• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese merhaba ben kendiminde tasvip etmediğim bisi yapıyorum zayıflama hapı kullanıyorum güvendiğim bir eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve iki haftada dört kilo verdim çünkü başka türlü olmayı tek basına spor salonları cekilmiyo boğazımıza tutamıyorum hapın adı lw6090 internet yorumlarida iyiydi ve hap kullandığımı kimse bilmiyor sizden başka yazmak istedim bunu.

güvendiğin eczacı arkadaşın sana kazık atmış ilacı satmak ugruna. bende o tür haplardan kullandım kilo verdim ama fazlası ile geri aldım. dukan gibi kolay bir diyet varken yazık değil mi canına ? Parana ?

ne kadar süredir uyguluyorsun canım bu diyeti? kaç kilo verdin?

Ben bu diyeti yapali bir ay oldu kilo olarak sadece 2,5 gitti..ama 34 beden giymeye basladim..cunku haftanin uc gunu spor salonuna gidiyorum ayrica her sabah 5 km yuruyorum (oglani okula goturup getiriyorum da:34:)Zaten 5 kilo fazlam vardi 56.700 ile basladim simdi 54 kiloyum..boy 1.60su 4 kiloda gider insallah..ama spor yapiyorum diye cok kacamak yapiyorum,biraz yaramaz ciktim ben :)

Bende etleri kendi suyunda pisirdim sonra biraz domates salcasi ve kekik koydum..bu sirada patlicanda firinda kozlenmis oldu..light sutkepek unu ve birazcik sivi yag ile besamel sos yaptim..onuda patlicanla karistirdim..uzerinede etleri koydum arzu eden kola zero ile afiyetle goturebilir:56:

yarının yemeği belli olduuu,ellerine sağlık walla eminim nefis olmuştur:61:
yasak olduğunu biliyorum ama yemeklerinde kuzu eti kullanan var mı??

Ben bu diyeti yapali bir ay oldu kilo olarak sadece 2,5 gitti..ama 34 beden giymeye basladim..cunku haftanin uc gunu spor salonuna gidiyorum ayrica her sabah 5 km yuruyorum (oglani okula goturup getiriyorum da:34:)Zaten 5 kilo fazlam vardi 56.700 ile basladim simdi 54 kiloyum..boy 1.60su 4 kiloda gider insallah..ama spor yapiyorum diye cok kacamak yapiyorum,biraz yaramaz ciktim ben :)

34 beden bir anne daha yani:52::52::52:maşallah maşallah:66::nazar::nazar:

harikasın valla bende 57 kiloyum hemen başlamak istiyorum diyete kitabı alıp başlamalı

:21::21::21::21::21:
atakta 2.güne başladım bugün kilom 76.400 .limonlu sıcak su içiyorum yasak değil demi?

limonu meyva suyu denilecek miktarda tüketmediğin sürece serbest.ben 1 ay boyunca her sabah maydanozla beraber blendırdan geçirip içtim.i.saraçoğlu söylemişti.şimdi 2 haftadır ara verdim ve aynı kilodayım tekrr başlıycam 1 aydan sonra yağ yaktırıyormuş başarılar:21::21::21::21::21::21:

ben internetten araştırdığım kadarıyla başladım ... testi çözdüm ve bana 6 günlük atak dönemi verdi. kitabıda sipariş verdim netten. yarın sabah muhtemeln elimnde olacak.

bu sabah atak dönemi 1. günü için
2 yumurta,kuru nane dere otu tuz ve karabiberden oluşan yağsız kızartılmış omlet
1 kupa şekersiz açık çay ...

bu kahvaltı uygun mu acaba ?

gunaydın kızlar
sabah tartıldım daha ılk gunumde 2 kılo vermısım sok oldum yaaaa
ama acayıp sevındım kızlar

aksam tavuk ızgara yagsız yogurt yedım bol bol su ve yattım uyudummm

sabah kalktıgımda ınanamadım yaa cok mutluyummmmmmmmmm :9::9::9::9::9::9::9:
kahvaltıda 1 yumurta yagsız peynır ve yulaf kepegınden omlet yaptım bıraz kekık koydum tat versın dıye

kızlar sızce normalmı ya
eskıye gore tabıkıde az yıyıyorum hatta soyle dıyeyıem fast food beslenen bırıydım ısyerınden oturu
sımdı acayıp gaza geldım kızlar yaaa

tebrik ederim.çok güzel haberler var bugün burda:64::64::64::64::64:

güvendiğin eczacı arkadaşın sana kazık atmış ilacı satmak ugruna. bende o tür haplardan kullandım kilo verdim ama fazlası ile geri aldım. dukan gibi kolay bir diyet varken yazık değil mi canına ? Parana ?

bende kullanma girişiminde bulundum ... kilo vermek bir yana her iki haptada yan etkilerini gördüm.
ilki çok bilinen bi yağ yakıcı ... ikinci yada üçüncü günüydü oturduğum yerde hiç farketmeden yağ akşmı ve ben koku duydum bir de ne göreyim koskoca bir yuvarlak oluşmuş oturduğum yerde ... iğrenç ve korkutucuydu...

diğer hapta arkadaşın eczacı tavsiyesiyle aldığı hap. 3. yada 4. gündü yine işyerime zor vardım öğlen hastaneye gittim tansiyonum yükselmiş... doktora bile söyleyemedim...

light tüm içecekler serbest tabii ki de..ben de 2 gündür yumurta yemiyorum, artık fenalık gelmişti, biraz ara verdim iyi oldu..

bu arada bişi sorcam kızlar ya, dün ayıptır söylemesi tavuk ciğeri pişirdim biberli felan, bugun de protein günü acaba sadece etlerinden yesem olur mu?? eşim pek yemez tavuk ciğeri, yarına bekletsem bozulur mu emin olamaadım, naapsam ki acaba

hiç bişiii olmaz bozulmaz da ama tavuk ciğeri protein günlerinde de serbest zahten

ne güzel sözler bunlar uzun zamandır böyle iltifat almamıştım:69: (kendi kendime konuşmam dışında):9: canım fıstık kim biz kim:) dukan amca sayesinde olucam inşallah.zayıf olmasına zayıfım ama basenlerim var işte biraz onları yavaş yavaş eritiyorum bu diyetle.bu arada boyum 1.67

tickerden birşey anlamıyorum neyin ne anlama geldiğinide bilmiyorum:9: sadece kiloyu anlıyorum valla:D

canım tickerın üzerindeki değerler beden kitle endeksi denen şey kilolumu zayıfmı obez mi olduğunu söylüyo duruma göre senin maşallahın var zahten:65::65::65::65::65:

ben de çok yavaş gidiyorum yaa, 2 hafta oldu ancak 2,5 kilo verebildim..2 kilosu 5 günlük atakta gitti zaten:59::59: kaçamak yok, yürüyüş yapıyorum, bol su da içiyorum ama vücudum neden bu kadar direniyor anlamadım..her gün ortalama 100 gr felan veriyorum şu sıralar:59: insanlar nasıl diyor öyle 15 günde 5kilo gitti bile felan diyeee,,,benim niye gitmiyoooorr:43::43::43:

merhaba o giden 5 lerin çoğu atakta gidiyo yani çoğu su ama yinede mutlu ediyo insanı.ben 15 gündür aynı kilodayım(82.5)oysa bu arada(81.2)bile görmüştüm şimdi reglim yaklaştı.onu özlemle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama tüm umudumu ona bağladım bittiğinde dedikleri gibi tıkır tıkır düşecekmi kilom bakalım zira geçen ay öyle olmuştu:18::18::18::18::18:

ben internetten araştırdığım kadarıyla başladım ... testi çözdüm ve bana 6 günlük atak dönemi verdi. kitabıda sipariş verdim netten. yarın sabah muhtemeln elimnde olacak.

bu sabah atak dönemi 1. günü için
2 yumurta,kuru nane dere otu tuz ve karabiberden oluşan yağsız kızartılmış omlet
1 kupa şekersiz açık çay ...

bu kahvaltı uygun mu acaba ?

evet uygundur, kitabı okuduktan sonra daha da oturuyor bilgiler yerine,ilk birkaç gün bocalayabilirsin ne yiyeceğim acaba diye ama 3. günden sonra kolaylaşıyor..

kolaylıklar diliyorum...

merhaba o giden 5 lerin çoğu atakta gidiyo yani çoğu su ama yinede mutlu ediyo insanı.ben 15 gündür aynı kilodayım(82.5)oysa bu arada(81.2)bile görmüştüm şimdi reglim yaklaştı.onu özlemle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama tüm umudumu ona bağladım bittiğinde dedikleri gibi tıkır tıkır düşecekmi kilom bakalım zira geçen ay öyle olmuştu:18::18::18::18::18:

inşallah tıkır tıkır gider...ben de sabırla bekliyorum artık işlerin tıkırlaşacağı zamanları:44: tam böyle aklıma bişi geliyor şunu yesem mi diye, sonra diyorum ki yok yemiyeyim belki kilo verişimin hızlanacağı gün bugundur, tartıyı yanıltmayayım diye ama naafilee:43: olmuyor olmuyor bu kilolar gitmiyor:46:

gunaydın kızlar
sabah tartıldım daha ılk gunumde 2 kılo vermısım sok oldum yaaaa
ama acayıp sevındım kızlar

aksam tavuk ızgara yagsız yogurt yedım bol bol su ve yattım uyudummm

sabah kalktıgımda ınanamadım yaa cok mutluyummmmmmmmmm :9::9::9::9::9::9::9:
kahvaltıda 1 yumurta yagsız peynır ve yulaf kepegınden omlet yaptım bıraz kekık koydum tat versın dıye
ben cok begendım yanına da acık cay ıctım sımdı su ıcıyorum bol bol

kızlar sızce normalmı ya
eskıye gore tabıkıde az yıyıyorum hatta soyle dıyeyıem fast food beslenen bırıydım ısyerınden oturu
sımdı acayıp gaza geldım kızlar yaaa

süper süper
sudan olduğu kesin olsa bile bir günde iki KG harika..
tebrik ederim . arada duraklamalar olacak ileride. hatta regl dönemi +1000 gr bile çıkabilirsin. ama vzgeçme gidiyor sonra onlar

Son düzenleyen: Moderatör:
yavas kilo vermemin bir sebebide kilo verince daha kıskanc olan sevgilimdir sürekli sabote etmeye calısıyor genelliklede ediyor :27: yinede cok severim kendisini amin en yakın zamanda muradımıza ereriz insallah incecik bir gelin olmak istemiştim hep :27:

boşver sen onu şimdi kıskanırlar sonra deforme oldun şuran şöyle buran böyle derler bildiğini oku kardeşim:10::10::10::10:cadımıyım ne:52::52:

Back