- 19 Nisan 2012
- 1.760
- 28
medesam ben de sizi çok özledim yaa inşallah allah isteyen herkese sana da bana da en kısa zamanda bi bebiş verir. benim için baya sıkıntılı bi süreç oldu doğrusu. geçen kasımdan beri ilaçları bırakıp gebelik denemesi yapmayı bekliyorum kilo vermeyi de en çok bu yuzden istedim zaten ne kadar versem o kadar ıı olacaktı ama sımdı 67 cıvarında kaldım. tatlandırıcı da kullanmamam gerekiyor bu ara ama tatlısız da yapamıyorum şimdilik bu kilomu korusam yeter diye düşünüyorum 74 le diyete 71 le dukana başlamıştım. her ne kadar normal kıloma donememıs olsam da toplam da 7 kılo da fena sayılmaz dı mı
Canım benim, geçen gün aklıma geldin çekirgem, nasılsın? 7 kilo da iyi tabi canım, ne demek, bir sürü margarin eder. Hayırlısıyla en kısa sürede kucağına alırsın inşallah canım.
selam güzellerrr
ne gıcık bir gün oldu benim için
3 gündür 72 dim bugün artık 71,8 olma umudu ile tartıya çıktımki ne göreyim 72,7 bu ne yaaa sebze pro günümdü ondan mı oldu offff
bildirim yapiyimm
başlangıç: 07.06.2012
başlangıç kilo:83,3
geçen hafta:72,4
bu hafta :72,7
gelen:300 gram
sıkılmaya başladım ama yılmak yokk spor lazım bu tıkanıklığa sanırımmm
sevgilerr
Yarın gider canım, dert etme sen :) Gelen, 300 gram, çok tatlısın :)
sağolun kızlarr..
bugun bıldırım gunumuyduuu yaaa.
Bildirim yapmasam daha iyi olacak sankı..
başlangıç kilo : 112
başlangıç taihi : 19.03.2012
hedef kilo :79
geçen hafta: 90,2
bu sabah : 91,2 (27 gun oncede buydu)
Canımmm napıyosun, özledim seni. Okudum bebişin hastaymış geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyidir.
bende kasarim ya sizinle en gec sizden iki hafta sonra güclendirmeye gecmek istyorum millet 20 30 kiloyu veriyor ben daha 10 kiloyu veremedim yahu haftaya -1,8 minimum göreyim degil mi ? mecburum buna artik:26:
ayyy gelelimm medoshumla kadiköyde bulusur geliriz iki turist
Prensesimmmm nasılsın kuzum, bu ara gelemedik buralara :))