ay acaba aldığında mı böcüklüydü ki?
ben gurmenetten alıyorum,şimdiye kadar hiç börtü böcükle karşılaşmadım.her siparişte de 10 paket falan alıp stokluyorum,buzdolabına koyuyorum kurtlanmasın diye
kızlar takita toz kullanan varmı tatlandırıcı?
takita formtat aldim, ama uzerinde normal sekerden %60 dusuk kalorili yaziyor. tabletler kalorisiz ya kafam karisti.kızlar takita toz kullanan varmı tatlandırıcı?
Ahh canım ben,mmmm. Çok keyifli değilmi. Sabah bile yataktan kalmadan yapıyorum hem wc yi bile hızlandırıyor sankii. Çok sevdim ben bu işii :)
Kızım biz küçük bir ekip olmaktan çıkacağız bence o düğündee :)
merhaba arkadaşlar,
bende katılabilirmiyim konunuza :)
Merhaba canım, hoşgeldin.
Tabi ki katılabilirsin, sormak falan yok, direk dalacaksın. Ama medesam gibi sorayım ben de :) anlat bakalım kimsin, nerdensin, kilon kaç da boyun kaç :)
adım nena istanbulluyum 25 yaşındayım 22 yaşıma kadar 47-50 kg arasında çıtırcık bsydim boyumda 160 tabiki:) fakat son 2.5-3 yıldır 65-72 kg arası gıdıp gelıorum son olarak suan 67 kg ve çok mutsuzum kendıme kıyafet bıle almıorum mecbur kalmadıkca yenı nişanlandım ve içime sinmeden bi elbise giymek zorun da kaldım nişanlım askerde ve gelmesine 3 ay var ilk hedefim o gelene kadar 60 kg olmak ve nasipse 2013 ilk aylarında olacak nikahıma da 38 beden gelinlik gyme sözüm varşuan 42 bedenim napıcam ben ümit var arkadaşlar
Canlarimmmmmm artik mekan arayisi icerisindeyiz ama dün ilk kez bir mekana asik oldum tam istedigim gibiiiiii tam istedigim yerde birde siz bakin istedimmmKuleli Yakamoz - Ana Sayfa isterseniz facebook u olanlar oradan resimlere bakabilirler...alkolsüz mekan istiyoruz ve burasida öyle oradan buldum zaten ama bir sorun var 120tl den basliyor fiyatlarii sizce cok mu pahali daha uygun yer bulurmuyum yoksa buraya benzemez mi uygun yerler:26:
sanki ben yapıyomuşum gibi heycanlandım kabarcak mı diyeyaptığın en kabarık en güzel ekmeklerden biri olur umarım
ton balığı maden suyu light ayran gibi bu önerileri bende dikkate alsam harika olcak sanırım
...
Nenaaa
Hoşgeldinnnn
Hemen kitabi yutuyorsun ve hemen başlıyorsun. Bayram tatili falan anlamam. Kaçamak tamamen yasak sana. Madem gelinlik giyeceksinnnn. Bak kızarız kaçamak yaparsann ona göre....
Ve evet ümit var imkansız değil. Biraz gayret, spor ve buradan ayrılmak da yokkk.
Ama bak kaçamak kesin yok. Gelinliği gözünün önüne getir. Yada içine sinmeyen nişanlığını. Zayıflayınca biz sana aramızda tekrar nişan yaparızzz. Sen üzülme kıyamam.
adım nena istanbulluyum 25 yaşındayım 22 yaşıma kadar 47-50 kg arasında çıtırcık bsydim boyumda 160 tabiki:) fakat son 2.5-3 yıldır 65-72 kg arası gıdıp gelıorum son olarak suan 67 kg ve çok mutsuzum kendıme kıyafet bıle almıorum mecbur kalmadıkca yenı nişanlandım ve içime sinmeden bi elbise giymek zorun da kaldım nişanlım askerde ve gelmesine 3 ay var ilk hedefim o gelene kadar 60 kg olmak ve nasipse 2013 ilk aylarında olacak nikahıma da 38 beden gelinlik gyme sözüm varşuan 42 bedenim napıcam ben ümit var arkadaşlar
Canım benim, öncelikle hayırlı olsun nişanın. Umarım çok mutlu olursun ömrün boyunca.
Kiloya gelince en kolay halledilecek birşey kilon, yeter ki kararlı ol. Öncelikle burayı hiç takip ettin mi bilmiyorum ama şunu söylemeliyim bu diyet başlanıp bırakılabilecek ya da kaçamak yapılabilecek bir diyet değil. Bu nedenle başlamadan önce kitabı mutlaka ama mutlaka okumalı gözün kesiyorsa başlamalısın. Benim yaşım 38, tiroid hastasıyım ve buna rağmen 3 aydan kısa bir sürede 12 kilo verdim. Sen daha çok gençsin ve inan çok daha kısa sürede verirsin. Ben diyete başlamadan 44 beden giyiyordum şimdi her 36 oluyor neredeyse :) Bu yüzden 38 beden kesinlikle hayal değil bundan emin ol. Çıtır olmak varken bu kilolar yüzünden hayatı kendine zindan etmekten yorulduysan, dişimi sıkar kilomu da veririm diyorsan vermemen için hiç bir neden yok, çok değil 3 ay sonra bugün söylediklerini düşünüz gülümsersin. Şimdi söylediklerimi düşün, eğer bu irade ve istek sende varsa kitabı al başla :))
:)) tamamdır artık bir iki gün içinde temin edicem ve başlayacagım sizinde desteğinizle inşallah zayıflıcam artık her şeyi göze aldım kg vermek için burayı daha önce takip etmedim ama artık sıkı takipçisiyim ekim34 :)))
Herkese iyi akşamlar,
Azrasıla, bi sen bi ben kalmışız burda :)) konuşamadık canım hiç ama senin mesajlarını çok hoşuma giderek okuyorum, özellikle imza bölümlerini :))
Ben de çıkıyorum artık, iyi akşamlar canım. Size iyi sohbetler.
Hayırlı olsun şimdiden, ne güzel heyecanlar olmalı bunlar. Umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz ve çok mutlu, güzel anılarınız olur.
Darısı hepimizin başına inşallah.. Bu aralar hala düğün-nişan furyası devam ediyor facebookta oturup saadet fotoğraflarına bakıyorum insanların...
Çok beceriksiz miyim neyim, kabarmadı valla.Hatta daha bir yapıştı fırın kağıdı kullanmama rağmen. Gene geçen seferki gibi yanlamasına kesip kullanıyorum, napalım buna da şükür en azından ekmeğe benziyor.
canları merhaba..
sımdı guclendırmedeyım ya.. kıtapta sebze ya da proteını beraber veya ayrı yıyebılırsınız dıor.. yanı salata yesem oluyo mu ya ? sadece salata yıyebılecegıme ınanasım gelmıor