Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kırmızı alarm .........sakın ha sadece sıvıyla yağları yakamazsın kasların erir

dünü önceki günü unut bugünün suçu ne aç bırakıyosun.bi daha da bu kadar abartma .sil baştan

kızlar bende ilaç kullnmıştım hatta 1 ayda 6 kilo vermiştim...ama sonra tam 1 sene kalp çarpıntısı yaşadım. sonra duydumki kullandığım ilaç aslında deprasyon ilacı olarak yapılmış ve zayıflatma etkisi olduğu için zayıflama hapı olarak piyasaya sürmüşler.üstelik uzun süre kullanımı kalpte ritim bozukluğu yapıyormuş...zaten verdiğim 6 kiloyu da fazlasıyla geri aldım((( bir daha da tövbe ettim kullanmam diye...kullanırsam ancak bitki çayları onlarda fazlaya kaçmamak koşuluyla:)))

benim eşimde sabote ediyor hep. allahtan haftaiçi yok yoksa ben bu kiloları veremezdim valla.
demin yemekhaneden limon suyu karabiber yoort filan almaya inmiştim arkadaşlar bana acıyorlarmış. hadi ordan dedim neden ? açsın hep diyorlar. göbegin bile içeri kaçmış. haha deli bunlar yaa. tabi 76 kg luk bi yolanda dan sonra şimdi ben onlara hint fakiri gibi geliyorumdur

bir de kızlar bende gastrit var. biraz sıkılsam eğer karnım da açsa direk mide ağrım tüm sırtıma vuruyor.ölecek gibi oluyorum.. proton bombası ilaçlar kullanıyorum.ilaç bulamazsam leblebi ya da kepekli eti form yiyordum. uzun süredir şikayetim yoktu.ama dün SGK da sıra beklerken kavga çıktı, birde 1.5 saattir sıra bekliyordum. sıra bana gelene kadar sistem çökmüş ağrım bir başladı. bir de protein günümdeydi. valla eve yetişene kadar marketten yağlı süt alıp içtim. beni idare etti.. bundan sonra ilacım yanımda dolaşacağım...

evet uygundur, kitabı okuduktan sonra daha da oturuyor bilgiler yerine,ilk birkaç gün bocalayabilirsin ne yiyeceğim acaba diye ama 3. günden sonra kolaylaşıyor..

kolaylıklar diliyorum...

tşekkürler... kitap bir gelse zaten .. gerçektende ne yiyeceğimi şaırıdım .. alışmışız kalıp diyetlere ... böyle kafam karıştı

hahahahahahaha canım kedi ulaşamadığı çiğere mındar dermiş... seninki o hesap olmuş.. 14 kilo çok iyi bir kilo bende inşallah 61 leri görürürüm

merak etme Geldikleri Gibi Gidecekler 3G li diyet bu

süper süper
sudan olduğu kesin olsa bile bir günde iki KG harika..
tebrik ederim . arada duraklamalar olacak ileride. hatta regl dönemi +1000 gr bile çıkabilirsin. ama vzgeçme gidiyor sonra onlar

saol canım
yok vazgecmem artık ya
neden bılıyormusun
bugun sabah bıle kendımde bır ısıltı gordum aynanın karsınıda
nora olacak bu sefer dedım
bu benım hayatta yaptıgım 2.diyet ılkı az kılo vermem ıcındı ama dogumdan ve kullandıgım ılaclardan sonra cok kılo aldım
moralım bozuluyor etrafta soyle zayıf bırını gorunce
psıkologa gıttım sorun beyınde dedı
flan fılan ıste

ben bogazımı tutamayarak ve ılaclarında etkısıyle bu hale geldım
ama kararlıyım allahın ıznıyle
verecem bu kıloları
sızlerınde destegı ıle kızlar

tebrik ederim canım hadi bakalım ikimizin de beşlere az kaldı

hahahahahahaha canım kedi ulaşamadığı çiğere mındar dermiş... seninki o hesap olmuş.. 14 kilo çok iyi bir kilo bende inşallah 61 leri görürürüm

kıskandıklarını sanmıyorum canım. ikisi de benden zayıflar. ama işte orada yemekhanede yemek yemiyorum ya aç kalıyorum sanıyorlar galiba. ben bu öglen yine bol haşlanmış yumurtalı salata ve yogurt yedim. ama aramı yapmadıım için pek doygunluk hissedemedim. bol bol su içiyorum :44:

yok canım benim durum farklı ben tuzludan da tat almıyorum her şey saman tadında
evet kilo verirken güzel ama farklı bir şey sanki sağır dilsizlik gibi tat alma duyumun gitmesi
ama sanırım hastalıktan
bir müddet daha sürerse doktora gideceğim

kızlarrrrr son günlerde yaptğım aşırı ama aşırı kaçamaklardan sonra diyetten çıkmış bulundum ama bu sabah silkelendim ve yeniden atak evresinden başa aldım diyetimi vee bu sefer biraz değişiklik yapmaya karar verdim atak evresinde sadece et yicem o zman daha hızlı kilo veriliyor en azından 3 haftada şu 5 kilomdan kurtulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…