Selam kızlar, az önce star tv de yemek programında bir hatun vardı, dukan yemekleri yaptı hep, kitabı varmış, adı melike, araştırıcam bakalım kimmiş neymiş ama güzel tarifler verdi, dukanın adını anmadı o ayrı ama hepsi dukan yemeği idi, bu yemeklerle kilo verdim falan dedi :44:
Onun verdiği tariflerden lazanya yaptım attım fırına güzel olmaması mümkün değil çünkü süpriz olacak bir tarif değil ama hoşuma gitti fikri hemencecik yaptım yapımı da çok kolay, emre uyudu şimdi pişmesini bekliyorum ben yemeden uyanmasa bari, pandik atak yaşıyorum şu an
Onun tarifi tam izleyemedim ama fikri anladım, sonuna bile bakmadan yapmaya başladım, ben nasıl yaptığımı anlatayım hemencecik
3 tane krep yaptım bu lazanyası oldu
kıymayı kavurdum, üzerine soğan ekledim onu da kavurdum, sonra domates ekledim biraz pişirdim hepsini, altını kapatınca maydanoz ekledim bu iç harcı oldu
1 bardak süte yarım paket labne koydum pişirdim, kadın lor da olur diyordu galiba yada ikisi birden kullanılıyo, bende lor yoktu miktarı da salladım ama sıvıdan azcık hallice bişey oldu, bu da beşamel
fırın kabına yağlı kağıt, en alta krep üstüne harc, üstüne beşamel, en üstte harc ve beşamel olacak şekilde sıralarım ve fırına verdim üzeri kızarınca çıkarıcam, umarım kızarır
Medesacım 67 kilo ile geçtim güçlendirmeye