Dün akşam arkadaşımla yemeğe gitmiştim. Benim oğlan aradı. Nerdesin Lemanda yemekteyim dedim. 5 dk. sonra geldi. Nasıl şaşırdımmm. Bugünlerde döneceğini biliyordum daaa böyle süpriz yapacağını düşünmemiştim. Yanımdaki en yakın kız arkadaşımdıı. İlk tanıştılar. Ooo bir kaynaştılar kii pazar programı bile yaptılar...Eşiyle de tanışacakmıışş bizim küçük beyy. Çok eğlendik bu arada :)
Eee kuzum ne oldu spor olayıııı.
Walla gece 1 de döndüm eve 5 dk mı aldığı için duşa girmeden hemencecik yapıverdimmmm.
Yaaa lütfen kızlar yaaa. Bir başlayın çok kolay olduğunu göreceksiniz...
Canım, benim meyveye çok düşkünlüğüm yok ama diyete başladığımda çilek yeni çıkmıştı, buram buram kokuyordu. Önce şöyle yaptım, en çok hangi meyveyi seviyorsan onun çayı vardır mutlaka poşet çay, onu azıcık suda yoğun kıvamlı çay haline getir, sonra yoğurda ekle, tatlandırıcı da koyabilirsin ama ben gerek duymadım, meyveli yoğurt olarak ye. Bi de goji berry aldım, tek izinli meyvemiz, canım tatlı istediğinde ondan yedim çayla, sanırsın ki dünyanın en güzel meyvesini vermişler, öyle yedim. Sonra kendime çilek aroması aldım internetten bir de fındık aroması ikisini kokladım kokladım zaten artık canım ikisini de istemiyor :))
Canım benim,
Weight Loss - Diet Ticker buradan yapabildiğin kadarını yap, takıldığın yerde yaz, devamını söylerim :))
Ya şu buluşmada biri hatırlatsında şu gojy den bende alayım bir yerlerden. Netten almaya korkuyorum ecüş bücüş bişey gelir diyeee...
KİNG benim kii P-EB 823
Evet yaa .Birbirimize destek vermek için burdayız. Unutmayalım esas amacımızı. Sık sık hatırlatalım birbirimize...
Amannnn bende obezlikten terfi etmişimmm. Aman yeşillensinn fındık dallarıııı
Ah kuzum yaa. Bu kadar olur. Şİmdi bir laf edeceğim beni taşlayacaksınız ama . İzmir izmir dİye boşuna demiyorlar. İnsanlar fazla modernleşmiş oralardaa. Değerler sıfırın altında. Ben 3 işte çalıştım 10 yıldır.. Böyle şey ne gördüm ne duydum. Benim yeğenim doğduğunda patronum git 3 gün bebekle birlikte ol kokusunu duy dedi. Üstüne birde hastaneye çiçek gönderdi. Bankada çalışırken abimime kız istenecekti. Müdürüm İpek sende gitmelisin özel bir gün dedi. Geçen burda annanemi kaybettim.1 hafta izin verdiler. Cenazede patronum adına kaç kişi vardı bilmiyorum. İşini bırakıp kaç mühendis vardı. Ve yanımda oldukları için çok sevinmiştim sonraları. Ya inanmayacaksın tenis hocam o hafta dersi iptal etti ben ders kaçırmayayım diye. ALLAHLArından bulsunlar..Ve inan kuzummm herşeyin cezası öbür tarafa kalmıyor. Eden bulur bence. Sen gönlünü ferah tut...
İnşallah birimiz buluruz da parayı hayalini gerçekleştirirz. Ben varımm valaa :)
Slmm
Yeni liste 1 kasımda yayınlanacak. O zamana kadar sabırrr
Yaaaa saten elinle işin yok. Yattığın yerde posizyon alıyorsun. Işıkları kapatıp yapsaydınn . Romantik olurduu.
Hemen başlıyorsun bu akşam. Kızacağım artıkkkk amaa
[/QUOTE]
vayy manitası sürprizler de yaparmış ipektoşumaaa,heh aferim azcık sürünsün öyle koşsun peşinde,sen onu değil o seni şımartsın mustahak bunlara.ahanda welcome feminist medesa
kuzum sorma yaa bu insanlarla bizim gibi insanların arasındaki fark sanırım şu;biz daha duygusal zekaya sahipken onlar mekanikleşmiş.
onların mantelitesine göre tamam yakının mı öldü nolduysa oldu,hadi bakalım hopla zıpla hayat devam ediyor,çalış köle.ama biz daha duygusal düşünüyoruz,onlardan da belki aynı şekilde düşünmelerini bekliyoruz.zaten onların penceresinden bakamadığım için heralde bir türlü anlayamıyorum nasıl böyle insanlar olduklarını.
yaa kuzum herşey çok üstüste geldi de bunaldım ben de artık.normalde en kötü anımda bile yüzüm güler,kimse mutsuzluğumu anlamaz ama bu sefer çok üstüste geldi çökerttiler beni ama çok şükür ki bir avuç toprak alıp kalkmayı da bilirim ben.bayram sonrası bomba gibi olacağım inşallah,kendime terapi uygulayacağım
canım ya bilmiyor musun ben de güçlendirmeye geçmeden önce yaklaşık 2 ay durakladım.verilecek kilo azaldıkça,giğtme hızı da azalıyor kiloların.azcık daha sabır,çok az kaldı
amann diiim bayramda dikkat edin kızlar,tuzaklara düşmeyin boşuna uzamasın süreç
Günaydın canlarım herkeslere kolay gelsin
delycan eline sağlı, inşallah artık +'lar bitsin bol -'ler başlasınnn
Allah kolaylık versin aliyem, inşallah duraklaman kırılır bir an öncee
Ahh medesam inşallah hayalin gerçek olur o pansiyon dukancanlarla dolup taşar :13:
Ama 5 yıllık çalışma hayatım aynı şirkette ve özel sektörde olup senin yaşadıklarını birebir derinden anlayabiliyorum, sorun ya bizde ya da gerçekten aynı dilde konuşmanında bazen çare olmadığını biliyorum...
Günaydın Ekim canımmm
Günaydın nuthinnn
Maşallahhhhh bol ve sağlıklı kilo vermeler olsunnn
pöfff her yerde var demekki bu ruhsuz,duygusuz,insanlıktan nasibini almamış mekanik tiplerden
günaydınnnn millet.hayırlı cumalar hepinize..
beni ztn en iyi sen anlarsın medesammmm
senin patronda benim eski patron gibiymiş.malesef insanlar bzn paraya sahip olunca duygularını yitiriolar sanırım
cok yaratıcısınız yaa
sanada günaydın cnmmmm...
ah kuzum anlamam mı,bazen o boş duvarlar insanın üstüne üstüne gelir ama neyse inşallah en kısa zamanda bizim de evlerimizde kocacıkla bebişimiz olur dua edelim kuzum
günaydııınn
89,2 gördüm sabah.
dün görseydimya nevardı sanki...anlamadıgım gecenlerde 88,7 i nasıl gordum:26:
canım ben de 68.2 bile görmüştüm,bir daha da göremem heralde.bazen öyle gel gitler oluyor ama ben inanıyorum ki sen biraz sıksan kendini arife gününe kadar en az -700 görürsün
günaydın çok sevdikleriiimmm
Medd!! kaç para lazım senin proccene???
oyyy canım benim finansörüm mü olcen kızzzzz,vallahi nerden baksan 1-2 trilyona patlar.
ama daha mütevazi davranıp satın almadan kiralayıp dekore edeyim dersem bence ben toplamda yıllık kirası ve dekorasyon,malzemeler bir dolu şeyle beraber max.500.000 tl'ye müthiş bir yer yaratırım.
hepimiz paralarımızı birleştirsek etmeyiz dimi o kadar