Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne güzel, az kalmış hedefine. ha gayret diyelim...

Çok tesekkur ederimm sizin de azminize hayran kaldım..bu diyet muhteşem bişey su an yataktan firladim koşa koşa gittim tartildim ve bi kilo daha vermişim..:)cook mutluyumm sabah sabah çok iyi geldi,bu arada bişey danışmak istiyorum,knorrun toz şeklinde salata soslari var onun hakkında araştırma yaptım ama bulamadım dukana zararı var midir acaba..ben yulaf kepeginin tadını sevmiyorum ve yogurduma o soslardanda karistrip yiyorum ama emin olamiyorum sizin fikriniz nedir????şimdiden çok tesekkur ederimm :)

Günaydın kızlar,

Bugün İstanbul bomboş, ne trafik var ne kalabalık, keşke hep böyle olsa. İstanbul un en çok da böyle zamanlarını seviyorum. Şehrin yarısı boşalıyor kalan yarısı keyfini sürüyor. Tabii bu konuya tersinden de bakmam mümkün İstanbul da olup da mışıl mışıl uyuyabilirdim ama şimdi hiiiç aklıma getirip canımı sıkamam :))

Kızlar güçlendirmedeyim tamam da...Pirinç pilavı yedim ben bugün ödüle mi saymalı acep yoksa bir daha yememeli mi:KK1:

Canım benim, madem güçlendirmede de kilo vermişsin, love01 yok şimdi o belki kızardı ama ben boşluktan yararlanıp sana diyorum ki, bir kereden bişey olmaz ama bi daha yapma :13:

KURBAN olduğumunun bayramının adı DUKAN olmalıymış. Her yer protein. Sarmamı çekti canın. Etli sarma olsun bu sefer. Evler nasılsa et dolacak. Yağsızını kendimize ayırırız bu sefer. Dietin hakkı diyelim bu sene ALLAH kabul etsin. Bol bol kıyma yapar atarız dolaba.
TAtlı olayına gelince. Benim tatlıyla zorum olmadığından pek sorun yaşamayacağım ama tattlandırıcı ile neler yapılabiliyor hepimiz biliyoruz az çok. Tavsi,yem eve bunlardan biraz yapıp koymak. Ne olur ne olmaz. Acil durumlar için ki bence en iyisi çikolata. İlkay ne yapmış öyle gördünüz mü?

KAÇAMAĞA HAYIR Harekatını başlatıyorum. :)

Hatırlamazmıyız aşk olsunnn.
Tebrik ederim. Bu haberleri duydukça diete inancımız kat kat artıyor. Şaka gibi almadın yani hiç değilmi. Ve her istediğini yiyorsunn :)

Kaçamağa hayır hareketini destekliyorum kuzucum, ilkay ne yapmış görmedim bu arada, gönderirsen görürüm belki :))

günaydınnn... hava ne kasvetlı duruyor yaaa. ister istemez enerjımı alıp gıdıyor.. uyumak vardı sımdı. kuzuma sarılıp sıcak sıcak uyumak:KK31:

Günaydın fıstığımm,

Aaaa havanı alacak ne var canım, bitanem, aşkolsun. :KK48: Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun :KK8:

Günaydın canlarım :KK1:

Yarın da yarım gün çalışıp 5,5 günlük tatilimize adım atmak istiyorum, 3 güngür wc olayım sıkıntılı ve sanki patlayacak gibiyim form çayıda işe yaramadı mutsuzum :KK59:

Dün akşam kaçamak yaptım fırında peynir, kabak yaptık ama peynirin yarısını sucuklu yaptık yani 10 gr kadar sucuk, 1 lokmacıkta çikolata kaçamağım var :KK57:
Bide geçen sene bu kilolarda giydiğim pantolonu giydim oldu ama benim yan ve karın bölgem eskisi gibi değil bi kat çıkmışım resmen sporsuz olmuyor kendimi sevmiyorum yememek çare değil birazda hareket lazım bunu kafama sokamadım halaaa :KK50:

Günaydın canlarım :KK1:

Yarın da yarım gün çalışıp 5,5 günlük tatilimize adım atmak istiyorum, 3 güngür wc olayım sıkıntılı ve sanki patlayacak gibiyim form çayıda işe yaramadı mutsuzum :KK59:

Dün akşam kaçamak yaptım fırında peynir, kabak yaptık ama peynirin yarısını sucuklu yaptık yani 10 gr kadar sucuk, 1 lokmacıkta çikolata kaçamağım var :KK57:
Bide geçen sene bu kilolarda giydiğim pantolonu giydim oldu ama benim yan ve karın bölgem eskisi gibi değil bi kat çıkmışım resmen sporsuz olmuyor kendimi sevmiyorum yememek çare değil birazda hareket lazım bunu kafama sokamadım halaaa :KK50:

Günaydın fıstığım,

O kaçamakları bu defalık görmezden geliyoruz maden yaptın afiyet bal olsun canım. :KK56:

Bir de tam sorunlu dediğin bölgeler için callan muthiş bir spor, şiddetle denemeni tavsiye ederim anında faydasını göreceksin. Dukan hareketleri sahiden çok kolay ve yatakta yapılıyor (hiii bu arada ben kolları çalışmayı unuttum sabah, çaktırma:KK34: ipektoş akşam çalışıcam söz :)) İpekom sayesinde ben totoyu sıkıp başladım callan a da yeniden, hiç yapmadıysan dene lütfen, lütfen dene, sonra çok sevineceksin bak, karanti :KK1:

Günaydın fıstığım,

O kaçamakları bu defalık görmezden geliyoruz maden yaptın afiyet bal olsun canım. :KK56:

Bir de tam sorunlu dediğin bölgeler için callan muthiş bir spor, şiddetle denemeni tavsiye ederim anında faydasını göreceksin. Dukan hareketleri sahiden çok kolay ve yatakta yapılıyor (hiii bu arada ben kolları çalışmayı unuttum sabah, çaktırma:KK34: ipektoş akşam çalışıcam söz :)) İpekom sayesinde ben totoyu sıkıp başladım callan a da yeniden, hiç yapmadıysan dene lütfen, lütfen dene, sonra çok sevineceksin bak, karanti :KK1:

Günaydın canımmm
Zıkkımın beki olmalı bu kaçamaklar yoksa bi işe yaramayacak dukanda :KK20:

Ah kuzum callan topiklerini indirdim cd yaptım ama başlamadım bi denemem lazım :KK52:

Sen akşam çalıştır kolları beni düşün bi daha yapppp olmamı :KK58:

Hepinize günaydın!
Sebze günüme muhammaralı ekmeklerimle giriş yaptım. :KK56: Öğlene de inşallah bir patlıcan, bir de zemmuffun tarifi kırmızı biber dolması yapacağım kendime. İçlere bol dereotu ve lor peyniri...
Dukan egzersizlerini dün unutmuşum, bugün gene başladım. Kendimi fitleşmiş zannediyordum şu hareketleri her yapışımda "Ohoo daha çok işin var senin." diyorum. Olacak bu iş olacak!

Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle :KK16:

heyy kızlarrr yeni katıldım aranıza enerjinize ve birbirinize olan desteğe hayran kaldımmm harikasınız..bir de o zayıflama çizelgeleri ne öyleeee...101 lerden 60 lara düşülmüş aman allahımmmmmmm :)) darısı başıma ben de 68 kg ile başladım şimdi 60 oldum hedefim 55 benim de son 5 kilom bi de 24 yasındayım ömrümün geri kalanını zayıf ve narin bi kız olarak gecirmek istiyorum

Yoksa biz aynı kişi miyiz :KK1: Ben de 24, 69.8 ile başladım, hedef 55 :) İnşallah bir an önce gider kilolar. :nazar:

merhabalarrrrr
bende dukancılardanım bugün seyir evresinin 2. günündeyim salata yapabiliyorum değilmi yağsız tuzsuz
kitabı okuduğum kadarıyla evet
ama burka okuduğum bazı şeylerden dolayı yasak gibi geldi bana
birde meyvede çok zorlanıyorum
hele önünmde 98 gün olunca içim daralıyor nasıl biter seyir evresi diye

Sebzelerin yanına protein katma zorunluluğu var, içine tonbalık at veya peynir serp. Yanına ayran içebilirsin vb.
Meyve için de meyveli çayları demleyip yoğurda katıp tatlandırıcıyla yiyen birini okumuştum bu başlıkta. Yapılabilir. :) Aynı şekilde meyveli çay içmek de isteği köreltir belki.
Bir gün saf protein bir gün sebze protein yapman gerektiğini unutma. :) Ben başta günleri karıştırıyordum o yüzden bir defter edindim oraya yazıyorum günlük, bugün sp bugün ps diye açık açık. :)

... Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun :KK8:

Bu lafı çok sevdim! Ben havadan, sağdan-soldan etkilenip moral bozan saflardanım, bu cümleyi çerçeveletip asmam gerek. :KK1:

Son düzenleme:
ipekim, nena ya söylemeyi unuttuk, kaçamak yapanın peşine bunu takıyoruz.:KK1:

shrk.gif

Bayramda kaçamağa hayır :))

ahaha çok iyi ya kaçamak yaparsam 30 köpek balığı beni kovalasın inşallah :)))

Hepinize günaydın!
Sebze günüme muhammaralı ekmeklerimle giriş yaptım. :KK56: Öğlene de inşallah bir patlıcan, bir de zemmuffun tarifi kırmızı biber dolması yapacağım kendime. İçlere bol dereotu ve lor peyniri...
Dukan egzersizlerini dün unutmuşum, bugün gene başladım. Kendimi fitleşmiş zannediyordum şu hareketleri her yapışımda "Ohoo daha çok işin var senin." diyorum. Olacak bu iş olacak!

Yoksa biz aynı kişi miyiz :KK1: Ben de 24, 69.8 ile başladım, hedef 55 :) İnşallah bir an önce gider kilolar. :nazar:

Sebzelerin yanına protein katma zorunluluğu var, içine tonbalık at veya peynir serp. Yanına ayran içebilirsin vb.
Meyve için de meyveli çayları demleyip yoğurda katıp tatlandırıcıyla yiyen birini okumuştum bu başlıkta. Yapılabilir. :) Aynı şekilde meyveli çay içmek de isteği köreltir belki.
Bir gün saf protein bir gün sebze protein yapman gerektiğini unutma. :) Ben başta günleri karıştırıyordum o yüzden bir defter edindim oraya yazıyorum günlük, bugün sp bugün ps diye açık açık. :)

Bu lafı çok sevdim! Ben havadan, sağdan-soldan etkilenip moral bozan saflardanım, bu cümleyi çerçeveletip asmam gerek. :KK1:

Sen ne zamandan beri yapıyosunn?Evet bence de sağdan soldan duyduklarımızla moral bozmayalım....
meyve krizi için meyveli light yoğurtlar da birebir..bir de meyvelerin şöyle pis bi huyu var yedikçe yediriyor ..kimi bir tanecik üzüm tanesi keser ki..hem şekerli şekerli ıyyy...direk yağ olacak..

ahh ah ben de karıştırıyorum günleri çok düzensizim diyetin beni en çok zorlayan yanı o..bugün sebze var mıydı yok muydu unutuyorum bi de sebzeye çok düşkün değilim yani patlıcan yemesem ölmem :p nasıl teslim olduysam artık..bi de bişey daha keşfettim yediğim proteinli yiyeceklerin sayısı fazla oldukça daha çok veriyorum ben ilk başlarda az az yiyodum ama porsiyonlarımı arttırdım zaten mantıken de öyle vücut proteinleri yakacam diye uğraşırken zayıflıyosun :)ama ne güzel bi diyet yaaa çok eğlenceli bu sabah bi kilo daha gitmiş..gel de kaçamak yap şimdi bu kadar vefalı bi diyete gel de yamuk yap :)))

hayalini kurduğum o kadar çok kıyafet var kiiiiiii...ahh ahhh az kaldıı azzz :)))
Bu sabah kışlıkları yerleştirdim ve ablamın yıllar önce aldığı süper şık bir kot 26 beden olduğu için elimi bile süremedim..yıllarca beklettim dolapta bu sabah yeniden karşılaştım
ve daha çok gaza geldim :))

Günaydın canımmm
Zıkkımın beki olmalı bu kaçamaklar yoksa bi işe yaramayacak dukanda :KK20:

Ah kuzum callan topiklerini indirdim cd yaptım ama başlamadım bi denemem lazım :KK52:

Sen akşam çalıştır kolları beni düşün bi daha yapppp olmamı :KK58:

Canım, önce bir izleyerek yap sonra hareketleri resim haline getiren bir arkadaş var ondan alıyorum şimdi, sana da gönderirim ben daha kolay yaparsın :)

Kolları akşam yapıcam yapıcam :emir_bebek:

Hepinize günaydın!

O çayları demleyip tatlandırıcıyla birlikte yoğurda katıp yiyen de bendim kuzum :))

Havaya gelince senin yaşın yetmez o havadurumu sunan seksi bir ablamızın lafıydı trt1 zamanlarında sanırım :)) Ama sen çerçevelet as, yetmedi ben hatırlatırım yine. :KK19:

herkese günaydınlar mutlu,huzurlu bol bol kazanclı günlerrr:))) ve kilo vermecelerrr

Günaydın canım, amin, amin.:KK16:

Sen ne zamandan beri yapıyosunn?Evet bence de sağdan soldan duyduklarımızla moral bozmayalım....
meyve krizi için meyveli light yoğurtlar da birebir..bir de meyvelerin şöyle pis bi huyu var yedikçe yediriyor ..kimi bir tanecik üzüm tanesi keser ki..hem şekerli şekerli ıyyy...direk yağ olacak..

ahh ah ben de karıştırıyorum günleri çok düzensizim diyetin beni en çok zorlayan yanı o..bugün sebze var mıydı yok muydu unutuyorum bi de sebzeye çok düşkün değilim yani patlıcan yemesem ölmem :p nasıl teslim olduysam artık..bi de bişey daha keşfettim yediğim proteinli yiyeceklerin sayısı fazla oldukça daha çok veriyorum ben ilk başlarda az az yiyodum ama porsiyonlarımı arttırdım zaten mantıken de öyle vücut proteinleri yakacam diye uğraşırken zayıflıyosun :)ama ne güzel bi diyet yaaa çok eğlenceli bu sabah bi kilo daha gitmiş..gel de kaçamak yap şimdi bu kadar vefalı bi diyete gel de yamuk yap :)))

Bravo canım bak, ne güzel iradene sahip çıkıyorsun ve sen böyle azimli oldukça daha çabuk vereceksin.

hayalini kurduğum o kadar çok kıyafet var kiiiiiii...ahh ahhh az kaldıı azzz :)))
Bu sabah kışlıkları yerleştirdim ve ablamın yıllar önce aldığı süper şık bir kot 26 beden olduğu için elimi bile süremedim..yıllarca beklettim dolapta bu sabah yeniden karşılaştım
ve daha çok gaza geldim :))

Şimdi daha yakınsın o kıyafete :KK34:

Canım, önce bir izleyerek yap sonra hareketleri resim haline getiren bir arkadaş var ondan alıyorum şimdi, sana da gönderirim ben daha kolay yaparsın :)

Kolları akşam yapıcam yapıcam :emir_bebek:

O çayları demleyip tatlandırıcıyla birlikte yoğurda katıp yiyen de bendim kuzum :))

Havaya gelince senin yaşın yetmez o havadurumu sunan seksi bir ablamızın lafıydı trt1 zamanlarında sanırım :)) Ama sen çerçevelet as, yetmedi ben hatırlatırım yine. :KK19:

Günaydın canım, amin, amin.:KK16:

Günaydınn sana daa :) kızlar merak ettiğim bişey ortalama kaç günde 1 kilo kaybını oluyo(atak hariç tabi) yani 1 haftada 1 kilo diyebilir miyiz??

...

Günaydın fıstığımm,

Aaaa havanı alacak ne var canım, bitanem, aşkolsun. :KK48: Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun :KK8:

Ekiimmm senı burda gormek havaların en guzelı. Sık sık gelsenya. Moralım falan bozuk degıl kuzum ama havada böyle bı hos ınsanın calısasıda gelmiyor yalan yok. Helede amele gibi kullandırılıp kendı sorumlulugundakı ısı yapmıyorsan hıc gelmiyor..

17 Eylül'den beri, kasım sonu 60 dedi Dukan amca ama bakalım belki bir mucize gerçekleştiririm de 60ın altına inerim o tarihe kadar diye hayal kuruyorum. :)
Dergiler yılbaşı gelince ajanda dağıtmaya başlar ya hani onlardan almıştım geçen sene, her gün yazıyorum kilomu, ne yedim vb. Bir tane de tarif defteri yaptım Dukan için, güzel şeyler gördükçe not alıyorum. :)

Bir de ben hep karıştırırım, 26 beden kot noluyordu? Offf 34 falan mı? :KK53:

...

:emir_bebek: :KK1:

herkese günaydınlaaaar muhabbetiniz neşeniz eksileriniz bol olsuuuun :KK8::KK8::KK8::KK8:
gidiiim de kahvaltı hazırliim barim, devamını gün içinde okurum artık :KK6:

heyy kızlarrr yeni katıldım aranıza enerjinize ve birbirinize olan desteğe hayran kaldımmm harikasınız..bir de o zayıflama çizelgeleri ne öyleeee...101 lerden 60 lara düşülmüş aman allahımmmmmmm :)) darısı başıma ben de 68 kg ile başladım şimdi 60 oldum hedefim 55 benim de son 5 kilom bi de 24 yasındayım ömrümün geri kalanını zayıf ve narin bi kız olarak gecirmek istiyorum

merhabalarrrrr
bende dukancılardanım bugün seyir evresinin 2. günündeyim salata yapabiliyorum değilmi yağsız tuzsuz
kitabı okuduğum kadarıyla evet
ama burka okuduğum bazı şeylerden dolayı yasak gibi geldi bana
birde meyvede çok zorlanıyorum
hele önünmde 98 gün olunca içim daralıyor nasıl biter seyir evresi diye

sizler de hoşgeldiniiiiiz:KK55:

Ekiimmm senı burda gormek havaların en guzelı. Sık sık gelsenya. Moralım falan bozuk degıl kuzum ama havada böyle bı hos ınsanın calısasıda gelmiyor yalan yok. Helede amele gibi kullandırılıp kendı sorumlulugundakı ısı yapmıyorsan hıc gelmiyor..

Sağol canım benim :)

Öyle düşünme be güzelim, hayatı daha tatsız hale getirmenin anlamı yok ki :) Aklıma gelen bi laf var ama burda yazamam şimdi bunu :)

17 Eylül'den beri, kasım sonu 60 dedi Dukan amca ama bakalım belki bir mucize gerçekleştiririm de 60ın altına inerim o tarihe kadar diye hayal kuruyorum. :)
Dergiler yılbaşı gelince ajanda dağıtmaya başlar ya hani onlardan almıştım geçen sene, her gün yazıyorum kilomu, ne yedim vb. Bir tane de tarif defteri yaptım Dukan için, güzel şeyler gördükçe not alıyorum. :)

Bir de ben hep karıştırırım, 26 beden kot noluyordu? Offf 34 falan mı? :KK53:

:emir_bebek: :KK1:

26 beden kotta 36-38 oluyo canımcım yani fıstık olmuşsun demek oluyo :))defter tutma işi çok mantıklı ben de tutayım en iyisi..:)
bu arada sabah çok rahat uyanıyorum ve eskisinden daha enerjiğim,
ben de yıllarca 7-8 kilo vermeye çalışıp hep 3 e kadar verebilmiş olanlardanım yani kronik oldu artık,ilk defa bu kadar iyi hissediyorum kendimi,
Bi de kefir içiyorum her gün yarım bardak halsizlik çekenlere tavsiye ederim zaten yasak değil..bi de knorrun salata soslarını hala kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum,yoğurduma karıştırıyorum bişey olur mu ki 2 tatlı kaşığını geçmiyo :KK43: ama vicdan işte :KK43:(

Günaydın canlarım,nasılsınız?Benim çok uykum var vallahi:KK50:
Dün en sonunda herkesin baskısıyla kuaföre gittim.saçlarımı boyattım ve azcık kestirmek istemiştim.
ama adam bildiğiniz siyaha boyadı yaaaa,üstelik de belime kadar olan saçlarımı çok kısaltmamasını özellikle rica etmeme rağmen yarısını kesmiş pis adam:KK47: hayır anlamıyorum yani bu kuaförler saçı daha kısa kesince prim falan mı alıyorlar.
neyse atatürk gibi olan kaşlarımdan da kurtuldum,manikür pedikür,bir de ayıptır söylemesi sir yaptırdım.kuaförden çıktığımda saat 9 olmuştu:96: iyice salmıştım kendimi,resmen toplum baskısıyla bakıma girdim:KK9:
çok acıktım evde 2 dilim ekmekle light kaşarımı yedim,light ayranla beraber.
şu yarını da atlatsak da güzelce dinlensek ne iyi olacak:KK34:

Sağol canım benim :)

Öyle düşünme be güzelim, hayatı daha tatsız hale getirmenin anlamı yok ki :) Aklıma gelen bi laf var ama burda yazamam şimdi bunu :)

benim de aklıma güzel güzel laflar geldi ama ben de yazmim burda :) can sıkmaya değmez hiç bişeeyyy kızlar hayat güzel..zayıflayınca daha da güzel :)))

X