Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar,
uzun zamandır yazamıyordum ama,yazılanları takip etmeye çalışıyorum.itiraf etmeliyim ki çok hızlısınız.okurken çok zorlandım.
bu arada benim kilolar yavaşta olsa gidiyor.benim ayak bileği kırılmiştı.hiç spor yapamıyorum.buna rağmen zayıflamaya devam ediyorum.
hepimize kolay gelsin:))

kızlarrrrr bizimkiler karpuz yiyo karşımda :20::20::20::20::20::20::20: çoçuklarda öglen mısır yediler ama ben yemiyorum :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bizde de çilek yediler az önce,bide ellerimle temizledim yıkadım,tabaklarına koydum ve tadına bile bakmadım bende gojimi koydum çay tabağına yanına koca bi bardak su çöpleniyorum.eh bizimde sıramız gelecek kızlar az kaldı.

verdiğin cevaplar için teşekkür ederim yanlızca kızlar deneyimli arkadaşlara soruyorum aranızda tavuk taşlığı yiyen varmı cevabınızı acilllllllllllllllllllllllllllll bekliyorum bugün yemeyi düşünüyorumda bu verilen kiloları okudukça bana güven geliyor ben vermiş gibi seviniyorum allaha emanet olun...............

yemedm ama ciğer yürek gibi o da sakatat olduğundan yenir galiba

Şu an şoktayım 64 den neredeyse 66ya çıkmışım:S
bugün aşırı sıvı tükettim onun etkisimi acaba
ben de sinirden meyveli light yoğurt hakkım birken iki yaptım::43::43::43:

Bu da benim kaçamak günüm olsun o zaman umarım pes etmeden devam ederim
Zaten 66 kiloyla başlamıştım
15. günümde olana bak
bence biyerde yanlış yapıyorum

selam millet bir kaç gündür kilomdan bahsetmiyorum farkındaysanız. çünkü sınavlar olduğu için sabah 5 te uyuyup 8de kalkıyordum. dolayısıyla sabah tartıldığımda az kilo yerine fazla görüyorum.. düzenim bozuldu bir kaç gündür... yani b sabah gördüğüm kilo 76.9 idi... yapacak bişiy yok ne yapalım :(

diyette olmadığım günlerde bile uykusuz kalmışsam kilo artışı gözlemliyordum.vücut ancak uykuda kendini yeniliyor ve ekstra kalori yakıyo.o yüzden uzmanlar en az 6-7 saat uyuyun diyorlar.sınavlarında başarılar:68::68::68::68::68::68::68::54::54::54::54::54::54::54:

her seferinde kopyala yapıştır yapmıyorsunuz siz değil mi?

imza diye bir yer varmış oraya yapıştırmam gerekiyormuş ama ben bulamaıyorum o yapıltırılacak yeri

bu ticker işi bi alem. yulaf kepeği ve ticker dukan diyetinin kabusu valla.ben vazgeçtim ohhhhh ne rahat:124::124::124::124::124::124:

diyette olmadığım günlerde bile uykusuz kalmışsam kilo artışı gözlemliyordum.vücut ancak uykuda kendini yeniliyor ve ekstra kalori yakıyo.o yüzden uzmanlar en az 6-7 saat uyuyun diyorlar.sınavlarında başarılar:68::68::68::68::68::68::68::54::54::54::54::54::54::54:

hm ondan demek. zaten uyumadığım zamanlarda yemek yediğim için normal bence..az kaldıı sabrediyorum :)

tebrikler.başarı arka arkaya geliyor ne güzel....

teşekkür ederim :))

tmm canım ben kepekten yapayım ozaman sizlerede yazarım o zaman lezzet konusunu vuvu arkşıma aynen katılıyorum bende dışardan çok hazır yiyorum özelliklede saf pro günlerimde dışarda eğerki açlık sinyalleri almışsam hemen biyerde oturup azgara veya yaprak döner yiyorum çalışmıyorum ama evde kalabalık oldumuz için kendime ayrı pişirmek bayıyor beni o yüzden ya balık yada köfte mesela doyum markanın inegöl ve tekirdağ köfteleri enfess bir tadı var yağsız tavada yapıyom birde köfteleri peçeteye alıp iyice kurutuyorum birde pınarın tabakta satılan hindi burgerine bayılıyorum oda yağsız çünkü tavada yağsız yapıp çıkan yağa bakıyorum çok fazla yağ çıkmışsa o ürünü bidaha almıyorum yani bi sorun olcanı sanmıyorum veremiyorum diyordum ama dün 600 gr bu günde 300 gr gitmiş böyle bile gitse benim için çok iyidir yani çok şükür68 700 gördümmmm yarın buçuk olcama inanıyorum

bravo bravo bravoooooo:64::64::64::64::64::64::64:

Herkese Selamlar....
Benimde Sorunum tabi ki kilolar...
Tüm Sayfaları 3 günde okudum, edindiğim izlenim...
10 kilodan fazla veren arkadaş sanırım yok..10 kilodan fazla verdiğini bildiğimiz kişiler foruma yazan arkadaşların tanıdıkları...
Bu diet anladığım kadarı ile kilosu 10 kilodan az kişilere yönelik..
Başarılı olan herkesi ayrı ayrı kutluyorum..Kolay değil..
Ben bugün başladım inanılmaz bir baş ağrısı var..Baş ağrısından şikayet eden oldu mu hiç dieti uygularken..??

forumu baştan okumuşsan görmüş olmalıydın tekrar bak canım ayrıca kararın için tebrik ederim başarılar.ayrıca herkes etrafındakileri gördükten sonra başladığı için kilolar böyle 10-20 verenler zaten işi bitirmiş zayıf günlerin tadını çıkarıyo.biz de inşallah en yakın zamanda sizin gibi arkadaşlara yerimizi devredeceğiz ve herkese hikayemizi anlatıcaz inşallaaahhhhhh:1::1::1::1::1::1::1:

Ben bu diyeti yapali bir ay oldu kilo olarak sadece 2,5 gitti..ama 34 beden giymeye basladim..cunku haftanin uc gunu spor salonuna gidiyorum ayrica her sabah 5 km yuruyorum (oglani okula goturup getiriyorum da:34:)Zaten 5 kilo fazlam vardi 56.700 ile basladim simdi 54 kiloyum..boy 1.60su 4 kiloda gider insallah..ama spor yapiyorum diye cok kacamak yapiyorum,biraz yaramaz ciktim ben :)

Mysky selam canım,

Ya sen kepekleri kimse almadı demişsin ama ben senden haber bekliyorum zamanı bildiricem dedin bi daha sesin çıkmadı bende umudu kesmiştim valla en kısa sürede ablanın adını ve hangi günler falan gidebiliceğimi yazarsan gidip alıcam ben :34:

sizlerle de sevincimi paylaşma gereği hissettim!!!!!! aöf soru ve cevapları açıklandı! cevapları almıştım benç Kontrol ettim! mezun oluyorum!!!! :D :62: darısı seneye uludağ üniden de mezun olmanın başına :DDD

tebrikler seneye de başarılarının devamını diliyorum kızımız hem fıstık hem iki üniversite mezunudur diycez artık:65::65::65::65::65::65::65:

Selam hanımalr benimde 10 kğ yakın fazlalığım var bu dukan diyetinde illa kitabımı alıp okumam lazım kitabı bulabilecek bi yerde değilim nasıl bi diyettir neler yeninir bu bilgileri nereden öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim

tatlım hiçbişey emeksiz olmuyo forumu okuuuuuuuuuu:68::68::68::68::68::68:

Back