Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

diyer arkadaşta cevap vermiş sayenizde birşey daha öğrenmiş oldum inşallah bir kaç ay sonra artık bitirecez diye konuşuruz allah hepimize yardım etsin benim vermem gereken kilo daha fazla.ben az veriyorum yani kiloma göre daha fazla vermem lazım burda yazana göre ben bi alıp bi veriyorum sende durum nasıl.....:64:

ben ataktayım.bu gün 3.günüm yani ne olacağını tam bilemiyorum.dün hamsinin tuzunu fazla kaçırmışım üstüne birde çok yemişim.
1.gün 77.300 ,2.gün 76.400 ve bugün 76.500
zor olacak ama başaracağız...

günaydın herkese

günaydın günaydınlar bende bu gün erkenciyim......ayrıca sabah uyanıp kendimi tartığımda çok sevindim........iki gün oldu veeeeeeee 63 çıktım:66::66::66::66::66::66:cnm yani geçen hafta akşam tok karna 67.5 bile gördüm.......şimdi ise 63 görmek ne güzel:64::64::64:sanırım dukan amca bu işi biliyor.....ha bide kk nın hakkınıda yememek lazım sizlerin motivasyonu pahabiçilemez:54::54::54::54::54:

günaydın günaydınlar bende bu gün erkenciyim......ayrıca sabah uyanıp kendimi tartığımda çok sevindim........iki gün oldu veeeeeeee 63 çıktım:66::66::66::66::66::66:cnm yani geçen hafta akşam tok karna 67.5 bile gördüm.......şimdi ise 63 görmek ne güzel:64::64::64:sanırım dukan amca bu işi biliyor.....ha bide kk nın hakkınıda yememek lazım sizlerin motivasyonu pahabiçilemez:54::54::54::54::54:
günaydın..:46:
günaydın herkese
günaydın..:9:
Herkese merhaba,
Oldukça uzun zamandır forumu takip ediyor ve çok beğeniyorum. İnanılmaz motive edici. :68:
Ben 22 Ocaktan itibaren diyet ve spor yapıyorum ve dukan diyetine başlamadan 95 kilodan 79 kiloya kadar indim ve yaklaşık bir ay kadar da verdiğim kiloları hemen hemen korudum. Dukan diyetine 23 mayısta başladım ve 5 gün atak yaparak 2.2 kilo verdim. Şimdi de seyir evresinin 4. günündeyim ve ilk 3 gün 700 g daha verdim. Kitabı zaten başlamadan almış ve tam anlamıyla yutmuştum, yulaf kepeğim de var. Kalan kilolarımı da bu diyetle verip koruma evrelerini de uygulamak istiyorum. Hadi bakalım, hayırlısı! :80:
bu diyete sadık kalınırsa çok güzel kilo veriliyor..:34:
günün ilk mesajını ben yazayım dedim.herkese slm.bugün dukan dıyetınde onuncu gunum.yaklaşık 3,5 kilo verdim.vermek istediğim kılo cok oldugu için protein evresini uzattım biraz..forumu okuyunca baya bı hırslandım..bundan sonra görüşürüz inşallah..tebi iyi haberlerle..

:46:yza ince girmeye karalıyız dukan amca saolsun..:66::62:

:64:öncelikle sana şunu soracam bende dymuştum ibrahim saraçoğlundan limon ve maydonozu sen yapmışsın işe yaradımı bırakınca fark ettinmi bende yapmayı düşünüyorumda cevap yazarsan sevinirim bide ekrana mesala şundan alıntı yapıp kendi sayfanıza ekliyorsunuz onu nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız iyi olur bu arada taşlık için soruma cevap verenlere teşekkür ederim.bide sormuşlar verilecek kilosu 10 kilodan fazla olan yok galiba diye ama benimki çok daha fazla bende çıktım bu yola allah yardımcımız olsun......:64:
canım yanlız degilsin benimde 25 kilo fazlam var kitabın yoksa mutlaka edin elininaltında olsun bizim yıllardır yasadıgımız sebebini bilmedigimiz her seyi anlatıyo ibrahim saracoglunun lahana kürünü denemistim 21 gün uygulanıyo diyette yapmamıstım ama 4 kilo vaermiştim çok şaşırmıstım kitapta lahana çorbası tarifı vermis dukan amca seyire geçince yapcam lahana kürünü

günaydıııııııııııııııııın hanımlarrrrrrrrrr, sabah tartıda 200 daha gitmişti, yani düz hesap 69 oldum artıkkkkkk:64::64: 200 gr kilo verdiğimde bu kadar sevineceğimi birisi söylese inanmazdım wallaa:61:

yalnız hakkaten bu işin sırrı bol su içmekte galiba, şimdiye kadar yaklaşık 1,5- 2 lt içiyordum dün 3 lt içtim, bi de kayıt altına alıyorum herşeyi, yediğim içtiğim...mutluyum, mutlusun, hepimiz mutlu olalımmm:66: 68 le buluşmama az kaldııııııııı, sanırım kasım ayından beri görüşemedik kendisiyle:1::1:

Şu an şoktayım 64 den neredeyse 66ya çıkmışım:S
bugün aşırı sıvı tükettim onun etkisimi acaba
ben de sinirden meyveli light yoğurt hakkım birken iki yaptım::43::43::43:

Bu da benim kaçamak günüm olsun o zaman umarım pes etmeden devam ederim
Zaten 66 kiloyla başlamıştım
15. günümde olana bak
bence biyerde yanlış yapıyorum

bende 3.5 litreden fazla su içersem 300gr falan veriyorum sanırım sıvıyı cok tuketiyoruz

kızlar bugün sebze protein günümdü ve ben dışarıdaydım tavuklu salata sipariş verdim. ancak salata içinde 2 kaşık kadar mısır vardı. ve yağsız istememe rağmen biraz zeytin yağı dökmüşlerdi. ve en hepsini yedim:((( doymadım eve geldim biraz önce light ton balığı yedim.... ha bir de eşim alman turşusu almış (tatlı turşu) umarım zararı yoktur. çünkü onuda bir güzel mideme iindirdim:(((

OHHH Afiyet sefan olsun.... Ben de yemiş kadar oldum:-))

günaydın arkadaşlar ben de aranıza katıldım ve bugun dukana başladım.burayı okudukça insan gerçekten motive oluyor:))
kitabını okuyorum şuan,ve bana mantıklı geldi gerçekten.üç gün atak yapıcam sitesinde 2 gün olarak hesapladı ama ben üç yapıcam.sabah bir yumurta ve peynir yedim bakalm nasıl olcak:)
yulaf kepegi bulamadım yalnız siz nerden buldunuz acaba??

günaydın tebrik ederim.:65::65::65::65::65:
tok karna tartılman mantıklı değil zira bizim gerçek kilomuz olmuyor o. ben akşam tartılsam da yatmadan önce tartılıyorum. bir de sabah bakıyorum aç karna. ikisinin arasında 300-800 gr ama ortalamada hep 500 gram fark oluyor.
bu sabah benden de 100 gr gitmiş. az ama olsun. 1 kilo fazlalığı attıktan sonra birde 100 gr gitmesi süper oldu.
50'li kilolara tam tamına 1,5 kilo kaldı yaa :66::66::66::66::66:
inanamıyorum :64::64::64::64: 15 seneden fazla oldu 50 leri görmeyeli yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
:64:öncelikle sana şunu soracam bende dymuştum ibrahim saraçoğlundan limon ve maydonozu sen yapmışsın işe yaradımı bırakınca fark ettinmi bende yapmayı düşünüyorumda cevap yazarsan sevinirim bide ekrana mesala şundan alıntı yapıp kendi sayfanıza ekliyorsunuz onu nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız iyi olur bu arada taşlık için soruma cevap verenlere teşekkür ederim.bide sormuşlar verilecek kilosu 10 kilodan fazla olan yok galiba diye ama benimki çok daha fazla bende çıktım bu yola allah yardımcımız olsun......:64:

mesaj sayfasının sağ altında "alıntı ile cevapla" var,onu tıklarsan olur.-))

Selam hanımalr benimde 10 kğ yakın fazlalığım var bu dukan diyetinde illa kitabımı alıp okumam lazım kitabı bulabilecek bi yerde değilim nasıl bi diyettir neler yeninir bu bilgileri nereden öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim

internetten hepsi buradan bulabilirsın kitabı bu ara indirimde kargo ücretsiz yine interne
tten dukan diyeti yazarsan bulursun formuda okuyabilirsin

Herkese günaydııın :66:

Benim bugün atakta 3. günüm 1.5 kilo gitti :46:

Atağı bugün dahil 3 gün daha yapıcam ah bide spora başlayabilseydim süper olacaktı spor olsun diye evi temizliyorum yahu :26:

:65::65::65::65::65: tebrikler :65::65::65:
bende çalışıyorum ve evim temiz değilken spor yapmak lüks gibi geliyor. zaten ev temizliği de oldukça fazla efor sarfettirebiliyor. bence mantıklı.
bu sene halılarımı kendim yıkıyim diyorum en azından küçük olanlar. maksat spor olsun :52::52::52:

Herkese merhaba,
Oldukça uzun zamandır forumu takip ediyor ve çok beğeniyorum. İnanılmaz motive edici. :68:
Ben 22 Ocaktan itibaren diyet ve spor yapıyorum ve dukan diyetine başlamadan 95 kilodan 79 kiloya kadar indim ve yaklaşık bir ay kadar da verdiğim kiloları hemen hemen korudum. Dukan diyetine 23 mayısta başladım ve 5 gün atak yaparak 2.2 kilo verdim. Şimdi de seyir evresinin 4. günündeyim ve ilk 3 gün 700 g daha verdim. Kitabı zaten başlamadan almış ve tam anlamıyla yutmuştum, yulaf kepeğim de var. Kalan kilolarımı da bu diyetle verip koruma evrelerini de uygulamak istiyorum. Hadi bakalım, hayırlısı! :80:

süper , tebrikler :3:

kızlar bugün sebze protein günümdü ve ben dışarıdaydım tavuklu salata sipariş verdim. ancak salata içinde 2 kaşık kadar mısır vardı. ve yağsız istememe rağmen biraz zeytin yağı dökmüşlerdi. ve en hepsini yedim:((( doymadım eve geldim biraz önce light ton balığı yedim.... ha bir de eşim alman turşusu almış (tatlı turşu) umarım zararı yoktur. çünkü onuda bir güzel mideme iindirdim:(((

oooooooo afiyet olsuunnn,:))dışarıda salata yediğimde benim de başıma geldi, özellikle yağsız ve mısırsız istemiştim ama yağlı ve mısırlı gelmişti:61:ben de ondan sonraki öğünde dengelemeye çalışmıştım, ama kiloma da zaten + olarak yansımadı.. offff ben de çok severim aalman turşusunu..şeker var ya içinde, kaçamak olarak düşün ve artık bugune bak cicim:1:

günaydın arkadaşlar ben de aranıza katıldım ve bugun dukana başladım.burayı okudukça insan gerçekten motive oluyor:))
kitabını okuyorum şuan,ve bana mantıklı geldi gerçekten.üç gün atak yapıcam sitesinde 2 gün olarak hesapladı ama ben üç yapıcam.sabah bir yumurta ve peynir yedim bakalm nasıl olcak:)
yulaf kepegi bulamadım yalnız siz nerden buldunuz acaba??

günaydın cnm hoşgeldin...benim de atak 2 gün çıktı ama ben de 3 gün yapıcam....yarın bitiyor...en azından sebze yiyebilicem:52::52::52::52::52:

günaydıııııııııııııııııın hanımlarrrrrrrrrr, sabah tartıda 200 daha gitmişti, yani düz hesap 69 oldum artıkkkkkk:64::64: 200 gr kilo verdiğimde bu kadar sevineceğimi birisi söylese inanmazdım wallaa:61:

yalnız hakkaten bu işin sırrı bol su içmekte galiba, şimdiye kadar yaklaşık 1,5- 2 lt içiyordum dün 3 lt içtim, bi de kayıt altına alıyorum herşeyi, yediğim içtiğim...mutluyum, mutlusun, hepimiz mutlu olalımmm:66: 68 le buluşmama az kaldııııııııı, sanırım kasım ayından beri görüşemedik kendisiyle:1::1:

tebrikleer. :65::65::65::65:
oh ne güzel arka arkaya güzel haberler geliyor :64::64::64:

Back