Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar, sabah kuafördeykene bir günaydın dedim size, gelir gelmez de açtım bilg dan, ama sonrasında nefes aldığım an şu an ve buradayım işte :))

Şimdilik bunları yazıyorum, şimdi bir misafirim gelecek, gider gitmez devam edicem canlarım. Öpüyorum hepinizi :))

Bu ne kaaa güzel bişeymiş böyle, elinize sağlık, tarifi paylaştınız mı? ben okuyamadım daha ondan soruyom ama çok canım çekti :KK56:

Canım benim, kavuşma sahneniz muhteşem ne güzel anlatmışsın :))

Neden çekiştirdin kız, hayrola :)) Sorma, bi ağırlık vardı sabahtan, akşam üzeri bi coştum ki görme, kızlara bile yazdım hatta, bu ani değişikliğin nedeni sendin demek ki:KK9::KK9:

.....
Evet, evet neymiş o, çabuk söyleyinnnn :)))
aliye'yi bekle :)) sana ayrıca sarıcam zaten kaçak sbs mamiisi!!! :)
89.7 oldum!!!

Kilom 12 ile degil, 11 ile degil, 10 ile degil, 9 ile degil, 8 ile basliyor.

5 le basladigi gunu de gorucem insallah.
görücem değil görücezz ,, hele ben bu kafayla daha uuuzuuun süre buralardayım :)) güçlendirme tırsağı nesli :))

Ay ne güzel tüm sevdiklerim burda ama çeneleri tutulmuş ben okıuyorum yaaa işlerim hafifledi ya kimse yazmıyorrrr. Herkes kendi arasında yazışıyor anlaşılan....
:)

YArın burda olan varmııı. ben çalışıyorum yarınn umarım sakin bir gün olacakkk

Kurban bayramında bir yerlere gidelimmii
Şöle abant yada kapadokya falann.
Ayy tatilim geldiii huuu kızlar hazırlayayımmı bir tur organisazyonuuu tabiki dukan usulüüüü

Ay ne güzel tüm sevdiklerim burda ama çeneleri tutulmuş ben okıuyorum yaaa işlerim hafifledi ya kimse yazmıyorrrr. Herkes kendi arasında yazışıyor anlaşılan....

aynen ipektosum ya ben claisinca hepsinin cenesi düsüyor catliyor rapor aldim evden takip edeyimd iye bu seferde kimse konusmuyo ask olsunmuu simdi :KK5:

Ayy tatilim geldiii huuu kızlar hazırlayayımmı bir tur organisazyonuuu tabiki dukan usulüüüü

ayyy ne güsel olur :)

yaw medesacım dun sen 5 lt su ıcmedın mı? su sıskınlık yapmıs olamaz mı?

evettt olabiliri kuzucan,onun için kendimi cezalandırdım.şu saate kadar sadece 1 küçük şişe su içtim,şu an 2.yi gıdım gıdım içiyorum.2 litreyi geçmicem bugün:KK50: bakalım yarın nolcak.

oyy medesam yaa evet en çok şu mendilci çocukların ana babalarına kızıyorum. çalıştırmak için çocuk doğuruyolar devlet de bişi yapmıyo bunlara :KK47::KK47::KK47: yaa gelsen o kadar güzel olur ki wallaaaa :KK9::KK9::KK9: sana özelden telefonumu gonderım de gelınce ara mutlaka :KK16: sana meşhur kakaolu kekımden yaparım :KK53: 1 gunde de 1 kılo alman mumkun dııl yaw sudur o mutlaka dun de cok su ıcmıssın :KK8:

sorma canım yaaa neler var çevremizde :KK50:
Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder umarım :emir_bebek:
kakaolu kek mi dedin,hemen ver sen telini adresini bakiiimmm :KK52:

ayy askolsum medesam,,kız kesin gelio olsam sölemez miyim??? böle bi fikrim war hawalar sogumadan ama suan annemler burda gitsinlerde bi hafta sonu kacmak istiorum.ben izmiri hep merak ederdım ama terminatör sewgilim yuzunden gidemedim artk o yokken gidip görmek istediğim yerlerı goreyım dıorum..kesınleşmedende sölemek istemedim..ayıp edıosun gelipte seni görmemek olur mu:KK33:

aşk mı olsun,heee olsun vallahiiiii,aşk olsun da başka bişey olmasın :KK33:
anlaştık o zaman,gelecek olursan haber verirsin aman ne güzel olur en sonunda benim de bulaşabileceğim dukancan arkadaşlarım olur :21:

evet yani pozitifinden alalım
ben değilmiydim facete herkes istanbullu izmirli yok mu diye yırtınan izmirliler hadi ama diyen
sonra kaldım öyle yalnız öksüz
ben karşıyakadayım her daim
anlık program yapamam ama organize olurum sorun değil

ha organize olunca öyle nesli aliye gibi kekler börekler yapamam hep diyorum ben tembellim o konularda diye ama başka herşey olur
gerçi herşeyde pek bir geniş kavram ama neyse :)))))

sevgi gelecek inşallah havalar soğumadan bende bugün öğrendim

ben face'e pek giremiyprum canım,o yüzden oradaki muhabetlerden habersizim ne yazıkki :KK50:
sen uzun zamandır kk'ya da gelmiyordun sanırım yada biz denk gelmedik,ben senin izmirli olduğunu unutmuşum.
şimdi öğrendiğime sevindim,inşallah görüşürüz en yakın zamanda :KK52:

medesam mesaj kutun dolmuş bi temizle de telefonumu gonderem sana

ayy aman bıktım haaa bu mesaj kutusu kaç mesajda bir doluyor,daha dün boşalttım anlamıyorum ki daha yüksek gb'lısı falan yok mu püffff :KK50: tamam kuzum boşaltıcam şimdi haber ederim sana :KK34:

ne yazacağımı bilemedim iyi mi:26::26::26::KK17:

hehehehehe 2 gündür bi hoşsun asyam denizim :KK9:

:KK9::KK9: :nazar: Sen sonra haberlere de çıkarsın heee :KK66: bilmem kaç ayda bilmem kaç kilo verdi diye :KK19: Kilonun %55'ini vermiş olacaksın 55 kilo olunca :KK70: Ohannes diyorum :KK53::124: Muhteşeeemmm..!! İnşallah başaracaksıınnn :KK4:

Yoğurtla denediimm. Çok çirkin olduuu :120: Ya da fazla koymuştum bilmiyorum ama; genel anlamda tadı hoş değil sanırım :100: Pekmeze aroma mı koyiyim, onu yiyosam tahin de yerim yyeaa hihiih :KK1::KK1: Kurabiye deniyim haftasonu. O kadar çok tarif var ki, bi kaç tane daha fırın olsa, hepsini denicem :KK9::p Zaman yetmiyo pişmesini beklerken hahaha :KK70::KK9::KK9: Çok seviyorum yapmayııı :)) Ama yemek yapmayı değil, kek börük yapmayııı :KK56::KK1::KK1:

Tarifleri yaziyim canım:

KISIR

MALZEMELER:KK43:1 kişilik)
-2 kaşık yulaf kepeği(atakta 1,5)
-4-5 dal maydanoz, taze nane, fesleğen
-1 adet taze soğan
-2 adet kornişon turşu
-1 kaşık balsamik sirke
-1 tatlı kaşığı limon suyu
-sumak,pul biber

Kepeği çok az kaynamış suyla ıslatıp şişmesi için bekletilir. Diğer tüm malzeme incecik doğranıp eklenir.Limon suyu,sirke ve baharatlar eklenerek servis edilir.

*Bu tarifte özellikle Doğalsan kepek kullanılırsa daha iyi netice verecektir.Ru-sheim'in yapısı daha un gibi olduğundan bulgur gibi şişmiyor.

GÜNCELLEME:
Doğalsan da artık eskisi gibi iri taneli değil. O yüzden bu tarif ilk yaptığım gibi olmuyor artık.Rossman kepeği gibi iri taneli bulursanız deneyin yoksa karnabahar kısırı daha iyi bir alternatif.

KARNABAHAR KISIRI

MALZEMELER:
-1 küçük karnabahar
-1 küçük kuru soğan
-3 dal taze soğan
-maydanoz,nane
-3 adet kornişon turşu
-1 yk domates salçası(katkısız,yağsız,şekersiz)
-1 yk biber salçası(katkısız,yağsız,şekersiz)
-1 yk limon suyu
-1 yk z.yağ
-maydanoz,nane(ve arzu edilen yeşillikler)
-sumak,pul biber,tuz(ve arzu edilen baharatlar)

Karnabahar çiçeklerine ayrılır.sapları kesilir ve tomurcukları robotta bulgur büyüklüğünde çekilir.Yapışmaz bir tavada rengi dönüp,kokusu değişinceye kadar sotelenir.
Kuru soğan incecik doğranır ve derin bir kabın içinde az tuzla ovulur.Pişen karnabahar bulguru üzerine eklenir.Salçalar ve baharatlarla beraber iyice yoğrulur.İnce doğranmış yeşillikler,turşu ve geri kalan tüm malzeme eklenerek iyice karıştırılır.
Afiyet olsun.

Bi de ben bunu deniceemm:

KADINBUDU KÖFTE

MALZEMELER:
-1/2 kg yağsız dana kıyma
-2 yemek kaşığı yulaf kepeği
-1 küçük soğan
-1 tutam maydanoz
-1 yumurta
-kimyon,karabiber,kırmızı biber,tuz

Kepek derin bir kap içine alınarak sıcak su ile ıslatılır ve kısırlık bulgur gibi suyu çekip şişene dek bekletilir.Diğer tarafta kıymanın yarısı soğanla beraber kavrulur ve baharatlar eklenerek soğumaya bırakılır.Kavrulmuş kıyma,şişen kepek ,kalan çiğ kıyma ve kıyılmış maydanoz beraber yoğrularak iri köfteler hazırlanır.Yumurta iyice çırpılır ve köfteler yumurtaya iyice bulanarak ısınmış yapışmaz tavada pişirilir.

Gerçi benim tavalarda yağsız yanıyo ama :S Canım çekti yaaa :KK53:

canım tarifler için binlerce kere sağolll :KK16:
özlelikle de var ya kadınbuduya bittim,offf nasıl severim anlatamam.yine iş çıktı bana yaa,bu h.sonu azcık dinleneyim mutfak işiyle uğraşmayayım diyordum ama bunu kesinlikle yapıcam,bir de ıspanak sufle yaparım belki malum 1 haftadır sebze ve kırmızı et yememiş olacağım,canım çekti artık:KK56:
fırınlar yetmiyorsa sana otelden sanayi tipi yollayalım kuzucan :KK9:

evet evet herkes kendi arasında yazışıyor :KK9::KK9::KK9:

E ben de vaarıımm :) Ben de ne diyeceğimi bilemedim ama, lafım bitti iyi mi hihihi :KK70:
Mesela bugün yine sebze yedim onu desem :KK70: Hafta sonu p yaparım artık, yapabilirsem :KK1::KK1: Bi de karnım acıktııı :KK43: Kek-ekmek stoklarım da bitmişti, getiremedim.. Süt içiyim bari, başka da bişeyim yoook. Yemeği de gece 11'e doğru yiyom anca :S Aaaaa yanmışım beeeennn... :KK24::KK24:

Ben yazışmıyoommm.. Ne oluyo ordaaa hihihi :KK1:

Son düzenleme:
günaydınnn canlarım :))

hastayım yarım yamalak ilerliyor diyet

geçmiş olsun canım, ama çok kaçamak yapma :KK19:

Günaydın kızçelerim, 3 günlük proteinden sonra sebze yiyorum bugüünnnn :KK52::KK52::KK52::KK52: karnabahar aldım, brokoli aldım, melemen yaptım yiyorum şimdi ohhhh missss :KK56::KK56::KK56:
Karnabaharı kısır yapcam, brokoliyi de çiğ çiğ yicemmmm :KK56::KK56::KK56: yanlarında da balık var :KK56::KK56::KK56::KK56:
ne güzel bir gün :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
herkese güzel olsun inşallah :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Bu arada dünden beri - 300 ben daha fazla gider diye bekliyordum, haftasonu nutella yemeyeydim iyiydi :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Canımm, ne güzel neşelisin bugün :)) ben gelene gün akşam oldu ama neyse, brokoliyi dün gördüm çk canım çekti valla, yapmışsındır kız sen, yaptın mı :) daha 7127 sayfadayım da :KK8:

Günaydın canlaaaarr =)

Ekim seni sabah sabah burda görmek ne hoşş :KK16:

Artık bugün çalışsam iyi olcak :KK31:

Canımm, valla sabah geldim gelmesine kargalar şeyetmeden ama şimdi anca oldu işte :)) Olsun, buna da şükür. :KK19:

evettt olabiliri kuzucan,onun için kendimi cezalandırdım.şu saate kadar sadece 1 küçük şişe su içtim,şu an 2.yi gıdım gıdım içiyorum.2 litreyi geçmicem bugün:KK50: bakalım yarın nolcak.

sorma canım yaaa neler var çevremizde :KK50:
Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder umarım :emir_bebek:
kakaolu kek mi dedin,hemen ver sen telini adresini bakiiimmm :KK52:

aşk mı olsun,heee olsun vallahiiiii,aşk olsun da başka bişey olmasın :KK33:
anlaştık o zaman,gelecek olursan haber verirsin aman ne güzel olur en sonunda benim de bulaşabileceğim dukancan arkadaşlarım olur :21:

ben face'e pek giremiyprum canım,o yüzden oradaki muhabetlerden habersizim ne yazıkki :KK50:
sen uzun zamandır kk'ya da gelmiyordun sanırım yada biz denk gelmedik,ben senin izmirli olduğunu unutmuşum.
şimdi öğrendiğime sevindim,inşallah görüşürüz en yakın zamanda :KK52:

ayy aman bıktım haaa bu mesaj kutusu kaç mesajda bir doluyor,daha dün boşalttım anlamıyorum ki daha yüksek gb'lısı falan yok mu püffff :KK50: tamam kuzum boşaltıcam şimdi haber ederim sana :KK34:

özlelikle de var ya kadınbuduya bittim,offf nasıl severim anlatamam.yine iş çıktı bana yaa,bu h.sonu azcık dinleneyim mutfak işiyle uğraşmayayım diyordum ama bunu kesinlikle yapıcam,bir de ıspanak sufle yaparım belki malum 1 haftadır sebze ve kırmızı et yememiş olacağım,canım çekti artık:KK56:

evet evet herkes kendi arasında yazışıyor :KK9::KK9::KK9:

ben kk okuyorum ama pek yazmıyorum doğru
hatta 70 altına düşmeden bildirim bile yapmıyorum :)))
ama face bana daha kolay geliyor
izmirde karşıyakadayım hem iş hem ev
sen ?

millet hadi benim mesai bitti hepinize ii hafta sonları..bakalım yarın tartıda ne rakam görcem cunku benım proteınım gunlerım Cuma.ona göre haftaya güçlendirme 2.yarıya gecıcem yada gecmıcem..34 Ekım gördüm seni ordasınnnnn,,yeni pantolonun hayırlı olsun şekerimmm..

haydii öpüldünüzzzzz..kaçamak yapmadıgınız bı hafta sonu olsunn inşşş:KK1: bysssss :KK16:

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ekimcim :KK16: sizlerle konuşmak iyi dileklerinizi almak çok iyi geliyo bana iyi ki varsınız :KK54::KK54::KK54::KK54:

Canım benim, sen de iyi ki varsın, ama lütfen stres yapıp kendini boşuna üzme olur mu:KK19: Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı, şanslı bir evlat nasip etsin. Allah hepimizin evlatlarını da korusun.

ulaştım kuzum.. taşınmış ve bazı sıkıntılar atlatmış... neti de yeni bağlatıyormuş sanırım.. dönecek yakında :KK66:
bana gelme yolları için şu kadarını diyimm... boğaziçi köprüsünü geçtikten sonra 7 dakika sonna bizdesin.. o kaaa yanii! uzak değilim ya la!!

Kestanecikten haber almana da sevindim canım, sağol paylaştığın için.:KK19:

ben kaçtım kızlar. bugün akşama kadar sokaklardayım. yürümece, kalori yakmaca, margarin eritmece... yarın da aynı şekilde olacak muhtemelen. öptüm hepinizi

Aliyem yaw, ben geliyorum gündüz yoksun, akşam eve gidiyorum sabah bi bakıyorum ki döktürmüşsün, nöbet değişiyoz gibi hissettim :KK9:
Günaydin Kizlarrrrrr:21::21::21:

aman raporlu olmak ne güzelmis ne güzelmis:KK16::KK16::KK16:

sabahin seherinde yaza biliyorum sizlere:KK9::KK9::KK9:

simdi uyandim tartilmiciiiim haftaya persembeye mis gibi 69,5 glrücem karaliyimmm:KK8:

bugün normal seyirle ilerleyecegm ama yarin ve pazar saf protein yapiyorum duyduk duymadik demeyin annem geldi düzenim altüst oldu hergün sebze yemeye basladims anki:KK53:

Aman canım, iyi ol da raporlu ol, yaz bize :KK19:

ayyy menüne bayıldım,menemene de bayılırım,her pazar fix kahvaltı soframın olmazsa olmazıdır :KK56:
anlayamadığım brokoliyi çiğ çiğ nasıl yiyiyorsun bee,iyyyy çiçek gibi.sen bişeyi daha çiğ yiyiyordun o neydi ki ?
kısırı yap da güzel olursa biz de deneyelim.
ben karnıbahar kızartmasını çok severim.onun bize göresini yapamayız dimi,ille yağda kızartmak mı gerek:KK50:

....
ayyy gördün mü bak 5 kaşık çorba 900 gr + yaptı :KK50:
ben de dün 3-4 tane turşu yedim akşam,suyu da çok içmiştim heralde ondan +1000 çıktım.
sen de dikkat et,birkaç güne bişey kalmaz.proteine devam edeceksin değil mi pazartesiye kadar ?

haklısın kuzum yaaa hala + görünce hüzünleniyorum ama dün ne güzeldi yani o mutluluk birkaç gün sürse olmaz mı.ne zaman mutlu olsam ertesi gün hayal kırıklığı oluyor ama çok takmıyorum.sonuçta süper sıkı dikaktli bembeyaz beslendim.yalaktan su içer gibi 5 litre içersem 1 kilo da fazla çıkarım tabi :KK9:

senin nescafe bana az önce yaptığım çok basit tarifi hatırlattı hemen paylaşayım sizle.gurmenetten salep aroması almıştım.az önce süt ısıttım,tatlandırı ve salep aromasını koydum harika olduuu :KK76:
soğuk kış günleri yaklaşıyorken de en güzel içeceğim olacak bu kesin :nazar:

Oyyyyy medesam, alıntı şampiyonluğunu güneyliden alıp sana verdim :KK9: valla bakarken yoruldum, amma yazmışsınız, ben yetişene kadar bugün kaçtı kızzz :KK55:

millet hadi benim mesai bitti hepinize ii hafta sonları..bakalım yarın tartıda ne rakam görcem cunku benım proteınım gunlerım Cuma.ona göre haftaya güçlendirme 2.yarıya gecıcem yada gecmıcem..34 Ekım gördüm seni ordasınnnnn,,yeni pantolonun hayırlı olsun şekerimmm..

haydii öpüldünüzzzzz..kaçamak yapmadıgınız bı hafta sonu olsunn inşşş:KK1: bysssss :KK16:

Kuzummmm geldim de okuyorum okuyorum yetişemedim, artık sondan başlayım bari ortada buluşurum :)))

Sağol canım benim :) İyi akşamlar. :KK19:

Kendinize iyi bakınnnn kızlarrrrr yarın görüşürüz inşallah :))

İyi akşamlar canım :)

canım bir de şöyle düşün ne kadar uzun süre dediğin aslında ne kadar kısa süre.yani 20 gün gibi kısa bir sürede 6 kilo vermişsin,insanlar aylarca uğraşıyor,çok süpper bişey bu :KK9:

Ben aslinda zor kilo veren biriyimdir, kendim de hayret ediyorum boyle gitmelerine, kendi nazarimi degdircem:p

Yok 20 gun kisa olmasina kisa da, benim icin inanilmaz bir sure, dedigim gibi ben bir diyeti uc gun ustuste yapamayan biriyim. Yani benim icin buyuk devamlilik ornegi, onun icin oyle dedim.

........
....................
...........
........

Ay kız susuz kalcan şimdi deee :)) Ortasını bul bence =)

Çok popülersin şekerim :KK23: :KK1: Doluyo hemen mesaj kutun napıcaksın :KK34:

Gönder bana koca fırın :KK9: fotoğrafı da var köftenin, nefis duruyor. Ben de denicem ben deee =)

Son düzenleme:

ben de çalışıyorum maaleseffff hem de her c.tesiiii:KK50:
ben kk okuyorum ama pek yazmıyorum doğru
hatta 70 altına düşmeden bildirim bile yapmıyorum :)))
ama face bana daha kolay geliyor
izmirde karşıyakadayım hem iş hem ev
sen ?

yaa ben ksk'de biri vardı hatırladım şimdi hatta ben vapurla geçiyorum deyince yazmıştı bana ama o sen miydin hiç hatırlamıyorum,değilsen o kimdi,şimdi nerde napıyor :KK53:
benim iş alsancak,ev göztepe :KK34:

Canım benim, sen de iyi ki varsın, ama lütfen stres yapıp kendini boşuna üzme olur mu:KK19: Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı, şanslı bir evlat nasip etsin. Allah hepimizin evlatlarını da korusun.

Kestanecikten haber almana da sevindim canım, sağol paylaştığın için.:KK19:

Aliyem yaw, ben geliyorum gündüz yoksun, akşam eve gidiyorum sabah bi bakıyorum ki döktürmüşsün, nöbet değişiyoz gibi hissettim :KK9:

Aman canım, iyi ol da raporlu ol, yaz bize :KK19:

Oyyyyy medesam, alıntı şampiyonluğunu güneyliden alıp sana verdim :KK9: valla bakarken yoruldum, amma yazmışsınız, ben yetişene kadar bugün kaçtı kızzz :KK55:

rachelfine'da öyle dedi yaa,hiç farkında değilim vakit kalırsa dönüp bakıcam ne kadar alıntı yapmışım,hiç farketmedim valla çene bol olunca :KK9:
Ben aslinda zor kilo veren biriyimdir, kendim de hayret ediyorum boyle gitmelerine, kendi nazarimi degdircem:p

Yok 20 gun kisa olmasina kisa da, benim icin inanilmaz bir sure, dedigim gibi ben bir diyeti uc gun ustuste yapamayan biriyim. Yani benim icin buyuk devamlilik ornegi, onun icin oyle dedim.

sana bişey söyleyeyim mi kuzu,ben de her pazartesi başlardım çarşambayı zor görürdü o diyetler :KK9:
hayatımda ilk defa 6 aydan uzun bir süredir bu kadar istikrarlı,bu kadar disiplinli ve bu kadar keyif alarak bir diyet yapıyorum:21:
mesela aslında 14 temmuzda ben hedef kiloma inmiştim ama onun üstüne daha 2.5 aydır seyire devam ediyorum,resmen diyet bitsin istemiyor gibi falanım yani :KK1:
darısı başınıza inşallah :KK16:

Ahahahha :KK9::KK9:

Yazmışın işte :KK1::126:

yazmak için yazmak istemezdim ama yazdım işte:KK9:

ben gelmeyı cok ısterdımde kurban kesılecek dagıtılacak falan fılan bırsuru ıs beklıyo benı...

oyleyım valla.. benı tacız edecek dukancıya ıhtıyacım var yoksa ben yıldız gıbı kayıp gıdecegım aranızdan... ve sız yazacaksınız bı dukan yıldızı daha kaydı dıyeeeee:KK50::KK50::KK50:

yazmak için yazmak istemezdim ama yazdım işte:KK9:

ben gelmeyı cok ısterdımde kurban kesılecek dagıtılacak falan fılan bırsuru ıs beklıyo benı...

oyleyım valla.. benı tacız edecek dukancıya ıhtıyacım var yoksa ben yıldız gıbı kayıp gıdecegım aranızdan... ve sız yazacaksınız bı dukan yıldızı daha kaydı dıyeeeee:KK50::KK50::KK50:

heyyy saçmalama bakiiim o nasıl laf öyle,valla acı biber sürerim ağzına,aliye olsa yutardı onu hemen:KK9:
bak çoğu kişide artıkar çıktı bu hafta,pes edecek bişey var mı kuzum,nolcak inatla yeniden asılcaz.yani tekrar tombik olmak istemiyorsak bu bizim elimizde dimi :KK34:
hem sence sen yeniden tombik olursan daha mutsuz olmaz mısın,hee söölee bakiim ablana :KK33:

X