarına aldığın günleri göstersin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kendimden çok emindim ama sen söyleyince şüpheye düştüm hindistan cevizi konusunda. şimdi arıyorum arıyorum ama bulamıyorum. ne kitapta ne de nette. amaaaan neyse. ben başından beri yiyorum hindistan cevizini. daha bi zararını görmedim.

Kızlar sizinle bişey paylascam az önce canım çok sikkindi bi de dolmusum hüngür hüngür bi aglama başladı bende bu sıkan sinirlerini gevşetti galiba salya sümük en az yarım saat ağladım..sonra aglamam bitince tartiya çıktım 900 gramim daha gitmiş :))
Sonrasıni tahmin edersiniz yüzümde güller acti :-))yaa 900 gr göz yaşi dökmüş olamam di miiii :)))
ayy bayıldım ya:KK70:

GÜNAYDINNN
neslim ben senin o beze tarifinden yaptıydım ama bi halta benzemedi. yani o kadar bi halta benzemedi ki, neye benzediğini bile hatırlamıyorum şu an. o derece... tarifi yanlış da yapmadım ama benim fırın çok çok dandik. bi de o yumurtalar hiç öyle katı matı olmadı.
ilk yaptığım böyle tofita gibin olmuştu benim de :)) bu seferki de kuru ama böyle havayı ısırıyorum gibi.. beze daha bi yoğun olmalıydı sanırım.. dengeliycem az kaldı.. ama yumurtanın illa katılaşması lazım.. cam kap kullan diyorlar.. sen neyin içinde çırptın??
Kız ne işimiz var yeni evlilerin yanında.. Nesli ye giderizzz onlar eskidiii :)

Biz medesamla taksimde kalıp çapkınlık yapacağız bi keremmmm.
elbette yahu, 10 sene oldu :))) nan nerdeyse 6 ayı da sizinle geçti:KK9::KK9:
1 küçük çay bardağı süt
2 yk süttozu
1 yk kakao
1tk nescafe
2,5 yk splenda
limon ve vanilya aroması
nım nım nımmm:KK56:
bugün izahat günün alişim unutmadımmm:KK23:

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm
Herkeslere güzel bir gün diliyorummmmm:KK66:
Yarım gün çalışacağız bitsede gitsek modundayım pek bunalttı iş yerindeki insanlar :KK67:
Eve vakitlice gidip yiyecek birşeyler yapmalıyım yoksa bu bayram hiç istediğim gibi olmazzzz

Bide erişte tarifini aldım onuda deneyeceğimmm ilk fırsattaaa :KK53:

Neslim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK19:

Yine geldik işe, son yarım gün, herkese kolay geçsin. Ben bilgisayarı açar açmaz ajandamdan önce burayı açtım, ama olmaz ki, hiç yakıştıramadım kendime :KK1:

tesekkür ederim canımcımmm :) çekirgen seni çok sevdi hepiniz çok enerjiksiniz yaaa çok mutluyum bu dukan amca bana ne kadar cok şey katıyo böyle yaaa...bi ara toplaşıp da ziyaretine gidelim :pPPP

Günaydın canım, bi sen bi ben varız şu an :))

Canım benimmm, sağol, ben de seni çok sevdim kiiii :)

bayram çikolatam ve tatlım hazır :KK56: yarında kek ve poğaça yaptımmı bu iş tamamdır, ödül dışında sıfır kaçamakla atlatırım bu bayramı ben :KK76:

Medesacım o gördüğün çikolatalardan 10 tane çıkardım ben, küçük silikon kek kalıplarına koyarak dondurdum, çıkması kolay olsun diye de...yarısına kadar karışık hem beyaz hem kakaolu koydum işte... eğer ilkayınki gibi küçük kalpli kalıplarınız varsa daha çok çikolatanız olacaktır :KK1:

Tatlıya gelince burda sanki poğaça tarzı bişi gibi çıkmış ama peynir tatlısı bu :KK9: tadıda mükemmel....Baklavayı aratmayacak cinsten :KK53: facede alev hanımın tarifi, ben lorla yaptım sonuç gayet güzel...Dayanamayıp 2 tanesini gümlettim bile, ki kepek hakkımı doldurmuştum :KK17: 22 tane o gördüğünüz boyutta tatlı çıkardım, 2 yk kepekten :KK34: tabi tarifte nişasta falan da var....Bayram boyu yeter bunlar bana....Hepinize bol eksili geceler :KK16:

Eki Görüntüle 539028

Eline sağlık becerikli kızce :KK56:

atak evresini üç günle ve 2.5 kilo eksikle tamamlayıp bugün itibariyle seyir evresine geçmiş bulunmaktayım hadi hayırlı uğurlu olsun:))

Hayırlı uğurlu olsun canım :))

Kıyamam sana ben, neden sıkkındı canın, belli bir nedeni var mı yoksa birikim mi? Şimdi iyisin ama, - 900 silip süpürmüş o mutsuzluğunu.:KK16:
İnşallah hep güler hiç ağlamazsın çekirgem benimm :KK48:

Hoşgeldin canım, epey vermişsin, inşallah kısa sürede tamamlar, bebişini de alırsın sağlıcakla kucağına :emir_bebek:

Ve ipek mesaiyi bitirir ve tatiline başlar....
Hepinizi öpüyorummmm. HAyırlı bayramlar.
29 ekimde de lütfen bayrak asmayı unutmayalımmmm.
30 ekim de görüşmek üzere.....
Gerçi ben girerim ama pek tadı olmaz buraların.

Kaçamak yok
Spor çokkk

Byeeeeeeeeeeeeeeeee

:)

Kuzum, iyi bayramlar.

Ben aynen devam edicem gözün arkada kalmasın :emir_bebek:

GÜNAYDINNN

ilk yaptığım böyle tofita gibin olmuştu benim de :)) bu seferki de kuru ama böyle havayı ısırıyorum gibi.. beze daha bi yoğun olmalıydı sanırım.. dengeliycem az kaldı.. ama yumurtanın illa katılaşması lazım.. cam kap kullan diyorlar.. sen neyin içinde çırptın??

elbette yahu, 10 sene oldu :))) nan nerdeyse 6 ayı da sizinle geçti:KK9::KK9:

nım nım nımmm:KK56:
bugün izahat günün alişim unutmadımmm:KK23:

Günaydın enerji deposu tatlı çıtır:KK54:

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm
Herkeslere güzel bir gün diliyorummmmm:KK66:
Yarım gün çalışacağız bitsede gitsek modundayım pek bunalttı iş yerindeki insanlar :KK67:
Eve vakitlice gidip yiyecek birşeyler yapmalıyım yoksa bu bayram hiç istediğim gibi olmazzzz

Bide erişte tarifini aldım onuda deneyeceğimmm ilk fırsattaaa :KK53:

Neslim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK19:

Günaydın canımmm,

Cüce gün, güzel geçsin inşallah :))

Sen de yap bakalım güzel güzel tarifler:KK56:

MEDESAM GÜNAYDIIIIINNNNNN

Sen de gelmişsin bitanem:KK19:

günaydııınnnnn..:KK3:

bende çalısanlar kervanındayım. işlere baktıgım için geciktim biraz.. burası kreş gibi. çocuğu kapan gelmiş:KK9: çok tatlılar...:emir_bebek:

X