diyer arkadaşta cevap vermiş sayenizde birşey daha öğrenmiş oldum inşallah bir kaç ay sonra artık bitirecez diye konuşuruz allah hepimize yardım etsin benim vermem gereken kilo daha fazla.ben az veriyorum yani kiloma göre daha fazla vermem lazım burda yazana göre ben bi alıp bi veriyorum sende durum nasıl.....
günaydın herkese
günaydın..günaydın günaydınlar bende bu gün erkenciyim......ayrıca sabah uyanıp kendimi tartığımda çok sevindim........iki gün oldu veeeeeeee 63 çıktımcnm yani geçen hafta akşam tok karna 67.5 bile gördüm.......şimdi ise 63 görmek ne güzel sanırım dukan amca bu işi biliyor.....ha bide kk nın hakkınıda yememek lazım sizlerin motivasyonu pahabiçilemez
günaydın..günaydın herkese
bu diyete sadık kalınırsa çok güzel kilo veriliyor..Herkese merhaba,
Oldukça uzun zamandır forumu takip ediyor ve çok beğeniyorum. İnanılmaz motive edici.
Ben 22 Ocaktan itibaren diyet ve spor yapıyorum ve dukan diyetine başlamadan 95 kilodan 79 kiloya kadar indim ve yaklaşık bir ay kadar da verdiğim kiloları hemen hemen korudum. Dukan diyetine 23 mayısta başladım ve 5 gün atak yaparak 2.2 kilo verdim. Şimdi de seyir evresinin 4. günündeyim ve ilk 3 gün 700 g daha verdim. Kitabı zaten başlamadan almış ve tam anlamıyla yutmuştum, yulaf kepeğim de var. Kalan kilolarımı da bu diyetle verip koruma evrelerini de uygulamak istiyorum. Hadi bakalım, hayırlısı! :80:
günün ilk mesajını ben yazayım dedim.herkese slm.bugün dukan dıyetınde onuncu gunum.yaklaşık 3,5 kilo verdim.vermek istediğim kılo cok oldugu için protein evresini uzattım biraz..forumu okuyunca baya bı hırslandım..bundan sonra görüşürüz inşallah..tebi iyi haberlerle..
sizlerle de sevincimi paylaşma gereği hissettim!!!!!! aöf soru ve cevapları açıklandı! cevapları almıştım benç Kontrol ettim! mezun oluyorum!!!!darısı seneye uludağ üniden de mezun olmanın başına DD
canım yanlız degilsin benimde 25 kilo fazlam var kitabın yoksa mutlaka edin elininaltında olsun bizim yıllardır yasadıgımız sebebini bilmedigimiz her seyi anlatıyo ibrahim saracoglunun lahana kürünü denemistim 21 gün uygulanıyo diyette yapmamıstım ama 4 kilo vaermiştim çok şaşırmıstım kitapta lahana çorbası tarifı vermis dukan amca seyire geçince yapcam lahana kürünüöncelikle sana şunu soracam bende dymuştum ibrahim saraçoğlundan limon ve maydonozu sen yapmışsın işe yaradımı bırakınca fark ettinmi bende yapmayı düşünüyorumda cevap yazarsan sevinirim bide ekrana mesala şundan alıntı yapıp kendi sayfanıza ekliyorsunuz onu nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız iyi olur bu arada taşlık için soruma cevap verenlere teşekkür ederim.bide sormuşlar verilecek kilosu 10 kilodan fazla olan yok galiba diye ama benimki çok daha fazla bende çıktım bu yola allah yardımcımız olsun......
Şu an şoktayım 64 den neredeyse 66ya çıkmışım:S
bugün aşırı sıvı tükettim onun etkisimi acaba
ben de sinirden meyveli light yoğurt hakkım birken iki yaptım:
Bu da benim kaçamak günüm olsun o zaman umarım pes etmeden devam ederim
Zaten 66 kiloyla başlamıştım
15. günümde olana bak
bence biyerde yanlış yapıyorum
kızlar bugün sebze protein günümdü ve ben dışarıdaydım tavuklu salata sipariş verdim. ancak salata içinde 2 kaşık kadar mısır vardı. ve yağsız istememe rağmen biraz zeytin yağı dökmüşlerdi. ve en hepsini yedim(( doymadım eve geldim biraz önce light ton balığı yedim.... ha bir de eşim alman turşusu almış (tatlı turşu) umarım zararı yoktur. çünkü onuda bir güzel mideme iindirdim ((
günaydın günaydınlar bende bu gün erkenciyim......ayrıca sabah uyanıp kendimi tartığımda çok sevindim........iki gün oldu veeeeeeee 63 çıktımcnm yani geçen hafta akşam tok karna 67.5 bile gördüm.......şimdi ise 63 görmek ne güzel sanırım dukan amca bu işi biliyor.....ha bide kk nın hakkınıda yememek lazım sizlerin motivasyonu pahabiçilemez
öncelikle sana şunu soracam bende dymuştum ibrahim saraçoğlundan limon ve maydonozu sen yapmışsın işe yaradımı bırakınca fark ettinmi bende yapmayı düşünüyorumda cevap yazarsan sevinirim bide ekrana mesala şundan alıntı yapıp kendi sayfanıza ekliyorsunuz onu nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız iyi olur bu arada taşlık için soruma cevap verenlere teşekkür ederim.bide sormuşlar verilecek kilosu 10 kilodan fazla olan yok galiba diye ama benimki çok daha fazla bende çıktım bu yola allah yardımcımız olsun......
Selam hanımalr benimde 10 kğ yakın fazlalığım var bu dukan diyetinde illa kitabımı alıp okumam lazım kitabı bulabilecek bi yerde değilim nasıl bi diyettir neler yeninir bu bilgileri nereden öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Herkese günaydııın
Benim bugün atakta 3. günüm 1.5 kilo gitti
Atağı bugün dahil 3 gün daha yapıcam ah bide spora başlayabilseydim süper olacaktı spor olsun diye evi temizliyorum yahu :26:
Herkese merhaba,
Oldukça uzun zamandır forumu takip ediyor ve çok beğeniyorum. İnanılmaz motive edici.
Ben 22 Ocaktan itibaren diyet ve spor yapıyorum ve dukan diyetine başlamadan 95 kilodan 79 kiloya kadar indim ve yaklaşık bir ay kadar da verdiğim kiloları hemen hemen korudum. Dukan diyetine 23 mayısta başladım ve 5 gün atak yaparak 2.2 kilo verdim. Şimdi de seyir evresinin 4. günündeyim ve ilk 3 gün 700 g daha verdim. Kitabı zaten başlamadan almış ve tam anlamıyla yutmuştum, yulaf kepeğim de var. Kalan kilolarımı da bu diyetle verip koruma evrelerini de uygulamak istiyorum. Hadi bakalım, hayırlısı! :80:
kızlar bugün sebze protein günümdü ve ben dışarıdaydım tavuklu salata sipariş verdim. ancak salata içinde 2 kaşık kadar mısır vardı. ve yağsız istememe rağmen biraz zeytin yağı dökmüşlerdi. ve en hepsini yedim(( doymadım eve geldim biraz önce light ton balığı yedim.... ha bir de eşim alman turşusu almış (tatlı turşu) umarım zararı yoktur. çünkü onuda bir güzel mideme iindirdim ((
günaydın..
günaydın..
bu diyete sadık kalınırsa çok güzel kilo veriliyor..
yza ince girmeye karalıyız dukan amca saolsun..
günaydın arkadaşlar ben de aranıza katıldım ve bugun dukana başladım.burayı okudukça insan gerçekten motive oluyor:))
kitabını okuyorum şuan,ve bana mantıklı geldi gerçekten.üç gün atak yapıcam sitesinde 2 gün olarak hesapladı ama ben üç yapıcam.sabah bir yumurta ve peynir yedim bakalm nasıl olcak:)
yulaf kepegi bulamadım yalnız siz nerden buldunuz acaba??
günaydıııııııııııııııııın hanımlarrrrrrrrrr, sabah tartıda 200 daha gitmişti, yani düz hesap 69 oldum artıkkkkkk200 gr kilo verdiğimde bu kadar sevineceğimi birisi söylese inanmazdım wallaa
yalnız hakkaten bu işin sırrı bol su içmekte galiba, şimdiye kadar yaklaşık 1,5- 2 lt içiyordum dün 3 lt içtim, bi de kayıt altına alıyorum herşeyi, yediğim içtiğim...mutluyum, mutlusun, hepimiz mutlu olalımmm68 le buluşmama az kaldııııııııı, sanırım kasım ayından beri görüşemedik kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?