her seferinde kopyala yapıştır yapmıyorsunuz siz değil mi?
Imza diye bir yer varmış oraya yapıştırmam gerekiyormuş ama ben bulamaıyorum o yapıltırılacak yeri
işte benim de bilmediğim bu:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Imza diye bir yer varmış oraya yapıştırmam gerekiyormuş ama ben bulamaıyorum o yapıltırılacak yeri
işte benim de bilmediğim bu:))
slm kızlarr bende hala 68.5 te takıldım 3 gündür ay kilodayım.....bu arada benim tartı bozuldu galiba anlayamadım. sürekli kapanıyordu bende pili bimiştir diye pil almaya gittim. satıcı pilimi bir alete soktu ve pilimin dolu olduğunu söyledi...anlayacağınız benim tartı teklemeye başladı...eeeeee hergün bıktırtım tartımıgidip bugün yaptıracağım:))))
vuvucum ben hiç kaçamak yapmadım daha 12. günüm. ama ben de çalışıyorum ve senin dediğin gibi dışarıdan tavuk ve köfte yiyorum...buna rağmen kilo da verdim... zaten bu konuda kendimizi kasarsak yiyecek birşey bulamaz aç kalırız o daha da kötü..... ben genellikle giriyorum bir restorana ızgara tavuk ya da ızgara köfte söylüyorum. s+p günümse yeşillikleride yiyorum değilse sadece et yiyip doyuyorum.
arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum benim iştahım tamamen kapandı hiç bir şey yemek istimeyorum sadece sıvı tüketiyorum sizce kilo vermem yavaşlar mı? Bir de lıght nescafe tüketiyorum günde iki bardak sizce nescafe içmem doğru mu? Teşekkürler.
Bende etleri kendi suyunda pisirdim sonra biraz domates salcasi ve kekik koydum..bu sirada patlicanda firinda kozlenmis oldu..light sutkepek unu ve birazcik sivi yag ile besamel sos yaptim..onuda patlicanla karistirdim..uzerinede etleri koydum arzu eden kola zero ile afiyetle goturebilir![]()
saol canım
yok vazgecmem artık ya
neden bılıyormusun
bugun sabah bıle kendımde bır ısıltı gordum aynanın karsınıda
nora olacak bu sefer dedım
bu benım hayatta yaptıgım 2.diyet ılkı az kılo vermem ıcındı ama dogumdan ve kullandıgım ılaclardan sonra cok kılo aldım
moralım bozuluyor etrafta soyle zayıf bırını gorunce
psıkologa gıttım sorun beyınde dedı
flan fılan ıste
ben bogazımı tutamayarak ve ılaclarında etkısıyle bu hale geldım
ama kararlıyım allahın ıznıyle
verecem bu kıloları
sızlerınde destegı ıle kızlar![]()
sadeca eline sağlık canım böyle yemekler olduğu sürece dukan koymaz bize yalnız bişey soracam sarmanı yaparken yulaf keğimi kullandın yoksa yulaf ezmesimi kullandın yani ikiside var bendede fark edermi acababu arada etli yaprak sarmasını deneyeniniz varmı..mükemmel oluyo tavsiye ederim şiddetle:)aynen normal sarma gibi tabiki biz pirinç yerine yulaf koyuyoruz..ben onuda 4 kaşık yulaftan yapıyorum 2 kere sebze protein günlerimde tüketiyorum..hatta evdekilerde seviyosa onlar bile farkı anlamıcaktır..sarımasaklı yoğurtla yendiğinde insan diyettemi nerde anlamıyo valla:)
kizlar diyet kolada selbestmi diyette? izin veriliomu kitapda?:26:
evet serbest ama 3 kutudan fazla içmeyin diyor sitesinde 1lt civarı yani
Alm kızlar dün güclendirmeye gectim dun makarna doner yarım çikolata bı avuç kiraz yedim bugün buna rağmen 200 gr vermisim enteran![]()
aa gercektenmi ben bi gunde 1 bardakdan fazlasini ztn icemiorum ben lighti da kilo yapar zannediodum sizler ictiniz mi hiz eger kilo vermemi yavaslatirsa icmem zatn![]()
evet serbest ama 3 kutudan fazla içmeyin diyor sitesinde 1lt civarı yani
sadeca eline sağlık canım böyle yemekler olduğu sürece dukan koymaz bize yalnız bişey soracam sarmanı yaparken yulaf keğimi kullandın yoksa yulaf ezmesimi kullandın yani ikiside var bendede fark edermi acaba
arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum benim iştahım tamamen kapandı hiç bir şey yemek istimeyorum sadece sıvı tüketiyorum sizce kilo vermem yavaşlar mı? Bir de lıght nescafe tüketiyorum günde iki bardak sizce nescafe içmem doğru mu? Teşekkürler.
ben starbucks cafemocha bağımlısı oldumama yağsız sut ve kremasız ve sekersiz
![]()