arada biraz alakasız birşey sorabilir miyim?:26:
ticker yapıyorum ama sonra KK da nereye koyacağımı bilemiyorum nasıl yapıyorsunuz?![]()
yukardakini kes kk ya yapıştır. Ama benim de her mesjımda çıkmıyor
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ticker yapıyorum ama sonra KK da nereye koyacağımı bilemiyorum nasıl yapıyorsunuz?![]()
yukardakini kes kk ya yapıştır. Ama benim de her mesjımda çıkmıyor) Onu beceremedim
![]()
afiyet olsuuun...sen buraya takıl bak daha ne tarifler çıkıyor
Ilk başlarda ben de öyleydim, acıkmadığım için arada öğün atlıyordum ama burada arkadaşlar uyardı metabolizmanı yavaşlatırsın diye...bence açlık hissetmesen bile hafif şekilde öğününü ye mutlaka... Walla tansiyonunla ilgili bir sıkıntın yoksa light ve şekersiz içtiğin sürece bir problem olacağını sanmıyorum.
selam millet bir kaç gündür kilomdan bahsetmiyorum farkındaysanız. çünkü sınavlar olduğu için sabah 5 te uyuyup 8de kalkıyordum. dolayısıyla sabah tartıldığımda az kilo yerine fazla görüyorum.. düzenim bozuldu bir kaç gündür... yani b sabah gördüğüm kilo 76.9 idi... yapacak bişiy yok ne yapalım![]()
süpersinnnnnn bravoooooooo![]()
boşver sen onu şimdi kıskanırlar sonra deforme oldun şuran şöyle buran böyle derler bildiğini oku kardeşimcadımıyım ne
![]()
Üzülme... Bende 2 haftadır salmıştım, giden 9 kilonun 1.5-2 kadarlık kısmı geri gelmiş, hemen atak evresine başladım kalanları da artık azimle atacağız.
Seninde sınavların bitince havaya girersin tekrar...
tebrik ederim canımhadi bakalım ikimizin de beşlere az kaldı
[/COLOR
verdiğin cevaplar için teşekkür ederim yanlızca kızlar deneyimli arkadaşlara soruyorum aranızda tavuk taşlığı yiyen varmı cevabınızı acilllllllllllllllllllllllllllll bekliyorum bugün yemeyi düşünüyorumda bu verilen kiloları okudukça bana güven geliyor ben vermiş gibi seviniyorum allaha emanet olun...............
Alm kızlar dün güclendirmeye gectim dun makarna doner yarım çikolata bı avuç kiraz yedim bugün buna rağmen 200 gr vermisim enteran![]()