Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
ben hala şu toz tatlandırıcıyı bulamadım.reale yakınım varmı acaba realde ?
canım afiyet olsun yaaa,bayramda deneyeyim bari
bu arada senin krebinin tarifini versene bana,benimkiler pek kıvam tutmuyor
inşallah bir terslik çıkmazsa ben 21 kasım gibi gelirim,3 gün falan çalışırım istanbulda sonra da h.sonu kalayım derim diye düşünüyorum.avrupa ağırlıklı çalışırım.atatürke inerim zaten.heralde taksim civarında bir yerlerde kalırım
c.tesi de artık nasıl diyorsanız öyle yaparız.nerde diyorsanız buluşuruz.ama viaport çoook uzak olmaz mı ki,hani yani yollarda çok vakit harcamayıp o vakti bir arada geçirsek olmaz mı.sen emreyle asla çıkamaz mısın,biz bakardık kuzucuğa yaaa
Canım, ben kullandım ama ofiste vardı, markasını hatırlamıyorum ne yazık ki, ama beklersen dely ciğim yeni aldı memnun mu ona sorabilirsin, bayram dönüşünü beklersen.
merhaba arkadaşlar,
bende katılabilirmiyim konunuza :)
adım nena istanbulluyum 25 yaşındayım 22 yaşıma kadar 47-50 kg arasında çıtırcık bsydim boyumda 160 tabiki:) fakat son 2.5-3 yıldır 65-72 kg arası gıdıp gelıorum son olarak suan 67 kg ve çok mutsuzum kendıme kıyafet bıle almıorum mecbur kalmadıkca yenı nişanlandım ve içime sinmeden bi elbise giymek zorun da kaldım nişanlım askerde ve gelmesine 3 ay var ilk hedefim o gelene kadar 60 kg olmak ve nasipse 2013 ilk aylarında olacak nikahıma da 38 beden gelinlik gyme sözüm var şuan 42 bedenim napıcam ben ümit var arkadaşlar
İyi akşamlar kızlar,
Nasılsınız? Ben uzun zamandır ve sık giremiyorum hatırlayan dostlarım vardır mutlaka sizler hatırlamıyor olabilîrsiniz belki de:)
Ben de sizler gibi aktif olarak 11 kilomu burada verdim güçlendirmeden sonra pek giremedîm yaklaşık 1 aydır da korumadayım.
Şu an herşey yolunda gidiyor, herşeyden yiyorum bazen yulaf kepeğimi atlıyorum ama protein perşembelerine asla ihanet etmiyorum. Kilom da aynı.
Hepinize bu yolda başarılar ve bol iradeli günler diliyorum.
beklediğimiz koruma haberi geldi nihayet. buralarda korumaya geçen ilk sensin sanırım
Nasılsın aliyecim:)
maşallah, çizelgene hayran olmamak mümkün değil, senin verdiğin kilonun yanında benimkinin lafı bile olmaz.
canlarım bu arada gerçekten ödül öğünü sonrası tartılmak ve paniğe kapılmak yersizmiş
ödül sonrası 71.7 çıkmıştım kafayı yiyiyordum ama bu sabah neyseki 69.8 çıktım,normale döndüm,_2 kilo çıktım
dün nişastalı öğünüm için gevrek yiyecektim ama yiyemedim.acaba onu bugün yesem ve bu hafta c.tesi yada pazar yine yesem olur mu yoksa artık geçen haftaki nişasta hakkım yandı bitti kül oldu mu
kuzum canım benim çok çok güzel bir yer orası tartışılmaz ama alkol bile yokken 120 tl çok geldi bana.
istanbul piyasasını bilemem ama izmirde en güzel yerlerde alkollü falan kişi başı 55-60 tl.
bak bir de şu linki incele bakiiim,modada burası.gitmiştim manzarası falan da çok güzel.
MODA TERAS
bu arada güçlendirmedeki arkadaşlarımın hiç biri henüz bağlanmadığından nişastalı öğünümle ilgili kimse bişey demedi
şimdi de yemek geldi mercimek çorbası ve biber dolması
vallahi ben de nişastalı hakkım yerine azcık ama cidden 2 kaşık kadar çorbanın tadına baktım ve 3 tane biber dolması yedim.içindeki pirinçler 220 gramı geçmemiştir diye ümit ediyorum
pekiii bu benim geçen hafta kullanmadığım nişastalım yerine mi geçecek yoksa bu haftaki hakkım gitti mi şimcik
Canlarimmmmmm artik mekan arayisi icerisindeyiz ama dün ilk kez bir mekana asik oldum tam istedigim gibiiiiii tam istedigim yerde birde siz bakin istedimmm Kuleli Yakamoz - Ana Sayfa isterseniz facebook u olanlar oradan resimlere bakabilirler...alkolsüz mekan istiyoruz ve burasida öyle oradan buldum zaten ama bir sorun var 120tl den basliyor fiyatlarii sizce cok mu pahali daha uygun yer bulurmuyum yoksa buraya benzemez mi uygun yerler:26:
canları merhaba..
sımdı guclendırmedeyım ya.. kıtapta sebze ya da proteını beraber veya ayrı yıyebılırsınız dıor.. yanı salata yesem oluyo mu ya ? sadece salata yıyebılecegıme ınanasım gelmıor
herkese iyi akşamlar..şkurler olsun kı bu akşam DUKAN EKMEĞİ yapmayı başardım :))
Süttozu olan tarıf çok guzel oldu lakın süttozu olmayan peynırlı tarıfı tam pişiremedım :)) yenıden fırınladım pişiyor şuanda :))
yarın evıme gıdıyorum çok şukur annemı ve babamı görucem en guzelı sevdıklerımle bayram gecırecegım Allah nasıp ederse..
bu sabah baktım tartı tam 88.0 dıyordu valla ınanmadım :)) çok şukur kı bugun de guzellıkle gectı akşamda haşladıgım kabak közledıgım patlıcanı tavaya koyup hafıf çevırdım ustune ıkı yumurta kırdım.. harıka oluyor mutlaka deneyın ..sebzelı yumurta hemde dukan usulu sanırım sıfır kalorıye yakındır hemde çok doyurucu..
:)
heyy kızlarrr yeni katıldım aranıza enerjinize ve birbirinize olan desteğe hayran kaldımmm harikasınız..bir de o zayıflama çizelgeleri ne öyleeee...101 lerden 60 lara düşülmüş aman allahımmmmmmm :)) darısı başıma ben de 68 kg ile başladım şimdi 60 oldum hedefim 55 benim de son 5 kilom bi de 24 yasındayım ömrümün geri kalanını zayıf ve narin bi kız olarak gecirmek istiyorum
ne güzel, az kalmış hedefine. ha gayret diyelim...
ipekim, nena ya söylemeyi unuttuk, kaçamak yapanın peşine bunu takıyoruz.
Bayramda kaçamağa hayır :))
İyi akşamlar kızlar,
Nasılsınız? Ben uzun zamandır ve sık giremiyorum hatırlayan dostlarım vardır mutlaka sizler hatırlamıyor olabilîrsiniz belki de:)
Ben de sizler gibi aktif olarak 11 kilomu burada verdim güçlendirmeden sonra pek giremedîm yaklaşık 1 aydır da korumadayım.
Şu an herşey yolunda gidiyor, herşeyden yiyorum bazen yulaf kepeğimi atlıyorum ama protein perşembelerine asla ihanet etmiyorum. Kilom da aynı.
Hepinize bu yolda başarılar ve bol iradeli günler diliyorum.