Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Vallahi eşim izin verse ben yarın gidip taktıracam ama ikna edemiyorum bir türlü:27:

:60::60::60::60:
merhaba kizlar bugun 62.1 geldim yaa sadece 100gr gitmis halbuki 1 saat yuruyus 30dkdan fazla bisiklet surdum diyetin disina cikmadim neden bole oldu 61leri gorucektim oysa bugun:14:

canım spor yaptıgın günlerin ertesi günü tartılma mümkünse. zira vücut su tutuyor. iki gün sonra gerçek kilon çıkar üzülme hemen demoralize olma :34:

kızlar bugün sebze protein günümdü ve ben dışarıdaydım tavuklu salata sipariş verdim. Ancak salata içinde 2 kaşık kadar mısır vardı. Ve yağsız istememe rağmen biraz zeytin yağı dökmüşlerdi. Ve en hepsini yedim:((( doymadım eve geldim biraz önce light ton balığı yedim.... Ha bir de eşim alman turşusu almış (tatlı turşu) umarım zararı yoktur. çünkü onuda bir güzel mideme iindirdim:(((

aynı şeyi geçenlerde ben de yaşadım..ızgara tavuk ve yağsız salata siparişi verdim,sosu yağlı bir tavuk ve yağlı,mısırlı salata geldi..mecburen yedim...ertesi gün kilo artışım olmamıştı ama vermemiştim de...sebzedeki yağ aslında sebzenin vitaminini almamızı ve bağırsakları çalıştırmamızı sağlıyor...hergün yapmıyoruz ya...arada bir olur artık...

günün ilk mesajını ben yazayım dedim.herkese slm.bugün dukan dıyetınde onuncu gunum.yaklaşık 3,5 kilo verdim.vermek istediğim kılo cok oldugu için protein evresini uzattım biraz..forumu okuyunca baya bı hırslandım..bundan sonra görüşürüz inşallah..tebi iyi haberlerle..

aramıza hoşgeldin:3::3::3:
Iyi başlangıç..devamını dilerim...atağı uzun tutmak fazla işe yaramıyor aslında..ben de 10 gün yapmıştım..kilo verişi ilk 5 gün sadece..çoğumuzda bu şekilde oldu...belki sende yaramıştır...

herkese merhaba,
oldukça uzun zamandır forumu takip ediyor ve çok beğeniyorum. Inanılmaz motive edici. :68:
Ben 22 ocaktan itibaren diyet ve spor yapıyorum ve dukan diyetine başlamadan 95 kilodan 79 kiloya kadar indim ve yaklaşık bir ay kadar da verdiğim kiloları hemen hemen korudum. Dukan diyetine 23 mayısta başladım ve 5 gün atak yaparak 2.2 kilo verdim. şimdi de seyir evresinin 4. Günündeyim ve ilk 3 gün 700 g daha verdim. Kitabı zaten başlamadan almış ve tam anlamıyla yutmuştum, yulaf kepeğim de var. Kalan kilolarımı da bu diyetle verip koruma evrelerini de uygulamak istiyorum. Hadi bakalım, hayırlısı! :80:

hoşgeldin :3::3::3:
Walla süpersin,seninki de tam bir başarı ve azim öyküsü...devamını dilerim...

herkeze merhaba öncelikle

ben iki doğum yaptıktan sonra 93 kiloydum ve diyet yapmaya karar verdim akapunktur denedim 5 ay kadar 15 kilo verdim daha sonrası bıraktım sonra dukana başladım şu anda 67,5 kiloyum ve yaklaşık 9 ayda 25,5 kilo verdim ve hale azimle devam ediyorum artık o kadar memnum ki hayatımda rahat bir nefes alabiliyorum ben dukanın kitabını alarak başladım ve sürekli okuyorum kepeği hiç kullanmadım şu anda 3. dönemdeyim bazı merek ettiğim konular var yaz gelmesi dolasıyla diyet dondurma yiyiyormusunuz diyet bisküler falan diyet olan herşeyi kullanıyormusunuz bilen varsa anlatabilirmi kitapta herşey fransızlara uygulanmış

Günaydın arkadaşlar,
Bende dün akşam alışveriş yapıp bu sabah başladım diyetime. Sabah kahvaltı için 1,5 kaşık kepek, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı light süt ile krep yaptım fakat tadı hiç güzel olmadı yanlış mı yaptım acaba?
Eminönünde bir aktardan aldım kepeği üzerinde sadece Kepek yazıyor yulaf kepeği yazmıyor yanlış şey almış olabilirim?
Bu krebi yulaf ezmesi ile yapsam olurmu?
Sabah kahvaltısı benim için çok sorun çünkü tek başına yumurta pek sevmem yoğurtmu yesem acaba?
Yardım lütfennn :(

tatlim bende yulaf kepeğinden krep yapıyorum tadı harika oluyo. sen yanlış kepek aldın sanırım ben bide süt yerine tuzsuz lor peyniri koyuyorm daha iyi oluyo sevgiler:34:

günaydıııııııııııııııııın hanımlarrrrrrrrrr, sabah tartıda 200 daha gitmişti, yani düz hesap 69 oldum artıkkkkkk:64::64: 200 gr kilo verdiğimde bu kadar sevineceğimi birisi söylese inanmazdım wallaa:61:

yalnız hakkaten bu işin sırrı bol su içmekte galiba, şimdiye kadar yaklaşık 1,5- 2 lt içiyordum dün 3 lt içtim, bi de kayıt altına alıyorum herşeyi, yediğim içtiğim...mutluyum, mutlusun, hepimiz mutlu olalımmm:66: 68 le buluşmama az kaldııııııııı, sanırım kasım ayından beri görüşemedik kendisiyle:1::1:

süper gidiyorsun canım:46:

Günaydın kızlaaarrrr:21::21:

ya dün 714 te bıraktım ne çabuk ilerlemişssiniz oyy maşallah ama bizide düşünün işe gelir gelmez forumu açıp başlıyoruz okumaya:9:

ben bugun farkettimde ben ps yapmıyorum 3-4 gündür yani şöyle paso protein yiyorum arada sebze yiyorum günlerim karışmış durumda ne yapıyorum ben yaaaa:18:

Bugün baya kilo veren olmuş sanırım...hepinizi tebrik ederim...süpersiniz..yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum..
Bende durumlar kötü walla tickerımı değiştirmedim ama 2 sabahtır yukarı doğru gidiş var...üstelik 2 gündür atak yapıyorum..h.sonu üstüste 3 gün sebze yedim diye dengeleyeyim dedim...ama arkadaşlar ben galiba artık sebze günlerimde daha iyi kilo veriyorum..bunu yaşayan var mı?çok ilginç değil mi?ya da tesadüfmüdür artık bilmiyorum ama bu kilo verdiğim günlerin mantığını tutturamadım bir türlü..çok kaçamak yapıyorum ertesi gün kilo vermiş oluyorum,hiç yapmıyorum ertesi gün almış oluyorum..anlamadım gitti:1:

Mysky selam canım,

Ya sen kepekleri kimse almadı demişsin ama ben senden haber bekliyorum zamanı bildiricem dedin bi daha sesin çıkmadı bende umudu kesmiştim valla en kısa sürede ablanın adını ve hangi günler falan gidebiliceğimi yazarsan gidip alıcam ben :34:

Yasemin,benim aklimdasin..Ama benim oglumun sunnet dugunu hazirliklari v.s derken sayfaya girip yazma sansim pek olmadi..ustelik ozel mesaj kutusunda sana yolladigim mesajida bulmayinca..unuttum kim oldugunu:90:
ben sana ozelden msn vereyim sen beni eklersin..Daha saglikli olur.4 paket istemistin sanirim.

Kızlaaar bir sorum var :97:

benim şuanda 8.5 kilo fazlam var sizce seyir evresini 1+1 mi yapmalıyım yoksa 5+5 mi?

ne diyosunuz?

Bu arada 19 haziranda Abimin düğünü var o güne kadar azcık verdiğim kilolar fark edilsin istiyorum, ne zaman memlekete gitsem bütün komşular hep bir ağızdan '' ayy kilo almışın sen diye bağırmaya başlıolar'':37: ya birine dalacam :57: yada bu kiloları vericem :66:

Back