Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kuzularımmm doğum gününüz kutlu olsunnn.Sizi unuttum zannetmeyin sakın.
Nice mutlu senelere,herşey gönlünüzce olsun inşallah.ipekommm bu sene gelinlik giysin inşallahhh,ekimim de oğluşunun mürvetini görsün dicem ama daha erken :) Yeni yaşınızda diledğiniz bütün güzelliklere sahip olun inşallah:KK16:

neslicim sen kursu mu biraktin, hadi hayirli olsun bakalim, ders notlarin cok hosuma gitmemisti zaten, pek uygun anlatmiyolarmis gibiydi. o yuzden iyi yapmissin.

kolay gelsin sana.
cevaplar veriyorum:
evet, inşallah, aa sen nerden biliyon ki!!, öyle mi yahu!! iyi yaptım di mi!! :))

kuzum bıraktım zira, cuma günü gidememiştim kopmuş gitmiş ipin ucu!! zemin sağlam olmayınca dil inşaası iznimi kendi kendime iptal ettiim.. hele bi güçlendirme yapam, ayakları yere tam otursun dilciğin, sonna taktikine maktikine bakıcam.. Kurs yanmasın diye konuştum bugün.. ilkbahar için yeniden gidicem, kayıt dondurdum bir nevi..
Bu arada o benim kursumun notları değildi.. netten bulmuştum, iyi madem hiç bulaşmamayım ona da.. bizim kurs not dağıtmamıştı ayrıca.. eee bu duurmda sen önericen yine .. öyle kolay gesin sana demek var mı ayolll :KK9::KK9::KK9::KK9:

huhuhuhuhu kızlarrrr anormal bir şişkinliğim var adet oldum bugün 3. günü çatlamak üzereyim buna rağmen nasıl olduysa geçen haftadan beri -500 gr. gitmiş bu arada hedefimi 55'e yükselttim 55'in altına düştüğümde gözlerimin altı morarıyor

cevaplar veriyorum:
evet, inşallah, aa sen nerden biliyon ki!!, öyle mi yahu!! iyi yaptım di mi!! :))

kuzum bıraktım zira, cuma günü gidememiştim kopmuş gitmiş ipin ucu!! zemin sağlam olmayınca dil inşaası iznimi kendi kendime iptal ettiim.. hele bi güçlendirme yapam, ayakları yere tam otursun dilciğin, sonna taktikine maktikine bakıcam.. Kurs yanmasın diye konuştum bugün.. ilkbahar için yeniden gidicem, kayıt dondurdum bir nevi..
Bu arada o benim kursumun notları değildi.. netten bulmuştum, iyi madem hiç bulaşmamayım ona da.. bizim kurs not dağıtmamıştı ayrıca.. eee bu duurmda sen önericen yine .. öyle kolay gesin sana demek var mı ayolll :KK9::KK9::KK9::KK9:

evet iyi yapmissin, cunku neyazik ki cok hizli ogrenilmiyo, kursta anlatilanlar sana fayda saglamaktan ziyade kafani karistiriyorus gibiydi. belki evde konulari kendin tekrar edip sonra baslarsan sana ipuclari verir. ama obur turlu kafa karistirici olur.
kurs notlarinin onlar olmadigina sevindim. bilgiler yanlis degil ama hikayeye oturtulmadan kullanim ornekleri verilmis. ne ne zaman kullanilir denmis ama nasil kullanildigi hakkinda cokta bilgi yok. bi bakalim, ben senin seviyeni daha iyi anliyayim, ondan sonra arkadstan falan kaynak sorarim. o da 70 hedefliyo cunku benzer seyler calisirsiniz buyuk ihtimal.

cevaplar veriyorum:

evet iyi yapmissin, cunku neyazik ki cok hizli ogrenilmiyo, kursta anlatilanlar sana fayda saglamaktan ziyade kafani karistiriyormus gibiydi. belki evde konulari kendin tekrar edip sonra baslarsan sana ipuclari verir. ama obur turlu kafa karistirici olur.
kurs notlarinin onlar olmadigina sevindim. bilgiler yanlis degil ama hikayeye oturtulmadan kullanim ornekleri verilmis. ne ne zaman kullanilir denmis ama nasil kullanildigi hakkinda cokta bilgi yok. bi bakalim, ben senin seviyeni daha iyi anliyayim, ondan sonra arkadstan falan kaynak sorarim. o da 70 hedefliyo cunku, benzer seyler calisirsiniz buyuk ihtimal.

Nice mutlu senelere,herşey gönlünüzce olsun inşallah.ipekommm bu sene gelinlik giysin inşallahhh,ekimim de oğluşunun mürvetini görsün dicem ama daha erken :) Yeni yaşınızda diledğiniz bütün güzelliklere sahip olun inşallah:KK16:

Ahh canım benimmm. Çok teşekkür ederim.

Hee giydim gelinlik ben. Geçen Pronovias da denedim. En azından bedenime uydularr. Geçen sene de bakmıştım. Uygun bulamamıştım. Resim de çekip yanıma da phptoshopla birini koyacaktım. Anneme kalp krizi sebebi olur ya bu. 1 nisanda planlıyorum bu şakayı. Bakalımmm o zamana kadar gerçeği olmazsaa.
3 sen önce çantandan yanlışlıkla evlilik çüzdanı kopyası düşürdüm hemde annemin arkadaşlarının yanındaa. Suratını görmeniz lazımdııı. Yüzünde sen öldün gülümsemesii. Bir yandan da merak. Acaba yapmışmıdır diyee..
:)
Seneye de bebek nufus cüzdanı hazırlayacağımmmm. Ayy varmı başka fikri olannn :)

Hee giydim gelinlik ben. Geçen Pronovias da denedim. En azından bedenime uydularr. Geçen sene de bakmıştım. Uygun bulamamıştım. Resim de çekip yanıma da phptoshopla birini koyacaktım. Anneme kalp krizi sebebi olur ya bu. 1 nisanda planlıyorum bu şakayı. Bakalımmm o zamana kadar gerçeği olmazsaa.
3 sen önce çantandan yanlışlıkla evlilik çüzdanı kopyası düşürdüm hemde annemin arkadaşlarının yanındaa. Suratını görmeniz lazımdııı. Yüzünde sen öldün gülümsemesii. Bir yandan da merak. Acaba yapmışmıdır diyee..
Seneye de bebek nufus cüzdanı hazırlayacağımmmm. Ayy varmı başka fikri olannn :)

Çok güzel yaa!! :KK1: Ben anneme öyle birşey yapsam ben durumu açıklayamadan kadın gidiverirdi herhalde, ondan sonra vicdan azabı çek dur. :)))))))
Ben de gidip gidip gelinlik denemek istiyorummm. Ama sanki daha kapıda soracaklarmış gibi geliyor "Düğün ne zaman, tarih alındı mı, belge göster." diye. Halbuki evlilik falan taa gelecekte hayırlısıyla olacak, ben şimdi gidip evcilik oynar gibi bakmak istiyorum. :KK55:

Allaahimmmmmmm iyiki annen degilim ipektommm:KK9::KK9::KK9:

neden annene düşmansın ipek?:-D

kızlar server resetlenecekmiş sonra da mesai biter zaten,ben kaçar.
annecim yemek yemiyorum ve yapamıyorum bu aralar diye bana bi dolu stok yaptı h.sonu.
bamya,fasulye,patlıcan,börülce falan bir sürü sebzem oldu.
bu güçlendirmenin de en çok her gün sebze protein olmasını sevdim.bugün hangi günümdü diye düşünmeme gerek kalmıyor.
ama tabiki geçen perşembe saf proteinimi de atlamadım.
sizi seviyorum,kendinize dikkat edin,öpüyorum canlarım benim :KK54:

doğum günün kutlu olsun nice mutlu kilosuz sağlıklı günlereee

İyiki doğdunnnn EKİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

nice senelere ekimcim...

0 beden Ekiiiimmmmmmmmmmmmmm :)) mutlu kocamaaaann bir puzzle olsun ömrün, her bir parçası da mesut, kıvançlı, ortopedik, kahkahalı, elbet yulaf kepekli, gururlu, "oh beaa"lı, "iyi ki"li, "vay anasını"lı ne bileyim işte "budur işte"li wouuuaawww"lı olsun 0,15 yağlı kaymağım :KK66:

Selamın hello millet.Akşam oldu nerdeyse ama hepinize iyi haftalar ve iyi bi gün olsun :KK1: Bu aralar çok yogunum o yuzden eskisi gibi sık giremiorum.bide bu 9-5 mesai saatleri bana yetmiorr yaaa,,işleri toparlayana kdr topiğe bakmadan çıkış saati gelior,,mesai saatlerimi arttırmalarını mı istesem napsam patrondan,,hohohh :KK1: :KK1:

NOT: 34 EKIMMM MUTLUUU YILLARRRR SANAAAA,,MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR BOL EKSILER SANAAAAAAA :KK16: :KK16:

cnm hoşgeldın tekrar.ben yerinde olsam bugunkü kilon ile bugunun tarihini baz alırdım güçlendirme için.çünkü geçen haftakı durum mecburiydi,istekli değil.

okuya okuya ancak geldim şekerim :KK1:

Ekimim, meleğimi gülen yüzüm doğum günün kutlu olsun. … nice mutlu seneler kuzum..

Kuzularimmmmmm ben geldimmm oh beaaa dügündü kinaydi hepsini geride biraktim geldim:KK76::KK76:

BEn baya bir sabitlenmistim ama kina gecesi günü yiyebilecegim tek lokma birsey olmadigindan iki adet salatalik tursu yedim cok tuzluydu :KK50: ve su tuttugunu düsünüyorum zira bugün +1 kg gördüm...ama suanda canim hic birsey istemiyor tuhaf bir durumdayim....tüm gün iki adet meyveli yogurt yedim okadar :44: psikolojim artiyi kabul etmiyorda olabilir canim istemiyor da olabilir :KK50:

sizdende uzak kaldimmmmmm cok fenaaa evde laptopun sarji bozuldu ne zamana alirim bilemiyorum :KK43: ama annemin pcden geceleri girer bakarim cok seviyorum hepicinizi

EKIMIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM NICE MUTLU YILLARA MANKENIM BE`NIMMMMM

Çoook yoğun bir gündü bir an girdim ama yine kopmuşum ben misafirlerimle ilgilenirken. Bugün herşey muhteşemdi.

Çookk teşekkür ederim her birinize çok güzel dilekleriniz için
grouphug.gif

Her biriniz ne güzel yazmışsınız, böyle dostlar biriktirmek herşeyden değerli. Umarım her birimiz gönlümüzdeki, hayalimizdeki gibi bir hayat yaşarız.

Hepinizi çoook seviyorum, iyi ki varsınız, iyi ki hep birlikteyiz. :KK16:
grouphugg.gif

Çoook yoğun bir gündü bir an girdim ama yine kopmuşum ben misafirlerimle ilgilenirken. Bugün herşey muhteşemdi.

Çookk teşekkür ederim her birinize çok güzel dilekleriniz için
grouphug.gif

Her biriniz ne güzel yazmışsınız, böyle dostlar biriktirmek herşeyden değerli. Umarım her birimiz gönlümüzdeki, hayalimizdeki gibi bir hayat yaşarız.

Hepinizi çoook seviyorum, iyi ki varsınız, iyi ki hep birlikteyiz. :KK16:
grouphugg.gif

Ekimcim nice güzel yaşlara canım, iyi ki varsın :KK16::KK16::KK16::KK16:

Selam kızlarrr,

Yoğunluğumu atlatıyorum sanırım artık daha çok olabilirim aranızda ama hele bir akşamı edeyim bugün de :))

Evet canım, benim de doğum günüm dündü, unutmamışsınnnnn, yerim seni ben. Çoook teşekkür ederim.:KK19::KK16::KK16:

Kutlu olsun kutlu olsuun :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: bi de sağlıklı olsun bi de mutlu olsun bi de huzurlu olsun bi de oğluşunuzla birlikte olsun bi de kocacıınızla birlikte olsun bi de bütüüüün sevdiklerinizle birlikte olsun inşallaah :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

nice senelere ekim iyiki doğdun bu arada ipeğinkini kaçırmışım sanada iyi seneler ipekçim nice yıllara kızlar :):KK52:

herkes nasıl görüşmeyeli bi yandan atıştırıp bi yandan nette dolanıyorum tavuk yemekten gıdaklıcam ya da yumurtlucam sanıyorum :)))))))

Ekim doğum günün kutlu olsun.nice yıllara...

Ekimcim nice güzel yaşlara canım, iyi ki varsın :KK16::KK16::KK16::KK16:

Kutlu olsun kutlu olsuun :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: bi de sağlıklı olsun bi de mutlu olsun bi de huzurlu olsun bi de oğluşunuzla birlikte olsun bi de kocacıınızla birlikte olsun bi de bütüüüün sevdiklerinizle birlikte olsun inşallaah :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

nice senelere ekim iyiki doğdun bu arada ipeğinkini kaçırmışım sanada iyi seneler ipekçim nice yıllara kızlar :):KK52:

herkes nasıl görüşmeyeli bi yandan atıştırıp bi yandan nette dolanıyorum tavuk yemekten gıdaklıcam ya da yumurtlucam sanıyorum :)))))))

Çok teşekkür ederim kızlar, artık 3 lü rakamların sonlarına yaklaştım ben ama ajda gibi her yaşın ayrı bir güzelliği var diyorum:)) boyumdan büyük oğlum var, çok şükür. Umarım damatlığını da beraber görürüz:)

Herşey dostlarla güzel, iyi ki varsınız :KK16:

Aliyecim, hasta olmuşsun canım, nasılsın şimdi daha iyi oldun mu?

X