olay yastığın altında çikolata saklamak değil sadece diğer bir cok hastalıkdan bahsediyor onlara kafam takıldı benim
çeşitli tahlillerle içimiz rahatlayabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olay yastığın altında çikolata saklamak değil sadece diğer bir cok hastalıkdan bahsediyor onlara kafam takıldı benim
teşekkür ederim. ama okul sınavlarım devam EDİYOR..
ben de hep tombuldum!!!! hayatımda hiç zayıf olmadım. 21 yaşındayım. aynı şekilde ben de artık yeter diyorum. ölümüne karar verdm bu seferyeter artık... yaşım daha da geçerse ben de veremicem.. bu arada şu göğüslerin için yaptığın benzetme kopardı beni
D sınava gitmeden önce iyi güldüm
allah ta seni güldürsün
![]()
Vallahi eşim izin verse ben yarın gidip taktıracam ama ikna edemiyorum bir türlü![]()
yahu ne çok konuşmuşsunuz tam 43 sayfa varrr nasıııııı okuuuuucaaammm![]()
hoşgeldin
Walla süpersin,seninki de tam bir başarı ve azim öyküsü...devamını dilerim...
aman cnm benim eşimde pek sıcak bakmıyor....sanki yaptırınca ne olacak onlar faydalanacak biz mutlu olucaz...ama yok mümkünü yok 3. çocuktan sonra kesin yaptırmayı düşünüyorum...![]()
canım okulun bitmiş digeri için de çalışıyorsun sanırım kolay gelsin.
sen daha çok gençsin metabolizman hızlı ve neyseki erken yaşta kilo vermeye karar vermişsin ne güzel.
allah cümlemizi hep güldürsün canım
içini rahatlatmak için bir dahiliye uzmanına git canım bütün kan testlerini yaptır.
sonra diyete başla 2 haftada bir git düzenli olarak testlerini yaptır eğer doktorun yanlış bir şeyler var yapma bu diyeti derse bırakırsın gazetelere inanıpta aksiyon alma hemen.
dergilerin gazetelerin her dediği doğru olsaydı, daha 15 gün öncesine kadar altın çilek zayıflatıyor diye yıkıyorlardı ortalığı şimdi noldu kadıncağız öldü, hepsi ağız değiştirdi birden tü kaka oldu fiyatları bile birden düştü altın çileğin.
aynen ya herkes kazancak yani
annem de beni kandırıyo çocuk olunca büyüyecek diye![]()
ya kızlar ben yeni yeni anlamaya çalışıyorum bu diyeti internette baktım da, ilk aşamada protein var denmiş falan, peki bu diyette sabah öğle akşam öğünü yok mu ya da akşam şu saatten sonra yemek yemek yoktur gibi kısıtlamalar var mı, ne zaman yiyorsunuz bunları acıktıkça mı?![]()
yaa ne güzel sen hamileyken mi kilo verdin ! süpersin !
ben hep tombuldum ama çok sıkıldım.ve hiç cocuk dogurmadım .. keşke daha gençken kilo verebilseydimkısmet şimdiyeymiş napalım can saglıgı. ama artık bilinçliyiz azcık alsak hemen vermek için çabalarız diyorum. ömür boyu dikkat etmek lazım kiloya. yoksa homini homini yersek geri gelir mazallah
![]()
benimkiler de söndü, bide sarkıklar
içinde bir elma olan market poşeti gibiler yaa of
penac süpersin. senden haber almak güzel
iş seyahatinde bile dikkat demek.. benim de yakında bir seyahatim olacak irana. allahtan orda hep bol bol et yerler. işim daha kolay olacak
içini rahatlatmak için bir dahiliye uzmanına git canım bütün kan testlerini yaptır.
sonra diyete başla 2 haftada bir git düzenli olarak testlerini yaptır eğer doktorun yanlış bir şeyler var yapma bu diyeti derse bırakırsın gazetelere inanıpta aksiyon alma hemen.
dergilerin gazetelerin her dediği doğru olsaydı, daha 15 gün öncesine kadar altın çilek zayıflatıyor diye yıkıyorlardı ortalığı şimdi noldu kadıncağız öldü, hepsi ağız değiştirdi birden tü kaka oldu fiyatları bile birden düştü altın çileğin.
meme dediğin nedir ki ey insanlarbir avuç et parçası amaaan
ay ne diyorum ben
sıyırdım
![]()
aynen ya herkes kazancak yani
annem de beni kandırıyo çocuk olunca büyüyecek diye![]()
yok cnm hamileyken diyet yapmadım...olurmu hiç...doğumyaptıktan sonra oğlum 5 aylıkken diyete başladım...bebekğim 5 aylıkken ek gıdaya başlayınca bende diyete başladım..hamilelikte toplam 30 kilo aldım...10 kilo hiçbir diyet yapmama rağmen doğumdan sonra 2 ay içinde gitti...5 ay sabit 75 te kaldım sonra diyete başlayınca 20 kilo verip 55 kilo oldum...yani oğlum daha 1 yaşını doldurmamıştı 9 aylıktı....yaaa benim de böyle maceralarım oldu![]()
bence şu seyır evresındekı her ogun sebze olucakmı sorusuna kıtabı olan bırı acılık getırsın?
ben sebze +proteın olacak dıye bılıyrm ama proteın oranı mutlaka sebzedne fazla olacak diye bılıyorum...