kızlaaaar karidesli bir tarifi olan var mı???
kızlaaaar karidesli bir tarifi olan var mı???
Aynen cino benim koca da içiyor severek..Bu arada ben atak döneminde de etlere azcık biber domates doğrayarak ya da domatesli soslardan koyarak pişiriyorum..çiğ yemiyorum ama yemeye lezzet versin diye koyuyorum soğan,domates,biber,salça vs.(ama az)
inşallah canım yaa,Allah gönlüne göre versin..giden kilolar,gelen kısmetler olsun
anladım canım en azından elinin altında olsun diyorsun değil mi? her aşamayı anlama açısından.ço sağol
sağol yolandacım...evet tabiiki bu konuda hem fikiriz..daha sabah yazdım motivasyonumuzu kaybedip kaçamaklara başlıyoruz,aslında sabretmemiz gerekiyor diye..hepimiz biliyoruz ki her diyette olduğu gibi bu diyette de kaçamaksız daha başarılı olunur ve daha hızlı verilir...ama motivasyon düşürücü ,moral bozucu,yasakçı tepkileri doğru bulmuyorum sadece...
slm kızlarr bende hala 68.5 te takıldım 3 gündür ay kilodayım.....bu arada benim tartı bozuldu galiba anlayamadım. sürekli kapanıyordu bende pili bimiştir diye pil almaya gittim. satıcı pilimi bir alete soktu ve pilimin dolu olduğunu söyledi...anlayacağınız benim tartı teklemeye başladı...eeeeee hergün bıktırtım tartımıgidip bugün yaptıracağım:))))
desene sen de ağır takılanlardansınbenimde hesaplamalarıma göre 2 gün sonra 68.9 olacağım, günde 100 gr gidiyor bu ara
evet çünkü heran internete giremeyebiliyor insan.ben alışveriş yaparken kitabı yanıma alıyorum birde burdan küçük notlar alıp ona göre alışveriş yapıyorum.
hangi tariften bahsettiğini hatırlayamadım ama bi mantalı tavuk vardı galiba, orada da bakarsan mantar kısmı atak için uygun değildir diyor zaten..yani oradaki pek çok tarifi ekleme çıkarma yaparak kendine göre yorumlayabilirsin..mantar et yerine geçmiyor malesef, sebzeli günlerinde yiyebilirsin tabii ki ama atakta yasak..walla ben yulaf ezmesine alıştım hatta yaptığım çorbaları eşim bile bayıla bayıla içiyordün de yulaf ezmeli tuzlu kek gibi bişi yaptım walla acaip lezzetli oldu
kahverengi21, ne muradın varsa olsun, tez vakitte bütün sınavlarını başarıyla bitir inşallah
Atak evresindeyim hala
cino berrin1405 çok teşekkür ederim tarifler için süpersiniz.
siteyi tekrar inceledimde bahsettiğim yemeklerden biri " MANTAR SOTE GARNİTÜRLÜ TAVUK KÜLBASTI "ydı. Altındaki forumda garnitür bölümünü atak döneminde yemeğin diyomuş :niye atak döneminde anlattı anlamadım ??? yulaf ezmeli tuzlu kek tarifini tekrar verirseniz sevinirim..
Atak evresindeyim hala
cino berrin1405 çok teşekkür ederim tarifler için süpersiniz.
arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum benim iştahım tamamen kapandı hiç bir şey yemek istimeyorum sadece sıvı tüketiyorum sizce kilo vermem yavaşlar mı? Bir de lıght nescafe tüketiyorum günde iki bardak sizce nescafe içmem doğru mu? Teşekkürler.
Herkese merhaba ben kendiminde tasvip etmediğim bisi yapıyorum zayıflama hapı kullanıyorum güvendiğim bir eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve iki haftada dört kilo verdim çünkü başka türlü olmayı tek basına spor salonları cekilmiyo boğazımıza tutamıyorum hapın adı lw6090 internet yorumlarida iyiydi ve hap kullandığımı kimse bilmiyor sizden başka yazmak istedim bunu.
selam kızlar bu diyeti hepiniz kitabı alıp mı yaptınız yoksa fırumdakileri dikkate alıp mı? ben de yapmak istiyorum herkesin kitabı mı var?
Bence kesinlikle kullanmayin..Simdi hicbirsey yapmasa bile ileride kanser yapma riski cok yuksek..karaciger ve bobrek hastasi bile olabilirsiniz..Ilac yerine irade gucu..Hersey beyinde baslar beyinde biter.
Benim kitabim yok,ama bu 700 sayfada ne yaziyor hepsini tek tek okudum ve Dukan sitesinde ki herseyi okudum..Ama bu diyeti nedense hep bozuyorum..iki gun hicbirsey yememisim sadece su ve cok az cubuk kraker..bagirsaklarim bozulmustuda..ama ben ne yaptim dun gece dondurma yedim..sonra Ezel izlerken kucuk bir paket cekirdek yedim sabahtan beri hicbirsey yemiyorum kendime ceza verdim
Not:bu arada yulaf kepegi diye gunlerce burada yazdiniz,bende bir miktar yolladim buradan ama iyilik yap denize at hikayesi oldu sadece iki kisi istiyor su an da..bu ilk ve son oldu zaten..Elimde olanlari vereyim siz sag ben selamet.
şimdi orada net bir ayırım yok ,sen kendin yapıyorsun; seyirde de yiyebileceklerini koymuştur zaten yapan kişi atak evresinde sebze yemeyeceğini bildiği için sorun olmaz diye düşünmüştür heralde..
tuzlu kek için de ;3 yumurta, light yoğurt, lor peyniri, biraz kabartma tozu, yaklaşık 3 çorba kaşığı kadar yulaf ezmesi, 1 çimdik tuz ve istediğin baharatlardan ekle. 200 derecede 30 dk felan pişiyor..hepsini 1 günde yemiyorsun tabii ki, günlük 1,5 kaşık yulafa izin olduğu için.. ben sabah kahvaltıda 2 parça yiyorum sütle birlikte, epey tok tutuyor...sana da şimdiden afiyet olsun
bak baaakk ben ne dedim sana anında gitti oleyyy
Günaydın kızlaaarrr
bugün itibariyle 200gr daha gitti
Diyet içecekleri kes güzelim, bol bol su iç, limon koy için mesela biraz da soda ekle , gazoz gibi olsun. Bu diyet içecekler çok zararlı ve insanı hemen acıktırıyorlar. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?