Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar dukan prensesleri. diyet iyi gidiyor da sinirler mi alt üst ne? eşimle didiştim durdum. bu aralar ilişki taban yaptı ya...adama gıccııık oluyorum. ne yapsa gözüme batıyo. dukandan değildir de mi? çünkü böyle giderse 6 aya dayanamaz ayrılırız biz..:KK19::KK19::KK19:

Dukana özel bir durum değil ama bütün diyetler psikolojiyi biraz bozuluyor :KK53::KK53::KK53: gerginlik, sinirlilik vs yapıyor, yapabiliyor daha doğrusu. Eşinle oturup konuşsan, bu dönemde sana anlayış göstermesini istesen iyi olur :KK34::KK34:

Ben diyete ilk başladığımda stevya almıştım tatlı yapmak için, hatta ne hevesle bir revani yapmıştım da hevesin kursağımda kalmıştı :KK53::KK53::KK53: meğersem çok kullanınca acı oluyormuş bu, pişince de öyle oluyor galiba, birkaç gündür tatlı yemeyeyim diye yoğurtlu dondurma yapıyorum süzme yoğurt, tatlandırıcı ve aroma ile, bu şekilde stevya başarılı bir tat veriyor, stevya tamamen bitkisel onun için gönül rahatlığı ile kullanabiliyorum ve 1çorba kasesi süzme yoğurda 1 silme tatlı kaşığı yetiyor :KK56::KK56::KK56::KK56:

Eneee :KK53: Deme kız öylee.. kızarım heee :KK47::KK47: Uzun uzun cevap verirdim şimdi ama çıkmam gerekiyor, bak Pazartesi günü kendine gelmiş ooollll, salon kadını imajımdan çıkarma beni heeee :95:

:KK1: Tamam mı cicişiimmm :KK54::KK23:

Ay herkeşcikler de burdaymış yahuu :)) Ben çıkıyorum canlar.. Herkese mutlu bir haftasonu dilerim :KK54:

tamam tamam düzeleceım ...

Canımmm, o ne demek öyle, senin ağzından çıkanla kulağının duyduğu aynı şey mi :))

Nereye bakalım, ben seni taciz ederim her daim, yeter ki alıcılarını aç :KK16:
et kuzum valla çok ıhtıyacım var. motıvasyon denen sey kalmadı bende.. bugun goremedım senı gorsem azcık konusacaklarım vardı senınle...

Eki Görüntüle 520000

Ispanak suflesini yaptım, çok nefis bişey oldu kızlar mutlaka deneyin :KK56::KK56::KK56:

Bu kısır benim karnımda fena hava yaptı yalnız haberiniz olsun :KK1::KK1::KK1: yedikten 2 saat sonra karnabaharların yukardan itiklemesi ve dün yediğim acı biberlerin ısrarı ile wc ile görüşmeye gittim ve kesinlikle diyebilirim ki ben 67 li rakamları görmüşüm bugün :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ne marifetlisin sen ya.. benden adam olmaz bıkez daha anladım...:KK9: maharet , yetenek yerlerde bende..

fotografçılık kursum haftaya cuma baslıyooorrr. terapi gibi gelecek bana...:KK16:

Ben diyete ilk başladığımda stevya almıştım tatlı yapmak için, hatta ne hevesle bir revani yapmıştım da hevesin kursağımda kalmıştı :KK53::KK53::KK53: meğersem çok kullanınca acı oluyormuş bu, pişince de öyle oluyor galiba, birkaç gündür tatlı yemeyeyim diye yoğurtlu dondurma yapıyorum süzme yoğurt, tatlandırıcı ve aroma ile, bu şekilde stevya başarılı bir tat veriyor, stevya tamamen bitkisel onun için gönül rahatlığı ile kullanabiliyorum ve 1çorba kasesi süzme yoğurda 1 silme tatlı kaşığı yetiyor :KK56::KK56::KK56::KK56:
pişince değil de çok kullanınca oluyor. ben de tadarak yapıyorum. bugün kendisiyle jöle yaptım hafif tatlı oldu yine. stevya kesmiyor arkadaşlar...

et kuzum valla çok ıhtıyacım var. motıvasyon denen sey kalmadı bende.. bugun goremedım senı gorsem azcık konusacaklarım vardı senınle...

ne marifetlisin sen ya.. benden adam olmaz bıkez daha anladım...:KK9: maharet , yetenek yerlerde bende..

Kıssss seni dövcem hee :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4: niye kendine bu kadar haksızlık ediyorsun bebeğim sen, seninde iki elin, parmakların ve gözlerin var değil mi, sen de benim veya başkasının yaptığı herşeyi yapabilirsin, istersn tabii ki, yapmak için istemen gerek önce.
Şöyle bir silkelen senin kuzucuğun yok muydu? sen böyle kendine güvenmezken bebeğin nasıl sana güvenecek ? kendine güvenmeyi nerden öğrenecek?

bende yarın kısır yapacağım bugün karnabaharı aldım :))))
bana karnabahar olsunda ne olursa olsun her türlü götürürüm. ve maleseffff yine yeni yeniden kabızlık problemim baş gösterdi. acı biber alsam yesemmi acaba bende ama o da mideme dokunur ne yapsam bilemedim bitki çayı ile kuru kayısıda böööö geldi artık.
bu sabah 100 gr. vermişim dün o kadar sıkmam 100 gram içinmiş hehehehehe. bugün anormal bir şişkinlik var. bugün çarşıya çıkıpta mest çayını unutup geldim yahuu benden bir nane olmaz
biraz üzgünüm hatta çok üzgünüm annemi çok özledim gidemedim bir türlü çokta uzak değiliz ama eşim yalnız kalıyor ne yer ne içer birde haftaya sınav var sınav öncesi gideyim birazda kalırım diye erteleye erteleye bu zamanı ettim. en son bayramda görüştük burnumda tütüyor günler geçsede anneciğime kavuşsam artık. streste etkiliyor ne zaman stresli olsam tatlı yerdim onu da yapamıyorum zero ya bağımlı oldum evde tatlandırıcı olmayınca tatlı pasta yapamıyorum
çok yazdım biliyorum ama geçenlerde kameradan gördüm annemi görünce kötü oldum kötü olunca böyle dilime vuruyor

canım karnabaharı benmari usulü pişirip sarımsaklı yoğurtla süslersen süper olur tadı

canım karnabaharı benmari usulü pişirip sarımsaklı yoğurtla süslersen süper olur tadı

Canım ben zaten sebzeleri buharda pişirip yoğurtla yerim hep :KK56::KK56::KK56: karnabahara da bayılırım ama bir gaz yaptı bir gaz yaptı anlatamam, oğluma da geçti sütten galiba ana oğul inlettik evi bugün :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: robottan çekip küçültünce etken maddeler arttı zaar, bi daha da yapmam bir süre de yemeyi düşünmüyorum, evde kimyon da kalmamış olsaydı içecektim hemen arkasından :KK50::KK50:

Son düzenleme:
ben de gelim yaa izmireee :KK52: çok güzel izmir haftasonları içime daraltı geliyo benim ne zaman gitcen kız love ?

bekleriz efem geliniz güzel izmirin güzel insanları güzel insanları her zaman sever
böyle bir söz vardı hatta içinde Atatürk bile vardı :)

bana karnabahar olsunda ne olursa olsun her türlü götürürüm. ve maleseffff yine yeni yeniden kabızlık problemim baş gösterdi. acı biber alsam yesemmi acaba bende ama o da mideme dokunur ne yapsam bilemedim bitki çayı ile kuru kayısıda böööö geldi artık.
bu sabah 100 gr. vermişim dün o kadar sıkmam 100 gram içinmiş hehehehehe. bugün anormal bir şişkinlik var. bugün çarşıya çıkıpta mest çayını unutup geldim yahuu benden bir nane olmaz
biraz üzgünüm hatta çok üzgünüm annemi çok özledim gidemedim bir türlü çokta uzak değiliz ama eşim yalnız kalıyor ne yer ne içer birde haftaya sınav var sınav öncesi gideyim birazda kalırım diye erteleye erteleye bu zamanı ettim. en son bayramda görüştük burnumda tütüyor günler geçsede anneciğime kavuşsam artık. streste etkiliyor ne zaman stresli olsam tatlı yerdim onu da yapamıyorum zero ya bağımlı oldum evde tatlandırıcı olmayınca tatlı pasta yapamıyorum
çok yazdım biliyorum ama geçenlerde kameradan gördüm annemi görünce kötü oldum kötü olunca böyle dilime vuruyor

Midende ülser veya benzeri bir sorun varsa dokunabilir, hatta yıllar önce ben bu biberi çok tükettiğim bir dönem tansiyonumu yükseltiyordu :KK53::KK53::KK53: dikkat et yani :KK34::KK34: ama ille dokunacak diye düşünme çünkü acccaaaayip iyi çalıştırıyor bağırsakları :KK34: dene bakalım 1-2 tane ye yemekle birlikte birşey olmazsa yavaş yavaş arttırırsın

Midende ülser veya benzeri bir sorun varsa dokunabilir, hatta yıllar önce ben bu biberi çok tükettiğim bir dönem tansiyonumu yükseltiyordu :KK53::KK53::KK53: dikkat et yani :KK34::KK34: ama ille dokunacak diye düşünme çünkü acccaaaayip iyi çalıştırıyor bağırsakları :KK34: dene bakalım 1-2 tane ye yemekle birlikte birşey olmazsa yavaş yavaş arttırırsın

ben acı biber hatta acılı bişey yediğimde bile ciddi şekilde midem ağrıyor ülser yok ama. çalıştırıyor çünkü çiğ köfte yediğimde 2 gün tuvaletle dost olurdum
anammm yarın karnabaharı yerim sonra kociş evden kaçar kendisi hiç sevmezde

Canım ben zaten sebzeleri buharda pişirip yoğurtla yerim hep :KK56::KK56::KK56: karnabahara da bayılırım ama bir gaz yaptı bir gaz yaptı anlatamam, oğluma da geçti sütten galiba ana oğul inlettik evi bugün :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: robottan çekip küçültünce etken maddeler arttı zaar, bi daha da yapmam bir süre de yemeyi düşünmüyorum, evde kimyon da kalmamış olsaydı içecektim hemen arkasından :KK50::KK50:

canım çok kısır çekti bugün tüm manavları gezdim karnıbahar yok zamanı değil dediler ama annemleri yarın pazara yollayacağım, orda kesin vardır...yarın kaplıcalara gidiyoruz buranın meşhurdur bilen var mı bilmiyorum da.... babam villa tipi ev tutmuş, gecenin bu saatinde yemek yapıyorum yarın da sabah kek yaparım kendime ohh misss :KK1::KK1: havuzda da bolca yüzmeyi düşünyorum bu aralar yoğunluktan sporu es geçiyorum ama kaslar gevşemeye başladı hissediyorum:KK50:

helloooo (hello hello)
heeeeeğeeeeloooo havaryuuuuuuuuu
hello yeni aşka (helllooooo)
hello yenı bastan(heeeeeğeeeellooo)
hello yeni aşka (heeellloo)
hello yeni baştan (hellooo) yeniii yeni usandım aşkağağağağaaaa bakalım hadı hayırlısıııııı
guzellerım sızlere bu 90lı yılların şarkısını armagan edesım geldı
Popcu Ozan - Hello - YouTube
hatrım kalır bakın nolur dınleyın dayanmaya calısın:)

gızlar kabızlık bıttıı kılolar gıttıı bu hafta guzel olcak:)

Günaydın canlar...
Kimsecikler gelmeden okudum yuttum forumu. Sonra geriden gelince sıkılıyorummmm :)

ipektosum sen ne olark calisiyordun yahuu:44:

Prenses adayım, ben bir tersanede satınalma uzmanıyım. Bir gemi için ne lazımsa hepsini ben satın alıyorumm :)

Eki Görüntüle 520000

Ispanak suflesini yaptım, çok nefis bişey oldu kızlar mutlaka deneyin :KK56::KK56::KK56:

Bu kısır benim karnımda fena hava yaptı yalnız haberiniz olsun :KK1::KK1::KK1: yedikten 2 saat sonra karnabaharların yukardan itiklemesi ve dün yediğim acı biberlerin ısrarı ile wc ile görüşmeye gittim ve kesinlikle diyebilirim ki ben 67 li rakamları görmüşüm bugün :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Offff fena göründü gözümee. Üstüne de yoğurt süper olur. Tekrar olacak belki ama bi tarif yazarsan çok sevinirim. Vardır ama denemiş birinden dinlemek daha keyifliii geliyor bana.

Kizlar sabah 70,7 iken suan 72,7 olmusum yaaa of cokmu tarti bagimlisi oldum ben günde 5-6 kez cikiyorum tartiya:44:

Sabah çıktıysan uynaıncai sonra çıkmana ne gerek var. Ben bir kere saat başı denemesi yaptım. Ay fenalık geldi. 1 kilo artar. 500 gr gider.300 artar falan. Sinir bozucu. O gün bugün sadece sabah uyanınca wcden sonra çıbıl cıbıll tartılıyorum. Bozma moraliniiii. Hem o kadar hava yutuyotuz nereye gidiyor onlarr :)

???????:44::44::44::44::44:

Ben de o linke anlama veremedim ama ne diyeyimmm şimdii :)

helloooo (hello hello)
heeeeeğeeeeloooo havaryuuuuuuuuu
hello yeni aşka (helllooooo)
hello yenı bastan(heeeeeğeeeellooo)
hello yeni aşka (heeellloo)
hello yeni baştan (hellooo) yeniii yeni usandım aşkağağağağaaaa bakalım hadı hayırlısıııııı
guzellerım sızlere bu 90lı yılların şarkısını armagan edesım geldı
Popcu Ozan - Hello - YouTube
hatrım kalır bakın nolur dınleyın dayanmaya calısın:)

gızlar kabızlık bıttıı kılolar gıttıı bu hafta guzel olcak:)

Ahhh en sevdiğim şarkııı. Çok emek var bu şarkıda. "nane nane" favorimdi. Artık bu :). Hemde daha dinlemeden. Eve gidince dinleyeceğim ama tele de melodi olurr süperrrrrr...

:)

Günaydın canlarımm :))

Mışıl mışıl uyuyanlara iyi uykular olsun, çalışanlarada kolay gelsin :))))

Orhan Baba albümü dinlemeye daldım ama yinede tarkan derim başkada bişi diyemem şarkıyı bozmadan bitek o söylemiş bana göre :))
2 gündür çektiğim bulantı ve ağrı derdim bugün biraz daha iyi, salgın dedi doktor bey amca ilaçlar dikti ayağa malum...
Diyet biraz sekteye uğradı :KK43:
bu hafta biraz stok yapmam lazım çok karışıyor yeme içme düzenim...

Herkeslere bol eksili günlerrrrr olsunnnn :))

Günaydin canlar...:):KK48:

Ben tam adapte olamiyorum buraya okuyup cikmak zorunda kaliyorum cogunlukla..:KK50: Baha dan Adep de parcasini kendime armagan ediyorum..:KK1::KK1: dün tartida 83 görmüsken bu sabah yine 84,700 gördüm ben gece calismayimi biraksam acaba..:KK31:Bu ödem nasil bisey ya bi günde iki kilo ödemmi olurmus..:KK52::KK52: Love'cim Hamdi Alkan fotosuna yorum yapmissin ya ben arkasindan demistim senin dedigini yarmagül Dukan Dukan diye..:KK9::KK9::KK9: face den yazamadim dukan yapiyorum dedigim de seneye ölcekmisim muamelesi görüyorum o yüzden burdan cevap vereyim didim..:KK16:

Günaydın canlar,yine bir c.tesi ve ben zavvallı yine afyonum patlamamış halde işbaşındayım:KK50:
dün 71.5 idim,suya bahane bulduğumdan dün ağzım dilim kurusa da sadece 1 litre su içtim o kadar ama bu sabah tartı 71.3'tü.beklediğim gibi değildi ama yarın öbür gün regl olacağım.sanırım benim gerçek kilom bu civarlarda bişey olacak.tartı ne gösterirse göstersin regl sonrası güçlendirmedeyim :KK55:

canım ne güzel anlatmışsın yaa,ne şanslısın ki özleyebileceğin bir annen var :KK16:

iyi akşamlar dukan prensesleri. diyet iyi gidiyor da sinirler mi alt üst ne? eşimle didiştim durdum. bu aralar ilişki taban yaptı ya...adama gıccııık oluyorum. ne yapsa gözüme batıyo. dukandan değildir de mi? çünkü böyle giderse 6 aya dayanamaz ayrılırız biz..:KK19::KK19::KK19:

kız sennn kiloları verdinnn, kendine güvenin geldi adama mı sarar oldun :KK9:
canım benim yaa bu tarz sıkı diyetlerde insanda depresif durumlar oluşabiliyor.herkesin yapısı farklı ama bazıları daha olumsuz etkilenebiliyyor.yaa bazen de hepimizde olur işte en sevdiğin insan bile batar,yapılmayacak şeyler yaparsın.
ama bence sen de istersen biraz daha dikkatli davran ki yok yere ilişkiniz de yıpranmasın :KK50:

ben de pazartesi günü süzme yoğurtla dondurma yaptım ama yumruk yaptığımdan yemedim onu,bu gece artık kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum :KK56:

alallaaaahhh ne demek benden adam olmaz yaa.kuzum sen az iş mi başardın.20 küsür kilo verdin 89ları gördün ve şimdi pes ediyorsun öyle mi yani,şu an yanında olup da seni omuzlarından tutup silkelemek istedim kendine gel diye.bi toparlan bakalım,hadi h.sonu al kitabı yeniden gözden geçir,fıstık gibi bir hatına dönüşeceğin günleri hayal et,pazartesi güzel bir haftaya başlayalım:KK52:
o ne yaaa, sen ben pes edersek bu yeni çekirgelere kim destek olacak ha ???

Eki Görüntüle 520000

ellerine sağlık canım ama benimkinin üstü de kızarmıştı senin niye kızarmamış acaba,kız fırının üstünü yapmadın mı :KK9:
belki de ben daha fazla tutmuşumdur fırında,heeee belki de üstüne kaşar rendelemiş olabilirim ondan öyle olmuştur.güzel olmuştu,bugün de yapıcam :KK56:

ay medesa pek bir enteresan yerdeymiş evimiz barkımız
hani şimdi burada şöyle bir açıklama yapayım bilmeyenlere
karşıyaka göztepe / galatasaray fenerbahçe gibi birşey hatta biraz daha beteri
Allahtan epey göztepeli arkadaşım oldu şu 35 yıllık hayatımda da alışkınım duruma hiç bozmuyor sarsmıyor
umarım sen de de durum benzerdir
ben demiş olabilirim vapur olayına ama dememişte olabilirim çok geçmiş gün hatırımda değil daha çok omega 3 tüketmem gerek
ama sanki vardı başka izmirlilerde
organize olmak gerek

yaaa sormaa,ezeli rakipler olarak ilk buluşmadan yoluşmayalım olur mu :KK9::KK9:
kız yoksa bi de fenerbahçeli misin :KK53:

Geçen sene 21 Eylülde bu diyete başlamıştım 3 aya yakın bir sürede yaklaşık 19 kilo verdim. Gebe kalınca bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi ise doğum sonrası o zaman ki diyete başladığım kilomdayım. Çok şükür ki dukanla kilo verip doğumdan sonra rejim öncesi kiloma gelebildim. Bir aksilik olmazsa yarın dukanıma başlayacağım. Özlemişim yaw proteinlerimi açlık hislerimi :KK53: Benim zamandan kimse kalmamış buralarda. Bizim gruptan 4 kişiydik gebe kalan. Onlar ne oldu acep

hoşgeldin yeniden canım.bebişin de hayırlı olsun,şanslı olsun inşallah :emir_bebek:

ben de gelim yaa izmireee :KK52: çok güzel izmir haftasonları içime daraltı geliyo benim ne zaman gitcen kız love ?

gel gel gel gel yaşasın bütün dukancanlar haydi izmir çıkarması yapın da :KK52::KK52:

hımmm merhaba,acaba siz şimdi bize dukan diyeti yapmamızı mı öneriyorsunuz :KK9:

Rachelfine henüz yok sanırım ortalarda,size kendi sufle tarifimi vereyim.Muhtemelen o da bunu kullanmıştır.İpektoiummm sen de istemiştin tarifi yaz bakiiim :KK54:Bu arada zor üşenirim yapamam diyen arkadaşlara sesleneyim,hiç de zor falan değil gayet yapabilirsiniz.:KK56:
Cute sen de çok üşeniyorsan,buluştuğumuzda yaparım ben sana da :KK34:

ISPANAK SUFLE
MALZEMELER:
-1 büyük soğan
-1 paket superfresh ıspanak
-3 yumurta
-1 bardak yağsız süt
-3 kaşık lor
-1 tatlı kaşığı z.yağ
-tuz,karabiber,pul biber

Fırın 200derecede ısınmaya bırakılır.Soğan küp kesilir ve z.yağ ile sotelenir.ıspanaklar eklenir ve beraber kavrulur.(taze ıspanak kullanacaksanız biraz ölmesi yeterli)ılınana kadar bir süzgeçte suyunu salması için bekletilir.
Kalan malzemelerle beraber blendera alınır ve beraber püre halini alana dek çırpılır.Bir fırın kabı peçeteyle yağlanıp karışım dökülür ve yaklaşık 35 dk.kızarana dek pişirilir.Tezgahta en az 20dk kadar bekletildikten sonra servis edilir.

X