Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlarr bende hala 68.5 te takıldım 3 gündür ay kilodayım.....bu arada benim tartı bozuldu galiba anlayamadım. sürekli kapanıyordu bende pili bimiştir diye pil almaya gittim. satıcı pilimi bir alete soktu ve pilimin dolu olduğunu söyledi...anlayacağınız benim tartı teklemeye başladı...eeeeee hergün bıktırtım tartımı:1::1: gidip bugün yaptıracağım:))))

vuvucum ben hiç kaçamak yapmadım daha 12. günüm. ama ben de çalışıyorum ve senin dediğin gibi dışarıdan tavuk ve köfte yiyorum...buna rağmen kilo da verdim... zaten bu konuda kendimizi kasarsak yiyecek birşey bulamaz aç kalırız o daha da kötü..... ben genellikle giriyorum bir restorana ızgara tavuk ya da ızgara köfte söylüyorum. s+p günümse yeşillikleride yiyorum değilse sadece et yiyip doyuyorum.

aynen canım ben de öyle yapıyorum..evde olsam yapmazdım..ama çalışırken zor..bizim işyerinde yemek çıkıyor ama genelde uymuyor.ben de dışardan sipariş veriyorum..e bir süre sonra para yetiştirmek zor oluyor dışardan yemeklere,mecburen yukarıdan çıkıp etli taze fasulye yiyorum mesela(sebze günümde) sıfır yağlı yapmıyorlar biliyorum ama ne yapabilirim ki başka yiyorsun..e en baştan beri böyle alıştırdığım için de pek bir zararı olmuyor diye düşünüyorum kendime..ama baştan beri hep tavuk haşlama yeseydim kesin 10 kilo vermiştim şimdiye kadar orası da ayrı...

arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum benim iştahım tamamen kapandı hiç bir şey yemek istimeyorum sadece sıvı tüketiyorum sizce kilo vermem yavaşlar mı? Bir de lıght nescafe tüketiyorum günde iki bardak sizce nescafe içmem doğru mu? Teşekkürler.

walla bana kalırsa hazır kapanmış iştahın ne güzel...zorlama derim...ama bilerek aç kalıyorsan o zaman kötü,öyle veremezsin..ama iştahın yokken de kendini zorlayıp zorla açmanın alemi yok değil mi:1:
sevin bu duruma...kaç para verdik zamanında iştah kapatıcı zayıflama haplarına:34:
ama bu durum geçicidir,geçince karnını doyuracak şekilde yersin yine..

Bende etleri kendi suyunda pisirdim sonra biraz domates salcasi ve kekik koydum..bu sirada patlicanda firinda kozlenmis oldu..light sutkepek unu ve birazcik sivi yag ile besamel sos yaptim..onuda patlicanla karistirdim..uzerinede etleri koydum arzu eden kola zero ile afiyetle goturebilir:56:

süpermişş hünkar beğendi yapmışsın resmen..ben de patlıcanlı herşeye bayıldım bu diyette..
geçmişi okumayan arkadaşlar için;karnıyarık,kıymalı şakşuka (simlanın bloğunda var) bu yukarıdaki beğendi tarifi( ben yağsız yapmıştım,öyle de güzel) bir de ali nazik çok güzel oluyor...haberiniz ola..

saol canım
yok vazgecmem artık ya
neden bılıyormusun
bugun sabah bıle kendımde bır ısıltı gordum aynanın karsınıda
nora olacak bu sefer dedım
bu benım hayatta yaptıgım 2.diyet ılkı az kılo vermem ıcındı ama dogumdan ve kullandıgım ılaclardan sonra cok kılo aldım
moralım bozuluyor etrafta soyle zayıf bırını gorunce
psıkologa gıttım sorun beyınde dedı
flan fılan ıste

ben bogazımı tutamayarak ve ılaclarında etkısıyle bu hale geldım
ama kararlıyım allahın ıznıyle
verecem bu kıloları
sızlerınde destegı ıle kızlar :16:

bu düşünceni hiç kaybetme..hiç yılma..çünkü birçoğumuz aynı şeyleri yaşıyor bunu düşünerek bırakma diyeti...ben de bu sefer olacak haa vuvvuu dedim ve ilk defa rejim yapıyorum hayatımda...hem de tereyağsız,tatlısız ,ekmeksiz günüm geçmeyen ben...hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz,ve bu diyet gerçekten çok başarılı...dukan sağolsun...

bu arada etli yaprak sarmasını deneyeniniz varmı..mükemmel oluyo tavsiye ederim şiddetle:)aynen normal sarma gibi tabiki biz pirinç yerine yulaf koyuyoruz..ben onuda 4 kaşık yulaftan yapıyorum 2 kere sebze protein günlerimde tüketiyorum..hatta evdekilerde seviyosa onlar bile farkı anlamıcaktır..sarımasaklı yoğurtla yendiğinde insan diyettemi nerde anlamıyo valla:)
sadeca eline sağlık canım böyle yemekler olduğu sürece dukan koymaz bize yalnız bişey soracam sarmanı yaparken yulaf keğimi kullandın yoksa yulaf ezmesimi kullandın yani ikiside var bendede fark edermi acaba

ben neredeyse hergün içiyorum dukan içilmesini öneriyor zaten ligt gazlı içeceklerin bence kilo vermeyi yavaşlatmıyor :34:

aa gercektenmi ben bi gunde 1 bardakdan fazlasini ztn icemiorum ben lighti da kilo yapar zannediodum sizler ictiniz mi hiz eger kilo vermemi yavaslatirsa icmem zatn:16:

sadeca eline sağlık canım böyle yemekler olduğu sürece dukan koymaz bize yalnız bişey soracam sarmanı yaparken yulaf keğimi kullandın yoksa yulaf ezmesimi kullandın yani ikiside var bendede fark edermi acaba

zeynepcim ben başından beri yulaf ezmesi kullandım..kepeğin resminden başka gömedim:)) kepekle nasıl olduğunu inan bilmiyorum ama ezmesiyle aynı piriç gibi oluyo..ama kepeğin varsa onu tercih etmen en doğrusu..hem bizede yazarsın sonuç nasıl :)

arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum benim iştahım tamamen kapandı hiç bir şey yemek istimeyorum sadece sıvı tüketiyorum sizce kilo vermem yavaşlar mı? Bir de lıght nescafe tüketiyorum günde iki bardak sizce nescafe içmem doğru mu? Teşekkürler.

Aynen ben de deli gibi bişiler içiyorum
Light nescafenin karbonhidrat değeri fazla
Sadece yapıp tatlandırıcı kulanmak daha mantıklı canım

Back