Günaydın canlar,yine bir c.tesi ve ben zavvallı yine afyonum patlamamış halde işbaşındayım
dün 71.5 idim,suya bahane bulduğumdan dün ağzım dilim kurusa da sadece 1 litre su içtim o kadar ama bu sabah tartı 71.3'tü.beklediğim gibi değildi ama yarın öbür gün regl olacağım.sanırım benim gerçek kilom bu civarlarda bişey olacak.tartı ne gösterirse göstersin regl sonrası güçlendirmedeyim
bende yarın kısır yapacağım bugün karnabaharı aldım :))))
bana karnabahar olsunda ne olursa olsun her türlü götürürüm. ve maleseffff yine yeni yeniden kabızlık problemim baş gösterdi. acı biber alsam yesemmi acaba bende ama o da mideme dokunur ne yapsam bilemedim bitki çayı ile kuru kayısıda böööö geldi artık.
bu sabah 100 gr. vermişim dün o kadar sıkmam 100 gram içinmiş hehehehehe. bugün anormal bir şişkinlik var. bugün çarşıya çıkıpta mest çayını unutup geldim yahuu benden bir nane olmaz
biraz üzgünüm hatta çok üzgünüm annemi çok özledim gidemedim bir türlü çokta uzak değiliz ama eşim yalnız kalıyor ne yer ne içer birde haftaya sınav var sınav öncesi gideyim birazda kalırım diye erteleye erteleye bu zamanı ettim. en son bayramda görüştük burnumda tütüyor günler geçsede anneciğime kavuşsam artık. streste etkiliyor ne zaman stresli olsam tatlı yerdim onu da yapamıyorum zero ya bağımlı oldum evde tatlandırıcı olmayınca tatlı pasta yapamıyorum
çok yazdım biliyorum ama geçenlerde kameradan gördüm annemi görünce kötü oldum kötü olunca böyle dilime vuruyor
canım ne güzel anlatmışsın yaa,ne şanslısın ki özleyebileceğin bir annen var
kız sennn kiloları verdinnn, kendine güvenin geldi adama mı sarar oldun
canım benim yaa bu tarz sıkı diyetlerde insanda depresif durumlar oluşabiliyor.herkesin yapısı farklı ama bazıları daha olumsuz etkilenebiliyyor.yaa bazen de hepimizde olur işte en sevdiğin insan bile batar,yapılmayacak şeyler yaparsın.
ama bence sen de istersen biraz daha dikkatli davran ki yok yere ilişkiniz de yıpranmasın
ben de pazartesi günü süzme yoğurtla dondurma yaptım ama yumruk yaptığımdan yemedim onu,bu gece artık kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum
tamam tamam düzeleceım ...
et kuzum valla çok ıhtıyacım var. motıvasyon denen sey kalmadı bende.. bugun goremedım senı gorsem azcık konusacaklarım vardı senınle...
ne marifetlisin sen ya.. benden adam olmaz bıkez daha anladım...
maharet , yetenek yerlerde bende..
alallaaaahhh ne demek benden adam olmaz yaa.kuzum sen az iş mi başardın.20 küsür kilo verdin 89ları gördün ve şimdi pes ediyorsun öyle mi yani,şu an yanında olup da seni omuzlarından tutup silkelemek istedim kendine gel diye.bi toparlan bakalım,hadi h.sonu al kitabı yeniden gözden geçir,fıstık gibi bir hatına dönüşeceğin günleri hayal et,pazartesi güzel bir haftaya başlayalım
o ne yaaa, sen ben pes edersek bu yeni çekirgelere kim destek olacak ha ???
ellerine sağlık canım ama benimkinin üstü de kızarmıştı senin niye kızarmamış acaba,kız fırının üstünü yapmadın mı
belki de ben daha fazla tutmuşumdur fırında,heeee belki de üstüne kaşar rendelemiş olabilirim ondan öyle olmuştur.güzel olmuştu,bugün de yapıcam
ay medesa pek bir enteresan yerdeymiş evimiz barkımız
hani şimdi burada şöyle bir açıklama yapayım bilmeyenlere
karşıyaka göztepe / galatasaray fenerbahçe gibi birşey hatta biraz daha beteri
Allahtan epey göztepeli arkadaşım oldu şu 35 yıllık hayatımda da alışkınım duruma hiç bozmuyor sarsmıyor
umarım sen de de durum benzerdir
ben demiş olabilirim vapur olayına ama dememişte olabilirim çok geçmiş gün hatırımda değil daha çok omega 3 tüketmem gerek
ama sanki vardı başka izmirlilerde
organize olmak gerek
yaaa sormaa,ezeli rakipler olarak ilk buluşmadan yoluşmayalım olur mu
kız yoksa bi de fenerbahçeli misin
Geçen sene 21 Eylülde bu diyete başlamıştım 3 aya yakın bir sürede yaklaşık 19 kilo verdim. Gebe kalınca bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi ise doğum sonrası o zaman ki diyete başladığım kilomdayım. Çok şükür ki dukanla kilo verip doğumdan sonra rejim öncesi kiloma gelebildim. Bir aksilik olmazsa yarın dukanıma başlayacağım. Özlemişim yaw proteinlerimi açlık hislerimi
Benim zamandan kimse kalmamış buralarda. Bizim gruptan 4 kişiydik gebe kalan. Onlar ne oldu acep
hoşgeldin yeniden canım.bebişin de hayırlı olsun,şanslı olsun inşallah
ben de gelim yaa izmireee
çok güzel izmir haftasonları içime daraltı geliyo benim ne zaman gitcen kız love ?
gel gel gel gel yaşasın bütün dukancanlar haydi izmir çıkarması yapın da
hımmm merhaba,acaba siz şimdi bize dukan diyeti yapmamızı mı öneriyorsunuz