Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben ataktayım.bu gün 3.günüm yani ne olacağını tam bilemiyorum.dün hamsinin tuzunu fazla kaçırmışım üstüne birde çok yemişim.
1.gün 77.300 ,2.gün 76.400 ve bugün 76.500
zor olacak ama başaracağız...

günaydın herkese

günaydın günaydınlar bende bu gün erkenciyim......ayrıca sabah uyanıp kendimi tartığımda çok sevindim........iki gün oldu veeeeeeee 63 çıktımcnm yani geçen hafta akşam tok karna 67.5 bile gördüm.......şimdi ise 63 görmek ne güzelsanırım dukan amca bu işi biliyor.....ha bide kk nın hakkınıda yememek lazım sizlerin motivasyonu pahabiçilemez

günaydın..
günaydın herkese
günaydın..
bu diyete sadık kalınırsa çok güzel kilo veriliyor..

yza ince girmeye karalıyız dukan amca saolsun..

canım yanlız degilsin benimde 25 kilo fazlam var kitabın yoksa mutlaka edin elininaltında olsun bizim yıllardır yasadıgımız sebebini bilmedigimiz her seyi anlatıyo ibrahim saracoglunun lahana kürünü denemistim 21 gün uygulanıyo diyette yapmamıstım ama 4 kilo vaermiştim çok şaşırmıstım kitapta lahana çorbası tarifı vermis dukan amca seyire geçince yapcam lahana kürünü

günaydıııııııııııııııııın hanımlarrrrrrrrrr, sabah tartıda 200 daha gitmişti, yani düz hesap 69 oldum artıkkkkkk 200 gr kilo verdiğimde bu kadar sevineceğimi birisi söylese inanmazdım wallaa

yalnız hakkaten bu işin sırrı bol su içmekte galiba, şimdiye kadar yaklaşık 1,5- 2 lt içiyordum dün 3 lt içtim, bi de kayıt altına alıyorum herşeyi, yediğim içtiğim...mutluyum, mutlusun, hepimiz mutlu olalımmm 68 le buluşmama az kaldııııııııı, sanırım kasım ayından beri görüşemedik kendisiyle

bende 3.5 litreden fazla su içersem 300gr falan veriyorum sanırım sıvıyı cok tuketiyoruz

OHHH Afiyet sefan olsun.... Ben de yemiş kadar oldum)

günaydın arkadaşlar ben de aranıza katıldım ve bugun dukana başladım.burayı okudukça insan gerçekten motive oluyor:))
kitabını okuyorum şuan,ve bana mantıklı geldi gerçekten.üç gün atak yapıcam sitesinde 2 gün olarak hesapladı ama ben üç yapıcam.sabah bir yumurta ve peynir yedim bakalm nasıl olcak:)
yulaf kepegi bulamadım yalnız siz nerden buldunuz acaba??

günaydın tebrik ederim.
tok karna tartılman mantıklı değil zira bizim gerçek kilomuz olmuyor o. ben akşam tartılsam da yatmadan önce tartılıyorum. bir de sabah bakıyorum aç karna. ikisinin arasında 300-800 gr ama ortalamada hep 500 gram fark oluyor.
bu sabah benden de 100 gr gitmiş. az ama olsun. 1 kilo fazlalığı attıktan sonra birde 100 gr gitmesi süper oldu.
50'li kilolara tam tamına 1,5 kilo kaldı yaa
inanamıyorum 15 seneden fazla oldu 50 leri görmeyeli yaa

Son düzenleyen: Moderatör:

mesaj sayfasının sağ altında "alıntı ile cevapla" var,onu tıklarsan olur.-))

internetten hepsi buradan bulabilirsın kitabı bu ara indirimde kargo ücretsiz yine interne
tten dukan diyeti yazarsan bulursun formuda okuyabilirsin

Herkese günaydııın

Benim bugün atakta 3. günüm 1.5 kilo gitti

Atağı bugün dahil 3 gün daha yapıcam ah bide spora başlayabilseydim süper olacaktı spor olsun diye evi temizliyorum yahu :26:

tebrikler
bende çalışıyorum ve evim temiz değilken spor yapmak lüks gibi geliyor. zaten ev temizliği de oldukça fazla efor sarfettirebiliyor. bence mantıklı.
bu sene halılarımı kendim yıkıyim diyorum en azından küçük olanlar. maksat spor olsun

süper , tebrikler

oooooooo afiyet olsuunnn,:))dışarıda salata yediğimde benim de başıma geldi, özellikle yağsız ve mısırsız istemiştim ama yağlı ve mısırlı gelmiştiben de ondan sonraki öğünde dengelemeye çalışmıştım, ama kiloma da zaten + olarak yansımadı.. offff ben de çok severim aalman turşusunu..şeker var ya içinde, kaçamak olarak düşün ve artık bugune bak cicim

günaydın cnm hoşgeldin...benim de atak 2 gün çıktı ama ben de 3 gün yapıcam....yarın bitiyor...en azından sebze yiyebilicem

tebrikleer.
oh ne güzel arka arkaya güzel haberler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…