canım bak şimdi ben söyleyim aklımda kalanları sen onayla yada reddet anlaştık mı
şimcikkk her gün 2 tane tam tahıllı ekmek yiyebiliyorum,yani 2 dilim
her gün 40 gr normal bir peynir yiyebiliyorum.
her gün 1 porsiyon meyve yiyebiliyorum.
haftada 1 ödül öğünüm var
buraya kadar tamam dimi
ben nişastalılar mı tahıllılar mı ne o kısmı anlamadım galiba.
şimdi önce yazmış bunlardan haftada 1 kez tüketebilirsiniz diye ama her bir gruptan tüketebiliyor muyum yoksa o gruptan birini mi seçebiliyorum ? şöyle kii hem patates,hem nohut hem mercimek tüketebiliyor muyum çünkü hepsi ayrı gruptaydı.yoksa bunlar büyük bir grubun alt kolları ve ben bunlardan birini mi seçebiliyorum ve haftada 1 mi ?
ayrıca hamur işiyle kahvaltı yapabilirsin demiş,o ne şimdi açmamış o konuyu.yani bildiğin boyozla gevrekle falan mı kahvaltı yapabiliyorum
çok korkuyorum yaaa,ben böyle beslenirsem kilo alırım gibi geliyor,gerçi siz almadınız ama siz zaten çıtı pıtısınız ama benim amay maaşallaaah ekmek mayası gibi
sonraaa ödül öğünümde başlangıç,ana yemek,tatlı ve 1 kadeh bıdı bıdı diyor yaaa.
mesela daha farklı olabilir mi bu diyelim ki ben bir tane hadi bilemedin yarım tane kömürde sandviç yiyebilir miyim yada mesela burger kingden steakhouse sonuçta steak yani olma mı ? hadi olmadı diyelim,başlangıç olarak şöyle mis gibi kremalı bir çorba içebilir miyim ?
meyve yemek zorunda mıyım,bööööğğğ hiç sevmem de
şu yaşıma kadar toplasanız 2 kilo meyve yememişimdir.
pilav,makarna kısmını hatırlamıyorum.orda takıldığım bişey olursa sorarım yine.tekrar okur bakarım başka bişey var mı diye.
heee bir de çelişkili bir durum vardı yaaa güçlendirmede 2 kaşık mı 2.5 kaşık mı kepek tüketeceğiz ?
şimdiden teşekkürlerrrrrr