- 24 Eylül 2012
- 300
- 0
1 aya yakın dukan diyetini hayatıma adapte ettım ve gerçekten gözle görülen değişimler yaşadım kilolarıma dair..öncelikle kitabı alıp başucu kitabı yaparak, okuduklarımı yaşayarak 103 kilodan 91 kıloya düştüm..yaptıgım testle 68 kılo olmam yazıyordu ama nasıpse 61 kıloya kadar devam etmeyi düşünuyorum..yeni tarifler ararken sitedeki dukan birligini tesadüfen buldum ve birlikten kuvvet doğar düsturu gereği yazmak istedim..kilo vermek meşakkatli ve sabır isteyen süreç..lakin çoğu insan çoğunlukla dış etkilerden kaynaklı ve içindeki o susturamadığı sesin de etkısıyle sonuna kadar gidemiyor..Fakat dukan diyetı insanı yarı yolda bırakacak yada bırakmaya zorlayacak bir diyet değil..Bazı arkadaşların kabızlık sorunu çektiğini okudum..safran çayı kullanıyorum ve gerçekten memnunum..mistik chai denemedım ilk fırsatta onunla da devam etmek istiyorum..
Bu yolda azimle mücadele veren butun arkadaşlara Rabbımden azim ve irade diliyorum..Bi anlık boşluklara düşmeden ve pişman olmadan sağlıkla kilo verirsiniz ve veriririz inşAllah..
Bu yolda azimle mücadele veren butun arkadaşlara Rabbımden azim ve irade diliyorum..Bi anlık boşluklara düşmeden ve pişman olmadan sağlıkla kilo verirsiniz ve veriririz inşAllah..