Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

medesam ben de sizi çok özledim yaa :KK16::KK16::KK16: inşallah allah isteyen herkese sana da bana da en kısa zamanda bi bebiş verir. benim için baya sıkıntılı bi süreç oldu doğrusu. geçen kasımdan beri ilaçları bırakıp gebelik denemesi yapmayı bekliyorum kilo vermeyi de en çok bu yuzden istedim zaten ne kadar versem o kadar ıı olacaktı ama sımdı 67 cıvarında kaldım. tatlandırıcı da kullanmamam gerekiyor bu ara ama tatlısız da yapamıyorum :KK43: şimdilik bu kilomu korusam yeter diye düşünüyorum 74 le diyete 71 le dukana başlamıştım. her ne kadar normal kıloma donememıs olsam da toplam da 7 kılo da fena sayılmaz dı mı :KK53:

Canım benim, geçen gün aklıma geldin çekirgem, nasılsın? 7 kilo da iyi tabi canım, ne demek, bir sürü margarin eder. :KK1: Hayırlısıyla en kısa sürede kucağına alırsın inşallah canım. :KK16:

selam güzellerrr

ne gıcık bir gün oldu benim için

3 gündür 72 dim bugün artık 71,8 olma umudu ile tartıya çıktımki ne göreyim 72,7 bu ne yaaa sebze pro günümdü ondan mı oldu offff

bildirim yapiyimm

başlangıç: 07.06.2012
başlangıç kilo:83,3
geçen hafta:72,4
bu hafta :72,7
gelen:300 gram

sıkılmaya başladım ama yılmak yokk spor lazım bu tıkanıklığa sanırımmm

sevgilerr

Yarın gider canım, dert etme sen :) Gelen, 300 gram, çok tatlısın :)

sağolun kızlarr..

bugun bıldırım gunumuyduuu yaaa. :KK50:

Bildirim yapmasam daha iyi olacak sankı..

başlangıç kilo : 112
başlangıç taihi : 19.03.2012
hedef kilo :79
geçen hafta: 90,2
bu sabah : 91,2 (27 gun oncede buydu)

Canımmm napıyosun, özledim seni. Okudum bebişin hastaymış geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyidir. :KK19:

bende kasarim ya sizinle en gec sizden iki hafta sonra güclendirmeye gecmek istyorum millet 20 30 kiloyu veriyor ben daha 10 kiloyu veremedim yahu :KK47: haftaya -1,8 minimum göreyim degil mi ? mecburum buna artik:26:

ayyy gelelimm medoshumla kadiköyde bulusur geliriz iki turist:21::21::21::21:

Prensesimmmm nasılsın kuzum, bu ara gelemedik buralara :))

Slmssss millettttt..2 gundur cok yogunum bi türlü giremedim..neler yazdınız okuyamadım ama Ekim ve Tenarı gördüm aşağıda çok sevindimm..34 Ekim geçtinmiiiii kısss,güçlendirme 2.yarıya?? yawww sende fake make bi face acaydın iyiydiii beeee,,,cok merak ediorumm seniiii bennn :KK1::KK1:

hoşgeldin canım aramızaaaa :KK16:
inşallah en kısa zamnda verirsin kilocuklarınııı :KK8:

ay teşekkür ederim çok hoş buldum :KK19:
sonunda 7114. sayfaya ulaşabildim de yazabildim cevap :KK76:

Oh ohhh Hadi bakalım. Hoşgeldin şimdiden.. bir an önce de başla da çıtırlar kervanına katıl :KK66:

çok çok çok teşekkür çıpçıtır olalım inşallah :KK19:

Son düzenleme:
acaba ben neden neden neden 7114. sayfayı okuyamıyorum. 7113e 7115e atlıyor yahu deliricemmm :KK5:

o sayfada seni çekiştirdik de ondan :KK60:
oluyor arada bazen öyle. boşver kuzum,delirme o kadar yani :KK9:

:KK1::KK1: Ben de oluyo bazen öyle şeyler yazacaktım, sen yazmışsın :KK70: bi kere de sen mi girememiştin kimdi hatırlamıyorum :KK70: Ekimdi sanki yaa :KK70: Giremiyodu yine bi sayfaya. Neden neden diye baya bi geyik dönmüştü :KK1::KK1: ne var o sayfada falan diye :KK9:

ay teşekkür ederim çok hoş buldum :KK19:
sonunda 7114. sayfaya ulaşabildim de yazabildim cevap :KK76:

çok çok çok teşekkür çıpçıtır olalım inşallah :KK19:
Bu mesajı değiştirmişsin de altına da düzenleme sebebini yazmışsın ya çok hoşuma gittiii :KK70:
Sebep: unuttuğum alıntılar için :) Ay çok tatlı yaaa :KK1::KK1:

bekle bekle son bir iki kiloda yapariz fistikim

:KK53::KK53: a a o da kimmis

Ayyy bi koşup da gelemedin kıs deli ettin beni ya :KK1::KK1::KK1::KK1: zaten ikimizde ki iradeyi toplasan medesaya yetişemeyiz, beraber yapalımne yapacaksak, destek olalım birbirimize gaza getirelim :KK52::KK52::KK52:

olmuyorki benim bebeğim kiloluyum işte benden daha şişko arkadaşım hamile kaldı ben kalamadım:KK43:((( çok fazla suni bişey almıyorum en azından anormal tatlandırıcı kullanımım yok ama folik asiti biliyordum hatta doktorum verdi başlayacaktım eczaneye gittim almaya adam bana neden içeceksin kanda zaten folik 7 çıkmış içme diye vermedi eee bunu söyleyen eczacı olunca almadım bende o zaman hemen bugün içmeye başlayım

Folik asitin gıdalardan yeterince alınması çok zor, hamilelik düşünenlere sene öncesinden kullanımı tavsiye ediliyor, bebekde erken dönemde oluşabilecek anomalileri önlüyor, çok önemli bir vitamin, en yüksek oranda folik asit folbiol da var boşuna pahalı olanlardan alma 2-3 tl lik bişeydi. Bu arada bana sebepsiz infertilite teşhisi kondu uzun bir süre denedim, sonunda yumurtlama tedavisi gördüm, ilki maalesef düşük oldu sonra da mucizem doğdu işte :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: o kadar zor günler geçirdim ki bu sebeple ama zamanı gelince oluyor herşey hiç merak etme ama sen vücudunu hazırla bebeğin için, zayıfla çünkü doğum sonrası çok ciddi bir psikolojik yıpranma sebebi oluyor kilolar, o günlerin keyfini süremiyorsun :KK50::KK50::KK50::KK50:

-
Haa rachelcim arkadaş senin sözünü dinlemiş aslında :)))

Nasıl dinlemiş ? anlamadım ki ben ama ya :44::44::44::44:

anaaa noluyor kızz,kime kızdın sen :KK37:
ben hiç kimsenin sana tavır yaptığını hissetmedim,noldu öyle birden yahuuu :KK50:

kımmıs canım o. belki sana oyle gelmiştir yaaa...

hislerim kuvvetlidir çok daha önce anlamıştım zaten de neyse :KK34::KK34::KK34: anlamadı sanmasın diye yazdım, ilgi alanımdan çıkartıyorum zatı muhteremi :KK1::KK1:

canım tam sana mail atacaktım ki baktım buraya yazmışsın,hoşgeldinnnn :KK16:
kuzum seni unutmak mümkün mü,senin aklın alabiliyor mu böyle bişeyi ? kendimi unuturum seni unutmam :KK9:
heee öyle gevezelik yaptık dely ile :KK24:
geçiypruz valla kuzum biz güçlendirmeye yer açın yanınızda bize de sıkışın tepişin azcık bakalım kaynaşalım :KK19:
sorma yaa çalmışlar fikrimizi,biz de izmirde açarık olma mı.hem seni ne kovacaklar yaa kovsalar dely ile beni kovarlardı,cidden burdan maaş almaya başlıcaz:KK1:
ya kovulmak dedik de şu an bu satırları yazıyorken 2 arkadaşı işten çıkardılar gözümün önünde,noluyor anlamadım ayy çok üzüldüm dayanamıyorum böyle şeylere ben :KK14:
ikisini de bir tedarikçi firmadan almıştık biz,biri 6 yıldır burda öbürü de 2 seneyi geçmiştir.acaba taşeron firmayla sözleşme mi fesedildi anlamadım

Kıskanırım ben öyle işte, unutmayın beni fıstıklarım, ben sizi yirim yirim :)) Sen yine mail at bakalım, belki başka şeyler vardır merak ettim :))

Gerçek mi kıızzz :)) Aman aman yağsın orda :KK47::86::86:
Bayramda Bursa'ya geçicez kısmetse, arife günü. Birleştirdim taili. Daha izin de almadım da :KK1: Alıcam inşallah.. Saol canımcıımm :KK54: Kendi tatilin için de üzülme, unut artık.. GEzdin çıtır çıtırr seennn :KK66: Kısmet değilmiş. Seneye daha güzellerine inşallah :KK34::82::127:

Ekiimmmm :KK16::KK16: Günülden ırak olmazsın seeenn :KK54: Hatta biz senden de konuştuk. Kızlar sordu, gelemedi dedim, toplantısı varmış dedim. Çok tatlı Ekim de dedik :KK16: Sesi de çok tatlı dediiiikkk :78::KK69::KK61: Biz de seni özlüyooozzzz..!

Evet canım, çok güzel olaylar gördüm tartıda :KK1: Daha da gam yimem :KK9::KK9:

Çalmışlar be canım :KK31: Biz öyle konuşup konuşup da açmazsak, böyle olur işte.. Ah işte elalemde para var herhal :KK1: Şimdi izşsiz kalırsak ne etcez garii :S :KK1::KK1: Gitti telifimiz hakkımıızz :KK14::KK1:

Canımm, tatile gidiyormuşsun çok sevindim, beycazının romantikliğinden de bahsetmişsin alıntı yapamadım ama çok güldüm :) ben kamp yazmıştım bi güzel, tarih geldi ama izin almamıştım ne olcek ki üstümde bir tek kişi var hallederim dedim, o da aynı anda izin kullanmayacak mıymış,:18: benim izin yalan oldu tabi :)) sen bayramı birleştirdim dedin ya aklıma geldi :))

Hele tartıya ne diyim canım, valla hemide 2 gün üst üste görmüşsün valla :nazar::KK9::KK9:

Kuzum benim, biliyorum beni unutmazsınız takıldım sadece :)) Beni anmanıza da sevindim tabi :KK17: sağolun, hiç eksik olmayın inşallah.:KK16:

Bizim telif melif yalan olmuş ama dediğin gibi izmire gidelim gari ya da sen oyun oynar biz bilet satarız olmamı :)) Medesa da oynar valla, o potansiyel var, artık yeni planımız bu olsun madem. :KK1:

Slmssss millettttt..2 gundur cok yogunum bi türlü giremedim..neler yazdınız okuyamadım ama Ekim ve Tenarı gördüm aşağıda çok sevindimm..34 Ekim geçtinmiiiii kısss,güçlendirme 2.yarıya?? yawww sende fake make bi face acaydın iyiydiii beeee,,,cok merak ediorumm seniiii bennn :KK1::KK1:

Canım benim, ben de seni özledim valla. :KK16:Aynen, okumaya kalktım ama atlaya atlaya anca bu kadar oldu :))

Yok be gülüm hala 1. de takılıyom ben, ne zaman geçerim kimbilir :)) :emir_bebek:Artık bayrama geçerim herhalde :) Gerçi arada bir 2. yarıymışım gibi davranıp arada bir de 1. yarı gibi yapıyorum, alıştırma diyelim şimdilik, ama aynı kilodayım maşallah :)) (valla kendime de diyim zor verdik almayalım)

Ne güzel bildirimler vermişsin kıslar hepinize tebrikler.Daha başlayamayan sadece sizleri okuyan :KK43:(((

:KK1::KK1: Ben de oluyo bazen öyle şeyler yazacaktım, sen yazmışsın :KK70: bi kere de sen mi girememiştin kimdi hatırlamıyorum :KK70: Ekimdi sanki yaa :KK70: Giremiyodu yine bi sayfaya. Neden neden diye baya bi geyik dönmüştü :KK1::KK1: ne var o sayfada falan diye :KK9:

Bu mesajı değiştirmişsin de altına da düzenleme sebebini yazmışsın ya çok hoşuma gittiii :KK70:

Hahaha, evet canım, bir kişi 5114 sayfaya giremiyorum diye feryat ediyordu, ben de espri yapmıştım aynen senin gibi, epey de sürmüştü, ben girip okuduydum daha sorun oluşmadan, insan okuyamayınca merak ediyo işte :))

Bu arada, Sebep: unuttuğum alıntılar için :) in sahibi, adını unuttum canım, hoşgeldin:))

Hahaha, evet canım, bir kişi 5114 sayfaya giremiyorum diye feryat ediyordu, ben de espri yapmıştım aynen senin gibi, epey de sürmüştü, ben girip okuduydum daha sorun oluşmadan, insan okuyamayınca merak ediyo işte :))

Bu arada, Sebep: unuttuğum alıntılar için :) in sahibi, adını unuttum canım, hoşgeldin:))

:)) hoşbuldumm teşekkür ederim :KK16:

Prensesimmmm nasılsın kuzum, bu ara gelemedik buralara :))

ekimimmmm canim benim sorma ya hic gelemedim isten stresten catliyorumda neler konusuyor bizimkiler diye aksam gelincede bitap düsüyorum okuyamiyorum.....ama sansa daha dün dedimki hasta olsaydim evde takilirdim takip ederdim iki gün gecmedi suan evdeyim raporlu degilimde patron eve gönderdi söförle hastasin dinlen diye yesil cayimi aldim yataktan takip ediyorum suan forumu:KK8::KK8::KK8: eskiden söyleselerdi inanmazdim hastalandigima sevinecegimi :KK9::KK9::KK9:

sende ne var ne yok güzellik?

Ayyy bi koşup da gelemedin kıs deli ettin beni ya :KK1::KK1::KK1::KK1: zaten ikimizde ki iradeyi toplasan medesaya yetişemeyiz, beraber yapalımne yapacaksak, destek olalım birbirimize gaza getirelim :KK52::KK52::KK52:

sorma güzelim ya en himbil cekirgeler ciktik ya biz:KK9: ama medosuma sözüm var haftaya -1,5 bu hafta su 8 km lere baslayayim ben yine:KK16:

canım nerelerdesin yaaa,merak etmiştim cidden,neyse ki iş yoğunluğuymuş :KK34:
biz dely ile güçlendirmeye geçiyoruuzzzz pek yakında yanınızda olacağızzzz çok az kaldııııı :KK55:
bu arada kitabım yanımda nöbette tekrar okuyup takıldığım yer varsa yazıcam size,siz de artık yarın okursunuz,gelsenize bu gece de yaaa burdayım ben kaynatalım azcık :KK52:

yoook ekim değildi de o kimdi hatırlamıyorum,aslında hepimiz giremiyorduk o sayfaya ama 1 kişi takıntı haline getirmişti ne var acaba o sayfada diye,oyyoyyy geçmiş günlerimiz :KK16:

Folik asitin gıdalardan yeterince alınması çok zor, hamilelik düşünenlere sene öncesinden kullanımı tavsiye ediliyor, bebekde erken dönemde oluşabilecek anomalileri önlüyor, çok önemli bir vitamin, en yüksek oranda folik asit folbiol da var boşuna pahalı olanlardan alma 2-3 tl lik bişeydi. Bu arada bana sebepsiz infertilite teşhisi kondu uzun bir süre denedim, sonunda yumurtlama tedavisi gördüm, ilki maalesef düşük oldu sonra da mucizem doğdu işte :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: o kadar zor günler geçirdim ki bu sebeple ama zamanı gelince oluyor herşey hiç merak etme ama sen vücudunu hazırla bebeğin için, zayıfla çünkü doğum sonrası çok ciddi bir psikolojik yıpranma sebebi oluyor kilolar, o günlerin keyfini süremiyorsun :KK50::KK50::KK50::KK50:

Nasıl dinlemiş ? anlamadım ki ben ama ya :44::44::44::44:

hislerim kuvvetlidir çok daha önce anlamıştım zaten de neyse :KK34::KK34::KK34: anlamadı sanmasın diye yazdım, ilgi alanımdan çıkartıyorum zatı muhteremi :KK1::KK1:

kuzum siz ikiniz de iradeliydiniz sonradan bir haller gedi size,oysaki ben sizde gençliğimi,ilk dukan heyecanlarımı görüyordum.niye böyle oldunuz toparlanın artık bakalım.ramazan falan da biteli yıl oldu,hadi sıkı tutun da bayrama saklayın heveslerinizi.haftaya lütfen bütün çıtırlar güzel eksilerle gelsin.aslında ne kadar sıkı tutarsanız,o kadar çabuk özgür olacaksınız.ızatmayın süreci küçük kaçamaklarla yahuu :KK55:
kim o yaaa,yoktur öyle bişey yada isteyerek üzmemiştir seni eminim.kırılmayın birbirinize lütfeeennn :KK16:

Kıskanırım ben öyle işte, unutmayın beni fıstıklarım, ben sizi yirim yirim :)) Sen yine mail at bakalım, belki başka şeyler vardır merak ettim :))

Canımm, tatile gidiyormuşsun çok sevindim, beycazının romantikliğinden de bahsetmişsin alıntı yapamadım ama çok güldüm :) ben kamp yazmıştım bi güzel, tarih geldi ama izin almamıştım ne olcek ki üstümde bir tek kişi var hallederim dedim, o da aynı anda izin kullanmayacak mıymış,:18: benim izin yalan oldu tabi :)) sen bayramı birleştirdim dedin ya aklıma geldi :))

Hele tartıya ne diyim canım, valla hemide 2 gün üst üste görmüşsün valla :nazar::KK9::KK9:

Kuzum benim, biliyorum beni unutmazsınız takıldım sadece :)) Beni anmanıza da sevindim tabi :KK17: sağolun, hiç eksik olmayın inşallah.:KK16:

Bizim telif melif yalan olmuş ama dediğin gibi izmire gidelim gari ya da sen oyun oynar biz bilet satarız olmamı :)) Medesa da oynar valla, o potansiyel var, artık yeni planımız bu olsun madem. :KK1:

Canım benim, ben de seni özledim valla. :KK16:Aynen, okumaya kalktım ama atlaya atlaya anca bu kadar oldu :))

Yok be gülüm hala 1. de takılıyom ben, ne zaman geçerim kimbilir :)) :emir_bebek:Artık bayrama geçerim herhalde :) Gerçi arada bir 2. yarıymışım gibi davranıp arada bir de 1. yarı gibi yapıyorum, alıştırma diyelim şimdilik, ama aynı kilodayım maşallah :)) (valla kendime de diyim zor verdik almayalım)

kız ne oynaması,bildiğin stand up yaparım ki ben :21:
ben de yeni havadis yok vallahi,ipektoşta var ama o da rutin çizgide atraksiyon yok anlaşılan:KK50:

Ne güzel bildirimler vermişsin kıslar hepinize tebrikler.Daha başlayamayan sadece sizleri okuyan :KK43:(((

ee hadi başla artık sen de da :KK76:

ekimimmmm canim benim sorma ya hic gelemedim isten stresten catliyorumda neler konusuyor bizimkiler diye aksam gelincede bitap düsüyorum okuyamiyorum.....ama sansa daha dün dedimki hasta olsaydim evde takilirdim takip ederdim iki gün gecmedi suan evdeyim raporlu degilimde patron eve gönderdi söförle hastasin dinlen diye yesil cayimi aldim yataktan takip ediyorum suan forumu:KK8::KK8::KK8: eskiden söyleselerdi inanmazdim hastalandigima sevinecegimi :KK9::KK9::KK9:

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineee :KK19:

Sorma, bu forum, diyet, sevineceğimiz bir sürü yeni şey yarattı gerçekten, kıyafetlerin çuval gibi durması, düğmeli halde belimizden düşme korkusu, wc ye gidince mutlu olma hissi :)) Var daha biçok ama aklıma gelenler bunlar :KK1:

Ben de epeydir yoktum tatlım, çok yoğun ama bakma işte forumun üstüne tanımayıp ilk çatlaktan sızıyorum :emir_bebek::emir_bebek:

sorma güzelim ya en himbil cekirgeler ciktik ya biz:KK9: ama medosuma sözüm var haftaya -1,5 bu hafta su 8 km lere baslayayim ben yine:KK16:

evet benim çekirgem söz verince tıtar,ben sana inanıyorum ve rachelfine'dan da haftaya için bir hedef bekliyoruz yani :KK16:
dikkat et güzelce dinlen kuzum,ayy ne güzel patronun varmış senin,ben zavallı da 40 derece ateşle de olsa çalıştım bunca yıl :KK50:
biliyor musunuz daha hala 5 senelik yıllık iznim içerde,kullanamadım :KK50:
bu sene de 6.yıla giriyorum,artık 21 gün olacak.
önümüzdeki yaz 3 ay yaz tatili yapmayı planlıyorum,nasıl ama :KK9:

canım folbiol var evde folik asit kullanırken yanında b12 içmek zorundamıyım peki

kuzum siz ikiniz de iradeliydiniz sonradan bir haller gedi size,oysaki ben sizde gençliğimi,ilk dukan heyecanlarımı görüyordum.niye böyle oldunuz toparlanın artık bakalım.ramazan falan da biteli yıl oldu,hadi sıkı tutun da bayrama saklayın heveslerinizi.haftaya lütfen bütün çıtırlar güzel eksilerle gelsin.aslında ne kadar sıkı tutarsanız,o kadar çabuk özgür olacaksınız.ızatmayın süreci küçük kaçamaklarla yahuu :KK55:
kim o yaaa,yoktur öyle bişey yada isteyerek üzmemiştir seni eminim.kırılmayın birbirinize lütfeeennn :KK16:
ayyyy medesam dogru nasil gurur duyuyordun benimleee:KK43::KK43: yok yok bayrama bende istiyorum güclendirme bana ne banane :KK19: hergün 8 km yine baslatiyorum

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineee :KK19:

Sorma, bu forum, diyet, sevineceğimiz bir sürü yeni şey yarattı gerçekten, kıyafetlerin çuval gibi durması, düğmeli halde belimizden düşme korkusu, wc ye gidince mutlu olma hissi :)) Var daha biçok ama aklıma gelenler bunlar :KK1:

Ben de epeydir yoktum tatlım, çok yoğun ama bakma işte forumun üstüne tanımayıp ilk çatlaktan sızıyorum :emir_bebek::emir_bebek:

sagol canim benim...yaa aynen aynen aynen eskiden sabahlari uyanmakta zorluk cekiyordum simdi hemen uyaniyorum bir an evvel tartilayim diye su günlerde pek yüzüme gülmesede tartim olsun buna da sükür:21:

MEDESAAAAm ayagina adimi yaz :KK9::KK9::KK9::KK9: silinsin bende geceyim güclendirmeye bir an önce ama bayramin ilk gününe istiyorum ben onu benim olacak o 65 kilo:KK76::KK76::KK76:

okurken walla sesli güldüm,,bende aynen senin gibi bazn 1 bzn 2. yarı seklınde takılıorum,kihkihkih :KK1: ama malesef ben Adana dönüşü bidaha 51.9 göremedim yaaaa :2: 52 küsürlerde takıldım kaldım :2: ben haftaya geceyım dıorum ya 2.yarıya,,cunku hesaplayınca nerdeyse ztn 1 aydır uzatıorum 1.yarıyı..sıkıldımda artk ama korkumda agır basıor.dun birini okudum guclendırmede 5 kılo almıs..ayyyy ben 5 deıl 2 kılo alsam yuregıme ıner..cunku suan artk yawastan kendımı begenmeye basladım :2:

canım nerelerdesin yaaa,merak etmiştim cidden,neyse ki iş yoğunluğuymuş :KK34:
biz dely ile güçlendirmeye geçiyoruuzzzz pek yakında yanınızda olacağızzzz çok az kaldııııı :KK55:
bu arada kitabım yanımda nöbette tekrar okuyup takıldığım yer varsa yazıcam size,siz de artık yarın okursunuz,gelsenize bu gece de yaaa burdayım ben kaynatalım azcık :KK52:

aaaaa hadiiii gözünüz aydınnnnn,,cok sewındımmm,,ilk tost yediğin andakı duygunu cok merak ediorum :KK1: aksama bilemiorum burda olurmyuum ama oku aklına takılan olursa sor cicim yarın :KK16:

ayyyy medesam dogru nasil gurur duyuyordun benimleee:KK43::KK43: yok yok bayrama bende istiyorum güclendirme bana ne banane :KK19: hergün 8 km yine baslatiyorum

sagol canim benim...yaa aynen aynen aynen eskiden sabahlari uyanmakta zorluk cekiyordum simdi hemen uyaniyorum bir an evvel tartilayim diye su günlerde pek yüzüme gülmesede tartim olsun buna da sükür:21:

MEDESAAAAm ayagina adimi yaz :KK9::KK9::KK9::KK9: silinsin bende geceyim güclendirmeye bir an önce ama bayramin ilk gününe istiyorum ben onu benim olacak o 65 kilo:KK76::KK76::KK76:

hehehehehhe asıl evlenirken sen ayağının altına yaz da ben de evleneyim yoksa 100 yalında hala kk'da koca bulun bana diye bağrınıyor olacağım :KK14:
yani tek tecrübem dukan diyetiyle ilgili olmasın dimiii ama:KK34:

okurken walla sesli güldüm,,bende aynen senin gibi bazn 1 bzn 2. yarı seklınde takılıorum,kihkihkih :KK1: ama malesef ben Adana dönüşü bidaha 51.9 göremedim yaaaa :2: 52 küsürlerde takıldım kaldım :2: ben haftaya geceyım dıorum ya 2.yarıya,,cunku hesaplayınca nerdeyse ztn 1 aydır uzatıorum 1.yarıyı..sıkıldımda artk ama korkumda agır basıor.dun birini okudum guclendırmede 5 kılo almıs..ayyyy ben 5 deıl 2 kılo alsam yuregıme ıner..cunku suan artk yawastan kendımı begenmeye basladım :2:

aaaaa hadiiii gözünüz aydınnnnn,,cok sewındımmm,,ilk tost yediğin andakı duygunu cok merak ediorum :KK1: aksama bilemiorum burda olurmyuum ama oku aklına takılan olursa sor cicim yarın :KK16:

hehhh canım sen şimdi güçlendirmede biri 5 kilo almış dedin ya ben artık zor yerim o tostu:18:

:)) Valla fıstığım benim, güçlendirmede 5 kilo allmış olması için her hafta bir kuzu yemesi lazım arkadaşın, tam olarak dikkat ettiğinde kesinlikle almıyor, veriyorsun.

Sen zaten olmuşsun artık canım, maşallahın var, yaptın ve oldu :KK1:

Demin yazmışsın unuttum canım, ben şimdi eski halimi buldum, sonra yeni halimi de resmettireyim ondan sonra ikisini birinize göndericem, göz kulak yapar koyarsınız buraya :))

X