Günaydın canlar,yine bir c.tesi ve ben zavvallı yine afyonum patlamamış halde işbaşındayım
dün 71.5 idim,suya bahane bulduğumdan dün ağzım dilim kurusa da sadece 1 litre su içtim o kadar ama bu sabah tartı 71.3'tü.beklediğim gibi değildi ama yarın öbür gün regl olacağım.sanırım benim gerçek kilom bu civarlarda bişey olacak.tartı ne gösterirse göstersin regl sonrası güçlendirmedeyim
canım ne güzel anlatmışsın yaa,ne şanslısın ki özleyebileceğin bir annen var
kız sennn kiloları verdinnn, kendine güvenin geldi adama mı sarar oldun
canım benim yaa bu tarz sıkı diyetlerde insanda depresif durumlar oluşabiliyor.herkesin yapısı farklı ama bazıları daha olumsuz etkilenebiliyyor.yaa bazen de hepimizde olur işte en sevdiğin insan bile batar,yapılmayacak şeyler yaparsın.
ama bence sen de istersen biraz daha dikkatli davran ki yok yere ilişkiniz de yıpranmasın
ben de pazartesi günü süzme yoğurtla dondurma yaptım ama yumruk yaptığımdan yemedim onu,bu gece artık kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum
alallaaaahhh ne demek benden adam olmaz yaa.kuzum sen az iş mi başardın.20 küsür kilo verdin 89ları gördün ve şimdi pes ediyorsun öyle mi yani,şu an yanında olup da seni omuzlarından tutup silkelemek istedim kendine gel diye.bi toparlan bakalım,hadi h.sonu al kitabı yeniden gözden geçir,fıstık gibi bir hatına dönüşeceğin günleri hayal et,pazartesi güzel bir haftaya başlayalım
o ne yaaa, sen ben pes edersek bu yeni çekirgelere kim destek olacak ha ???
ellerine sağlık canım ama benimkinin üstü de kızarmıştı senin niye kızarmamış acaba,kız fırının üstünü yapmadın mı
belki de ben daha fazla tutmuşumdur fırında,heeee belki de üstüne kaşar rendelemiş olabilirim ondan öyle olmuştur.güzel olmuştu,bugün de yapıcam
yaaa sormaa,ezeli rakipler olarak ilk buluşmadan yoluşmayalım olur mu
kız yoksa bi de fenerbahçeli misin
hoşgeldin yeniden canım.bebişin de hayırlı olsun,şanslı olsun inşallah
gel gel gel gel yaşasın bütün dukancanlar haydi izmir çıkarması yapın da
hımmm merhaba,acaba siz şimdi bize dukan diyeti yapmamızı mı öneriyorsunuz