Günaydın kızçelerim, 3 günlük proteinden sonra sebze yiyorum bugüünnnn karnabahar aldım, brokoli aldım, melemen yaptım yiyorum şimdi ohhhh missss
Karnabaharı kısır yapcam, brokoliyi de çiğ çiğ yicemmmm yanlarında da balık var
ne güzel bir gün :
herkese güzel olsun inşallah
Bu arada dünden beri - 300 ben daha fazla gider diye bekliyordum, haftasonu nutella yemeyeydim iyiydi
ayyy menüne bayıldım,menemene de bayılırım,her pazar fix kahvaltı soframın olmazsa olmazıdır
anlayamadığım brokoliyi çiğ çiğ nasıl yiyiyorsun bee,iyyyy çiçek gibi.sen bişeyi daha çiğ yiyiyordun o neydi ki ?
kısırı yap da güzel olursa biz de deneyelim.
ben karnıbahar kızartmasını çok severim.onun bize göresini yapamayız dimi,ille yağda kızartmak mı gerek
günaydınnn canlarım :))
hastayım yarım yamalak ilerliyor diyet
geçmiş olsun dikkat et canım kendine,herkes hasta bu aralar
kuzummmmm aminnn inşallahhh,hayatta istediğim başka hiç birşey yok.çok şükür ne istedimse oldu ama bi bebişim olmasını yıllardır o kadar çoook istiyorum ki
hep çok istediğim şeyler olmazmış gibi gelir,bu da öyle geliyor.en kötü kıbrısta aşılattırcam
selam kızlar, biz bugün nesliyle buluştuk. gülüştük söyleştik, pek bir eğleştik. Nesli bana yulaf kepeği eriştesi getirmiş. yarın yaparım bunu diye düşünürken, bi tadına bakayım dedim. gayet güzeldi. ben var ya, bu erişteyi pişirmeden, yoğurtlu baharatlı bi dipsos yapar, banar banar cips niyetine yerim.
ellerine sağlık kız pek bi hoş olmuş. bi de miniminnacık gojili kekler getirmik. bende ilk kez goji yiyerek milli oldum
Neslim senin keçi lorundan da aldım bugün. Hakkaten pahalıymış. 5 tl den bile fazlaydı ama tadı gerçekten güzel. benim gibi acı peynir sevenler deneyebilir. biraz ekmek yaptım ama kalanını kahvaltıda yerim. böylece bende diyete başladığımdan beri ilk defa ekmek haricinde lor yemiş oldum.
nesliden ayrıldıktan sonra 3 saat kadar yürüdüm. yarın da epeyce yürüyeceğim.
bugün mistik chai aldım. azıcık suyla demledim, üzerine sıcak süt ve tatlandırıcı ekledim ve içtim. tadı çok hoş. pek beğendim. sakinleştirici etkisi de varmış zaten de yorgunum. anca uyku paklar beni.
Allah içinize sindirsin canlarım
gojili kek güzel olmuş muydu?pişince bir garip olmuyor mu ?
canım dahiliye git ve durumunu anlat. onlar zaten ne gerekiyorsa yazarlar.
aç karna git. açlık kan şekeri, karaciğer hormonlarına falan bakarlarsa.
halana geçmiş olsun.
ben de geçenlerde kolestrol ve açlık kan şekeri vermiştim. yarın gidip sonuçları alayım.unutuyorum.
çok sağol canım ama gidemedim ne yazıkki işe geldim sabahtan,haftaya falan bir gün giderim diye düşünüyorum.umarım senin sonuçlar da iyi çıkar
oyyyy kızlarrrr bugün halamın dışında kardeşçiğim de ameliyat olacak
yulaf kepegini az su ile tuketirsen kabizlik yapar. bol su ile tuketirsen, sindirimi duzenler.
canım bu nerde yazıyor ?
İyi akşamlar....
Ben bugün kendi rekorumu kırıp 4 litre su içtim.)))) İyi oldu sanıırm.)))
Kızlar ya ben birşey soracağım pazar sınavım var cumartesi günü ankaraya gidiyorum pazar günde döneceğim.Aslında günü birlik istemiştim hızlı trenle git gel iyi oalacaktı ama amcam olunca birgün önce gitmek zorunda kalıyorum ya amcamda ne yerim bilmiyorum ben protein almaya dikkat edeceğim ama misafirlikte ne kadar olur bilmiyorum..Ne yapabilirim acep kepeğimi bir şekilde götüreceğim birde aktivya yoğurt almayı düşünüyorum ama başka neler yapabilirim fikri olan fikir verebilir mi? şimdi ben biraz kaçırırsam ertesi gün kaç gün saf protein yapmam lazım ki birde buna cevap verebilirseniz
canım ben böyle seyahatlerde falan peynirlerimi dilimleyip folyolayıp çantama koyuyorum acıktıkça tırtıklıyorum
bu arada yediklerimiz o kadar da bulunamayacak şeyler değil ki,ton balığı alabilirsin yanına mesela.amcana da söylersin diyette olduğunu.sonuçta 1 gece sıkıntı olmaz.amaan diiim şeytana uyma
canıımm ben sana kıyamam yaaaa.bazen bakıyoruz Allah olmadık insanlara evlat veriyor.ben çok dua ediyorum Allah gerçekten anneliği layığıyla yerine getirebilecek olanlara,isteyenlere nasip etsin inşallah
umarım tez vakitte alırız güzel haberlerini
ankaradanım ben medesacım. walla inşallah olur da sizlerle paylaşırım. ama biraz problem var gibi rahimde bakalım neler olacak. birkaç ay doğal yoldan dene olmazsa gel diyo gittiğim doktorlar. yaa bişi diyim mi gebelik sırasında doktorların tavsiye ettiği beslenme şekli dukana çok benziyo meyve haricinde. bolca kırmızı et, yumurta, süt, peynir veriyolar gereksiz kilo alımını engellemek için de karbonhidrattan olabildiğince uzak durun diyolar. benim bi arkadaşım hamile ve aynı zamanda diyetisyene gidiyo ordan biliyorum bunları. hamilelikte de aşırı kilolu olmak risk yarattığı için kontrollü kilo almak şart. işte böyle medesacım bu aralar biraz da tüp bebek topiklerine takılıcam gibi görünüyo
ama senin 70.6 görmene gerçekten çook sevindim inşallah 69 lu rakamları da göreceksin adetten sonra
canım ben seni izmirde sanıyordum nedense,hatta geçenlerde birine de sormuştum.ama o da burda omadığını söylemişti neyse sağlık olsun,ben ankaraya da geliyorum iş seyahatine bekle beni
heee canım ben de 70.6'ya sevinmiştim ama bu sabah yine 71.5 gördüm
hey masallaaah ben iki litreyi bulamadim bugün daha
ayyy benimde cok dökülüyor kuzum yaaa yardim edinnn
ben daha profesyonel birine sorucam saç dökülmesini hatta şöyle yapiiim haftaya kan tahlili yaptırmaya gittiğimde doktora söyleyeyim bakalım ne verecek,size de söylerim kuzular
Günaydın canlaaaarr =)
Ekim seni sabah sabah burda görmek ne hoşş
Artık bugün çalışsam iyi olcak Ben o pantolonu 60 kiloyken falan almıştım. Tam oturmuştu. Ama böyle esnek pantolonlar her bedene devaa Esneyip duruyo :) O yüzden 70 kiloyken bile giydiğim tek pantolondu diyebilirim. Kot gibi zaten. Benim boy 1.63 ama güzelim. 70 olunca da hayatımın rekoru olduğu için şişko dedim Alışkın olmadığım için :) Hani her zaman öyle çok kilolu değildim ondaann Sen zaten mankensin bebeemmm Afiyet olsuunnn... Erişte isteriiizzzz :) Nesliiii! Tarifi geliştirdin mi canım? Hani bize tariiff Ricaaa
Takıntı yapdıysan kaçamak yapacağını hiç sanmam ben Sana güveniyorum çekirgeee İyi eğlenceler Bol sabırlar Ah canıımmm Kötü günler geçirmişsin.. Ama bak Rachelfine da ne günler atlatmış, şimdi tatlı mı tatlı bi oğluşu var Allah nazarlardan saklasın Sen şu stresten bi uzaklaşabilsen, hhooooppp! 9 ay sonra bi bebiş gelecek kucağına bak Allah inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat basip etsin sanaaa Normal canım becerememen Ben bile ortada bişey yokken, korkarım hep ya olmazsa diye :18: Biterim ben çünkü bebelereee Ama her şeyin hayırlısı.. Zamanı gelecek ve olacak inşallah tatlışımmm Amin amiiinnn...
senin güzelliğini yerim ben,çıtır hatun
ben de bugün dukan diyetine başladım.
boyum 160
kilom 59
hedefim 52-50
kendimi bu kilolarda iyi hissediyorum.
kızlar siz haftada bir mi tartılıyorsunuz? sık sık mı?
bana da destek verir misiniz rica etsem
canımmm başarılarrrrrr
kitabını okuduysan,testini çözdüysen elbette destek veriririzzzz.hem verecek kilon fazla değilmiş de 1-2 ay içinde halledersin,hoşgeldin aramızaa
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... İstanbul için temizlik vakti!!
Eki Görüntüle 519600
ahahahaa çok güldüm,kolay gelsin
gördün di mi fakülte ilanı nasıl çıkmış.. (face mesajım)
cumartesi için şeyediyom ben patrona .. aa bi de ekime söyle unutma e mi konsey mevzusunu :)))
ama ben anlamıyorum bu şifreleri yaaa bühüüüü
kitap ne,fakülte ne,konsey ne noluyorrr
günaydın arkadaşlar,
sabah kalktım, duşumu aldım, krep, hindi füme ve peynirler kahvaltımı yaptım.
bugün evdeyim, birazdan çıkıp kuaföre gidicem. saç, makyaj felan. öğleden sonra şehir dışına çıkıcaz.
kız senin menün hep aynı mı
ohh git süslen,güzelceee bakımlarını yaptır salın ortalıkta bakalım
şimdiden iyi tatillerrr
saba 3 yımırta, biraz peynir ve karabiberle pişirdim. yanında çayla ohhh afiyetler olsun bana. bu gün dikkatli protein günü yapcam kendime...dünkü mantar çorbasının etkilerini sabah gördüm. hemide 900 gr olarak. iyi mi...
sincerelyesra beni geçti gitti. ben sanki yerimde sayıyorum gibi bi ileri bi geri. benim metobolizma böyle işte. en ufak hatayı affetmiyo. ama ben inanıyorum. birden gidecek kiloşlar.3 gündür okulda turşu yiyodum. biber turşusu. onun etkilediğini düşünüyorum bir de. bakalım bu gün yemicem ondan
ayyy gördün mü bak 5 kaşık çorba 900 gr + yaptı
ben de dün 3-4 tane turşu yedim akşam,suyu da çok içmiştim heralde ondan +1000 çıktım.
sen de dikkat et,birkaç güne bişey kalmaz.proteine devam edeceksin değil mi pazartesiye kadar ?
E başla artık hadiii Günaydın, geçmiş olsuunn.. Biri destek mi dedi :: Merhaba, hayırlı olsun :)) Ben haftada 2 falan tartılıyorum. 1 tartılmak istiyorum ama meraktan yine 2 oluyo o En iyisi 1 bence de. Amaniinnn Mmmmm mmmm Çok güzel görünüyor Aliyeeee. Elceğizine sağlııkkk. Hala sıcak mıydıı Çok uzağa gitmiş olamam huhaha
Ay kestanecik'e ulaştın mııı? İyi miymiş peki? Özledük onu yahuu Gesse yaa gesse yaaa Sen karşıda oturmayaydın, ben yardım edeydim, iyiydi Sana gelme yollarını araştıracağım Ay şifreli konuşmalaaaarr Ayşe tatile çıktı Ahahaha Kolay gelsiiinn Nerleri temizleyebilicen :76: Medesam günaydıın.. E o kilo cepte minikiimm Her + gördüğünde hala bi hüzünleniyon yaa yicem sonunda seni
Ben regl öncesiyimdir sanırsam (yani umarım ) diye tartılmadım canım Ben kendimi biliyom.. O yüzden diyetin başından beri, her gün tartılmıyorum. Bütün günümü üzüntülü geçirmektense, sonra da yine - gördüğümde o üzüldüğüm günlere yanmaktansa hala kendimi 56,5 olarak düşünüp seviniyorum :124: Kaçamak yoksa, no problemoo düşüncesini savunuyorum
haklısın kuzum yaaa hala + görünce hüzünleniyorum ama dün ne güzeldi yani o mutluluk birkaç gün sürse olmaz mı.ne zaman mutlu olsam ertesi gün hayal kırıklığı oluyor ama çok takmıyorum.sonuçta süper sıkı dikaktli bembeyaz beslendim.yalaktan su içer gibi 5 litre içersem 1 kilo da fazla çıkarım tabi
medesam moralim çok bozulmuştu taa o kadar dikkat et kaçamak yapma bu kiloya rağmen verdiğim kilo 1,700 gr olunca sinir küpü oldum orda kaçamak yaptım ama öyle öküz gibi saldırmadım tabe gündüz ve akşamda yürüyüşümü yaptım akşamda normal yemeğimi yedim yeşil çayımı içtim bugün başladığım gibi dwvam ediyorum bu kilolar gidecek ben çok kararlıyım ama benim bünyede çok kararlı vermemeye neyse dün kitabı yeni baştan hatmettim hatalarımı aradım sonra dukan testinde dukan amcam bana 2,5 kg falan verirsin demişti sanırım öle olcak deyip normal bişi bu dedim kendimi avuttum bugünde tartıldım 77,200 gr çıktım dünden bu yana 100 grda gitmiş yarına 77 olcam inşallah akşam kınaya gidiom yakıcam kalorileri :)
bu arada kızmıyrum kızsam ne işim var burda haklısın yazdıklarında :)
medesam o artı sudan kaynaklanmasın dukan amcam 1,52 lt için dio sen 5 kg içtin dün birde bunun çayı kahvesi falanda vardır bozma moralini bence :)
hg canım verilcek kilon az kolayca halledersin perşembeleri tartılıp bildirim yapman lazım erkenden yoksa benim gibi daha ilk haftadan listeye giremezsin :)
atak zamanı hergün tartılıp kontrol ediyorum ben seyire geçince peerşembeleri tartılıp bildirim yapıcam seyirde kilo değişken olduğu için sık sık tartılmak moral bozar kanımca :)
benimde çok uykum var ya karşıda oturan aile karga ile beraber uyanım bütün mahalleyi uyandırıyor sabahım küfürle ve sinirle başladı söylenip duruyorum vallahi uykumu alamadımmı deliriyoum hemen nescafe yaptım light süt ile ve vanilya aroması şimdi kahvaltıya geçicem :)
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar :)
canım kitabı yeniden okumana,hatalarını bulmana cidden çok sevindim.
beni yanlış anlamamana da sevindim.dün de söylediğim gibi sana en baştan inanıp güvenmiştim,senin dün yazdıklarından sonra hayal kırıklığına uğradım.ama hatanı farketmene çok sevindim,bundan sonra güzel haberlerini bekliyorum
ayyy bu arada ne kötüdür yaaa komşu kavgaları,benim eski vimdeki yan komşum adam gece sarhoş gelir karısıyla kavga ederdi.onlar kabga ettikçe ben evimde ağlardım,sinirlerim bozulurdu çok.Allah yardımcın olsun ne diim
senin nescafe bana az önce yaptığım çok basit tarifi hatırlattı hemen paylaşayım sizle.gurmenetten salep aroması almıştım.az önce süt ısıttım,tatlandırı ve salep aromasını koydum harika olduuu
soğuk kış günleri yaklaşıyorken de en güzel içeceğim olacak bu kesin