Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

verdiğin cevaplar için teşekkür ederim yanlızca kızlar deneyimli arkadaşlara soruyorum aranızda tavuk taşlığı yiyen varmı cevabınızı acilllllllllllllllllllllllllllll bekliyorum bugün yemeyi düşünüyorumda bu verilen kiloları okudukça bana güven geliyor ben vermiş gibi seviniyorum allaha emanet olun...............

selam millet bir kaç gündür kilomdan bahsetmiyorum farkındaysanız. çünkü sınavlar olduğu için sabah 5 te uyuyup 8de kalkıyordum. dolayısıyla sabah tartıldığımda az kilo yerine fazla görüyorum.. düzenim bozuldu bir kaç gündür... yani b sabah gördüğüm kilo 76.9 idi... yapacak bişiy yok ne yapalım :(

afiyet olsuuun...sen buraya takıl bak daha ne tarifler çıkıyor:66::66:

Ilk başlarda ben de öyleydim, acıkmadığım için arada öğün atlıyordum ama burada arkadaşlar uyardı metabolizmanı yavaşlatırsın diye...bence açlık hissetmesen bile hafif şekilde öğününü ye mutlaka... Walla tansiyonunla ilgili bir sıkıntın yoksa light ve şekersiz içtiğin sürece bir problem olacağını sanmıyorum.

çok teşekkür ederim

selam millet bir kaç gündür kilomdan bahsetmiyorum farkındaysanız. çünkü sınavlar olduğu için sabah 5 te uyuyup 8de kalkıyordum. dolayısıyla sabah tartıldığımda az kilo yerine fazla görüyorum.. düzenim bozuldu bir kaç gündür... yani b sabah gördüğüm kilo 76.9 idi... yapacak bişiy yok ne yapalım :(

Üzülme... Bende 2 haftadır salmıştım, giden 9 kilonun 1.5-2 kadarlık kısmı geri gelmiş, hemen atak evresine başladım kalanları da artık azimle atacağız.
Seninde sınavların bitince havaya girersin tekrar...

Üzülme... Bende 2 haftadır salmıştım, giden 9 kilonun 1.5-2 kadarlık kısmı geri gelmiş, hemen atak evresine başladım kalanları da artık azimle atacağız.
Seninde sınavların bitince havaya girersin tekrar...

dieyete aykırı hiç bir şey yapmıyorum ama tabi sabah 5e kadar oturunca bir şeyler yiyorsun. 8de kalkıp gene yiyorsun. akşama kadr yiyorsun. ertesi sabah 5e kadar yemeye devam ediosun :D falan filan... ((: tatil başlayınca veririm... hem çalışıcam çalışmazsam tatil yapıcam yüzerim bol bol :)

verdiğin cevaplar için teşekkür ederim yanlızca kızlar deneyimli arkadaşlara soruyorum aranızda tavuk taşlığı yiyen varmı cevabınızı acilllllllllllllllllllllllllllll bekliyorum bugün yemeyi düşünüyorumda bu verilen kiloları okudukça bana güven geliyor ben vermiş gibi seviniyorum allaha emanet olun...............

sakatat serbest. yiyebilrsin bence.

Alm kızlar dün güclendirmeye gectim dun makarna doner yarım çikolata bı avuç kiraz yedim bugün buna rağmen 200 gr vermisim enteran:64:

çok seviniyorum ama kıskanıyorumda şenaycım ohhhh ne güzel istediğini yiyebileceksin azda olsa ya biiizzzz biz napalım :19::19:

darısı bütün seyirdekilerin başına :63:

Back