Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

neslim canım sağol bitanem yaaaa,iyi hissettim kendimi.zaman herşeyin ilacı olacak inşallah.bayram tatili ilaç gibi gelecek.herşeyden izole edip toparlayacağım kendimi.
delymm tamamdır 09 ekim'de 69.9 ile geçtim farzediyorum ve bu hafta daha layığıyla ödüllü mödüllü yapmaya çalışacağım inşallah.
canlarım bu arada bu hafta müşteri ziyaretine falan çıkmayacağım,kimseyle konuşacak halim yok ama şu an napıyorum,çaktırmadan sizinle buluşma programı hazırlıyorum.istanbul fizibilitesi yapmaya başladım bugün.hedef firmaları araştırıp bir liste yapıyorum kendime.size sözümü tutup inşallah bayram sonrası bir iş seyahati programlayacağım,sonunda kavuşacağız.siz bana çok iyi geleceksiniz biliyorum :KK16:

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hahahahaaa bliyodummmm, bugün kursu bırakmış olmamın bana bi fayda sağlayacağını biliyodummm.. ben de varım pulushmadaaa :)))

Slmmm ben Kamberrrrr :)

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 12 ziyaretçi)

pksnmz, PASAKLI, aliye1971, Nesli+, sincerelyesra, internetbagimlisi, Love01, rachelfine, cicikizsinem

Buyrun? :KK1:

Çikolatalı sosumdan yedim, peynirimi yedim ama mutfakta tesisat işi varmış krebimi yapamadım kasede kaldı yumurtalar ya. :KK4:

snowflake 84 yakaladım seni. yoksa sen kitabı okumadın mı? :-))) limonata yasak. şekerden dolayı değil, limondan dolayı yasak. limonu sadece sos olarak kullanabilirsiniz. içecek olarak kullanırsanız meyve sayılır diyor kitapta.

okumam mı okudum.ama evde kendim yapmadığım için bide onu limon aromasıyla yapıyorlar ya o yüzden içmiştim hiç aklıma gelmemişti light kola yerine onu içiyordum.artık içmem teşekkür ederim.

benim bu ataletten kurtulmam ve titreyip kendime gelmem lazım. dünya alem güçlendirmeye geçti. ben hala seyrediyorum. olmaz böyle. bugünden itibaren, yediğimi içtiğimi ve yaktığımı yazayım buralara da biraz motive etsin beni.

sabah 2 yumurta light peynirilen beraber.
öğleden sonra dukan keki (2 kaşık kepek, 1 kaşık süt tozu ve az kakao vardı içinde ama çok çok güzeldi)
acıık hindi pastırma ve accık peynir. (normal peynirdi ama-eski kaşar)
2 kupa yeşil çay
2 litre su. 1 litre daha içerim geceye kadar
akşam yemeğinde de tavuk ve yoğurt-pulbiber olacak yanında sanırım

20 dakika stepper yaptım. şimdi de yürüyüşe çıkacağım. geri kalanı da ortalama ev faaliyeti, yani mutfağa git, odaya git falan...

tabi asıl soru kafamda bayramı ne yapacağım. bayramda birşeyler uydurup bursaya gitmesem çok iyi olur ama hiç uğraşamayacağım onunla. bursaya gitsem de yemek sorunuyla başbaşa kalacağım. düşün düşün bunaldım... en iyisi yürüyüşe çıkayım ben.

Son düzenleme:
Kızlar yardım edın bana haziranda düğünüm war 94 kiloyum 1.68 boyum.. 70lere fln ınsem süper olucak sayfaları tek tek okuyamadım ama sanırım anladıgım kadaıyla atak ewrem 5 gün olucak (15-20 kılo vermek ıstedıgım ıcın) bilgilendırır mısınız benı bıraz.. Bu ablamın üyeligi ben tekrardan acmak ıstemedıgm ıcın bundan yazıyorum
Yardımlarınızı beklıyorummmm :KK17:

Selamın hello millet.Akşam oldu nerdeyse ama hepinize iyi haftalar ve iyi bi gün olsun :KK1: Bu aralar çok yogunum o yuzden eskisi gibi sık giremiorum.bide bu 9-5 mesai saatleri bana yetmiorr yaaa,,işleri toparlayana kdr topiğe bakmadan çıkış saati gelior,,mesai saatlerimi arttırmalarını mı istesem napsam patrondan,,hohohh :KK1: :KK1:

NOT: 34 EKIMMM MUTLUUU YILLARRRR SANAAAA,,MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR BOL EKSILER SANAAAAAAA :KK16: :KK16:

Canlarım iyi haftalar,nasılsınız bakalım.
Geçmişi okuyamadım henüz.İşteyim ne yazıkki.
Umarım bu haftaya hepiniz bomba gibi başlamışsınızdır.
Şimdi size uzmanlık sorusu hadi bakalım.Ben güçlendirmeye ne zaman ve kaç kiloda başladım:KK53:

cnm hoşgeldın tekrar.ben yerinde olsam bugunkü kilon ile bugunun tarihini baz alırdım güçlendirme için.çünkü geçen haftakı durum mecburiydi,istekli değil.

pksnmz, PASAKLI, aliye1971, Nesli+, sincerelyesra, internetbagimlisi, Love01, rachelfine, cicikizsinem

okuya okuya ancak geldim şekerim :KK1:

kızlar şimdi benim kafama takıldı acaba şekersiz limonata içtim diye benim atak boşamı gitti bidaha mı başlayayım?

0 beden Ekiiiimmmmmmmmmmmmmm :)) mutlu kocamaaaann bir puzzle olsun ömrün, her bir parçası da mesut, kıvançlı, ortopedik, kahkahalı, elbet yulaf kepekli, gururlu, "oh beaa"lı, "iyi ki"li, "vay anasını"lı ne bileyim işte "budur işte"li wouuuaawww"lı olsun 0,15 yağlı kaymağım :KK66:

wwwwwwwwwwuuuuuu Benzetmelerine koptum. Doğum günümde evlilik yıldonumumde guclendırmeye gecıs gunum velhasıl butun gunlerımde bende bunlardan isteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm…..:KK52::KK52::KK52:

bende burdaydım ama iş yaparken görünmez olmusum :KK19:

Ekimim, meleğimi gülen yüzüm doğum günün kutlu olsun. … nice mutlu seneler kuzum..

Kızlar yardım edın bana haziranda düğünüm war 94 kiloyum 1.68 boyum.. 70lere fln ınsem süper olucak sayfaları tek tek okuyamadım ama sanırım anladıgım kadaıyla atak ewrem 5 gün olucak (15-20 kılo vermek ıstedıgım ıcın) bilgilendırır mısınız benı bıraz.. Bu ablamın üyeligi ben tekrardan acmak ıstemedıgm ıcın bundan yazıyorum
Yardımlarınızı beklıyorummmm :KK17:
nan ben de diyom bu kız evliymiş nasıl düğünü olabilir diye.. Yavrukuş hemen kendine bir üyelik yapıyorsun, sonna gelip bizi buluyosun, kendimizi kız tarafı addederek düğüne hazırlıyoruz.. ne dersin?? kitabı okumadıysan hemmencecik ediniver bu arada.. hazirana kadar güçlendirmen bile biter büyük sözü dinlersen, balayında homşnigırtlak edebilirsin gönlünce :)

Kuzularimmmmmm ben geldimmm oh beaaa dügündü kinaydi hepsini geride biraktim geldim:KK76::KK76:

BEn baya bir sabitlenmistim ama kina gecesi günü yiyebilecegim tek lokma birsey olmadigindan iki adet salatalik tursu yedim cok tuzluydu :KK50: ve su tuttugunu düsünüyorum zira bugün +1 kg gördüm...ama suanda canim hic birsey istemiyor tuhaf bir durumdayim....tüm gün iki adet meyveli yogurt yedim okadar :44: psikolojim artiyi kabul etmiyorda olabilir canim istemiyor da olabilir :KK50:

sizdende uzak kaldimmmmmm cok fenaaa evde laptopun sarji bozuldu ne zamana alirim bilemiyorum :KK43: ama annemin pcden geceleri girer bakarim cok seviyorum hepicinizi

EKIMIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM NICE MUTLU YILLARA MANKENIM BE`NIMMMMM

nan ben de diyom bu kız evliymiş nasıl düğünü olabilir diye.. Yavrukuş hemen kendine bir üyelik yapıyorsun, sonna gelip bizi buluyosun, kendimizi kız tarafı addederek düğüne hazırlıyoruz.. ne dersin?? kitabı okumadıysan hemmencecik ediniver bu arada.. hazirana kadar güçlendirmen bile biter büyük sözü dinlersen, balayında homşnigırtlak edebilirsin gönlünce :)

Tmm geliyoum birazdannn :KK1:

benim bu ataletten kurtulmam ve titreyip kendime gelmem lazım. dünya alem güçlendirmeye geçti. ben hala seyrediyorum. olmaz böyle. bugünden itibaren, yediğimi içtiğimi ve yaktığımı yazayım buralara da biraz motive etsin beni.

sabah 2 yumurta light peynirilen beraber.
öğleden sonra dukan keki (2 kaşık kepek, 1 kaşık süt tozu ve az kakao vardı içinde ama çok çok güzeldi)
acıık hindi pastırma ve accık peynir. (normal peynirdi ama-eski kaşar)
2 kupa yeşil çay
2 litre su. 1 litre daha içerim geceye kadar
akşam yemeğinde de tavuk ve yoğurt-pulbiber olacak yanında sanırım

20 dakika stepper yaptım. şimdi de yürüyüşe çıkacağım. geri kalanı da ortalama ev faaliyeti, yani mutfağa git, odaya git falan...

tabi asıl soru kafamda bayramı ne yapacağım. bayramda birşeyler uydurup bursaya gitmesem çok iyi olur ama hiç uğraşamayacağım onunla. bursaya gitsem de yemek sorunuyla başbaşa kalacağım. düşün düşün bunaldım... en iyisi yürüyüşe çıkayım ben.
madem ne yaptigimizi yaziyoruz, ben sabah yarim yumurta haslamasi, yarim da yumurta omleti yedim.
Oglen dukan sitesindeki lahmacundan yedim, tabi bugun protein gunu o yuzden biber falan koymadim ama pek guzel oldu.
Aksam disarda yicez, izgara kofte yiyecem, oyle gorunuyor.

bayramlik cikolata almak icin yuruyuse gitcez, ben cikolata ile ilgili sadece yuruyusle ilgili aktivetelere katilacagim ne yazikki, olmadi, bayramda dukanella tarifi denerim.

benim reglim yaklasiyor, bir iki gun kalmis olmasi lazim, kilomda pek degisiklik yok. zaten iki haftadir 78-77,5 arasi gidip geliyorum.

ne oldu kii yavruşko???

asya_deniz :KK66: yazdım seni kenara, görüşiciiizzz:KK76::KK9:

neslicim sen kursu mu biraktin, hadi hayirli olsun bakalim, ders notlarin cok hosuma gitmemisti zaten, pek uygun anlatmiyolarmis gibiydi. o yuzden iyi yapmissin.

kolay gelsin sana.

X