- 6 Ağustos 2010
- 2.057
- 1
Şu an şişmanlamaya iyice müsait yapıdayız,o yüzden çabucak tartıda + değer görüyoruz diye düşünüyorum. Normal, insani kilomuza inince bu kadar etkilenmeyiz bence. Normal olan arkadaşlarıma bakıyorum, kiloları artık yerleşmiş bir gün birşey yediler mi hop diye almıyorlar. Vücut-bünye dengesini bulmuş oluyor. Biz de şimdi normal olan insani değere inmeye çalışıyoruz, hem de yılların birikimini üzerimizden atmaya çalışarak. Mesela ben hedef kilom olan 55i ne zaman görmüştüm en son? İlkokul son, ortaokul 1 gibi galiba. Durum felaket yani. :)
Diyet olsun normal hayat olsun ileriyi çok fazla düşünmemek gerek. Birşey kafamıza yatıyorsa o yolu takip edeceğiz, elimizden geleni yapacağız. Gerisi Allah kerim, herşey mantığa sığıyor çünkü bu diyette. Biz elimizden geleni yaptıktan sonra olmaması için bir sebep yok.
1. aşama atak - nefsin kırılması, 2. aşama seyir - insanlığa dönüş, 3. aşama güçlendirme - merhaba normal hayat, ben geliyorum, 4. aşama koruma - nihani durak
Kendimce eğleniyorum işte.
yok arkadaşım, eğlenmiyorsun. gayet doğru bir yaklaşım bu. ben de aynı şeyleri düşünüyorum. şu an bizim bünyemiz birikimlerini kaybetmemek derdinde olduğu için, yakaladığı her kaloriyi depolamaya bakıyor. besinlere, kayıplarını telafi etme telaşıyla yaklaşıyor. kilomuz oturduğunda ve bünye ihtiyacı kadar besin almaya başladığında, aldıklarını rahat rahat harcayacaktır.