- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar KURBAN BAYRAMI adı uzerınde tam bızlık bol protein
kavurma yıyebılıyor muyuz acabaaaaaaaaaaaağ
65 emı dustun medoooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşş duser bayırlırım yavas geeeeeeeeelll
yok kuzum 65'e düşmedim.68.2 falan gördüm ama h.sonu annem beni biraz toparladı.zorla yedirdi içirdi ısrar kıyamet.dukan dışı bişey yemedim tabiki.cuma akşamı palamut,c.tesi biftek,pazar da hindi yedim.dün annemle kahvaltı yaptık.peynir haklarımı ve 1 yumurta yedim.2 dilim tahıllı ekmek yedim.güçlendirme boyunca hiç meyve yemedim sevmediğim için.sadece dünkü kahvaltıda sıkma portakal içtim meyve yerine.bu sabah 70.3'tüm.buna üzülmedim aslında çünkü diğer gördüğüm rakamı istem dışı görmüştüm.sağlığımı kaybederek o düşük kiloyu görmektense böyle daha iyi bence.ama şimdi ben kafamı toparlayamıyorum kaç kiloyla ve ne gün güçlendirmeye geçmiş oldum acaba?
yok kuzum 65'e düşmedim.68.2 falan gördüm ama h.sonu annem beni biraz toparladı.zorla yedirdi içirdi ısrar kıyamet.dukan dışı bişey yemedim tabiki.cuma akşamı palamut,c.tesi biftek,pazar da hindi yedim.dün annemle kahvaltı yaptık.peynir haklarımı ve 1 yumurta yedim.2 dilim tahıllı ekmek yedim.güçlendirme boyunca hiç meyve yemedim sevmediğim için.sadece dünkü kahvaltıda sıkma portakal içtim meyve yerine.bu sabah 70.3'tüm.buna üzülmedim aslında çünkü diğer gördüğüm rakamı istem dışı görmüştüm.sağlığımı kaybederek o düşük kiloyu görmektense böyle daha iyi bence.ama şimdi ben kafamı toparlayamıyorum kaç kiloyla ve ne gün güçlendirmeye geçmiş oldum acaba?
Merhaba tatlımm Buraların tadı tuzu yookkk... Benim de yookk.. Durduramıyorum kendimi yedikçe yiyesim geliyo.. güçlendirme falan hikaye Geçiyim dedim.. Direk oburluğa daldımm.. cumartesi dışardaydım. Attım ağzıma tırtık tırtık bişiler.. Pazar da ipin ucu kaçıyodu, bari ödül yapiyim dedim, bi ödül yaptım.. Sonra başka şeylerden biraz daha tırtıkladım.. Ama meyve yemedim, ekmek yemedim.. Normal yağlı peynir falan da yemedim.. Güçlendirme olmadı benimki yani, 1,5 günlük diyeti bozma oldu.. Tartıya yaklaşmadım bile Protein saflıklarından da bıktıımm.. Şimdi bi daha 2 gün protein yapiyim diyemicem yaniii.. Puuufff!!! Çok sıkıcııı... Normal sebze protein devam ediyorum.Canlarım iyi haftalar,nasılsınız bakalım.
Geçmişi okuyamadım henüz.İşteyim ne yazıkki.
Umarım bu haftaya hepiniz bomba gibi başlamışsınızdır.
Şimdi size uzmanlık sorusu hadi bakalım.Ben güçlendirmeye ne zaman ve kaç kiloda başladım
Vay vay vay..Sağlık olsun tabi bitanem önemli olanıda bu. Sen şimdi güne falan kafanı takma. Bugün başladım say kendını. En azından kk kayıtlarına bugün geçti dimi ama. E sen şimdi listeden de çıktın hemi. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaaaauuuuu…:13:
hadi hayırlı olsun medoşum. darısı başıma...
Aroma canavarı geldi haaanıımmm
Acıbadem, damlasakızı, fındık, çikolata, kakao ve 5+1 kampanyası olduğundan 1 adet de vişne
bunların hepiciğini napıcam bilmiyorum.. Direk ağzıma dökcem heralde Bitmez ki bunlar yaaa Bi de gojiberry ve 2 de süt tozu. Oldu mu sana "Byby 60 TL " Alışveriş manyaklığı kıyafetmiş mideymiş dinlemiyor. İlle bişi alcan ve batırcan kendinii..
Merhaba tatlımm Buraların tadı tuzu yookkk... Benim de yookk.. Durduramıyorum kendimi yedikçe yiyesim geliyo.. güçlendirme falan hikaye Geçiyim dedim.. Direk oburluğa daldımm.. cumartesi dışardaydım. Attım ağzıma tırtık tırtık bişiler.. Pazar da ipin ucu kaçıyodu, bari ödül yapiyim dedim, bi ödül yaptım.. Sonra başka şeylerden biraz daha tırtıkladım.. Ama meyve yemedim, ekmek yemedim.. Normal yağlı peynir falan da yemedim.. Güçlendirme olmadı benimki yani, 1,5 günlük diyeti bozma oldu.. Tartıya yaklaşmadım bile Protein saflıklarından da bıktıımm.. Şimdi bi daha 2 gün protein yapiyim diyemicem yaniii.. Puuufff!!! Çok sıkıcııı... Normal sebze protein devam ediyorum.
İstemsizzz düşmee canımcıımmm İsteyerek düüşş :) Biraz kendine gel.. Aferin aferiinn Zaten pek bişi yiyemediğin için sen bence 1 haftadır güçlendirmedesin.. Öyle sayabilirsin.. ama içine sinmeyecekse de Cumadan itibaren say.. ama zaten uzun sürecek senin. O yüzden bence bugün 8. günün olsun :112:
levo benden önce toparladı ipek teyzesii ayrıca bi birim performans düşsün!! yok!!! cenivır gibin maaşallahNeslicannn seni boşverrrrr :)nasıl oldu Levooooooo ?
Ay kıyamadımmmm yazdıklarımaa.
Nasılsın kuzumm
DÜn Viaporttaydımm. Hastasın diye aramadım walllaa.
ya ben sadece bir tam günü gözden çıkararak yedim .. o da tatlı ağırlıklıydı ne yazık ki.. hani kusana kadar bıkana kadar komaya girene kadar gibi birşey e naapim ama baktım suçsuz yere 3 küsür kilo artıdayım,, ordan yüz buldum herhalAllah seni..... ))) komik misin nesin? yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, hadi sen de ben de sıkalım az dişimizi. ben de hastayım ama bozmadım bu sefer. idare ettim biraz. dün sadece 1 simit yedim fazladan. önceki gün de 2 mandalina. bir an önce bitsin de güçlendirmeye geçeyim artık...
denerim kuzum aşkolsun, nasılsa fiyaskolara laf eden yok aramızdaÇiğköfte olayına da girmemesi lazım ev halkınınnn. Bak şimdi canım istediii. Simitsiz çiğköftemi yaptırsammmm neye benzer kiii ?? Neslii cannn bi dener belkiiiii :)
bizim burda ünü lokal sınırları aşmış bir kasabımız/restorancımız..özetle etçimiz var.. kavurma burdaki imalathanede yapılıp dört bi yana gönderiliyo.. öyle markettekiler gibi sert ve mermerimsi yağlı falan değil. ev yapımı gibin..yumuşak leziz bi nimet.. neyse işte ben ordan aldığımızda, hellim peyniri gibi kaynar suya bırakıyorum, olan yağı da yüzeye çıkıyor. omlette falan tarifsiz bi lezzet oluyii.. markettekilerle de denemiştim ama hüsran..Kızlar KURBAN BAYRAMI adı uzerınde tam bızlık bol protein
kavurma yıyebılıyor muyuz acabaaaaaaaaaaaağ
sağolun canlarım.bence de 1 hafta oldu ama ödül falan yapmadım,aertık bu hafta daha doğru düzgün beslenmeye çalışacağım.
ancak geçen hafta 6-7-8 ekimde tek lokma bile yemedim.ben şimdi 5 ekim mi 9 ekim mi farzedeyim.
ayrıca hangi kilomu baz alalım ?
Şöyle anlarsın kiii: İstediğin kiloya düşünce güçlendirmeye geçiyorsun :)) Test yapsan da bir şey farketmez. Sonuçta testin verdiği tarihe göre başlamıyosun, istediğin kiloya düşmen önemli..güçlendirmeye ne zaman geçiçeğimi test yapmadan nasıl anlarım
Günaydın kızlaaarrr.. Okuyamadım haftasonunun hepsiniiii.. Herkesler iyidir umarıımm..
Ay ben çok fenayım.. Yani diyet şeysinden dolayı.. Haftasonları diyet bana olmuyo artık yaa :97: İstediğim gibi yapamıyorum. Güçlendirme yapiyim diyorum. Otunu..okunu çıkarıyorum onun da yani afedersiniz :2: Yookkk! Güçlendiremiyorum bacılarım.. Eski yememe dönüyorum direk.. :97: Ne etcem bilmiyoommm
Ah Neslicanıımmm.. Komik datluu.. Seviyom kıza seniii
Valla hasta falan değilim de aynen senin gibiyim :S Körolasııınnn Dukan Dukiiii!! yani... Beslenme alışkanlıkları hafta içi değişir de diyetten sonra.. haftasonu değişmiyo be kardeşim Nasıl değiştircem ben onu...? Tatile de gitcem.. ağlamak istiyorum sayın seyirciler Tatil için değil, yimekler içiinn... Aldım verdim ben seni YEDİM :18:
Artık arka arkaya saf protein yapmaktan da bıktım.. Sanırım güçlendirmemsi yapcam biraz.. Sonra güçlendirmeye geçicem :26: Ay yapcam işte bişiler
İpekocuğum.. doğum günün kutlu olsun tekrar.. Buralarda olmuyorum haftasonu, burdan da kutliyiimmm
Yeni yaşın sağlıklı huzurlu mutlu geçsiinn... Beyaz atlınla ilk adımları ataraktan :132: ordan da 4 nala koşmaya başlarsınız inşallaahhhh :123:
Ekiiimmmmm Senin de doğum günün dün müydüüüü :44: Sankim ben öyle hatırlıyorum :) Öyle değilse bile bugünlerdeydi yahuuu... Sana da musmutlu yıllar canımcım Bizi bırakmaaaaa
O zaman 9'u say sen.. Kilonu da 68,5 muydu neydi :44: Öyle bişi say. Hadi olmadı 69 O kadar gramlar fark etmez canım. uzun bir yol var önünde çünkü..
Şöyle anlarsın kiii: İstediğin kiloya düşünce güçlendirmeye geçiyorsun :)) Test yapsan da bir şey farketmez. Sonuçta testin verdiği tarihe göre başlamıyosun, istediğin kiloya düşmen önemli..
Kızlar ben yoğuummm.. Beni yok sayın.. Hem motivasyonsuzluktan, hemi de iş yoğunluğundan Öptüümmmm
Selam kızlarrr,
Yoğunluğumu atlatıyorum sanırım artık daha çok olabilirim aranızda ama hele bir akşamı edeyim bugün de :))
Evet canım, benim de doğum günüm dündü, unutmamışsınnnnn, yerim seni ben. Çoook teşekkür ederim.
Canlarım iyi haftalar,nasılsınız bakalım.
Geçmişi okuyamadım henüz.İşteyim ne yazıkki.
Umarım bu haftaya hepiniz bomba gibi başlamışsınızdır.
Şimdi size uzmanlık sorusu hadi bakalım.Ben güçlendirmeye ne zaman ve kaç kiloda başladım
Selam kızlarrr,
Yoğunluğumu atlatıyorum sanırım artık daha çok olabilirim aranızda ama hele bir akşamı edeyim bugün de :))
Evet canım, benim de doğum günüm dündü, unutmamışsınnnn erim seni ben. Çoook teşekkür ederim.
medesaa hoş geldin ay parçam (fiziksel olarak değil bu benzetme, geçti gülüm eskidendi o .:) ruh aydınlatan, iç ferahlatan baaabındaaa diyiveryomm
Evet canım, benim de doğum günüm dündü, unutmamışsınnnnn, yerim seni ben. Çoook teşekkür ederim.
hahahahaaa bliyodummmm, bugün kursu bırakmış olmamın bana bi fayda sağlayacağını biliyodummm.. ben de varım pulushmadaaa :)))neslim canım sağol bitanem yaaaa,iyi hissettim kendimi.zaman herşeyin ilacı olacak inşallah.bayram tatili ilaç gibi gelecek.herşeyden izole edip toparlayacağım kendimi.
delymm tamamdır 09 ekim'de 69.9 ile geçtim farzediyorum ve bu hafta daha layığıyla ödüllü mödüllü yapmaya çalışacağım inşallah.
canlarım bu arada bu hafta müşteri ziyaretine falan çıkmayacağım,kimseyle konuşacak halim yok ama şu an napıyorum,çaktırmadan sizinle buluşma programı hazırlıyorum.istanbul fizibilitesi yapmaya başladım bugün.hedef firmaları araştırıp bir liste yapıyorum kendime.size sözümü tutup inşallah bayram sonrası bir iş seyahati programlayacağım,sonunda kavuşacağız.siz bana çok iyi geleceksiniz biliyorum