Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum benim iştahım tamamen kapandı hiç bir şey yemek istimeyorum sadece sıvı tüketiyorum sizce kilo vermem yavaşlar mı? Bir de lıght nescafe tüketiyorum günde iki bardak sizce nescafe içmem doğru mu? Teşekkürler.

kırmızı alarm .........sakın ha sadece sıvıyla yağları yakamazsın kasların erir:19::19::19::19:

Bence kesinlikle kullanmayin..Simdi hicbirsey yapmasa bile ileride kanser yapma riski cok yuksek..karaciger ve bobrek hastasi bile olabilirsiniz..Ilac yerine irade gucu..Hersey beyinde baslar beyinde biter.

Benim kitabim yok,ama bu 700 sayfada ne yaziyor hepsini tek tek okudum ve Dukan sitesinde ki herseyi okudum..Ama bu diyeti nedense hep bozuyorum..iki gun hicbirsey yememisim sadece su ve cok az cubuk kraker..bagirsaklarim bozulmustuda..ama ben ne yaptim dun gece dondurma yedim:47:..sonra Ezel izlerken kucuk bir paket cekirdek yedim:24: sabahtan beri hicbirsey yemiyorum kendime ceza verdim:37:

Not:bu arada yulaf kepegi diye gunlerce burada yazdiniz,bende bir miktar yolladim buradan ama iyilik yap denize at hikayesi oldu sadece iki kisi istiyor su an da..bu ilk ve son oldu zaten..Elimde olanlari vereyim siz sag ben selamet.

dünü önceki günü unut bugünün suçu ne aç bırakıyosun.bi daha da bu kadar abartma .sil baştan

bende kullanma girişiminde bulundum ... kilo vermek bir yana her iki haptada yan etkilerini gördüm.
ilki çok bilinen bi yağ yakıcı ... ikinci yada üçüncü günüydü oturduğum yerde hiç farketmeden yağ akşmı ve ben koku duydum bir de ne göreyim koskoca bir yuvarlak oluşmuş oturduğum yerde ... iğrenç ve korkutucuydu...

diğer hapta arkadaşın eczacı tavsiyesiyle aldığı hap. 3. yada 4. gündü yine işyerime zor vardım öğlen hastaneye gittim tansiyonum yükselmiş... doktora bile söyleyemedim...

kızlar bende ilaç kullnmıştım hatta 1 ayda 6 kilo vermiştim...ama sonra tam 1 sene kalp çarpıntısı yaşadım. sonra duydumki kullandığım ilaç aslında deprasyon ilacı olarak yapılmış ve zayıflatma etkisi olduğu için zayıflama hapı olarak piyasaya sürmüşler.üstelik uzun süre kullanımı kalpte ritim bozukluğu yapıyormuş...zaten verdiğim 6 kiloyu da fazlasıyla geri aldım:(((( bir daha da tövbe ettim kullanmam diye...kullanırsam ancak bitki çayları onlarda fazlaya kaçmamak koşuluyla:)))

yavas kilo vermemin bir sebebide kilo verince daha kıskanc olan sevgilimdir sürekli sabote etmeye calısıyor genelliklede ediyor :27: yinede cok severim kendisini amin en yakın zamanda muradımıza ereriz insallah incecik bir gelin olmak istemiştim hep :27:

benim eşimde sabote ediyor hep. allahtan haftaiçi yok yoksa ben bu kiloları veremezdim valla.
demin yemekhaneden limon suyu karabiber yoort filan almaya inmiştim arkadaşlar bana acıyorlarmış. hadi ordan dedim neden ? açsın hep diyorlar. göbegin bile içeri kaçmış. haha deli bunlar yaa. tabi 76 kg luk bi yolanda dan sonra şimdi ben onlara hint fakiri gibi geliyorumdur :60::60::60::60::60:

bir de kızlar bende gastrit var. biraz sıkılsam eğer karnım da açsa direk mide ağrım tüm sırtıma vuruyor.ölecek gibi oluyorum.. proton bombası ilaçlar kullanıyorum.ilaç bulamazsam leblebi ya da kepekli eti form yiyordum. uzun süredir şikayetim yoktu.ama dün SGK da sıra beklerken kavga çıktı, birde 1.5 saattir sıra bekliyordum. sıra bana gelene kadar sistem çökmüş ağrım bir başladı. bir de protein günümdeydi. valla eve yetişene kadar marketten yağlı süt alıp içtim. beni idare etti.. bundan sonra ilacım yanımda dolaşacağım...

evet uygundur, kitabı okuduktan sonra daha da oturuyor bilgiler yerine,ilk birkaç gün bocalayabilirsin ne yiyeceğim acaba diye ama 3. günden sonra kolaylaşıyor..

kolaylıklar diliyorum...

tşekkürler... kitap bir gelse zaten .. gerçektende ne yiyeceğimi şaırıdım .. alışmışız kalıp diyetlere ... böyle kafam karıştı :1:

benim eşimde sabote ediyor hep. allahtan haftaiçi yok yoksa ben bu kiloları veremezdim valla.
demin yemekhaneden limon suyu karabiber yoort filan almaya inmiştim arkadaşlar bana acıyorlarmış. hadi ordan dedim neden ? açsın hep diyorlar. göbegin bile içeri kaçmış. haha deli bunlar yaa. tabi 76 kg luk bi yolanda dan sonra şimdi ben onlara hint fakiri gibi geliyorumdur :60::60::60::60::60:
hahahahahahaha canım kedi ulaşamadığı çiğere mındar dermiş... seninki o hesap olmuş.. 14 kilo çok iyi bir kilo bende inşallah 61 leri görürürüm

inşallah tıkır tıkır gider...ben de sabırla bekliyorum artık işlerin tıkırlaşacağı zamanları:44: tam böyle aklıma bişi geliyor şunu yesem mi diye, sonra diyorum ki yok yemiyeyim belki kilo verişimin hızlanacağı gün bugundur, tartıyı yanıltmayayım diye ama naafilee:43: olmuyor olmuyor bu kilolar gitmiyor:46:

merak etme Geldikleri Gibi Gidecekler 3G li diyet bu:66::66::66::66::66::66::66:

süper süper
sudan olduğu kesin olsa bile bir günde iki KG harika..
tebrik ederim . arada duraklamalar olacak ileride. hatta regl dönemi +1000 gr bile çıkabilirsin. ama vzgeçme gidiyor sonra onlar

saol canım
yok vazgecmem artık ya
neden bılıyormusun
bugun sabah bıle kendımde bır ısıltı gordum aynanın karsınıda
nora olacak bu sefer dedım
bu benım hayatta yaptıgım 2.diyet ılkı az kılo vermem ıcındı ama dogumdan ve kullandıgım ılaclardan sonra cok kılo aldım
moralım bozuluyor etrafta soyle zayıf bırını gorunce
psıkologa gıttım sorun beyınde dedı
flan fılan ıste

ben bogazımı tutamayarak ve ılaclarında etkısıyle bu hale geldım
ama kararlıyım allahın ıznıyle
verecem bu kıloları
sızlerınde destegı ıle kızlar :16:

merhaba kizlar bugunde 62.2 geldim dun 62.8dim 600gr gitmis dunden bu yana kendime soz vermistim mutlaka 61.9 u gorucem 31 mayisin sonunda die gorcem ins yarin :52: ellileri gormek icinde sabirsizlaniorum yilmak yok yola devam ins ellilerde hizli hizli inerde rahat bi nefes alirim:34::16:

tebrik ederim canım :64::64::64: hadi bakalım ikimizin de beşlere az kaldı :52::52:

hahahahahahaha canım kedi ulaşamadığı çiğere mındar dermiş... seninki o hesap olmuş.. 14 kilo çok iyi bir kilo bende inşallah 61 leri görürürüm

kıskandıklarını sanmıyorum canım. ikisi de benden zayıflar. ama işte orada yemekhanede yemek yemiyorum ya aç kalıyorum sanıyorlar galiba. ben bu öglen yine bol haşlanmış yumurtalı salata ve yogurt yedim. ama aramı yapmadıım için pek doygunluk hissedemedim. bol bol su içiyorum :44:

ağzımın tadı yok demişsin ya benim de durumum aynı. bu diyet iştahımızı kesiyor. sebep bu. sen hasta olduğun için de biraz daha fazla hissetmiş olmalısın. bazen hiç yemek istemiyorum ama öğün atlamayayım diye yiyorum. bu güzel birşey değil mi? daha önce aldığım çikolatalar gofretler ben eve gelmeden bitmiş oluyordu. şimdi evdekilere getiriyorum. onlar yerken de hiç ama hiç canım çekmiyor. protein günlerinden sonra domatesin tadı çok hoşuma gitti. hiç tuz koymadan da çok lezzetli geldi bana. tad alma duyumuz değişiyor bence. eskiden ne bulursam yiyordum şimdi seçiciyim... ayrıca bu günlerde regl olacağım enteresan olan da hiç canımın tatlı çekmiyor olması. inan geçen ay yediğim çikolatanın haddi hesabı yoktu. benim için en tehlikeli günler bunlar hayatım hep bu sürelerde kendimi kaybedip kilo almakla geçti. onun için diyette olmak çok işe yarıyor. zararlı şeylerden uzak duruyorum böylece. kolay gelsin...

yok canım benim durum farklı ben tuzludan da tat almıyorum her şey saman tadında
evet kilo verirken güzel ama farklı bir şey sanki sağır dilsizlik gibi tat alma duyumun gitmesi
ama sanırım hastalıktan
bir müddet daha sürerse doktora gideceğim

kızlarrrrr son günlerde yaptğım aşırı ama aşırı kaçamaklardan sonra diyetten çıkmış bulundum ama bu sabah silkelendim ve yeniden atak evresinden başa aldım diyetimi vee bu sefer biraz değişiklik yapmaya karar verdim atak evresinde sadece et yicem o zman daha hızlı kilo veriliyor en azından 3 haftada şu 5 kilomdan kurtulmak istiyorum :43:

Back