- 29 Nisan 2011
- 169
- 5
- 96
tatlım hiçbişey emeksiz olmuyo forumu okuuuuuuuuuu![]()
ayy canım okumaya başladımda bitmezki 7oo küsür sayfa o kadar vaktim yok çalışan bi bayanım
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım hiçbişey emeksiz olmuyo forumu okuuuuuuuuuu![]()
ayy canım okumaya başladımda bitmezki 7oo küsür sayfa o kadar vaktim yok çalışan bi bayanım![]()
gunaydın kızlar
sabah tartıldım daha ılk gunumde 2 kılo vermısım sok oldum yaaaa
ama acayıp sevındım kızlar
aksam tavuk ızgara yagsız yogurt yedım bol bol su ve yattım uyudummm
sabah kalktıgımda ınanamadım yaa cok mutluyummmmmmmmmm
kahvaltıda 1 yumurta yagsız peynır ve yulaf kepegınden omlet yaptım bıraz kekık koydum tat versın dıye
ben cok begendım yanına da acık cay ıctım sımdı su ıcıyorum bol bol
kızlar sızce normalmı ya
eskıye gore tabıkıde az yıyıyorum hatta soyle dıyeyıem fast food beslenen bırıydım ısyerınden oturu
sımdı acayıp gaza geldım kızlar yaaa
selam kızlar bu diyeti hepiniz kitabı alıp mı yaptınız yoksa fırumdakileri dikkate alıp mı? ben de yapmak istiyorum herkesin kitabı mı var?
cevabın için teşekkürler...ben sadece kalktığım gibi günde bir bardak sıcak suya 5-10 damla arası sıkıp içiyorum şekersiz..
limonu meyva suyu denilecek miktarda tüketmediğin sürece serbest.ben 1 ay boyunca her sabah maydanozla beraber blendırdan geçirip içtim.i.saraçoğlu söylemişti.şimdi 2 haftadır ara verdim ve aynı kilodayım tekrr başlıycam 1 aydan sonra yağ yaktırıyormuş başarılar![]()
öyle sıra bizede gelecek bende ellerimle hazırlayıp koyuyorum önlerine bugun yedinci gunumdu eşim bide diyoki aksamları bütün meyvelerin isimlerini saydıktan ama böyle olmuyoki sen yemiyosun ben karsında yerken kotu hissediyorum azcık tadına baksaydın diyo her aksam soyluyorum meyva yemiyorum diyebizde de çilek yediler az önce,bide ellerimle temizledim yıkadım,tabaklarına koydum ve tadına bile bakmadım bende gojimi koydum çay tabağına yanına koca bi bardak su çöpleniyorum.eh bizimde sıramız gelecek kızlar az kaldı.
forumu baştan okumuşsan görmüş olmalıydın tekrar bak canım ayrıca kararın için tebrik ederim başarılar.ayrıca herkes etrafındakileri gördükten sonra başladığı için kilolar böyle 10-20 verenler zaten işi bitirmiş zayıf günlerin tadını çıkarıyo.biz de inşallah en yakın zamanda sizin gibi arkadaşlara yerimizi devredeceğiz ve herkese hikayemizi anlatıcaz inşallaaahhhhhh![]()
öncelikle sana şunu soracam bende dymuştum ibrahim saraçoğlundan limon ve maydonozu sen yapmışsın işe yaradımı bırakınca fark ettinmi bende yapmayı düşünüyorumda cevap yazarsan sevinirim bide ekrana mesala şundan alıntı yapıp kendi sayfanıza ekliyorsunuz onu nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız iyi olur bu arada taşlık için soruma cevap verenlere teşekkür ederim.bide sormuşlar verilecek kilosu 10 kilodan fazla olan yok galiba diye ama benimki çok daha fazla bende çıktım bu yola allah yardımcımız olsun......
![]()
öncelikle sana şunu soracam bende dymuştum ibrahim saraçoğlundan limon ve maydonozu sen yapmışsın işe yaradımı bırakınca fark ettinmi bende yapmayı düşünüyorumda cevap yazarsan sevinirim bide ekrana mesala şundan alıntı yapıp kendi sayfanıza ekliyorsunuz onu nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız iyi olur bu arada taşlık için soruma cevap verenlere teşekkür ederim.bide sormuşlar verilecek kilosu 10 kilodan fazla olan yok galiba diye ama benimki çok daha fazla bende çıktım bu yola allah yardımcımız olsun......
![]()
yazan kişinin mesajının sağ alt köşesinde (alıntı ile cevapla) var onu tıklaman istediğini alıp yazabilirsin.benim 19 kilo fazlam var...
prensescim çok sağol canım inşlah hepimiz için bigün birlikte mendil sallıycaz giden kiloların ardındanbravo bravo bravoooooo![]()
ayyyyyy canım ya okadar sevindimki anlatamam uykusuz gecelerinin mükafatını aldın helal olsun o diplomalar sana allah daha çok zihin açıklığı versinsizlerle de sevincimi paylaşma gereği hissettim!!!!!! aöf soru ve cevapları açıklandı! cevapları almıştım benç Kontrol ettim! mezun oluyorum!!!!![]()
darısı seneye uludağ üniden de mezun olmanın başına
DD
cnm kimin msj ına cvp yazmak istiyorsan o kişinin msjının altındakı ''alıntı ile cevapla'' ya tıklayıp msjı yazarsan alıntılı olarak cıkar.Eğer birden fazla kişiye cevap verıceksen alıntı ile cevapla yazısının sağındakı simgelere tıklayıp cvplarsan hepsı senın msjında cıkmış olur![]()
yazan kişinin mesajının sağ alt köşesinde (alıntı ile cevapla) var onu tıklaman istediğini alıp yazabilirsin.benim 19 kilo fazlam var...
Şu an şoktayım 64 den neredeyse 66ya çıkmışım:S
bugün aşırı sıvı tükettim onun etkisimi acaba
ben de sinirden meyveli light yoğurt hakkım birken iki yaptım:
Bu da benim kaçamak günüm olsun o zaman umarım pes etmeden devam ederim
Zaten 66 kiloyla başlamıştım
15. günümde olana bak
bence biyerde yanlış yapıyorum